|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
|
|
|
#4202 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do rygoru podczas diety...cóż, od czasu do czasu można sobie na coś pozwalać na utrzymaniu, a dieta bądź co bądź to właśnie rygor. Przynajmniej w moim przypadku jest tak, że jeśli sobie pofolguje odnośnie kawałeczka czekolady, czy odrobiny paszteciku trace hamulce, niestety. Rezygnacja z pewnych produktów wogóle w moim przypadku przynosi zdecydowanie lepsze efekty. Rodzynki i miód- wysoki IG
|
|
|
#4203 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja też mam tak, że małe odstępstwo pociąga za sobą kolejne, trochę większe, a potem kolejne... Prosta droga do zakończenia diety
![]() Więc wolę nie robić nawet małych odstępstw. |
|
|
|
#4204 | ||
|
Raczkowanie
|
black&white - Nic sie nie stalo
jak mozesz zapytaj w sobote. Bede wdzieczna![]() OE6 - Swietne rezultaty Dziewczyno!! cm na tydzien zeby poszedl z uda chociazby to poprostu bomba, jak dla mnie Co do metody tajki88... zgadzam sie rowniez. Wole zjesc mniej a czegos co lubie niz duzo czegos czego nie lubie a potem i tak rzucic sie na lakocie np. \ Kokaine i lexie rowniez rozumiem, sama tak mialam ale chyba ten okropny czas minal.. i jak zjem jednego cuksa to nie ciagnie tak bardzo na drugiego. Oj bym tak wytrwala ![]() Dasz rade spokojnie Tak czy siak gratuluje utraconej wagi!! I tak przeciez duuuuzo zrzucilas. Gratuluje wytrwalosci!! Teraz rob wszystko by wage utrzymac, a sama jakos moze i zleci![]() Cytat:
)dziewczyny tez sie trzymaja, przejrzyj poprzednie strony. Moze chwilowo sie cicho zrobilo.Ja Cie przepraszam najmocniej ale to 2 miesiace Cie z nami nie bylo?! Startujesz w naszej liscie znow? W sobote dzien wazenia;] Pozdrawiam, buuzi ![]() Cytat:
![]() lyseux - gratulacje najwazniejsze ze cos poszlo w dol ![]() Witam wszystkie nowe wizazanki ![]() Ja dzis hmm.. zjadlam w miare ok. Popoludniu wszamalam grejfruta i miske fasoli, ponadto w ciagu dnia wypilam ok 3litrow herbaty zielonej. Przez to wlasnie chyba czulam sie taka wieelka. No paskudnie! Poszlam poskakac wieczorem, wypocilam sie jak ta lala. Skacze w bluzie coby gorecej bylo. Zwazylam sie wieczorem, po prysznicu.. pragne wiec oznajmic wszem i w obec jest ponizej 65 Nigdy wiecej wiec... (patrz ponizej -> podpis) Nigdy nigdy wiecej!!!!! Lece spac, cmok w krok
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam zadnej rygorystycznej diety... Tzn słodyczy, cukru, kawy nie stosuje wogóle! Ale jedzenie... Jem to co moja cała rodzinka ale male porcje
Nawet jeśli będą mieli frytki to też zjem... Poprostu tylko troszke I póki mój sposób działa nie zamierzam go zamieniać na inny Takie moje zdanie Jejuuuu jutro ważenie... Ciekawe ile będzie... Aż się boję A teraz spadam na rowerek
|
|
|
|
#4206 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj wgramoliłam się na wage i waże 83 kg
![]() Dzięki za ciepluteńkie słowa
|
|
|
|
#4207 |
|
Zadomowienie
|
GobE- super
!!! No ja u siebie też już nie chce widzieć 65kg. Widzisz cały czas spadamy z wagi podobnie![]() No lece sie golić bo mi kumpela napisała że jedziemy na 100% na basen więc trzeba zniszczyć zarościk malutki
|
#4208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
buziakiMiłego wypadu pa ;*
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Gobe, tak-dwa miesiace.. nawet juz trzy
w styczniu przestalam. na razie nie jestem gotowa na podjecie od nowa diety. jesu,nikogo z tego watku nie znam oprocz trzech osob buahaha
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za parę dni się przyzwyczai do mniejszych porcji jedzenia i będzie brał energię z tłuszczyku Nie było mnie chyba 1dzień a tu już tyle postów i nowych twarzyczek WITAM CIEPLUTKO !!! Więc tak wczoraj doszły do mnie tabl. Therm line i zobaczymy dziś wszamałam już 2szt rano i nic nie czuję żeby mi gorąco było czy coś?!?! ![]() Jutro dzień ważenia aż jak o tym pomyślę to ciarki mnie przechodzą... bo chyba wiele ni schudłam ale zobaczymy... widzę też że dużo z Was też ma jutro ważenie także trzymam kciuki za Was laseczki i gratuluję wszystkim tym które mają za sobą chodź 1gram spalonego tłuszczyku Czytając ostatnie posty dużo było o herbacie czy to zielona czy może czerwona ja piję obydwie,hihi tak najlepiej Zatanawiam się też czy od przyszłego tyg nie zacząć ćwiczyć 6 weidera... czy ktoś to ćwiczył i wytrzymał do końca?!?!?! Sorki za taki długi post buziaczki
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
napisała kala2505;6674845]Nie martw się to chwilowe wachania wagi,teraz musisz zacisnąć pasa i nie pozwalać sobie na żadne odstępstwa bo organizm będzie magazynował (zamiast trawić) każdą mała kalorię...
za parę dni się przyzwyczai do mniejszych porcji jedzenia i będzie brał energię z tłuszczyku Mam nadzieję ze to co piszesz to prawda,bo u mnie zauważyłam to samo jakby waga stałą a jem naprawde mniejsze porcje i ćwiczę. ![]() Dziś:Zielona herbata z miodem śn:2 kromki wieloziarnistego chleba z pasztetem i masełkiem i pół pszennej bułki(nie mogłam sie powstrzymać) drugiego znowu nie zjadłam przez to gardło obiad:ziemniaki z jajkiem i surówka z kiszonej kapusty podwieczorek:czerwona herbata,kiwi i jabłko na kolacje serek biały. Cwiczyłam pół godziny.Może jutro sie zważę to podam. Biore jeszcze antybiotyk wiec szybko sie męczę.
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie nowe koleżanki ;-)
Ja dziś mam 11 dzień 6Weidera i muszę stwierdzić że waga mi się przez to zatrzymała :| fakt że zamiast tego tłuszczyku na udach zaczynają wyrabiać się mieśnie... także na pośladkach i brzuchu. Mam nadzieję że wytrzymam do końca... chodzi mi o systematyczność ale ogólnie nie jest tak ciężko jak myślałam... na początku było a teraz już jest normalnie Jeśli dalej tak będę się trzymała to przetrwam to dla ładnego brzuszka _________________________ _________________ 63...62...61...60...59...58...57...56...55...54 ...53...52 |
|
|
|
#4214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem malutka 150 cm odchudzam się od początku roku ;> Chudłam około 1 kg na tydzień czyli całkiem prawidłowo na tej diecie którą prowadziłam i do tego dwa razy w tygodniu aerobik... Od dwóch tygodni 6W i stoję z wagą w miejscu przy czym w diecie nic nie zmieniałam...
_________________________ _________________ 63...62...61...60...5958...57...56...55...54... 53...52 |
|
|
|
#4216 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie poczytać o waszych sukcesach
pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!!
|
|
|
|
#4217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja Cię bardzo dobrze pamiętam i Twój avatarek z BMW chyba? hehe Nie martw się też miałam potworne załamanie, ale WRÓCIŁAM![]()
|
|
#4218 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie po ciąży tylko po chorobie... Uda sie nam
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Rozeznanie
|
ja mam na wadze raz 58,1 raz 58,2kg. tylko raz widziałam 57,7kg i to był piękny widok. ale boję się, że już go więcej nie ujrzę...
|
#4221 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane wizażanki
* Widze że bardzo dobrze ten watek sie rozkręca i bardzo dobrze długo szukalam wątku który jest żywy... mam problem chyba taki jak kazda z was...chce pozbyc sie troszke tłuszczyku ...waże 70 kg przy wzroscie 167... Niestety jestem ofiarą efektu JOJO Od zeszlego lata przytylam 10 kg ... od dzis zaczynam A6W diete pomidorową oraz ZERO SŁODYCZY do konca roku !! POCO CZEKAC NA JUTRO co nie ) Do tego doloze jeszcze 3 razy w tygodniu bieganie + cwiczenia z serii 8 minutes codziennie MOGĘ TRZYMAC SIE Z WAMI KOCHANE??? pozdrawiam
|
|
|
|
#4222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem coś o tym i tak samo mam pół szafy ubrań w które hm..nie bardzo się mieszcze u mnie po ciąży 7 kg na plusie i jakoś cięzko się tego pozbyć ale moze tym razem się uda co???
|
|
|
|
|
#4223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kokaine,Ciebie i Gobe- o ta trojke mi chodzi i z tym bmw dobrze pamietasz Olga,ile teraz wazysz? chyba od 1 marca zaczne diete
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z mojej storny takze masz to jak w banku ) Będziemy sie wszystkie wspierac jak to tylko mozliwe ) Mam nadzieje ze do wakacji schudne te nieszczesne 10 kg ... ( Ale nie ma co smutać Trzeba działać!!
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś 10 dzień a6w i 1 dzień bez słodyczy jutro rano ważenie...
|
|
|
|
#4227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od tego czasu jak rzuciłam dietę i nabawiłam się efektu jojo A Ty kochana ile ważysz?:P Aj tam zaczynaj od poniedziałku! Im szybciej tym lepiej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Wtajemniczenie
|
No w sumie masz rację, ale ja zawsze przed rozpoczęciem dietki daje sobie jakieś dwa dni, żeby sobie wszystko przemyśleć i zdopingowac się
![]() Na pewno lepiej jak dagna zacznie od poniedziałku niż od 1marca
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

Lepiej schudnac powoli i ni przesadzac z rygorem oczywiscie to zalezy od organizmu niz schudnac szybko dzieki surowej diecie, a jak wrocimy do w maire normalnej diety , nie mowie o duzej ilosci fast foodow czy slodyczy, to bedziemy tyc. Jak zobacze ze nie chudne to moze cos wymysle bardziej rygorystycznego

jak mozesz zapytaj w sobote. Bede wdzieczna
ale musze znowu zaczac sie odchudzac.. tylko jakos nie mam sily na to. jest tu ktos jeszcze z tej naszej ekipy? HAAAAAAAALO.....

Aż się boję