|
|
#4681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 :)
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,dopiero zaczelismy nauki,a juz jestemy w połowie...narazie mamy chwilowy zastój w przygotowaniach,ale po swietach ruszamy pena parą,bo nie ma żartów A co do pogody,to tak jak juz dziewczyny mówiły...przez to globalne ocieplenie pogoda nam wariuje i w zimie mamy wiosne,a latem czasem pogoda jak na jesieni...MI tak wszystko jedno,moze byc chlodno,aby nie padało,bo wtedy to wszystko mokre nie mozna sie swobodnie poruszac itd,ale jak bedzie to bedzie..
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie aby tylko nie padalo
![]() dlatego sądze ze jak juz bedzie poniżej roku, to jakos tak szybciej minie ten czas
|
|
|
|
#4685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiekszosc znajomych par rozwiodzi sie z literka "r" w miesiacu... Cytat:
![]() milego weekendu Cytat:
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. ale to chyba nie kwestia lterki "r" czyż nie??
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie... wiec nie rozumiem tych przesadow z literka r...jak para nie biedzie siebie warta to i tak sie rozejda
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzielam lipiec tydzien przed moimi imieninami i tydzien przed mojego krzysia
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
my z TZ chcilesmy sierpnien, potem cos o tym 25 lipcu bylo, ale jendak ostatecznie sierpien zostal
|
|
|
|
#4691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam urodzinki w maju
24 maja , a TZ 14 lipca
|
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
Madzialenka to masz urodziny dzien po mnie!! Ja mam 23 maja
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
sliczny miesiąc maj na urodzinki prawda??
|
|
|
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
no mój kochany ma 8 maja urodzinki a 1 maja się poznalismy więc zawsze świetujemy, czerwiec to moje urodzinki
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
1 maja ma moja mama urodzinki
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że tu same majówki są
Ja 29 ![]() Wczoraj byliśmy z TŻ na zakupach i oglądaliśmy też obrączki, mamy tak mniej wiecej upatrzone swoje typy, chociaz pewnie do czasu jak będziemy kupować to pojawią się nowe modele, no ale podoba nam się mniej więcej to samo A ten tricolor wcale nie wygląda jak tricolor. W katalogu w ogóle nam się nie spodobał ale w rzeczywistości wygląda po prostu jak 3 odcienie złota
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki!
to ja jestem kolejna panna mloda 2009, dokladniej 8 sierpnia ![]() mamy juz zajeta sale, teraz akcja orkiestra
|
|
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
Ja biorę ślub w połowie kwietnia. Nie przejmuj się pogodą? Kto Ci zagwarantuje, że będzie piękne, słoneczne i suche lato?????? Równie dobrze może być niezła dwutygodniowa ulewa! Więc???
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
Wiadomo,że w miesiącach wiosennych czy jesiennych jest wieksze prawdopodobieństwo brzydkiej pogody,ale to nie oznacza,ze w lecie nie uswiadczymy ani dkropli deszczu,czego przykladem jest zeszły lipiec(pól miesiąca lało)...Ale od przewidywania pogody to są meteorolodzy,a my mozemy tylko się ładnie pomodlić o piekną pogodę i juz
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam urodziny 26 maja , slub 30-31 maj , dlatego miesiac maj jest dla mnie wyjątkowy.Ja narazie oprocz zarezerwowoanej sali to nie mam jeszcze nic zalatwione, mamy na oku orkiestre i kamerzyste. Obecnie jutro mam ostatni egzamin w sumie to poprawka ale student bez poprawki to jak zolnierz bez karabinu , przynajmniej tak sobie to tlumacze .
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to widze ze my ty majowe jestesmy 9a przynajmiej duzo nas tu)
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym lipcem to doklanie, chociaz z tego co pamietam to przewaznie wlasnie czerwiec (w ubiegloroczny to sie wrecz gotowalam na weselu kuzynki TZ) i sierpien sa upalne. Lipiec nalezy za to do miesiecy deszczowych Tak jak katia zauwazyla, zeszloroczny byl wyjatkowo deszczowy.Ale fakt, z pogoda nigdy sie nie trafi. Obawiam sie, ze w tym roku to bedzie skwar latem. Wszak tak lekkiej zimy to nie mielismy chyba nigdy. ![]() kliwia, nie ma za co ![]() to i kolejna majowa dziewucha sie odzywa. Jam jest z 11 maja. A maj to rzeczywiscie fajny miesiac na urodziny. Ni to za wczesnie w roku, ni to za pozno i do tego cieplo. Wszak mowi sie, ze w maju jak w raju. Poza tym ludzie z maja jacys tacy fajni
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po długiej przerwie!
Przyznam, że niestety nie miałam kiedy przeczytać tego wszystkiego co tu napisałyście, a jest tego bardzo dużo ![]() Ja "już" po sesji, właściwie to 2 egzaminy będą się ciągnąć za mną jeszcze rok, no ale cóż, 2 lata miałam z górki to w końcu coś musiało się nie udać. Wyciągnęłam wnioski jak to się mówi "the show must go on"... Przygotowania ślubne stoją w miejscu, szczególnie przez tą sesję. Dopiero co skończyłam egzaminy to już zaczął mi się nowy semsetr i wszytsko od początku. Oj mówię Wam,że jestem już tak strasznie zmęczona... Przydałby mi się jakiś wypad na parę dni, żeby zapomnieć o wszystkim. Tż jest w trakcie szukania pracy, bo przy jego obecnych zarobkach, to może udałoby nam się ślub wziąć w 2010 roku dopiero. Oczywiście rodzice upierają się, że nam pomogą, my jednak jesteśmy zdania, że jak powiedzieliśmy A, to powinniśmy też powiedzieć B, a nie teraz nagle lecieć do rodziców po pomoc. O tyle się cieszę, że chociaż mnie udaje się odkładać co miesiąc tyle ile planowałam. Może niedługo ta sytuacja się poprawi, mam taką nadzieję przynajmniej. Póki co, to jestem w trakcie tworzenia zaproszeń dla mojego brata, bo on ma wesele teraz w lipcu, ale za tydzień przyjeżdża do kraju i to jedyna okazja, żeby mógł te zaproszenia rozwieźć. Tradycyjnie jak tylko znajdę chwilkę to uaktualnię kalendarz, bo w tej chwili piszę tak cichaczem, bo nie jestem u siebie. Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieję, że teraz już na bieżąco będę tu zaglądać. |
|
|
|
#4710 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

,dopiero zaczelismy nauki,a juz jestemy w połowie...narazie mamy chwilowy zastój w przygotowaniach,ale po swietach ruszamy pena parą,bo nie ma żartów
A co do pogody,to tak jak juz dziewczyny mówiły...przez to globalne ocieplenie pogoda nam wariuje i w zimie mamy wiosne,a latem czasem pogoda jak na jesieni...MI tak wszystko jedno,moze byc chlodno,aby nie padało,bo wtedy to wszystko mokre nie mozna sie swobodnie poruszac itd,ale jak bedzie to bedzie..

Kwiecien miesiac baaardzo przyjemny ale nie ma "r" w nazwie 

pewnie ze tak
Aaaa i nie wiem jaki miesiac wybrac... Moze MARZEC??bylo by nietypowo tylko boje sie ze będzie lało i sobie cala sukienkę upaćkam
, przynajmniej tak sobie to tlumacze