![]() |
#1771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe szanse na ciążę mamy, ale się nie poddamy!
Cytat:
![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialas usg? ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ale ci dobrze little 😉 tez tak chcę... Trochę mi smutno, ale bardzo się cieszę twoim szczęściem. Idę spędzić wieczór z tz 😉. Dobranoc 💜💜💜
![]() |
![]() |
#1773 |
Raczkowanie
|
❤❤❤❤❤❤❤❤
Little kochana ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1774 |
Zadomowienie
|
Gratulacje, tak się cieszę
![]() Ja mam poczucie, ze mogłam zajść w ciaze, ale za wcześnie żeby robić test... Chociaż chciałabym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
A ja zdjęłam moje plastry. Nic a nic nie poczułam
![]() Rany zagojone. Widać cztery pozszywane dziury ale rany zaczęły bardzo swędzieć znaczy ze sie goja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Rozeznanie
|
No miałam ale wiesz nic widać aż tak nie było , przynajmniej ja nie widziałam :p ale potwierdziła mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#1777 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 😉
Nadezhda ktory dzień cyklu? Może idź na betę? Skoro masz takie przeczucie to może coś jest na rzeczy 😉 ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie cały ranek z przyjaciółka rozmawiałam ta co mówiłam ze miała tez bardzo nieregularne okresy i zaszła w ciaze tak jak Ty, Little ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nadehsda, ktory to dzien cyklu dzis??? Kiedy planujesz testować? Dzien dobry! Znowu zachmurzone i popaduje. A mam mase rzeczy do załatwienia w miescie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Karolina też znam dużo przypadków że były nieregularne okresy i w końcu ciąża. To nie jest żadna przeszkoda. Prędzej czy pozniej się trafi w owulacje 😉 wazne że tz jest zdrowy. Jak tz ma dobre plemniki to się uda. Prędzej czy pozniej.
Jak tz ma źle wyniki, to kobieta choćby na rzęsach stawała to nic z tego 😉 chocby mury sraly a skały pękały 😀 takze ja na naturalna ciaze nie mam szans. Z innym, zdrowym partnerem bym już pewnie zaciazyla w pierwszym cyklu starań... Co masz do załatwienia?
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Dwa tygodnie temu kupiłam buty do sportów ale wzięłam 0,5 numeru za małe. Musiałam wymienic ale nie mieli, zamówili z innego miasta i teraz juz sa do odbioru. Poza tym musze isc do apteki bo nie mam zadnego odkazacza, renni sie przedawniło i sobie zdecydowałam ze należy mi sie jakas pocieszajka za operacje. A co... tyle wycierpiałam ze musze sobie humor poprawić
![]() ![]() Ale mgła u nas. Psy mi poznikaja na polach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Spoko to potem się pochwal co kupiłaś 😍
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Ale tu cisza 😣😉 ja mam dzis nudy w pracy 😝 ale lepiej tak niz zeby cos zlego sie dzialo.
![]() |
#1782 |
Zadomowienie
|
Nie umiem zacytować w przeglądarce :\
Odpowiadam wiec zbiorowo: u mnie 22 dc, ale zaczyna mi twarz znowu wsypywać jak na okres wiec chyba nic z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
To nic nie znaczy akurat. Na betę bym poszła w piątek na twoim miejscu 😉
![]() |
#1784 |
Zadomowienie
|
Ale bolą mnie jajniki (?) jak na owulacje (??)...
Boje się ze to znowu jakaś cholerna torbiel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiscie zycze dwoch kreseczek. Jesli czujesz sie inaczej niż zwykle to może coś być na rzeczy ale nie musi 😉
![]() |
![]() |
#1786 |
Rozeznanie
|
a ja tez sama nie wiem co mnie czeka :P tzn wypisalismy swoje dane i wgl i bedzie dzwonic położna teraz na dniach i dostane wezwanie do przychodni i wszystkiego sie dowiem:P Nie wiem dlaczego ale zabronili mi cytologie zrobic , lekarka powiedziala ,ze pozniej .
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z tz nikomu nie powiemy. Najwcześniej byśmy powiedzieli naszym rodzicom i rodzeństwu... Napewno nie wcześniej niż w 12tc. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Ja z pracy wrocilam i jem obiad. Jaki film ogladasz?
![]() |
![]() |
#1788 |
Raczkowanie
|
Jeane to nam tez bys nie powiedziala?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1790 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale musze Ci powiedzieć ze u mnie tak smao działa poczta pantoflowa... jak powiedziałam znajomej z domu obok ze cała rodzina w lipcu do mnie przyjeżdża to potem kogokolwiek spotykałam na spacerach mowili mi "to kiedy dokładnie Twoja rodzina przyjeżdża???/na pewno sie cieszysz ze zobaczysz najbliższych"... Przynajmniej komus urozmaicilas zycie. Ludzie lubia takie wieści ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odebrałam butki sportowe, zakupiłam piekne czerwone podkładki filcowe na swieta z napisem "merry Christmas", kapcie, skarpetki, dwie koszulki do spania, jedna bluzka na długi rękaw, rękawiczki. I tyle. Znalazłam super fajne buty, na takie polowałam juz od kilku lat... płaskie na płaskiej podeszwie ale do sukienki w sam raz, dopasowane do łydki ale 38 za wielkie bo az luźne były a 37 w duzy palec mnie cisnęły. Wielka szkoda ![]() Na obiad dzis u mnie pulpety z miesa mielonego z sosem pieczarkowym i makaronem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Raczkowanie
|
Karolino to juz u Ciebie Swieta sie czuje
![]() Jeane, niewiem czy mam mowic jak sie czuje bo bedziesz mnie na test nakrecac ![]() Little na jedno ma spokój. Ale fajniej sie mowi samemu i sie patrzy wtedy na zdziwione miny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę że zakupy udane. pozazdrościć 😍 a co do butow to moze 38 bylyby dobre, ale ktos sie probowal wbic w za maly rozmiar? Skoro takie boskie i wymarzone były to warto spróbować przymierzyc inna parę 😘 bo rzadko sie zdala zeby w jednym rozmiarze była aż taka rozpiętość... dziwne 😜 wstawisz zdjecie tych super butkow albo link? ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Noo najlepiej powiedzieć jak najpóźniej. W razie czego nie znioslabym się wszystkim dookoła tłumaczyć.... Połowie miasta, bo zazwyczaj wszyscy wiedzą przez znajomych znajomych... To by był koszmar dla mnie...
![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie... W rzeczywistości sa bardzij zgrabne. Roznica miedzy numerami była bardzo znacząca ![]() https://www.amazon.co.uk/Dr-Martens-...rds=dr+martens |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się marzą czarne kozaki za kolano do połowy uda (najlepiej z zamszu) i botki czarne klasyczne (widziałam fajne w lasockim, ale cena zabija). Poczekam na wyprzedaże, chociaż Z tego modelu na 100% nie będzie mojego rozmiaru. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Littleass jak już będziesz znała datę porodu to daj znać, bo cię muszę wypisać ze staraczek 😉 ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- A ty nadezhda jak możesz to napisz ile cykli się starasz 😉
![]() |
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
Nie liczę tego tak właściwie... Przestaliśmy się zabezpieczać 2 lata temu. Tak na serio próbujemy od około roku... Ale nie chciałabym żeby to było w pierwszym poście...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry
![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry!
Jeannee fajniutki nowy awatar! To co, to juz jutro ![]() Psica mi zajęła dzis pol lozka pod poduszka ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Ona zawsze ma taki zwyczaj ze jak tylko ktos wstanie ze swojego przegrzanego miejsca na kanapie czy fotelu to ona Migiem to miejsce zajmuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję 😊 Nie kochana, bardziej wystraszona... Dziś po pracy zrobię test owulacyjny. I jutro przed wyjazdem też . Będę wiedziała czego się spodziewać. Jak drugiej kreski nie będzie to nic z tego jutro 😉 ale pojade i tak ☺ Oj, spanie z pieskiem najlepsze. Slodko 😀 moja zawsze śpi cała pod kołdrą. Tak kocha cieplo... Czasem się zastanawiam jak ona oddycha, przecież to się można udusić lezac tak kilka godzin 😀
![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to dobrze ze testujesz! Trzymam kciuki! Moj pies tez lubi pod kołdra ![]() Little jak samopoczucie? Jaki film oglądałas? Podaj jakis tytuł aby znasz dobre filmy ![]() LitttleH a co u Ciebie? Chyba dzis musze posprzątać dom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa XD ja mam tylko jednego pieska tzn suczkę. Ale nie lubię tego określenia. Ja ją nazywam moja dziewczynka ☺ kocham ją nad życie, non stop się całujemy i przytulamy 👍 biedna jest dlugi czas sama, bo my w pracy... Ale co zrobic 😔 Ja nie little, ale widziałaś film planeta singli? Nie lubię polskich filmów, ale ten jest naprawdę świetny 👍
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.