Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-22, 12:32   #3271
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D

jesli mowa o farbach (kolorowych ) do scian, to moi rodzice malowali ze 3 lata temu mieszkanie troche tego było, bo jak pisałam nasz dom ma ponad 400m2 i wiecie oni bari wtedy jakąs zagraniczną firmę bardzo drogą, farby sa ok . ale do Hotelu jak tez tam ostatnio malowali wzięli firme polską i.. efekt dokładnie ten sam. dlatego stwierdzili ze nie ma co przepłacac i etraz beda brali tylko polskie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:34   #3272
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Cześć.
Podczytuje Was ale nie moge się cos wstrzelic w rozmowę.
Myslę w kółko o jednym, od rana do nocy....a mianowicie o mieszkanku które bardzo bardzo bym chciała mieć. Jest w stanie deweloperskim....i jeszcze go nie mam, a juz je w glowie całe urządziłam.
Wertuje strony z wannami, kafelkami, luksferami, farbami itp....szaleństwo

jezuuuu...ja bym się ugotowała...bo ja jestem "lodowy lodowy pingwin"
Też tak miałam Jeszcze mieszkanie nie było kupione, a ja już firanki wieszałam Tż trochę się wtedy denerwował, bo była napięta sytuacja z kredytem...i nie było pewne czy uda się kupić, więc odpuściłam na jakiś czas A później znowu zaczęłam swoje, łazienka, kuchnia, sypialnia

Ostatnio go zaciągnęłam płytki wybierać itp...
Tż: a po co tak wcześnie oglądać???
Ja:jakie wcześnie? Półtora miesiąca mamy.
Tż:ano tak
i pojechaliśmy

Wiecie on z tych co to zawsze, wszędzie i ze wszystkim zdąży, najlepiej w ostatniej chwili....
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
No właśnie! Normalnie szczękę wczoraj zbierałam z podłogi
Pytam się go: to co Ty będziesz robił (co ojciec robi)?
a on: kupował pieluchy, podwoził żonę do lekarza...

No i tak się składa, że on nie ma z ojcem dobrych stosunków, nie zajmował się nim w dzieciństwie, ale wcześniej myśloałm, ze skoro źle myśli o swoim ojcu (o jego zachowaniu wobec dzieci) to sam będzie lepszym w przyszłości.
Dowiedziałam się też , że przez pierwszy rok nie będę miała czasu na spotkania z koleżankami bo będę się przecież zajmować dzieckiem
no i że kochająca matka non stop zajmuje się dzieckiem
Oj ja bym nie chciała czegoś takiego usłyszeć Wiadomo, że jak kobieta siedzi w domu z dzieckiem to większość obowiązków należy do niej. Mąż jak wraca o 19 to już w sumie mało do robienia jest, ale do czytania bajki chociaż bym zagoniła No i w weekendy mógłby się popisać przy kąpieli i zmianie pieluszek

Co do niani....to w życiu bym nie chciała Choćbym nie wiem jak była bogata, to sobie powiedziałam, że nie. Jakaś nieufna jestem pod tym względem....

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:35   #3273
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
tak?? czyli zgoda proboszcza nie jest mi potrzebna ?? I wystarczy zapłacic za zapowiedzi?? Bo sie bałam ze bedzie chcial normalnie za msze albo cos innego.

madziu, czytałąm przed chwilą o slubie konkordatowym i Zuza ma chyba rację. Coś mi się porąbało. Z informajcji wynika, ze licencji potrzebujesz, jesli nierzesz ślub w parafii innej niz króregos z narzeczonych. Czyli w Twoim przypadku tylko zapowiedzi.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:41   #3274
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
tak?? czyli zgoda proboszcza nie jest mi potrzebna ?? I wystarczy zapłacic za zapowiedzi?? Bo sie bałam ze bedzie chcial normalnie za msze albo cos innego.
tak tylko zapowiedzi, ja miałam taką sytuację więc wiem jak jest
mój proboszcz też jest z gatunku "niełatwych" i obawiałam sie różnych rzeczy ale przyszłam dałam kartkę na zapowiedzi, wziął kasę (i spiął z tą kartką żeby potem mieć pewność że dałam kase ) po jakimś czasie wydał zaświadczenie i koniec tematu, nawet nie zapytał dlaczego ślub nie w mojej parafii....

co do kolorów na ścianach - bo mi migneło że rozmawiacie o tym- my mamy duluxa kolory świata - bardzo fajne farby
pamiętam że zanim mogliśmy podziałać na mieszkanku też oczami wyobraźni wieszałam firanki, a jak przyszło co do czego to rok czasu nie mieliśmy karniszy (ale były rolety żeby nie było że gołe okna)

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:41   #3275
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1232 Pokaż wiadomość
a tak z ciekawosci to jest tu jeszcze ktoś nie zaręczony?? bo widze że zrobiła się tu juz taka mała komuna, gada się o wszytkim tylko nie tych zaręczynach hehe może czas zmienic tytuł wątku
JestSvinecka i jaNie pamietam kto jeszcze.. Najwazniejsze ze zakochani

Cytat:
Gold i Twój TZ tak powaznie
....ale później na uszko mi szepcze ze bedzie mnie wspierał jak tylko bedzie mógl, bo mimo tego ze on dzieci nie lubi, to wie że swoje bedzie kochał ponad wszystko i zdaje sobie sprawę ze wychowanie to ciężka praca w ktorej bedzie mi pomagał.
Więc....pytanie...on tak mówi zupełnie na powaznie.???
Pytam bo zauwazyłam ze Twój TZ jest takim samym "świrem" jak moj mąż....i czasami ciezko rozgryźć co tak naprawdę autor miał na mysli
Haniu i Moj "swirek"czasem mam problem z interpretacja, ale ogolnie sobie radze

Jezeli o tym rozmawiamy to Tz tez mowi ze bedzie mi we wszystkim pomagal, opiekowal sie dzieckiem razem ze mna.. Nawet ja czasem panikuje, ze nie bede wiedziala jak dziecko przewinac, wylkapac itp...bo najmlodsza z rodzenstwa jestemCzasem sie boje wziac takie malenstwo na rece zeby mu krzywdy przypadkiem nie zrobica Tz odpowiada: Skarbie kiedy bedziemy mieli dziecko to obydwoje sie nauczymy, bede ci pomagal, to nasze dziecko

Gold fish Moze porozmawiam z nim za jakis czas, co on naprawde mysli i jak sobie to wszystko wyobraza
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:42   #3276
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
Wiecie on z tych co to zawsze, wszędzie i ze wszystkim zdąży, najlepiej w ostatniej chwili..
hehe no mój jest dokładnie taki sam

Cytat:
Co do niani....to w życiu bym nie chciała Choćbym nie wiem jak była bogata, to sobie powiedziałam, że nie. Jakaś nieufna jestem pod tym względem....
Moj brat miał 3 nianie hehe bo każda po jakim czasie wykonczył był bardzo energicznym chłopcem (teraz tez taki jest) , ze nawet krople na uspokojenie mu lekarz przepisał zresztą on juz w wieku 7 miesięcy chodził a 9 miesiący biegał
Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
madziu, czytałąm przed chwilą o slubie konkordatowym i Zuza ma chyba rację. Coś mi się porąbało. Z informajcji wynika, ze licencji potrzebujesz, jesli nierzesz ślub w parafii innej niz króregos z narzeczonych. Czyli w Twoim przypadku tylko zapowiedzi.
to mnie dziewczyny bardzo pocieszyłyscie dzięki

Stary 2008-02-22, 12:44   #3277
sanetka
Zakorzenienie

a jest w ogole sens stosowac to wszystko (effaclar K, serum z wit C,kwas BHA itp) a potem zrobic przerwe (Dluga) i opalac sie.
bo wiecie chce przed slubem i poprawic cere ale nie chce byc biala. a znajac zycie to w wakacje sie przyjaram wszedzie a twarz jak u corki mlynarza zostanie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:45   #3278
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
a. a znajac zycie to w wakacje sie przyjaram wszedzie a twarz jak u corki mlynarza zostanie
to ja mam zawsze taki problem z nogami, najtrudniej mi opalic. a twarz po pierwszym opalaniu to jak u apacza wygląda nos i policzki czerwone hehe

Stary 2008-02-22, 12:47   #3279
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
a jest w ogole sens stosowac to wszystko (effaclar K, serum z wit C,kwas BHA itp) a potem zrobic przerwe (Dluga) i opalac sie.
bo wiecie chce przed slubem i poprawic cere ale nie chce byc biala. a znajac zycie to w wakacje sie przyjaram wszedzie a twarz jak u corki mlynarza zostanie
Ale Sanetko, Efaclar i BHA to to samo - po co dublować?
Stary 2008-02-22, 12:49   #3280
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
sanetko zależy od punktu widzenia - aby byc brązowa nie musisz się opalać - wystarczy dobry samoopalacz, który jest tez skuteczny i duuuużo zdrowszy niż opalanie.

Po drugie - zależy kto co lubi - mi blada cera nie przeszkadza, bo wystarczy odrobina bronzera, marchewki i można wyglądac zdrowo, a czystą cerę chce mieć okrągły rok
Stary 2008-02-22, 12:51   #3281
dorinka30
Zakorzenienie

dzień dobry

Nie nadrobiłam nic dziewczynki, bo dzisiaj od rana mam zamieszanie w pracy. Spotkania służbowe itp...

Haniu znaleźliście już mieszkanko ?

I pytanie do L_V i HIHI - czy możecie polecić jakiś krem pod oczy -przeciwzmarszczkowo pielęgnacyjny, ja nie mam cieni pod oczami a jedynie czasem mam lekko podpuchnięte oczy, cera mieszana. Polećcie coś Kochane ?

Aha i najważniejsze- moja cera wydobrzała i wyglądam już prawie ładnie także jontoforezę dzisiejszą przekładam, bo spowodowała by wolniejsze wchłanianie kwasów przy kolejnej dawce, a tego nie chcę ....
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:51   #3282
gold-fish
Zakorzenienie

p.s. wczoraj minęło 5 miesięcy od zaręczyn na które tyle czekałam

najlepsze jest to, ze ja się z Wami zgadzam w 100 %. I inaczej sobie wyobrażam szczęście rodzinne (ale za chwilę pojawia się myśl: nikogo lepszego od mojego TŻ jeszcze nie poznałam... i tak wiele kobiet żyje złudzeniami: znajdę lepszego, bo ten jest bee bo np. nie zamyka klamy od sedesu, i szukają przez lata , a potem stwierdzają: co ja zrobiłam?! zmarnowałam taki fajny związek...

nie chcę tak

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:51   #3283
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie ,,wybacz"? Hihi
Ja to wiem i nie popuszczę Potem zaczął sie trochę tłumaczyć, że przecież wiadomo, ze będzie się zajmował dzieckiem Jakieś teksty o niani... bo bedziemy bogaci ja mówię: a ja nie będziemy? on: innej opcji nie ma...

no po prostu masakra...
Mój powiedziałby dokładnie to samo, jestem pewna.....
i pewna jestem rownie ze moge na niego liczyc w każdej sytuacji

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Domyślam się, ale to takie "radosne parowanie". jak dla mnie - weilka frajda urządzać włąsne mieszkanko
Oj tak....tak bardzo o tym marzylam...ale bylam siwęcie przekonana ze na stan deweloperski nas nie stac i będziemy zmuszeni kupić na rynku wtornym...a jednak okazało sie ze stać

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
haniu czyli znaleźliście mieszkanko?
Znaleźlismy... ale umowa przedwstępna jeszcze nie podpisana więc nie ma sie co cieszyć.
No i jeszcze mój tato budowlaniec musi jutro pojsc obejrzeć ten budynek i ocenic czy wszystko jest zrobione jak trzeba...moze się jeszcze okazac ze materiały sa 2 kategorii i istnieje mozliwosc ze budynek się zawali za rok...jezuuuuu zeby NIE.
W kazdym razie tesciu architekt juz był i na jego oko jest wszystko gites. Jak mój tato zatwierdzi to kupujemy

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Hania, jak szukasz farb etc: znalazłas gdzieś jakąś porządną paletę kolorów z duluxa?
Własnie na stronie duluxa siedziałam. Mozna sobie super kolorki dobrać.
Tym bardziej ze ja lubię kontrast więc dobór koloru jest bardzo wazny
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:53   #3284
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
I pytanie do L_V i HIHI - czy możecie polecić jakiś krem pod oczy -przeciwzmarszczkowo pielęgnacyjny, ja nie mam cieni pod oczami a jedynie czasem mam lekko podpuchnięte oczy, cera mieszana. Polećcie coś Kochane ?
Ja nic nie polecę, bo pod oczami mnie wsyzsytko uczula, więc stosuję zwykłą chamską ziaję oliwkową
Stary 2008-02-22, 12:55   #3285
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja nic nie polecę, bo pod oczami mnie wsyzsytko uczula, więc stosuję zwykłą chamską ziaję oliwkową
Ja zwykłą Ziaję też mam ale chciałam coś lepszego , mnie jeszcze nic nie uczuliło pod oczami nigdy ....
Stary 2008-02-22, 12:55   #3286
hihi
Zakorzenienie

Cytat:

najlepsze jest to, ze ja się z Wami zgadzam w 100 %. I inaczej sobie wyobrażam szczęście rodzinne (ale za chwilę pojawia się myśl: nikogo lepszego od mojego TŻ jeszcze nie poznałam... i tak wiele kobiet żyje złudzeniami: znajdę lepszego, bo ten jest bee bo np. nie zamyka klamy od sedesu, i szukają przez lata , a potem stwierdzają: co ja zrobiłam?! zmarnowałam taki fajny związek...

nie chcę tak
gold ja 4,5 roku byłam w niedobrym związku, bo myślałam tak, jak Ty teraz... a okazało się, że miłość mojego zycia, Mężczyzna, który myśli tak jak ja i tak jak ja chce życ jednak był...
Stary 2008-02-22, 12:55   #3287
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

nie chcę tak
najlepiej dzis sie go zapytaj jak widzi wasza przyszłosc, podział obowiązków (ale i nie), sparwy z dzieckiem itp. niech sie okresli. bedziesz wiedziała na czym stoisz i czy wczorajsza rozmowa była powazna.

Stary 2008-02-22, 12:56   #3288
zuzaneczka
Zakorzenienie

haniu to jak już będzie zaklepane przyklepane to napisz coś więcej, jakie duże ile pokoi itp. itd
a jakie kolorki z duluxa Cię kuszą?

Stary 2008-02-22, 13:00   #3289
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak miałam Jeszcze mieszkanie nie było kupione, a ja już firanki wieszałam Tż trochę się wtedy denerwował, bo była napięta sytuacja z kredytem...i nie było pewne czy uda się kupić, więc odpuściłam na jakiś czas A później znowu zaczęłam swoje, łazienka, kuchnia, sypialnia

Ostatnio go zaciągnęłam płytki wybierać itp...
Tż: a po co tak wcześnie oglądać???
Ja:jakie wcześnie? Półtora miesiąca mamy.
Tż:ano tak
i pojechaliśmy

Wiecie on z tych co to zawsze, wszędzie i ze wszystkim zdąży, najlepiej w ostatniej chwili....
.
My we wtorek bylismy wszystko ogladac. Niby dla rekonesansu zeby oszacowac ile musimy mieć kasy na wykonczeniowkę...ale juz plytki do łazienki wybrane, podłogi drewniane, tarakota i szafka z umywalka. Z rozpędu pojechalismy wybrac tez sprzety AGD.
O dziwo mój mąż w te sprawy jest tak samo jak ja bardzo wczuty. Tez juz snuje wizje.W głowie to juz nawet posadził drzewko w naszym mini ogródku
Stary 2008-02-22, 13:05   #3290
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
haniu to jak już będzie zaklepane przyklepane to napisz coś więcej, jakie duże ile pokoi itp. itd
a jakie kolorki z duluxa Cię kuszą?
W tedy napiszę na pewno wszystko dokładnie

Karmazynowy przypływ , Mexican 4, Cocoa Blush 5 +biały.
Stary 2008-02-22, 13:12   #3291
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
gold ja 4,5 roku byłam w niedobrym związku, bo myślałam tak, jak Ty teraz... a okazało się, że miłość mojego zycia, Mężczyzna, który myśli tak jak ja i tak jak ja chce życ jednak był...
no a jak się o tym przekonałaś? Tak po prostu?
wstałas pewnego dnia i myślisz: nie! to koniec!

Cytat:
najlepiej dzis sie go zapytaj jak widzi wasza przyszłosc, podział obowiązków (ale i nie), sparwy z dzieckiem itp. niech sie okresli. bedziesz wiedziała na czym stoisz i czy wczorajsza rozmowa była powazna.
Wydaje mi się ze to była poważna rozmowa. Ale tak jak powiedziałam, widziałam taki ,,uśmieszek" od czasu do czasu , a czasami złość, ze na to wygląda, ze nie chcę się troszczyć o dziecko...
no ręce opadają...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 13:12   #3292
Madlen__18
Zakorzenienie

Haniu: jesteśmy na tym samym etapie w takim razie. Tyle, że my już wszystkie sprzęty mamy.
zostały nam tylko do wybrania kolory farb i zakup (wybranych) paneli.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 13:17   #3293
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Wydaje mi się ze to była poważna rozmowa. Ale tak jak powiedziałam, widziałam taki ,,uśmieszek" od czasu do czasu , a czasami złość, ze na to wygląda, ze nie chcę się troszczyć o dziecko...
no ręce opadają...
dlatego zapytaj sie go o wizje waszej przyszłosci i powiedz aby potraktował te pytanie jak nabardziej powaznie

Stary 2008-02-22, 13:17   #3294
sanetka
Zakorzenienie

L_V ale chyba pisalas zeby sie zaopatrzyc i w jedno i w drugie. chyba ze zle zrozumialam bo jak tak to wystarczy tonik z BU(przynajmniej jest tanszy).

chodzi tylko o to zeby przed slubem isc ze 2-3 razy na solarium, zeby delikatna opalenizne miec, ewentualnie wakacyjna wyrownac. ale przy kwasach nie mozna wiec jaka musialabym zrobic przerwe zeby plam nie miec

ja tez czasem slysze taki tekst jak Gold (ze ja bede siedziec z dzieckiem a TZ wiecznie zmeczony po pracy wracal). ale z drugiej strony on tak zawsze o wszystkim gada zeby mnie wkurzyc,taki jego charakter a potem powaznie podchodzi do spraw, dba o wszystko itp. no i jak widze jak sie bawi z dziecmi, i ciagle mowi ze juz sie nie moze doczekac az bedziemy mieli wlasne...
wiecie ze ostatnio ciagle kaze robic nam zdjecia z dziecmi a potem oglada i mowi: kotku pasuje nam takie, moze sie postaramy

Madziu ja tez po sloncu wygladam jak apacz. i pewnie zostane zjechana ale praktycznie nigdy nie uzywam kremow z filtrem, nie tylko do twarzy ale i do calego ciala

a w ogole to pochwale sie ze doszlismy do porozumienia z projektem itp. i zaczynamy budowe domu mama juz zlozyla wniosek o mape do celow projektowych, jeszcze musimy sie na dniach wybrac po projekt.
w tym roku zalejemy tylko fundamenty, w zimie kupimy materialy i na przyszla wiosne ruszamy dalej. mam nadzieje ze do tego czas uznajde normalna prace (wiem, mam motywacje) i bede mogla troche grosza dokladac.

a na razie wlacze dalej z sesja. nei zaliczylam egzaminu, poprawa dopier ow polowie marcaa jeszcze na jedne wyniki czekam,czarno to widze

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 13:17   #3295
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Moj brat miał 3 nianie hehe bo każda po jakim czasie wykonczył był bardzo energicznym chłopcem (teraz tez taki jest) , ze nawet krople na uspokojenie mu lekarz przepisał zresztą on juz w wieku 7 miesięcy chodził a 9 miesiący biegał
Biedne nianie
Cytat:
My we wtorek bylismy wszystko ogladac. Niby dla rekonesansu zeby oszacowac ile musimy mieć kasy na wykonczeniowkę...ale juz plytki do łazienki wybrane, podłogi drewniane, tarakota i szafka z umywalka. Z rozpędu pojechalismy wybrac tez sprzety AGD.
O dziwo mój mąż w te sprawy jest tak samo jak ja bardzo wczuty. Tez juz snuje wizje.W głowie to juz nawet posadził drzewko w naszym mini ogródku
Kurcze ja to się boje, że nam kasy na pół mieszkania starczy W sklepie jest tyle ładnych rzeczy, ale będzie trzeba na czymś zaoszczędzić pewnie Płytki raczej lepsze, bo się szybko nie wymieni, ale będzie trzeba pomyśleć na czym można oszczędzić

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 13:18   #3296
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
W tedy napiszę na pewno wszystko dokładnie

Karmazynowy przypływ , Mexican 4, Cocoa Blush 5 +biały.
karmazynowy przypływ mam na ścianie
a te pozostałe idę oglądać

edit:
mexican ciekawy, fajnie by z brązem wyglądał

Stary 2008-02-22, 13:20   #3297
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Gdyby to było takie proste
Stary 2008-02-22, 13:24   #3298
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

..
Gold dojście do takiego przekonania to długofalowy proces, ale nie sądzę aby u Ciebie był taki przypadek ... Przecież Ty chcesz być z Tżem tylko chcesz aby się zmienił tak ?

Gold może jesteś zbyt pobłażliwa dla Tża i za mało od niego wymagasz ? Nawet w sensie rozmowy...,mój też ma takie ironiczne zapędy żeby się obśmiac itp. ale wtedy obrażam się i koniec albo robię wykład o funkcji poważnej rozmowy w związku
Stary 2008-02-22, 13:25   #3299
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
dzień dobry

Nie nadrobiłam nic dziewczynki, bo dzisiaj od rana mam zamieszanie w pracy. Spotkania służbowe itp...

Haniu znaleźliście już mieszkanko ?

Aha i najważniejsze- moja cera wydobrzała i wyglądam już prawie ładnie także jontoforezę dzisiejszą przekładam, bo spowodowała by wolniejsze wchłanianie kwasów przy kolejnej dawce, a tego nie chcę ....
Cytat:
Ja uzywam pod oczy tego samego co do całej buzi, czyli np teraz rano - Active C + filterek.
Stary 2008-02-22, 13:26   #3300
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze ja to się boje, że nam kasy na pół mieszkania starczy W sklepie jest tyle ładnych rzeczy, ale będzie trzeba na czymś zaoszczędzić pewnie Płytki raczej lepsze, bo się szybko nie wymieni, ale będzie trzeba pomyśleć na czym można oszczędzić
Oj tak...trzeba oszczedzac na czym tylko sie da
To Wy juz za 1,5 miesiąca się wprowadzacie???
Mieszkanko juz odebrane??

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Haniu: jesteśmy na tym samym etapie w takim razie. Tyle, że my już wszystkie sprzęty mamy.
zostały nam tylko do wybrania kolory farb i zakup (wybranych) paneli.
No my to nic nie mamy..prócz łózka i mebelków i pierdułek do dekoracji wnętrza.

Cytat:
karmazynowy przypływ mam na ścianie
a te pozostałe idę oglądać
Generalnie w planie mam zestawinie czerwieni, pomaranczy i szarości.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości