|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów perfum aktualnie posiadasz? | |||
ani jednego |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 1,97% |
1-5 |
111 | 43,70% |
6-10 |
74 | 29,13% |
11-15 |
31 | 12,20% |
16-20 |
12 | 4,72% |
21-30 |
13 | 5,12% |
31-40 |
0 | 0% |
41-50 |
1 | 0,39% |
powyżej 50 |
7 | 2,76% |
Głosujący: 254. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ile macie perfum w domu?????
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
popieram Desnudę, rzeczywiście uniwerslana, a do tego przepiękna i delikatna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Szarada]Ja dzielę swoje perfumy na takie, które używam, będę nosić lub ewentualnie będę nosić, na takie, co do których nie jestem zdecydowana oraz na takie, których nosić na pewno nie będę i są w trakcie procesu pozbywania się.
Nie wiem: Naomi Campbell edt L'or de Torrente Czesc Szarado ![]() Ja Ciebie zawsze "widzialam" w VI i L'Orze a tu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
elve, dziekuje
![]() desnuda jest na mojej liscie zapachow do testowania, tyle o niej dobrego wyczytalam... i mysle, ze ma duze szanse byc 'moim" zapachem ![]() Scent Costume National- nie znam zapachu, obwacham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez mam ochote na ten zapach, kojarzy mi sie z pozna podstawowka- wczesnym LO ![]() Chetnie bym sobie sprawila, w ramach wspomnien ![]() Watpie, ze teraz potrafilabym je 'nosic". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś pachnę Oui-Non. Wspomnienia są słodkie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Też się nad tym noszeniem zastanawiałam, ale jest ok. Oui-Non na mnie są słodkawe, owocowe, smakowite i bardzo delikatne. Ledwie je czuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A pewnie, "Dune Sun" możesz spróbować, a jakże, podobnie jak "Eau de Dolce Vita". I jeszcze myślę, żebyś niuchnęła "Le Feu Light" Issey Miyake ( nie ma w nim nic z mleczno-korzennego pierwowzoru, ale jest przyjemny, taki nienarzucający się właśnie) "Dior Addict Eau Fraiche" (orientalno-kwiatowy, ale delikatny) i "Sunflowers" Elizabeth Arden (tego mgliście pamiętam, ale właśnie jako słoneczny, letni, bez typowych cytrusowych albo ogórkowych nut). A tak szczerze, jeśli dobrze się czujesz w Dune i Samsarze nawet latem, to może je noś i już! Po co naprawiać coś co nie jest zepsute? ![]() Edytowane przez pixie7 Czas edycji: 2005-09-01 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
E nie... L'ora już dawno nie nosiłam. Może mi się odmieni podczas zimy ! (lub jesieni). Nie pozbywam się jednak na razie, co jednak o czymś świadczy
![]() Czesc Szarado ![]() Ja Ciebie zawsze "widzialam" w VI i L'Orze a tu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Szarada]E nie... L'ora już dawno nie nosiłam. Może mi się odmieni podczas zimy ! (lub jesieni). Nie pozbywam się jednak na razie, co jednak o czymś świadczy
![]() To fajnie ja tez czekam na rekonesans jesienny bo moje fascynacje sa dosc plynne ![]() A tak przy okazji spytam jak Ci sie Birmane podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
O qchniaaaa!!! Ja mam tylko 7
![]() ![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Pixie,
White Linen Breeze b. chetnie powacham ![]() Ten zapach mi sie z Toba kojarzy ![]() ![]() ![]() Dior Addict Eau Fraiche- odpada, wole klasyka, ten mnie zupelnie nie pociaga. "Sunflowers" Elizabeth Arden- znam, to nie TO ![]() Eau de Dolce Vita- nie mialam okazji powachac, a wersje klasyczna b. lubie, wiec moze faktycznie bedzie mi odpowiadac. Hermesy przetestuje 'tak czy siak', bo wstyd sie przynac, ale znam tylko 24 F. ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2005-09-01 o 13:01 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Benito, przypomniałaś zapach, który kiedyś bardzo mi się podobał - intrygujące i kobiece Birmane. Pamiętam jego piękny flakon nawiązujący do jubilerskich tradycji Van Cleef & Arpels, a kształtem przypominający zdaje się... oszlifowany rubin? Czy Birmane są dostępne w Polsce?
Mskładaczku, ja też lubię Dolce Vitę, ale niestety Eau de Dolce Vita nie przypadła mi do gustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znam dobrze Birmane
![]() To fajnie ja tez czekam na rekonesans jesienny bo moje fascynacje sa dosc plynne ![]() A tak przy okazji spytam jak Ci sie Birmane podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podoba mi sie szalenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
A ja mam aktualnie malutko
![]() - L'or de Torrente, - Angel Innocent - Angel znowej serii, może fiołkowy... - Gloria, - Lolita Lempicka - Noa - Le feu lihgt - Brit Red I w takim towrzystwie byłabym szczęśliwa. Przynajmniej mam motywację, żeby odbić się od finansowego dna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Mskładaczku, mnie się tez od razu nasuwają dwa letnie zapachy, które mogłyby Ci się spodobać - wspomniana już Pamplelune (którą uwielbiam, od momentu dy się pojawiła na rynku, wykańczam już kolejną butelkę!) i Shalimar Light
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
a pamiętacie zapach Oriflamu PURE LOVE- taki zółty... były trzy, jeszcze czerwony i niebieski. PAMIETACIE??
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za cynk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
🦄
|
1. Miss Dior Cherie
2. Gap "Dream More" 3. Davidoff "Echo" 4. Naomi Campbell "Naomagic" 5. "Ode L'amour" YR 6. "Neonatura Cocon" YR
#114 |
🦄
|
Różowiutka, ja pamiętam z Ori taką serię małych psikadeł w kolorowych opakowaniach. Pachniały gruszką i owocami itd. i nazywały się Yo! Chyba Pure to późniejsza seria. niestety nie dane mi było wypróbować perfum o zapachu czekolady z którejś z tych serii. I dalej szukam czegoś co autentycznie będzie pachnieć mleczna czekoladą. Może to być najbanalniejszy zapach na świecie, zna ktoś?
#115 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię takich pytań, gdyż uzmysławiają mi, ile pieniędzy przeznaczam na perfumy
![]() - Gucci, Envy Me - Givenchy, Only - Guerlain, Too Much - Guerlain, Shalimar - Lancome, Poeme (2x po 30 ml ![]() - Lancome, Miracle - Cartier, Le Baiser Du Dragon (od wczoraj ![]() - Moschino, Couture - J'Adore Diora - Giorgio Armani, Acqua di Gio - Giorgio Armani, Armani Night for her - Lacoste, Touch of Pink - Noa, Cacharel - a na koniec Baby Doll, YSL. Niby troszkę, a jednak chciałabym jeszcze kilka zapachów, które już mam na oku. Teraz przymierzam się do dwóch zapachów Moschino i 'For Her' Narciso Rodrigueza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
no to moge dopisac kolejny zapach, dzięki linkowi podanemu przez Koko zamówiłam juz Manię (black box) cąłe 100 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Vanilia z Body Shopu to klasyczna wanilia doprawiona czyms co sprawia,że nie jest dusząca ani nie pachnie jak aromat do ciast.Skoro jesteś miłośniczką słodkich zapachów to polecam gorąco,niestety jednak nie dostępne w Polsce ![]() ![]() Rock`in`rio to bardzo owocowy i radosny zapach,taki słodko kwaśny.Kolejny z serii sezonówek Escady.Niektórzy gich nie lubią i uważają za zbyt słodkie i banalne ale nic bardziej mylnego-ten zapach ma drugie dno i nie każdy potrafi je znaleźć ![]() A Puma Jamaica to także radosny wesoły owocowy zapach z tym,że jak dla mnie bardzoej słodki od ww Escady.Dwa ostatnie zapachy są znanae wiec nie powinno być problemu ze znalezieniem ich i powąchaniem.Pozdrawiam:cm ok: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Jest w sklepie www.pretty.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.