|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać"
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
Ja sie chyba nakręcam i doszukuje czegoś niepotrzebnie , dzieciak mnie mnie znowu kopie w miejscu watroby, stad pewnie ten bol. Ale serrio idzie sie przerazić jak sie czyta internety
|
||
|
|
|
#4412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zadomowienie
|
ale to nie ma znaczenia
dla większości przebudów (wybicie dodatkowego okna, dobudowanie ganku) trzeba zezwolenia lub zgłoszenia do PINB. A jak się zrobi bez to później mogą być niezłe jajca. Teraz i tak jest taniej ale mój klient za dobudowanie ganku miał zapłacić 50.000zł opłaty legalizacyjnej. Bardziej opłacało się go rozebrać. Cytat:
https://www.eobuwie.com.pl/muszkiete...16-czarny.html
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że mąż Ci pomaga, dbaj o siebie! |
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Wtajemniczenie
|
Kciuki za wszystkie wizytujące i rodzące!
|
|
|
|
#4420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lekarze liczą skończone, bo liczą to co już jest, a nie będzie. Np. 5 dni od pierwszego dnia ciąży (okresu) ciąża nie trwa jeszcze tygodnia. Lepiej zaokrąglać w dół, bo coś to znaczy. Że płód już ma dany etap za sobą. Ale już dość tych rozważań
Edytowane przez Betameta Czas edycji: 2016-10-25 o 11:31 |
|
|
|
|
#4421 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Ja dalej w szpitalu. Ciśnienie rano miałam bardzo dobre, ale krew im się nie podobała. Coś przebąkiwali o cholestazie 😞 jutro powtórka wyników, oby to była jakaś pomyłka...
Kciuki za wizyty, porody i wyjścia do domków! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mocne kciuki za wyniki!!!!
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej, to trzymaj się. I powodzenia na powtórce badań Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#4425 |
|
Wtajemniczenie
|
Później Was nadrobie. Teraz leżę pod kroplowka i czekam aż spłynie, wcześniej dostałam antybiotyk.
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynam y się rozpakowywać&quot ;
Cytat:
piszcie mi tu zaraz ładnie w skrócie sprawozdanie kto urodził i kto ma rodzic bo ja nic nie wiem a nie zdążę nadrobić ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
Kciuki za wizytujace
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4429 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piękne, tež takie chcę! W ogóle.to ten sklep Quazi istnieje jeszcze stacjonarnie? Pamiętam, że kiedyś kupiłam tam botki, ale od kilku lat już go nigdzie nie widziałam. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Widzę, że narzekacie na brak snu, ciekawe jak to będzie już po porodzie Nam.Zosia dziś dała popalić tak do 2, ale potem spała prawie do 8. Ja pospałam sobie potem, ale mąż biedny musiał wstać do pracy ![]() Zimno.mi się chyba robi na ustach |
||
|
|
|
#4430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
są prościutkie, dobrze leżą, nie odstają, lekko ocieplone, wygodne, nie za krótkie, nie za długie ... no w końcu idealne ![]() quazi z tego co wiem już nie ma swoich sklepów. Ja kupiłam je w CCC ale chyba tylko te większe CCC mają ich produkty |
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Czy Wam też się ciągle chce jeść?
|
|
|
|
|
#4433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za dobre wyniki! A masz swedzenie rąk i nóg? ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Powiedz czy z porodem mija to leistwo, te zmeczenie i apatia? Bo się boje , że w takim stanie jak jestem teraz to ja nie dam rady nie tyle fizycznie co nawet psychicznie przy malym dziecku. Ja juz ma dość tej ciąży, chcem byc jak dawniej. Chcę te samą energię miec co kiedyś. Bosheee nawet przy pisaniu tego posta dostalam zadyszki ![]() Szybko smaruj czymś te zimno. Mi pomogl hascovir, ale zajady meczyly mnie 2 tygodnie, pani w aptece adala mi trybiotyk ( czy jakos tak) po jednym posmarownaiu są efekty) ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- jalouse ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- desire87 łądne buty ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Dziewczyny czy wy dalej bierzecie kwas foliowy lub inne suplementy z kwasem foliowym? ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
A na serrio to mam taki zaskoki i napady apetytu, innym razem odwrotnie. Ale to jak mam refluks i zgage ;-) |
|||
|
|
|
#4434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co a ja nie boję się samego porodu tylko tego wszystkiego dookoła :-/ Tzn najbardziej martwię się czasem Tż... Chciałabym mieć go w domu chociaż kilka dni po porodzie...
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie da rady, żeby chociaż cokolwiek wziął? Wiem, że z firmą to cieżko, bo jak się nie pracuje to się nie zarabia... no ale może jednak? Na pewno byłoby ci ciut łatwiej. Ale tez się boję bardziej tego wszystkiego wokół. No ale jakoś sobie poradzimy Chociaż wczoraj miałam taki humor, że sobie popłakałam wieczorem trochę. Czuję że potrzebuję bliskości tż, co chwilę się przytulam czy coś, bo wiem że za moment już nie będziemy sami. I nie to, że boję się stracić dotychczasowe życie, bo nie imprezujemy, a podróżować będziemy we trójkę. Ale że będziemy odpowiedzialni za naszà kruszynę już do końca życia. I jakoś tak się nostalgicznie zrobiło. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#4437 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja biorę ciagle omegamedCytat:
Mój będzie ze mną zaledwie kilka dni więc też bez szału..
|
||
|
|
|
#4438 |
|
Zadomowienie
|
Listopadowaa, ja biorę ciagle pregnę, tam jest kwas foliowy
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morfologia jest dobra, mocz te bialko i nieliczne bakterie. szczerze wma powiem, ze przypadkiem się nakręciłam. Spać nie mogłam i zaczełam mysleć o koleżance. Miała zespół helpp w ciaży ale wraz ze stanem przedrzucawkowym. Wiec sobie z ciekawości sprawdziłam. A tam pisze ze jendym z objawów jest bolesność i tkliwość prawej strony pod zebrami, miejsce wątroby. Ja mam dokladnie taki objaw od dwoch tygodni. Brałam to za kopniaki małej ale serrio jak zaczelam czytać o bolach watroby to zwatpiła, czy nie powinnam tego sprawdzić. Najczęściej wystepuje to z nadcisnieniem, bialkiem w moczu, stanem przed rzucawkowym, cholestazą. Cisnienie mam dobre, ale od razu spojrzalam w karte ciazy a tam wzrost białka w moczu. Prawdopodobnie sie nakrecam, bo pewnie mialabym tez morfologie złą ale zastanawiam sie czy nie iść dla spokoju zrobić sobie prób wątrobowych. |
|
|
|
|
#4440 |
|
Rozeznanie
|
Powodzenia na wizytach ;-)
I kciuki za wyniki :-P Ja mam założony balonik na razie nic się je dzieje ciekawego zobaczymy jak dalej ;-) oby się rozkrecilo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

, dzieciak mnie mnie znowu kopie w miejscu watroby, stad pewnie ten bol. Ale serrio idzie sie przerazić jak sie czyta internety

tyle, ze tego juz nie zmieszcze.
wczoraj wieczorem spod nich wyszła do łóżeczka podgrzewanego ale ma jeszcze zaburzenia termoregulacji wiec musimy jeszcze zostać w szpitalu...no i na domiar złego mi się zrobił zespół popunkcyjny wiec musze leżeć na płasko ale jak to zrobić przy małym dziecku? W dzień siedzi u mnie mąż i pomaga we wszystkim ale gorzej w nocy...a z plusów pokarmu mam tyle ze bym wszystkie dzieci z forum wykarmila

no to mocne kciuki za wyniki!!!!
jutro powtórka wyników, oby to była jakaś pomyłka...