![]() |
#931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Na szczęście FlosLek uspokoil mi naczynka (polecam, szczególnie żel do mycia i krem nawilżający - nie nawilża rewelacyjnie, ale na naczynka dziala);maseczka jest slaba), więc w miarę z tym mam spokój ![]() ![]() Mnie paski zauroczyly. Jakoś w prostokątach nie znalazlam nic dla siebie, bo te co fajne, to różowe wyszly na pyszczku, że hej. Ale prostokąty jedne takie beżowawe cudo...
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
ja po dwudziestce zrobilam sie tlusta
![]() I dla mnie taki Iwostin Purritin jest za slaby. Ja mam co wieczor effaclar k a raz na miesiac peeling migdalowy ok 30%. I nawet z tym nie musze sie natluszczac, bo nareszczie moja skora robi sie normalna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Moja skóra z kolei źle reaguje na kwasy (błyskawiczne podrażnienie, przesuszenie i ogólny rozstrój, po którym muszę się ratować silnymi, prostymi składem nawilżaczami), więc fakt że Purritin jest słaby - bardzo mnie cieszy
![]() Będę na bieżąco narzekać ![]() Dobranoc!
#934 |
Zakorzenienie
|
Skora chyba lubi srodowisko kwasne i mam nadzieje ze Twoja Rachelo bedzie tolerowac taki Iwostin. On jak na krem z kwasem jest naprwde malo inwazyjny, chyba ze cos innego ze skladu cie podraznia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja też!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No dobra, dobra! Proszę nie bić! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wymiętol je delikatnie ode mnie ![]() Może triclosan? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
O wlasnie triclosan jest niedobry dla wrazliwcow.
A clannad to i ja wielbie i enyie i jej siostre. W last fm maja kawal ich muzyki. I jeszcze dead can dance mam dyskografie. |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dead Can Dance, a właściwie Lisa Gerard (bo i Jej albumy solowe, i muzyka filmowa) to jedna z najstarszych i zarazem największych miłości muzycznych mojego życia. Mogę godzinami słuchać Jej głosu, upajać się niezwykłymi harmoniami, szukać inspiracji w muzyce dawnej... Sztuka przez wielkie S. Przez wszystkie wielkie litery. ![]() Też mam dyskografię. Betty, jaki masz login na na Last.fm?
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
na last.fm mam betty83pl, ale ja kradne niestety muzyke ile moge i ostatnio nieczesto wlanczam tego czerwonego cycka. Na last slucham najczesciej joan baez, liv kristine, celtic spirit albo joni mitchell.
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
z ostrzejszej muzyki to jestem wierna king diamond, iron maiden tiamat itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Wiedźma
|
Cytat:
W tym tygodniu na pierwszym miejscu słuchalności wśród wykonawców mam kapelę metalową, na drugim Dead Can Dance (którego nie podejmuję się klasyfikować), na trzecim jazz, na czwartym i piątym muzykę klasyczną, na szóstym, siódmym, ósmym i dziewiątym znów metal, a na dziesiątym znów klasyka. Misz - masz. ![]() Zaprosiłam Cię. ![]()
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Mi sie nie chce program z serwerem polaczyc.
Nic nie bedzie z tego dzisiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Przyznaję, że też masz "pojechane" upodobania muzyczne. ![]() ![]() Żałuję, że Open Mind Index nie działa tymczasowo. Ciekawa jestem, co by mi wyszło?
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze to bylo zdjecie jak stosowalam olej rycynowy ![]() Masakra. Jestem po rozmowie z moim Ruskim Przyjacielem. Nakrecil mnie pozytywnie na pare dobrych tygodni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczesniej zyl w Polsce, a znamy sie od lat prawie 10. Najpierw byl moj glos, pozniej, jak skonczylam 17 lat przez 3 miesiace bylo wspaniale i na koniec prosba ze jak nam sie zwiazek rozsypie to zostaniemy przyjaciolmi. Teraz ja jestem z jego przyjacielem, on ze swoja rosjanka, ale dalej pieknie nam sie ta znajomosc uklada. On ma 198 wzrostu i twarz podobna do jeana reno ![]() jak mozna go nie kochac... Sabbath, jak juz mam znajoma to bede czesciej na last fm. Szara roze od razu poznalam. A Moj Ruski Przyjaciel ma to do siebie ze czesto jest w bezclowkach. Wiec sam sie ostatnio oferuje co ma zakupic,,, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze,czyli ja co jestem już ten wiek że na imprezowanie za stara ![]() ![]() ![]() Na mnie opcja z dużą ilością kwaśnego działa naprawdę.Dobrym rozwiązaniem jest też gigantyczna szklanka soku ze świeżych pomarańczy albo innych cytrusowych. Papugo-dziko zazdroszczę wyjazdu.Jejjjku jak ja bym chciała gdzieś gdzie są łosie,zimno.... Co do rozświetlaczy to uwielbiam.Ostatnio na Truskawie sobie sprawiłam taki jak na zdjęciu na dole.Cudny jest ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziwna sprawa
![]() Cytat:
![]() Byłam już dzisiaj na siłowni i na poczcie (odebrałam miniaturki Encre Noire, które są po prostu boskie ![]()
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Placze, wizualizuje ![]() to musialo wygladac bosko ![]() Dzis sobotka, wieczorem do znajomych na urodziny Nie wiedzialam co kupic kolezance a po robocie zmeczona bylam za bardzo na jezdzenie i szukanie wiec... Martini ![]() ![]() Margot - spoznione ale szczere zyczenia - wszytskiego najlepszego. Jestem zestresowana, nawet nie wiedzialam jak bardzo az do momenty kiedy wczoraj ze zlosci i tego wlasnie tlumionego stresu dostalam w domu histerii. Scenka byla z tych raczej okropnych, trwala krotko i mi zeszlo cisnienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | ||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Nie lubię mleka. Szczególnie ciepłego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ten peeling, o którym piszesz jest enzymatyczny? Cytat:
![]()
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Aniolku - bylam wczoraj w wielkim Tesco i dalej nie ma TEGO popcornu. Sie juz niezle wk... urzylam motyla noga kurcze pioro!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam czytać nowego Kellermana (Burn, dla Twojej informacji - Nad krawędzią ![]()
![]() |
#955 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym możemy się trochę policytować na wkurzenie spowodowane zmuszeniem do odsunięcia terminu realizacji planu ![]() ![]() ![]() ___ Śniły mi się jakieś głupoty, ale pamiętam kilka symboli - nowe piękne sandałki, które wypatrzyłam w gazetce Glamour ![]() ![]() nowe buty - podróż ![]() rodzynki widzieć lub jeść:-ograniczenia w dziedzinie materialnej ![]() perfumy Neonatura Cocon - uzasadnienia brak ![]() Hehe, czyli tak podsumowując - wyruszę w podróż w nowych sandałkach z pokazu Diora będąc bez grosza przy duszy i pachnąc Neonaturą Cocon ![]()
![]() |
#956 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
#958 |
Zakorzenienie
|
Chciałam zaproponować spotkanie w ZT połączone z napadem na rozświetlacze Inglota.
Ale niestety, w międzyczasie zobaczyłam swoje odbicie w lustrze - wszelkie spotkania wchodzą w grę dopiero, jak zacznę przypominać człowieka.
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najczesciej uzywam tylko rozswietlacza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Ma - w paseczki albo w prostokąty (nowość). Po pięć odcieni. Plus zwykłe pudry rozświetlające, ja mam biały. Cena... koło 38zł, z tego co pamiętam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.