Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać" - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-24, 13:45   #4171
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać"

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:46   #4172
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
to Ty faktycznie zacznij jesc bo nie dosc ze siebie odchudzasz to jeszcze dziecia
Gratki za wizytę[COLOR="Silver"]
e tam, zle na tym nie wyszlismy
ale kurde, naprawde jem prawie jak jadlam, co dwie godz, tyle ze pieczywa nie jem, tylko te suchary a tak to reszte po staremu

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
My dziś mieliśmy kontrolę w szputalu. Bilirubina spadła do 9 a waga skoczyła już do 2520 g! Takze Zosia juz nadrobila stratę wagi po porodzie nastepna wizyta już u pediatry,mamy się pokazać 7 listopada.
suuuuper!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:46   #4173
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Ja mam brode w fatalnym stanie.. Od miesiaca, a cala ciaze mialam piekna skore. Wiec obstawiam, ze to hormony
tak czytam pierwsze zdanie i sobie mysle ze broda Ci rośnie i dawno nie ścinałaś ale doczytałam dalej i wszystko jasne
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:49   #4174
Listopadowaa
Zakorzenienie

Mi się tylko cisnienie podnosi a=jak czytam takie historie które opisuje blue Dla mnei to coś okropnego, nie wiem co sie dzieje dzisiaj z ludźmi...
Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Ludzie bywają naprawdę żałośni.

39 tydzień to już praktycznie meta! Ale fajnie!

Ja mam trudności z oddychaniem, tylko sapię i sapię. W dodatku jutro mam wizytę + ktg którego jakoś tak się boję..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ja tez tylko sapie, nawet po jedzeniu jestem zmeczona i zadyszana...

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Kciuki wielkie!

U mnie dzisiaj śluz taki jak codziennie, biało-kremowy, w ilości też takiej jak zwykle więc mam nadzieję, że sytuacja z wczoraj już się nie powtórzy
Mam nadzieje, że to jednorazowa sytuacja
A ze mnie dzisiaj w sklepie chlusneło. Do domu wrocii=łam to gacie mialam troche mokre, ale bez koloru i zapachu to Jednorazowo tak tylko
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:50   #4175
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
ja wczoraj miałam takiego wnerwa na wszystko.. ryczałam godzinę bez przerwy bo nie mogłam się uspokoić... też nie wykurzaliśmy Wojtka przez to, bo nie miałam nastroju...

dzisiaj miałam w planach okna myć, a tu oczywiście deszcz pada :/ więc siedzę i słucham jak sąsiad od kilku godzin drze się na swoją żonę :P
ups
Cytat:
ooo to super ! my to w ciemno troche wybieralismy no ale coz... oby tez sie sprawdzil, zreszta w czym ma sie nie sprawdzic... fotelik jak fotelik
Myślę, że będziecie zadowoleni
Cytat:
My dziś mieliśmy kontrolę w szputalu. Bilirubina spadła do 9 a waga skoczyła już do 2520 g! Takze Zosia juz nadrobila stratę wagi po porodzie nastepna wizyta już u pediatry,mamy się pokazać 7 listopada.

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Cześć
Byłam dzisiaj w mieście i i tak mi slabo bylo, w głwoie się kręciło, po tezeta dzwoniłam. Dalej siedze taka zamulona, raz mi zimni raz gorąco, dalej w glowie sie kreci...Dzwoniłam po kuriera zeby jutro odebral ode mnie paczke to nie moglam sie dogadac, nic do mnie nie dociera, babka do mnie mowi po poslku a ja jej nie rozummiałam...źle sie czuje, pierwsz raz tak. Ciśnienie w normie, tzn. 126/80, normalnie mam zawsze okolo 110/70. Chyba z rana kawa byla za mocna :/
Pod kocyk marsz!

Dziś ma przyjechać nasza suszarka w końcu nie będę patrzeć na pogodę włączając pranie
I tż za chwile jedzie o ten swój mandat sie dowiedzieć
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:52   #4176
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
dawno nie bylo historii z babuleńką stęskniłam się aż hihihi, a serio to współczuję... co za babsztyl...

Na pocieszenie powiem że moja teściowa znowu wczoraj usilnie nagabywała tż że przyjedzie pomóc sprzątać- dobrze że nie do mnie bo już ch.j mnie strzelał jak to słyszałam
Poczekaj aż urodzę. Wtedy codziennie będę Was raczyła jakimiś opowieściami... Chyba, że pewnego dnia nie wytrzymam i zabiję tą babę Za jakie grzechy muszę ją znosić

jak już o teściowych mowa to muszę do swojej zagadać, że NIE życzę sobie odwiedzin w szpitalu
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:53   #4177
fiii
Rozeznanie

Aktualizacja danych lekarz mój stwierdził że lepiej będzie powoli zakończyć ciążę jutro lub po jutrze oct ależ się cieszę że będzie próba naturalnego porodu :-D

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:53   #4178
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Chyba ze tak

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Fajne wzory maja no i cena zabójcza chyba wezmę na próbę kociaki i jakiś jeszcze

http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62
Ale że do wózka?
ładne ale ja nie mam materacyka na zewnątrz i chyba bedzie male bo moj wozek ma prawie 80 na długości ;-)
Stary 2016-10-24, 13:54   #4179
Betameta
Raczkowanie

Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynam y się rozpakowywać&quot ;

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Betameta, tak jak Gosiurek napisała, wystarczy przyłożyć papierek do wkładki lub bielizny, potem porównać z wzornikiem i odczytać poziom ph. Nie trzeba ich nosić w majtkach, kosztują grosze, więc można sprawdzać do woli. Same zalety.
Ja kupiłam na allegro niby z przeznaczeniem odpowiednim paski, na których są 4 kwadraty kolorystyczne od niebieskiego, przez zielone po takie pomarańczowe i po pomiarze trzeba było właśnie porównać z wzornikiem (jak na załączniku). Czułam się jak facet porównując te kolory, nie umiałam ich za nic dopasować, bo jeden kwadrat bardziej przypominał np. Ph 9 a inny Ph 4:/ Wkurzało mnie to, już nie chciałam innych pasków zamawiać tylko wolałam te wkładki.

A ja mam pytanie o hemoroidy bo jestem zielona. Nigdy nie miałam i nie wiem czego się spodziewać. Czy po większości porodów one występują? Bo takie mam wrażenie jak czytam fora. Rozumiem, że poznam, że je mam po bólu przy wypróżnianiu tak? I co się z tym robi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ultramedic-paski2-002.jpg (133,3 KB, 5 załadowań)
Betameta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:55   #4180
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Witam ze szpitala. Jutro mam planowe cięcie. Sala przedporodowa jest obok oddziału neonatologicznego i slysze tylko płacz noworodków, az nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swoją córeczkę.
Nadrobilam tylko ostatnia stronę.

Patrycjazuzanna, trzymaj się jeszcze trochę w dwupaku. Trzymam kciuki.
kciuki!

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Dobra. To teraz mi powiedzcie czym się różnią słynne pieluszki muślinowe od tych bambusowych ? Które lepsze ?
mam obie. Muslinowa bardziej przypomina tetre, al jest przyjemniejsza. A bambusowa jest niczym jedwab taka mięciusia, ze szkoda jej jako pielucha. Raczej do okrycia bedzie
Stary 2016-10-24, 13:56   #4181
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

patrycjazuzanna kciuki niech mała siedzi w brzuchu jak najdłużej

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-10-24, 13:58   #4182
fiii
Rozeznanie

No i tak czytam ale się skupić na czytaniu nie mogę ;-) pstryczku 3500 to by było fajnie niech mały trzyma fason ;-)
Anulka nie denerwuj się @):-

fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:58   #4183
Anettt87
Zadomowienie

Cytat:
No Z tym fotelikiem to tak naprawde troche lipa bo bymsmy w zyciu nie kupowali... no ale 200zł w kieszeni robi swoje jednak Tron na 9kg- brzmi jakbysmy jej kibel kupili hahahah
Też mi się tak skojarzyło, ale nic już nie chciałam pisać

Cytat:
Cześć
Byłam dzisiaj w mieście i i tak mi slabo bylo, w głwoie się kręciło, po tezeta dzwoniłam. Dalej siedze taka zamulona, raz mi zimni raz gorąco, dalej w glowie sie kreci...Dzwoniłam po kuriera zeby jutro odebral ode mnie paczke to nie moglam sie dogadac, nic do mnie nie dociera, babka do mnie mowi po poslku a ja jej nie rozummiałam...źle sie czuje, pierwsz raz tak. Ciśnienie w normie, tzn. 126/80, normalnie mam zawsze okolo 110/70. Chyba z rana kawa byla za mocna :/
Może taki dzień po prostu, pogoda etc... Uważaj na siebie.

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
mnie właśnie o to chodzi, żeby on powoli się szykował do wyjścia.. ma 2 tygodnie... do 6 listopada mam zwolnienie.. później czeka mnie szpital..nie chce mi się tam leżeć i czekać :P Wojtka jednak nic nie rusza.. ani spacery, ani sprzątanie, seksy też nie :P ani jednego straszaka! :P
A, to wszystko jasne. Powodzenia Może chcesz umyć też moje?

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;66721841]z ta babcią Tż-ta... Przyszła do kuchni mnie powkurzać Tu niby zapyta jak maleństwo a potem używa formy ''ono'' i muszę jej przypominać, że nie ono tylko ona. to potem oczywiście musiała zapytać czy na pewno jedno!! Wydarłam się na nią i powiedziałam, że nie jedno, pięcioro i ile razy jeszcze mnie o to samo zapyta
To się mój mąż od niej nasłucha jak wróci z pracy, że ''Ania dzisiaj nie w humorze'' [/QUOTE]
Hehehehe widzę, że my wszystkie teraz jak chmury gradowe jesteśmy

Cytat:

Dziś ma przyjechać nasza suszarka w końcu nie będę patrzeć na pogodę włączając pranie
O matkoooo, ale budyń, już pisałam, że nie rozumiem o co chodzi z tą pogodą, ale mnie olśniło. Najpierw myślałam, że chodzi o oglądanie prognozy pogody w tv nie wierzę normalnie co za lotność umysłu.
Powodzenia z tą kwestią mandatową, może jakoś ich przekonacie, żeby tylko na karze $ się skończyło.
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:59   #4184
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Ale sie mala pcha na swiat, ale niech siedzi jeszcze w brzuszku u mamy bo ma czas.

Powodzenia i oczywiscie czekamy na bieżące relacje.

Ja po masakrycznym weekendzie. Tak sie zarłam z tz ze jestem sfochana na amen.
Zauwazylyscie moze u siebie powrot syfow na buzi przed porodem? Zastanawiam się czy to moze jakas oznaka bo praktycznie cala ciaze, a juz drugi trymestr az do teraz mialam gladziutka cere a teraz niewiele tego wyszlo ale jednak przyznam ze zapomnialam jak wyglada pryszcz
Czyzby hormony szalaly i sie zmienialy?
No i rano wylecialo ze mnie po wstaniu duzo bialego sluzu. Pierwszy raz tak mialam i teraz juz spokoj.
Zielinka, ja już pisałam właśnie w tamtym tygodniu że mnie wysypało na twarzy.. Kiedyś pewnie przy takiej ilości bym się nie przejęła, ale też zapomniałam jak pryszcz wygląda.. a tak to teraz trochę na twarzy, ramionach, udach, więc hormony działają :P gorzej że któraś pisała że wysyp to dopiero może nastąpić po porodzie a też taką gładką cerę miałam całą ciążę...

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
no to jeszcze raz - wracam z wizyt
przypomne tylko, ze mlody zapowiada sie na konkretnego klocucha!
pierwsza wizyta u diabetologa - cukry w dolnej granicy a jakis tam ponizej normy, waga leci w dol - generalnie dostalam opie.rdziel ze w ogole za malo (!) i za malo slodko (!) jem
potem gin - szyjki juz praktycznie nie ma, ale zamknieta na 4 spusty, lozysko w lux stanie I/II stopien i najwazniejsze - mlody wazy mniej niz tydzien temu
10 dni temu wazyl 3600 a dzis 3500
jejku, ale sie ciesze, nawet nie zdajecie sobie sprawy jak to mi na psychike podzialalo! jak sobie liczylam patzrac na poprzednie tygodniowe/miesieczne przyrosty to dzis powinno byc 4 kg jak nic. a tu prosze, jeszcze mniej niz 10 dni temu
ale Ciebie wcześniej nastraszyli tą wagą! ciekawe czemu im tak wyszło.. ale ważne że jesteś spokojna

Cytat:
oj daj chociaz z za chmurki

no jak cos sie zrypie i trzeba cos oplacic to wszystko naraz leci... skad ja to znam

Zamówilismy kolejny fotelik 9-19kg(dzieki voucherowi dopłata 260zł) po tym miesiacu to serio bedziemy bankrutami
łap!!

Cytat:
My dziś mieliśmy kontrolę w szputalu. Bilirubina spadła do 9 a waga skoczyła już do 2520 g! Takze Zosia juz nadrobila stratę wagi po porodzie nastepna wizyta już u pediatry,mamy się pokazać 7 listopada.[COLOR="Silver"]
Super że Zośka przybiera!

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;66721841]z ta babcią Tż-ta... Przyszła do kuchni mnie powkurzać Tu niby zapyta jak maleństwo a potem używa formy ''ono'' i muszę jej przypominać, że nie ono tylko ona. to potem oczywiście musiała zapytać czy na pewno jedno!! Wydarłam się na nią i powiedziałam, że nie jedno, pięcioro i ile razy jeszcze mnie o to samo zapyta
To się mój mąż od niej nasłucha jak wróci z pracy, że ''Ania dzisiaj nie w humorze'' [/QUOTE]

Normalnie będzie mi brakowało tych opowieści po porodzie..

Cytat:
ojej... odpoczywaj dzisiaj ! dupke tylko po jedzenie albo na siku podnos dzis taki dzien, przynajmniej u mnie w miescie, wszyscy jak duchy chodzą zamuleni i bez energii.

dawno nie bylo historii z babuleńką stęskniłam się aż hihihi, a serio to współczuję... co za babsztyl...

Na pocieszenie powiem że moja teściowa znowu wczoraj usilnie nagabywała tż że przyjedzie pomóc sprzątać- dobrze że nie do mnie bo już ch.j mnie strzelał jak to słyszałam
ja akurat dzisiaj dorwałam jakąś sprzątaczkę co mi umyje okna w chacie i po problemie :P

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
Aktualizacja danych lekarz mój stwierdził że lepiej będzie powoli zakończyć ciążę jutro lub po jutrze oct ależ się cieszę że będzie próba naturalnego porodu :-D

wow! jutro będzie dużo rozpakowywania! kciuki za SN!!
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 14:00   #4185
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystkie Zosie to grzeczne bestie ! szybko z wszystkiego wychodzą i szybko przybierają na wadze BRAWO

No Z tym fotelikiem to tak naprawde troche lipa bo bymsmy w zyciu nie kupowali... no ale 200zł w kieszeni robi swoje jednak Tron na 9kg- brzmi jakbysmy jej kibel kupili hahahah

Buahhaaa no faktycznie mogłam to jakoś inaczej ująć
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 14:00   #4186
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
tak abbeczka powiedziala, ze wtedy musialbyc blad pomiaru. oczywiscie dalej wisi klatwa bledu pomiaru na +500 ale co tam, grunt ze dzis wyszlo 3500
dzis mam 36t4d,w karcie mi zapisala jako 37, czyli wychodziloby ze od czwartku ciaza widnialaby w karcie jako donoszona
teraz w przyszlym tyg mam ktg a wizyta za 2 tyg ale raczej watpie ze dociagne do niej
a u diabetologa mam sie pokazac dopiero po porodzie
ehh, kiedy to zlecialo
Czyli podobne wielkosciowo mamy dzieciaczki i niech sie nam rodza zebysmy mogly sn miec

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 14:01   #4187
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, że znieczulica tutaj jest okropna :/ teraz w kolejce była starsza Pani, na moje oko pod 90. Nie mogła z krzesła wstać, nie mówiąc o zrobienie 2 kroków, a wozeczek został przy szatni.
I wiecie że tylko ja się wykaraskałam spod tej ściany i pomogłam jej przejść te 3 metry ? Żaden facet tyłka nawet nie ruszył

Mam nadzieje, ze wszelkimi sposobami uda mi się wpoic dzieciom choć trochę empatii i chęci pomocy...

masakra! co za niewychowane buce

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-10-24, 14:02   #4188
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Oj ta babuszka...
Stary 2016-10-24, 14:02   #4189
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Cytat:

to jutro zaciskam kciukasy

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 14:04   #4190
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Normalnie będzie mi brakowało tych opowieści po porodzie..
Spokojnie, jak ją znam to dopiero po porodzie pokaże na co ją stać
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 14:04   #4191
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć
Odpoczywaj kochana
Stary 2016-10-24, 14:08   #4192
ma_i
Zadomowienie

Dziękuję za kciuki 😊 Znów mi krew dzisiaj upuścili, więc zobaczymy co wyjdzie.

W ogóle dzisiaj zatrzęsienie na oddziale, wręcz walka o ostatnie wolne łóżko 😉 Mi też dołożyli współlokatorki. Jedna przyjechała o 3 w nocy z wysokim ciśnieniem i sączącymi się wodami. Co lepsze lekarz stwierdził że nie widzi sączenią. Druga przyszła na obserwację z cukrzycą.

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 14:09   #4193
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymam już kciuki na zaś, niech pójdzie szybko i bezboleśnie
Stary 2016-10-24, 14:16   #4194
Konto usunięte

Miętowka, zerknęłam na pierwszą stronę i coś mi się kojarzy, że wśród Mam Rozpakowanych brakuje Motylka w Balerinkach
Stary 2016-10-24, 14:20   #4195
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:

Będzie następny dzieciaczek na wątku super, ze próbują sn!
Cytat:
Ale że do wózka?
ładne ale ja nie mam materacyka na zewnątrz i chyba bedzie male bo moj wozek ma prawie 80 na długości ;-)
do wózka wzięłam 2 na próbę.

Cytat:
mam obie. Muslinowa bardziej przypomina tetre, al jest przyjemniejsza. A bambusowa jest niczym jedwab taka mięciusia, ze szkoda jej jako pielucha. Raczej do okrycia bedzie
Wzięłam 3 muślinowe. Mam chyba 10 tetrowych ale jak szaleć to szaleć
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 14:28   #4196
Listopadowaa
Zakorzenienie

Patrycja trzymam kciuki, zeby dzieciątko jeszcze wytrzymało i zostlo w Twoim brzuszku

Cytat:
Dobra jestem po wszystkich badaniach ciśnienie spadło. Nie ma hipotrofi mała jest kurdupel 2800 i jakieś 47 cm. Przepływy coś słabiej. Ktg podobno ok. Czekam na decyzję lekarza co dalej czy zostaje do porodu czy wyjdę. Najważniejsze że wiem co jest i już jestem spokojniejsza.

No i super!
Stary 2016-10-24, 14:30   #4197
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Witam ze szpitala. Jutro mam planowe cięcie. Sala przedporodowa jest obok oddziału neonatologicznego i slysze tylko płacz noworodków, az nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swoją córeczkę.
Nadrobilam tylko ostatnia stronę.

Patrycjazuzanna, trzymaj się jeszcze trochę w dwupaku. Trzymam kciuki.
Powodzenia! 😘

Stary 2016-10-24, 14:31   #4198
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez!
Masakra jak czytam teraz te wasze wpisy, wrrrr.
I diabetologa ok. Dostalam opi.erdz.iel ze mam za male cukry, ze za malo jem i w ogole zalecenie - wiecej zrec
Ciekawe co na to moja ginekolog powie
Wizyta dopiero za 45 minut, chyba przejde sie do biedry i kupie cos na podwyzszenie cukru

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
mówiłam że za mało jesz

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-10-24, 14:37   #4199
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
A ze mnie dzisiaj w sklepie chlusneło. Do domu wrocii=łam to gacie mialam troche mokre, ale bez koloru i zapachu to Jednorazowo tak tylko
a to nie wody?

Cytat:
kciuki!!!
Cytat:
o jejciu, cuuudnie!!! Kciuki!!! i zdawaj relacje na biezaco!

spylam po malego to od razu zgarne malza po drodze bo kawalek musi do domu dojsc to mu oszczedze iscia

a jak bede miec chwilke to wam opisze co mnie dzis w Biedzre spotkalo

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 14:40   #4200
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Powodzenia jutro ;-) ja sobie czasem zchodze na dół posłuchać dzieciaczkow <3

U mnie na jednym piętrze jest patologia, porodówka i położniczy, ale w zasadzie nic nie słychać. Czasem cichutko da się usłyszeć płacz noworodka. A dzisiaj widziałam jak przewozili z porodówki takie świerzutkie zawiniątko 😉

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości