![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: *Ubrania*Torebki*Bielizna *Biżuteria*
Niestety z wątku nic mi szczególnie nie wpadło w oko.
Zajrzyj proszę na moją wishlistę ![]() Poszukuję także walkmana - byle jakiego, aby tylko dobrze otwarzał kasety.
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
A walkman sprawny w 100%?
![]() Nie zwalnia, nie przyśpiesza itd. A co byś chciała w zamian za niego?
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
A wrzucisz mi jakieś zdjęcia tego walkmana?
![]() No i co byś chciała w zamian za niego? Jeśli byś się zgodziła to mogłybyśmy zrobić tak, że Ty pierwsza byś mi go wysłała, a ja bym go sprawdziła. Potrzebny mi tylko do jednej kasety. Mam nadzieję, że skoro działał to działać będzie i wtedy ja Ci wyślę rzeczy, które sobie za niego byś wybrała. Jeśli jednak nie będzie działał to odeślę Ci go z powrotem wysyłając razem z nim jakiś drobiazg, który sobie wybierzesz lub odsyłając pieniążki za wysyłkę. Co Ty na to?
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
to chyba pozostane jednak tylko przy torebce - chyba ze masz cos poza wątkiem bo u mnie podobala ci sie marynarka,szminka roleal i body ;D
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
szminke dostalam od brata z usa nie wiem czy one sa w polsce ale poszukam na allegro moze bedzie
![]() torebka mnie interesuje ta co mi pokazalas jeszcze ![]() jakiego ona jest kolorku ?? czarna bluzeczka z cekinkami bardzo chetnie przygarne ![]() a tobie marynarka sie podoba zielone jabuszko czy ta 2 ![]() pozostale rzeczy jakie mi zaproponowałas niestety odpadaja masz cos jeszcze poza watkiem ![]() ![]() rurki jakies xs/s najlepiej ciemne koszule z zabotem ![]() hymmm odp u mnie
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
niestety ta torebka to nie moj typ torebki
![]() ![]() nic innego naprawde nie wpadlo mi w oko poszukaj jeszcze czegos poza wątkiem;D
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Misia możemy sie tak wymienic marynarka za = 2 torebki + bluzke i ci coś dorzuce
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
napisałam ci zebys przeciez sobie cos dobrala do marynarki !!!!!!!!!!!!! ;] za sama marynarke wiadomo ze ci sie nie oplaca- dobierz sobie co ci sie podoba
![]() moze marynarka + szminka moze jakis pasek ci sie podoba ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
w środku jest metka qianes metka doczepiana z przodu jest do polowy ucieta - widocznie odcieta cena- bo dostalam body na prezent ( niestety na mnie jest za duze )
a na metce doczepianej jest fashion to pewnie bylo fashion qianes ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ojj to już nie wiem, pomysle jeszcze.. Na razie te rzeczy rezerwuje dla Ciebie. Oprócz tych 3 co wymienilam to nic u Ciebie mnie więcej nie zainteresuje.
Może coś z tej bizuterii Cie skusi.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
misia to nie jest totalnie moj typ biżuterii
![]() ![]() może wymienimy się tak Marynarka + szminka - za 2 torebki + bluzke http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=119309 TUTAJ MASZ COS ODNOśNIE SZMINIKI TUTAJ TEZ to mozesz sobie poczytac http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=9821
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Podobała mi się ta cz\arna torebeczka Atmosphere
![]()
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
kolor jest taki jak na zdjeciu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6596418 to jest taki jasny róż beż - z drobinkami
nr szminki 412
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
misia wstyd sie przyznac ale ja jestem ABC -> wyjasnione na biało absolutny brak cycków
![]() poszukaj czegos poza wątkiem misia to oddam ci body ![]()
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
misia niestety nie wymienie sie na żaden z zaproponowanych staników - bo po 1 chodze w stanikach z push upem a po 2 wymienie się tylko na nową bielizne
![]() więc jesli pasuje ci wymianka marynarka + szminka za 2 torebki i bluzke to mozemy sie wymienic ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Mi się spodobała granatowa torebeczka i
Bell, Light Colour, Diamond Lip Gloss, nr 205, cielisty róż, uzyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Hmm
Podobają mi się jeszcze te kolczyki na dole (koła z koralikami) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6541171 Szczerze mówiąc, nie chciałabym wymieniać tych wszystkich ozdób, bo dużo Wizażanek jest na nie chętnych... Mogłabyś sobie wybrać np. 5 (z tych10) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Z balerinek zrezygnuję. Zainteresowały mnie za to te rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6541150 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6541141 i *Sweterek z dekoldem w serek kolor popielaty granat. Stan db/bdb. ale nie ma zdjęcia. To znaczy, że nie ma tego sweterka? Jakbyś była zainteresowana to do tego stanika w serduszka mam stringi. Czyli byłby komplet. Majteczki w kratkę też jestem skłonna oddać. Odezwij się. Mam też parę ładnych kolczyków. Wyglądają tak: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6648400 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, że nowe! Nie proponowałabym Ci noszonej bielizny:/. Sweterek odpada czyli zostałyby tylko bluzeczka i stanik. Odezwij się czy tak układ Ci pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Przetrzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.