![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
a mnie czeka w poniedzialek sprawdzian dyrektorski z biologii
![]() od rana chodzil za mna jakis pecha. najpierw zle napisalam latwa klasowke z matmy, bo zapomnialam podstawowych wzorow ![]() podbudowalam sie jednak 5 ze sprawdzianu z chemii ![]() ![]() po lekacjach poszlam do biblioteki, zeby oddac ksiazke. myslalam, ze zaplace kare, bo juz minelo 'troche' czasu od jej wypozyczenia, a jednak uszlo mi to plazem ![]() ![]() mango, przepraszam, ze pytam, ale czemu na kazdym twoim avatarze robisz taka minke(chodzi mi o usta :-P)? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Zakorzenienie
|
Nefre ...
![]() Cytat:
![]() gdzie się o tym dowiedziałyście ? ![]() Coś mi się wydaje że jeszcze chwila i zatęsknimy za Boskim Romanem ![]() Nie tylko Tobie ![]() Cytat:
![]() Ohayo Promyczki, OK, po tych kilku dniach mam dość sklepów. Wyłaziłam się, wydałam nieziemską sumę i znów szafa pełna... Przez te ferie miałam tyle wolnego czasu a mam wrażenie że nic nie zrobiłam. Niewiele rysunków, niewiele wszystkiego... nawet nie odczułam tego wolnego czasu. Ale niedługo święta... ![]() Jednakże zafundowałam sobie beztroskę jakiej od dawna mi brakowało. Usunęłam na bok problemy, postanowiłam odpocząc od nich. Ogólnie... zmieniłam trochę swoje nastawienie do pewnych spraw i chyba mi się udało to wprowadzić w życie. Oby. Btw. właśnie znalazłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
Sorki że sie wtrącam
![]() mnie od dłuzszego czasu przesladuje problem taaki że, ide do szkoły bexz śniadania!! tzn tak. kiedys brałam ale odrazu na pierwszej przerwie to zjadłam, bo miałam na to juz apetyt. i potem chodzilam caly czas głodna w szkole. a tak jak do 15 nie zjem nic to potem az mi sie tak jesc nie chce na obiad. i w efekcie zjadam drugie 600 kcal miedzy 15 a 21. czy nie robie źle? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
O tych feriach słyszałam dzisiaj rano w wiadomościach
![]() Ja mówię pomału Dobranoc ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
a buuu, a ja nie miałam kiedy odpisać ładnie dziś bo ciągle byłam w biegu,ale podczytywałam na bieżąco...
![]() zatem spóźnione dzień dobry ![]() nefre, przytulam Cię moooocno ![]() ![]() agness... dla Ciebie też buzi ![]() ![]() ![]() tamo - mam nadzieję, że ze zdrówkiem jutro będzie lepiej biedaczku ;* możliwe, że to skórka od pomidora - przy wrażliwym żołądku takie skórki potrafią być wyjątkowo uciążliwe! agolku - mam nadzieję, że bawisz się dobrze ![]() phenomenko - czyli w sumie jakby nie patrzeć to bilans dnia udany ![]() Lolciu, agness, Ather - a ja Wam powiem herezję - mi się ten pomysł z wakacjami podoba, zawsze tak chciałam. Nie lubię 2 miesięcy wolnego bo wtedy jeśli nie mam tyle kasy żeby wyjechać to zaczynam się po pierwsze nudzić, a po drugie rozleniwiać niemiłosiernie i później strasznie trudno wrócić do codziennych zajęć. A gdyby były np. 3tygodnie wakacji co 2 miesiące to by było w sam raz, żeby odpocząć i iść do szkoły z optymizmem - bo przecież niedługo kolejne wolne ![]() No, ale każdy woli inaczej więc skoro taki pomysł Wam nie odpowiada to życzę, żeby nie wszedł w życie ![]() schism - idź na to spotkanie chyba, że będziesz się czuła naprawdę fatalnie. Ale sam pomysł na taki meeting fajny i myślę, że mogłoby być całkiem przyjemnie ![]() malinko - kiedyś też pisałam wiersze, ale teraz jakoś nie mam już do tego ciągot... gdzie można i czy w ogóle Cię przeczytać? w tym wątku z Twojego podpisu? ![]() Ather - gratuluję zmiany nastawienia do pewnych spraw, mam nadzieję, że dzięki temu będzie Ci się łatwiej i przyjemniej żyło ![]() ![]() a w ogóle to poooochwal się chociaż częścią zakupów bo Twoje posty o tym, że tyyyle się nalatałaś po sklepach i wydałaś kupę forsy i że szafa pełna strasznie, ale to strasznie mi oddziałują na wyobraźnię... ![]() ![]() Ewuś - ależ Ci zazdroszczę tego pilatesu nooooo ![]() ciasteczko - robisz źle - nieregularne i zbyt obfite posiłki spowalniają metabolizm. lepiej jeść mniej, ale częściej i przede wszystkim regularnie. No, ale to chyba pytanie nie na ten wątek... tu plotkujemy o sprawach nie związanych z jedzonkiem... ![]() Życzę Wam wszystkim dobrej piątkowej nocy ![]() ![]()
#786 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale wichura... bede musiala spac z zamknietym oknem, bo z tym wiatrem nie bede mogla usnac.... ![]() Wogole to szukalam materialow do mojej zaleglej pracy, googlowalam zeby sie jakos wogole wgryzc w tematyke i nic nie moglam znalezc. Null, zero totalne. przejrzalam katalogi biblioteki - tez nic. A tu nagle przypadkiem rozmawiajac przez telefon rozejrzalam sie po pokoju i moja uwage przyciagnely pewne ksera(,dosc spora gorka) ktore kiedys dostalam od kolezanki, ale jakos nie mialam czasu zajrzec co to wogole jest. No i co sie okazalo? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ach,ide spac. dobranoc ![]()
![]() |
#787 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuje Kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To był bardzo męczący dzień... Zbyt męczący... Idę do łóżka ![]() Słodkich snów i do jutra Aniołki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#788 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze że mnie to już nie dotyczy, no chyba że zostanę jednak nauczycielką ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chętnie bym też sie wybrała na łowy bo moja szafa juz mnie wkurza, ale w portfelu pustki, do rodziców znów mi głupio iść ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chyba też już pełzam do łóżka bo oczy mi sie zamykają ![]() dobranoc Słonka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - na wizażu tam. z neta usunełam bloga więc się nie znajdzie, ale tam w podpisie są także moje wiersze....
Wybaczcie, że jakoś tak cicha jestem... ale padnięta jestem.... ![]() Spokojnej nocy
#790 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc kochane
![]()
#791 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aj... już tak późno, ale zagadałam się na gg z pewnym Panem... i tak jakoś wyszło ![]() swoją drogą... bardzo sympatyczny Pan ^^ nie miałam z nim kontaktu dwa lata i dzisiaj dopiero zaczęliśmy znów rozmawiać. Pozytywnie. A na dodatek... jakiś koleś ode mnie ze szkoły wyciągnął mój nr gg od naszego wspólnego znajomego i napisał wczoraj do mnie... porozmawialiśmy z godzinkę. Pożegnałam się, poszłam... a wieczorem esej 'na dobranoc' i wierszyk ![]() Najgorzej, że podobne sytuacje zdarzają mi się coraz częściej. Źle się dzieje... tym bardziej, że ja wcale nie chce mieć nikogo przy sobie... Dobranoc Aniołki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#793 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane ;*
A ja już wstałam, zaraz smigam do czytelni, aby dokończyć swoją pracę maturalną ![]() ![]() Mam sporo roboty związanej ze szkołą, obijalam się to teraz mam... wrr. MIłego dnia ;*
#794 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wstałam, jem śniadanko i jadę do rodziny, znowu ![]() ![]() ![]() ![]() BTW co za pogoda ![]() ![]() teraz niby świeci słońce ale wiatr jest taki zę aż okna świszczą ![]() mam nadzieję zę takie zawirowania wróżą nareszcie wiosnę ![]() miłej soboty Dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ale pogoda
![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
♥
|
Witam
![]() Agness oj nie martw sie ![]() ![]() Mi narazie dobrze idzie semestr i mam nadzieje ze tak pozytywnie go i tez skoncze.... Nefre oj kochana ![]() oj tam wakacje ja dowiedziałam sie ze wakacje zakoncze wczesniej bo jakias głupia tradycja jest w szkole ze klasa bio chem (1 ) robi akademie na rozpoczęcie roku szkolnego na przywitanie pierwszaków. bezsens bo jakos nie chce mi sie juz tydzien wczesniej chodził do szkoły.... Wogole w szkole cały czas karza nam robic jakies projekty.... na biologie opracowac cały dział i przedstawic klasie i wszystko dokładnie do tego zrobic tego model ![]() na dni otwarte mamy zrobic prezentacje z chemi mamy zrobic jakas prezentacje jakiegos człowieka albo czego tam chcemy i doswiadczenie.... naszczescie jestem tak podzielona w grupki ze jak spotykamy sie to robimy bio i chemie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A odnosnie tych chłopaków, to wcale im się nie dziwie bo bardzo ładna z Ciebie Dziewczyna ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj Dziewczynki ma-sa-kra ![]() Nie dość, że w nocy sie ciągle budziłam, to bolała mnie głowa, brzuch itd. a przy tym było mi tak gorąco, że koszulke w ktorej śpie miałam mokrą ![]() ![]() ![]() ![]() Mam dość ![]() Miłego Dnia Kwiatuszki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Hola
![]() Ale dzisiaj ciepło ![]() Ach... a tu niestety trzeba się wziąć za naukę. ![]() ![]() zatem tak jak obiecałam... wrzucam fotki częsci zakupów z ostatnich dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
Ather ta niebieska satynowa jest boska
![]() ![]() ![]()
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Ather, świetne T-shirty, naprawdę super.
Mam identyczną satynową bluzeczkę, ale zieloną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Ather pierwsze trzy bluzeczki śliczne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#802 |
Zakorzenienie
|
Ather śliczne bluzeczki, zresztą spodnie również
![]() ![]() Ja odnośnie zakupów to obiecałam sobie, ze jak przytyje jeszcze ze 2 kg w najbliższym czasie to w ramach nagrody kupie sobie nową torbę, już mam nawet fajną upatrzoną w Diversie ![]() Obym tylko przytyła... ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem idę na chwile do Babci i do sklepu, a gdy zaraz wrócę to biorę się za jakieś lekcje, notatki itd. ![]() Miłej reszty dnia ![]()
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Witam wpadłam się tylko przywitać
![]() Właśnie wróciłam od przyjaciółki,oglądałyśmy 'Szkołę Uczuć' ![]() ![]() A zaraz jadę do TŻ-ta,tydzień go nie widziałam ![]() ![]() Ather - Śliczne bluzeczki ![]() I te spodnie cudne ![]() Ja ostatnio szukałam właśnie takich,a wszędzie tylko rurki widzę,rurki już mam,więc nie chcę znów rurek ![]() ![]() ![]() Tamo - Miłego pobytu u babci ![]() Ja jak wrócę od TŻ-ta to się pouczę wieczorem ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biore sie zaraz za biologie. w poniedzialek bede miala ten nieszczesny sprawdzian dyrektorski ![]() ![]() zauwazylam taka zaleznosc, ze im wiecej zjem, tym bardziej jestem glodna.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
![]()
A mi się tyle rzeczy w sklepach podoba ...
![]() ![]() ![]() Ather te dwie z trzeciej fotki - cudne - w moim stylu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, miło słyszeć że z moim gustem jest jeszcze w miarę OK (mimo, że z reguły nie przejmuje się opinią innych to jednak nie zmienia to faktu że miło
![]() A ja miałam się uczyć... i tak patrzę, patrzę... i za dużo to tego nie ma ![]() ![]() Swoją drogą... Ale mam ochotę na pepsi light. znów... wczoraj w nocy szłam do nocnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bluzeczki sliczne, zwlaszcza niebieska i biala very nice ![]() co do pepsi, mnie CZASEM tez bierze ochota, ale na cole. tak nagle jakos mnie bierze i nie moge sie od tego opedzic. kupuje mala buteleczke, taka szklana i z reguly nie jestem w stanie jej wypic, jedynie kilka lyczkow. ![]() u mnie dzis tez byla ogromna wichura. a znajomi opowiadali mi, ze w akademiku nawet okno komus wylecialo ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Ather.. a nocna zakradnę się i Twoja garderoba zostanie opróżniona
![]() ![]() Kochane, dzisiaj z rana od razu poleciałam na czytelnie - pokserowałam połowę gazet politycznych w czytelni, bo stwierdziłam, ze ja musze sie interesowac historią najnowszą ;D POzniej przegadałam.. 5 h z PTŻ ;D i poszłam czytac ksiązkę. Usnęłam i jaaakie mi się sniły farmozony ![]() A teraz herbatka, klik klik z PTŻ ;D i język polski ;D I w ogole to z mamą rozmawiałam dzisiaj na temat studiów, twierdzi, że sobie nie poradzę ![]() Lece się uczyć na polski wszyyystkich epok pokolei ;D Miłej soboty kochane ;*
#809 |
Zakorzenienie
|
moj ostatni zakup to rurki z h&m z dzialu dzieciecego
![]() ![]() zaczyna mi juz odbijac od tej nauki. chodza za mna ostatnio mysli, zeby sciac wlosy. teraz mam dosyc dlugie, ale chce jakiejs zmiany. pewnie szybko mi ta ochota przejdzie, tak jak to bylo z farbowaniem wlosow na rudo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | ||||||||||
Zadomowienie
|
hej dziewuszki ;*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale rozumiem, to może być uciążliwe czasami... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w szarej bluzce z zielonym potworkiem zakochałam się totalnie - gdzie takie cudo kupiłaś? ![]() Cytat:
![]() miłego teżetowania ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jak Twoja mama to argumentuje, hę? ![]() A ja dziś tak: wyspałam się w końcu, obłowiłam się w mnóstwo jedzonka i teraz lodówka i szafki są cudownie wypełnione po brzegi, a ja mam uczucie bezpieczeństwa i komfortu ![]() Widziałam też parę fajnych ciuchów no, ale... oszczędzać trza - poza tym postanowiłam więcej kasy wydawać na szeroko pojętą "kulturę" - kino,koncerty,książki,wys tawy - bo czuję się jak cham i prostak^^ tylko ciuchy i kosmetyki kupuję, a na inne rzeczy nie starcza ![]() ![]() W ramach odchamiania idę dziś wieczorem do kina na Sweeney Todd'a ![]() Poza tym dokupiłam parę rzeczy do pokoju - ramki, obrazki, wielka poducha i takie tam pierdółki ![]() Poza tym przeczytałam dziś, że nadmiar szczęścia i euforii szkodzi, a nieco melancholii od czasu do czasu pomaga w ogólnym bilansie odnieść sukces - nie ukrywam, że podniosło mnie to na duchu ^^ Zatem - do wszystkich ostatnimi czasy "zchandrowanych" - czeka nas pewnie w przyszłości sukces, hahahh ![]() Miłego wieczoru Moje Drogie ![]() Buzi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.