![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to noc! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleny dzień łeb mnie nap...ieprza. Przyciemniłam ekran komputera, przynajmniej nie bolą mnie tak bardzo oczy. Idę do okulisty, ale w sumie bez sensu. Szybciej i łatwiej byłoby dobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
czyli Endżi
|
![]() Jak ja nienawidzę rannego wstawania... ![]() ![]() Ranne wstawanie boliiiii... ![]() Cytat:
![]() Ja się od razu spinam kiedy ktoś jest w stosunku do mnie chamski. No, ale moje spięcie nie trwa długo - kiedy mija mam ochotę tak się odgryźć żeby mu w pięty (i nie tylko) poszło ![]() Mój gniew jest straaaaszny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko - czy w Sephorze, Douglasie, albo innej sieciówce są dostępne zapachy S. Dali? Jakoś nigdy nie zwracalam uwagi, a teraz przydaloby mi się sprawdzić jeden zapach...
#786 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Co do pełnego maskowania - ja zaczęłam się malować w wieku lat 29 i ciągle jeszcze mogę bez tego żyć. Choć z czasem człowiek ma coraz więcej do maskowania. ![]() W czerwcu będziemy globalnie, teraz gratulacje cząstkowe. ![]() ![]() Annmarie ma rację - pierwszy rozdział to katorga, w porównaniu znastępnymi. Pierwszy męczyłam jak diabeł na pokucie, następne pisałam z ogniem i prawdziwą przyjemnością. Finalnie w drugiej magisterce "rozwlokłam się" na ponad 200 stron. Samo się pisało. ![]() ![]() Cytat:
Addict jest mniej "energiczny" i taki... bardziej może być męczący. W każdym razie (w mojej opinii, choć wanilię uwielbiam) wrażenia profesjonalizmu nie robi. Na randkę lepszy byłby Addict, na służbowe spotkanie - Innocent. Moim zdaniem, oczywiście. Cytat:
![]() Klienci tak już mają, że czasem są niezadowoleni (z różnych przyczyn) i jedyne, co możemy z tym zrobić, to zachować dystans. Cytat:
Ej! No co Ty?! Nie ścina się kwiatu tylko dlatego, że mucha na nim przysiadła! Byłam na drugiej z kolei sesji RPG. W ramach odstresowania zaczynam znowu grać. ![]() Trafiłam na dobrego prowadzącego, iście porąbany świat i dość kumatą ekipę. Obiecali przygarnąć, choć grają już od kilku tygodni. Przytachałam stos podręczników i będę konstruować postać. ![]() Jeśli nie oderwę się od doła, w którym siedzę... Będę w nim siedzieć dłużej. A nie chcę. ![]()
![]() |
#789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I siooooooooooo z doła ![]() Chyba że wolisz wyganianie na sposób Lei? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Dość batów ostatnio zebrałam. ![]() Twój sposób mi się bardzo podoba. ![]() Ja też nie grywałam wiele, ale ty razem MG mnie zauroczył. Gościu ma taki dar budowania opowieści, oddawania klimatu, pracy głosem... No i do tego bardzo obrazowo, sugestywnie, drobiazgowo i powalająco realnie opisuje zapachy, ich ruchliwość, zanikanie i pojawianie się... Normalnie rozwalił mnie tym! Następnym razem przyniosę mu Dirt. Na poprzedniej sesji opisał go idealnie. U tego gościa nie tylko miejsca i postaci (i zjawiska) mają swoje zapachy, ale są na przykład postaci wokół których niektóre zapachy nie są wyczuwalne. Wiele substancji można rozpoznawać po zapachu i gościu naprawdę wie, co opisuje. Normalnie niesamowity jest! ![]()
![]() |
#791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Pamiętem, że od kiedy z siostrą skończyłyśmy 3 latka zawsze w poniedziałki musiałyśmy wstawać o 5.00 - żeby dojechać z rodzicami do domu do miasta z domku na wsi, w którym spędzałyśmy weekendy ![]() To był istny horror, kino i cyrk na kółkach. Mama starała się pozwolić nam załapać każdą minutkę snu i ubierała nas kiedy jeszcze leżałyśmy w łóżku i się dobudzałyśmy ![]() ![]() Dżizas, jak można tak torturować własne potomstwo ![]() A potrafisz coś przełknąć o takiej wczesnej porze? Ja nie. Mdli mnie i nawet całą siłą woli nie zmuszę się do zjedzenia czegokolwiek. O 10 - spokojnie. Ale wcześniej nie jestem w stanie - tylko jakoś wodę w siebie wduszę ![]()
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kot znowu w nocy buszował, jestem nie wyspana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Zuziuniu- będzie ok
![]() ![]() Widzę, że nie tylko moje koty mają tendencje do buszowania. Moja młodsza potrafi znaleźć o 4 nad ranem zakopaną gdzieś piłeczkę, albo zaczyna targać gazety leżące na stole. To chyba nielicznie chwile, kiedy się budzą moje mordercze instynkty ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Zuziuniu, ciesze sie ze Ci sie udalo
![]() Jednak chyba rzeczywiscie musisz troche popracowac nad asertywnoscia. Mnie na praktyce tez maksymalnie wykorzystali, napisalam ponad 1000 decyzji z wyjasnieniami, ktore dla kazdego niemal przypadku byly inne. Za to na tydzien dostalam pokoj naczelnika wydzialu ![]() z calym wyposarzeniem ![]() Jednak atmosfera byla tak sympatyczna a ludzie dla mnie bardzo uprzejmi (jak przychodzilam to sami robili mi kawe) ze bardzo milo wspominam praktyke. W prawdzie w ciagu 4-5 godzin robilam wiecej niz oni przez caly dzien, ale od tego sa praktykanci i stazysci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Co do asertywności- nauczyłam się jej w pracy- tej właściwej- tzn. bez agresji, krzyków, arogancji, argumentów "nie bo nie". Idzie mi coraz lepiej, acz do doskonałości w radzeniu sobie we WSZYSTKICH dziedzinach życia to mi jeszcze daleko do perfekcji
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Ja naturalnie zbyt asertywna jestem, a moze po prostu uparta. Nie zdarze uslyszec o co chodzi a juz mi sie wyrywa nie
![]() Nie cierpie, kiedy ktos chce lepiej ode mnie wiedziec co mnie uszczesliwi. Prezenty juz od lat sama sobie musze kupowac ![]() Pracowac lubie, wlasnie brac na siebie wiecej niz potrzeba. Czesto sama sie oferuje ze cos dla kogos zrobie, jestem dosc obrotna i nie lubie patrzec jak ktos cos probuje i sie meczy, a dla mnie jest to oczywiste. |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Kochana Margot obchodzi dzisiaj swoje święto
![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego Małgosiu, spełniaj swoje marzenia ![]() Pogubiłam się w tych Twoich pradach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najpachniejszego
![]()
#802 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Marg .... Kochana, wszystkiego najlepszego - szczęścia, zdrowia słodyczy i wogóle wszystkiego czego sobie życzysz
ps. mam wreszcie internet w domu !!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Fiu fiu kolejna urodzinowa impreza na wizażu
![]() Margot wszystkiego pachnącego, spełnienia marzeń i duużo miłości ![]() ![]()
#805 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Margot kochana ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A Pradę już wiem, ze mam Tendre - ale ta na zdjęciu jest przepiękna ![]() ![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Margot 10000000 lat,zdrowia,szczęścia,sam ych wspaniałych chwil.Dużo książek do czytania( i czasu na to jak najwięcej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Nie pozostaje nic innego jak czekać
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "Śniadanko właściwe" jem gdzieś dopiero 2-3 godziny od wstania z łóżka, wtedy zaczynam czuć się głodna. Zresztą z tego co pamiętam, to jedzenia śniadań stanowczo odmawiałam już jako dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do praca sie zaczyna o 7.00 a muszę do niej dojechać 30km z górką. Cytat:
2. Ja "giercowni" już nie odwiedzam. Ostatio raz byłam jakieś 2 lata temu. Jak wlazłam w piątek o 16 to wylazłam w poniedziałek o 6 bo trzeba było iść do pracy. Nie powiem jak przetrwałam ten poniedziałek w pracy bo nie pamiętam. Jeżeli już mowa o wczesnym wstawaniu to chyba jednak wolę się zwlec z wyra o 5 rano i później mieć od 15 czas wolny na wszystko. Bo co z tego ze wstawałabym o 8 czy 9 rano jak bym wracała do domu o 19? Cały dzień by był jak dla Mnie zmarnowany. Margot: Życzę Ci SZCZĘŚCIA, bo: szczęście to uśmiech, który rozwesela, ![]() szczęście to mieć przyjaciela, ![]() szczęście to śpiew i muzyka ![]() szczęście to umieć patrzeć i dotykać, ![]() szczęście to o smutkach nie pamiętać. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.