|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać"
No zobaczymy, dzisiaj mi włączyli nowe leki i pewnie jeszcze będą sprawdzać czy działają. Ja czuję się dobrze i chcę wyjść do domu. Chciałbym się porządnie wyspać, a tu jak nie położna co chwilę wpada do pokoju, to znowu ktoś chrapie... I wyro twarde. Wiem że to wszystko w trosce o dobro maleństwa, ale jest to irytujące 😔 No ale cóż, przynajmniej jesteśmy pod stałą opieką lekarską.
A Ty też się nie denerwuj. Z malutką wszystko będzie dobrze. Gdyby trzeba było to lekarze od razu zareagują 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niech już będzie dzień... I niech ją wezmą i nie dadzą kogoś podobnego dźwiękowo, koszmar ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4953 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojj dziewczyny współczuję Wam tych atrakcji szpitalnych, ja m. in. dlatego właśnie mam uraz do szpitali bo nigdy człowiek nie może normalnie wypocząć i nie ma na to wpływu. Ale już niedługo będziecie w domkach i będziecie mogly odpocząć.
Ja się witam w 38 tc , o 9 mam ktg więc zbieram się powoli coby zdążyć ogarnąć się i dziecię Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
#4954 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Mniej mnie będzie, bo przyjechała do mnie mama. ![]() Dziewczyny szpitalne, trzymajcie się! A to jednak ja ślepa, sorki. Cytat:
|
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Witam sie w 38tyg Zielinka-jak nocka? Mam nadzieje, ze malenstwo nie dalo Ci pospac...
|
|
|
|
#4956 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
wspolczuje wspolchrapaczy... dla odmiany pol nocy nie przespanej, znow wyladowalam na twardej kanapie w salonie nie wiem czy mam jakies straszaki czy co + biodra bola... znowu wylądowałam nad kiblem, glowa mnie boli, ale to raczej od nie wyspania ;/ dzis 1 ktg zobaczymy co tam się wyprawia... mam jeszcze godzinkę, moze cos pospie bo jestem jak trup
|
|
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynam y się rozpakowywać&quot ;
Cytat:
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zingi-o jej, tez nie trawie chrapania!
Patrycja-kciuki za lepsze wyniki! ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Mai-kciuki za wypis! ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny szpitalne wspolczuje Wam tych nocnych chrapów. U mnie mąż czasem tak ma, co chwilę budzę ale co z tego jak przestanie by po dosłownie 10 sekundach rozpoczął arię od nowa. Znam ten ból, ale przynajmniej jestem we własnym łóżku a nie z nieznajomi dziewczynami i na niewygodnej pryczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również współczuję chrapania :-/ nic chyba tak w nocy nie wkurza. No może jeszcze bzyczacy komar albo denerwująca mucha :/
GEO, SOSO kciuki ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ---------- Wyglądam jak zombiak, czuje się jeszcze gorzej. Próbowaliśmy się z tz dogadać. Skończyło się mega awantura. Chyba nigdy jeszcze tak nie wrzeszczelismy na siebie i to w środku nocy. dobrze ze sąsiadów nie ma. Przewylam z nerwów pół nocy i teraz jestem opuchnięta jakbym tydzień chlała.. do tego dziecko już przed 6 było glodne! Ja się zastrzele... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
Szpitalne dziewuszki, współczuję chrapania... w mojej kosmetyczce mam wpakowane zatyczki do uszu, w razie gdybym miała być w szpitalu dłużej- nie znoszę chrapania. Wiadomo, po porodzie nie wchodzą w grę, a szkoda
takie zatyczki wygłuszające chrapanie, ale przepuszczające dźwięki dziecka, tylko twojego najlepiej. Marzenie Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i ktg, sama też się zaraz będę szykować. Oprócz wstawania na siku dzisiaj dwa razy obudził mnie skurcz... ciekawe czy się rozkręca, czy tak się będę bujać z tymi skurczami przez dwa tygodnie. Zielinka, młody chce ewidentnie michałków a nie surówek, co zrobić. Trza się poświecić ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4965 |
|
Rozeznanie
|
Nie zazdroszczę chrapiących współlokatorek, sama mam w domu chrapacza ale w domu to mogę sprzedać mu kopniaka i przestaje
![]() Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty / ktg! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
hejka
ja czekam na ktg i wizyte trzymam kciuki za pozostale i wspolczuje szpitalnym dziewczyna chrapania..
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki za wszystkie wizytujace! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chrapanie potrafi być straszne i wkurzyć nawet bardzo cierpliwa osoby :-/ Dziewczyny oby jak najmniej takich nocny Dobra, watek zbliża się ku końcowi :-P kto zakłada następny? |
|
|
|
|
#4970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrycja, ten humor to pewnie przez to ktg. Pewnie Cie dobilo. Kazdy ma swoje granice wytrzymalosci, ale jestes pod kontrola. Jak będzie zle to zrobia cc bo w.pore wylapia. Co do chrapania nic nie poradzicie. Musicie wytrzymac. Cytat:
Cytat:
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wizytujace! W ogole nie spalam
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja kandydatura została przyjęta. Właśnie przegladam str szpitala i natknęłam się na listę co mam mieć spakowane. Czemu ja tego wczesniej nie widziałam ? ![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Do porodu: - ulubiona koszulka - pantofle, gdybym chciała pochodzić sobie w trakcie porodu - gumka do włosów - ulubiona muzyka Dla mamy: - szlafrok - pantofle - Skarpety - 2 staniki do karmienia - ulubiona koszulka do porodu - 2 małe ręczniki, 2 myjki, ręcznik kąpielowy - kosmetyczka + dokumenty Rzeczy higieniczne jak i rzeczy dla dziecka dostępne w szpitalu. W prezencie od szpitala dziecko dostaje śpiworek. Do tego podana jest tylko lista co na wyjście do domu: - fotelik - kurtka - czapka - śpiochy - skarpetki - ew. kocyk
|
|
|
|
|
#4973 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem już w poczekalni, czekam na ktg i wpisałam się na listę do gina- jestem 26 w kolejności. Ale parę babek już poszło więc przede mną 19 osób. Powinnam nauczyć się dziergać to może jakiś szaliczek bym tu poczyniła😏 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4974 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, czekam na ktg po nieprzespanej nocy...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kciuki za wizytę. I za odespanie!Cytat:
Cytat:
Obyś się szybko rozkręciła ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4975 |
|
Zadomowienie
|
no to chyba bedzie kolejna szpitalna...
|
|
|
|
#4976 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś się dzieje? Coś dobrego?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
ktg kiepskie :/
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze z dzieckiem coś nie tak ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4980 |
|
Zadomowienie
|
nie ruszal sie prawie cale ktg :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

nie wiem czy mam jakies straszaki czy co + biodra bola... znowu wylądowałam nad kiblem, glowa mnie boli, ale to raczej od nie wyspania ;/ dzis 1 ktg zobaczymy co tam się wyprawia... mam jeszcze godzinkę, moze cos pospie bo jestem jak trup

28.062014
takie zatyczki wygłuszające chrapanie, ale przepuszczające dźwięki dziecka, tylko twojego najlepiej. Marzenie 

kciuki za wszystkie wizytujace!