|
|
#1831 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
Jestem pewna, że miło z nami spędzisz czas Współczuję przeżyć, niestety wiem co czułąś, ale teraz będzie dobrze i przytulimy nasze córy Masz już wybrane imię? ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Hanka
Odebrałam właśnie wyniki i trochę ich nie rozumiem Zrobiła mi na starcie z palca i wyszło dużo, bo 99 ale w wynikach mam już:Glukoza na czczo 75,1 mg/dl po 1h 135,9 mg/dl po 2h 114,3 mg/dl Chyba w miarę ok? Toxo nie mam, mocz jak zwykle źle.
|
|
|
|
#1833 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio? to super! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
choroby dzieciaczków są straszne boję się tego najbardziej. Co moja Daria jest chora to ja od razu też nie mam na nic ochoty, ani jeść wtedy mi się nie chce. Też już parę razy w szpitalu byliśmy z Darią. Ehh. A z dwójką dzieci to już wogóle. Jedno od drugiego się zaraża. Cytat:
ja właśnie piję kawkę i wcinam pyyyyysznego pączka. Kupiłam tez w biedronie michałki zwykłe i takie z nadzieniem chałwowym
|
|
#1834 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wyprawka sie nie przejmuj, teraz wszystko kurier do domu Ci przyniesie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
a co!
|
||||||
|
|
|
#1835 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Napisz coś więcej o sobie. Ile masz lat. Skąd jesteś? Macie wybrane imię? Jak przechodzisz ciąże? Jak początki? Sporo przeżyłaś ale napewno będzie już wszystko dobrze ![]() Cytat:
My mamy akurat wózek po córce. Ale jak wtedy kupowaliśmy to nie składaliśmy go od razu. Cytat:
super
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-10-25 o 12:57 |
||||
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym nie wytrzymała bez złożenia 😀
Witaj Hanka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/polskie-przesciera...799212386.html
|
|
#1838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj Haniu współczuję przeżyć :/ o wyprawkę się nie martw, ja też jeszcze nic nie mam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łóżeczka też nie złożyliśmy jeszcze. Stoi sobie w kartonie.
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak rozłożysz i przewietrzysz go troche to zawsze przecież można go znowu złożyć jakby przeszkadzał, to chwila moment i już. Mój narazie w kartonach na strychu u rodziców stoi, tylko koła napompowaliśmy żeby sprawdzić czy całe są. W grudniu przywieziemy i go wyszoruje.Właśnie zamówiłam burgery na obiad nie mam siły gotować bo byłam na super długim spacerze z córką. Taka super pogoda u nas- blisko 20 stopni,słońce, że zrobiłam jej wagary od przedszkola żeby pobyć razem Było wspólne śniadanie, kolorowanie, spacer, małe zakupy, rozmowy. Teraz trochę bajek a potem znowu coś porobimy
|
|
#1841 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Na pewno wszystko teraz będzie dobrze. Ja jestem po pięciu niepowodzeniach i też ostrożnie do tematu wyprawki podchodzę. Też jeszcze nic nie kupowałam, ale pewnie niedługo będzie trzeba zacząć..
|
|
|
|
|
#1842 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mnie nie strasz taką prawidłowością ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
2. wg mojego lekarza nalezy robic zarowno igg jak i igm 1. do 5 miesiaca wlacznie musialam robic tsh, ft4 co 2 tygodnie, teraz raz na miesiac ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
|
#1843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie dziewczyny za wyjaśnienie mi tych wszystkich badań krwi (toxo, TSH, glukoza).
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1845 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj fajnie ze dołączasz o wyprawkę sie nie martw ... Ja tez nic nie mam i nie wiem na co czekam kurier wszystko dostarczy pod drzwi jak bedzie potrzeba ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
Ja bym złożyła żeby spr czy wszystko jest, czy pasuje do siebie i czy działa jak należy potem mozna złożyć z powrotem i schować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę poruszyć temat z moją położną. Chciałabym się wstrzymać z kąpielą aż do odpadnięcia kikuta. Ile to trwało u Ciebie? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jeszcze zdam Wam relacje z mojego uroczego poranka
. dziecko obudzilo mnie o 2:25 soczystym kopniakiem. skorzystalam z lazienki i oczywiscie juz nie zasnelam.... zeby zabic głód pilam wode z cytryną. wolno/nie wolno kij w zeby, inaczej bym nie przezyla. o 7:30 wypilam ta cholerną glukozę. wlazła gładko, jak kilka tygodni temu, ale po pol godzinie zaczely sie mdlosci. slabo mi nie było. 5 min po 2 pobraniu bylo najgorzej, okropnie brzuch mnie bolal i chcialo mi sie rzygac, ale zacisnelam szczęki. najlepiej, ze wzielam sobie w pudła szarlotke, mandarynki, kanapki zeby rzucic sie na jedzenie po ostatnim pobraniu, a tu dupa. tak mnie napompował ten cukier, że dopiero o 12 coś zjadlam. teraz jestem taka nieswoja. jednego jestem pewna, ta glukoza to nie jest eliksir zdrowia. Lilotka, chyba jakbym byla kiedys w 2 ciazy to pojade do naszych zachodnich sasiadow robic ten test ![]() dziś po 19 wyniki, ale nie robilam tam gdzie zawsze robie i gdzie sa wyniki online, tylko tam gdzie jest krzeslo naprzeciw kibelka, ale minus taki ze wyniki osobiscie. jutro Tz mi odbierze, w sumie i tak mi sie nie spieszy patrzec na to.... w ogole jedna bohaterka przyszla na ten test o 9 jestem w szoku, ze niektorzy w ciazy wytrzymuja tyle na czczo, albo to ja jestem dziwadlo...
|
#1848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tylko dlatego że do 11.30 musiało być po wszystkim
|
|
|
|
|
#1849 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuje strat, a 5 miesiąc to już naprawde coś strasznego, jeśli można zapytać to co się wydarzyło? a co do wyrawki to spoko nie martw się, ja mam kilka rzeczy używanych, które kupiłam/dostałam i tyle. Zakupów jeszcze nie robiłam praktycznie żadnych większych ![]() Cytat:
a dlaczego igg tez? pytam, bo moj mówił, że tylko igm Witam się po wizycie i na zwolnieniu lekarskim Wizyta średnio mnie zadowoliła, ale mam nadzieję, ze taka była bo lada chwila mam połówkowe.Usg potwierdziło chłopca niestety nie dostałam żadnych pomiarów, właściwie usg było na moją prośbę żeby sprawdzić płeć.Pytałam o mierzenie szyjki, bo nigdy tego nie miałam robione, ale lekarz powiedział, ze to tak po 24tc... Zbadał tylko ręcznie, stwierdził, że długaśna i wszystko ok. No troszkę mam niedosyt jak czytam jak u niektórych z Was badania przebiegają... Dzisiaj planowałam się mega wyspać, w końcu nie musiałam zrywać się do pracy, a od 8 jestem na nogach ![]() Ale i tak jestem przeszczęśliwa, naprawdę potrzebowałam już odpoczynku
|
|
#1850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20/40 it's a girl. |
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
ja w poprzedniej ciąży miałam tak jak Ty, a poród nie najgorszy nawet także spoko
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20/40 it's a girl. ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
20/40 it's a girl. |
||
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
najważniejsze,że nie
![]() miałaś cytrynę czy glukozę cytrynową? Cytat:
Co do spania. Ja odkąd mam córkę to nie potrafię długo spać. Nawet jak mąż ją odprowadza do przedszkola to ja też już od 7 nie umiem spać A w weekend najdłużej do 8
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Syn od urodzenia miał 2x kaszel i 3-4x katar, to wszystko. 20/40 it's a girl. |
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
pół cytryny. nie wiem gdzie kupić glukozę cytrynową. bylam tylko w 3 aptekach, ale za kazdym razem farmaceutki wybauszały na mnie oczy.
malaMI - pamietam tylko ze gin cos o okienku serologicznym wspominal. jak kazal to zrobilam i to i to, i tak na jednym wkłuciu.
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-10-25 o 14:10 |
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero w trzeciej aptece udało mi się kupić
|
|
|
|
|
#1858 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Złożony wózek stoi w poszewce, ale to z racji tego że moja kotka zapałała do niego miłością i ani jej się myśli spać teraz gdziekolwiek indziej niż na wózku ... Nie wiem co ja z tą małą upartą cholerą zrobię, będą się chyba tym wózkiem z młodym dzielić ![]() Świtu żywego truposza część dalsza... dalej poruszam się jak zoombie, przechodząc powoli w tryb zoombie, gdyż mały skutecznie dawkuje mi poziom snu. Od 2 w nocy do 4 rano i od 4 do 9 jego zdaniem w zupełności ma mi wystarczyć
|
||
|
|
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

jakoś odwlekam to w czasie sama nie wiem czemu. Pozdrawiam Was i czytma od dłuższego czasu 

Zrobiła mi na starcie z palca i wyszło dużo, bo 99 ale w wynikach mam już:
serio?

więc sprawdza się, czy po prostu nie złapałaś choroby 
wczoraj odsypiałam po powrocie do siebie. 
super

nie mam siły gotować bo byłam na super długim spacerze z córką. Taka super pogoda u nas- blisko 20 stopni,słońce, że zrobiłam jej wagary od przedszkola żeby pobyć razem 

nawet mnie nie strasz taką prawidłowością 
jestem w szoku, ze niektorzy w ciazy wytrzymuja tyle na czczo, albo to ja jestem dziwadlo...

także spoko
Syn od urodzenia miał 2x kaszel i 3-4x katar, to wszystko.