|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
zuzkka , brawo Ty
![]() A ja się witam w gronie "elczterowiczek"
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
MartaMagda jak tam po wizycie?
Przegapiłam coś?
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2195 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potwierdzam, ze gris to bardzo ladny kolorek. Ja sie wahalam dokladnie miedzy nim a tym moim cieniowanym bugaboo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
O kurde...da sie wymienic? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Fantazja najlepszego! moje urodzinki juz w listopadzie![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kupię mój kolor ![]() Kupiłaś ten cieniowany Bugaboo taki turkusowy? Bardzo ładny jest !Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
którego masz? Dziekuje za pocieszenie, mam nadzieje ze ten Gris jest rzeczywiście ładny chociaz juz go musze pokochać
|
|
|
|
|
#2198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
brawo
![]() Witam się po połówkowych wszystko ok, ufff, mały został małym, No i mój mąż oglądając wydruk z usg pomylił nogę z przyrodzeniem No myslał, że to duże to po tatusiu taki poziom zadowolenia z sibie ma ![]() No i waży prawie 400 g czyli jak to stwierdził mąż tyle co kotlet do hamburgera ![]() jest mega radość dzisiaj!
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za życzenia dziewuszki☺
Cytat:
Cytat:
Uuuuuu Cytat:
![]() Cytat:
mały kotlecik
|
||||
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem jaki wózek chce. Co mi się coś spodoba, to zaraz jakiś inny ktoś mi pokaże i znowu rozkmina ![]() Cytat:
![]() Ja mialam wczoraj wizytę, wszystko ładnie, pięknie rośnie Trochę na początku ciśnienie mi się podniosło, bo lekarz badając mnie na fotelu stwierdził, że szyjka coś krótka. Myślałam, że spadne z tego fotela. Ale później jak mi robił usg żeby ją zmierzyć to wszystko ok, 35 mm. Dziecię waży 800 g, zapomniałam zapytać ile mierzy, może na wydrukach z usg będzie gdzieś napisane. Nadal jest dziewczynka, ale to znowu taka na 90%, bo tyłkiem się odwróciła. No ale na dzień dzisiejszy jąder nie widać No i w końcu mam zdjęcia 3d- niestety tyłu głowy, ucha i ramienia. Lekarz stwierdził, że dziecko bardzo się do mnie lubi przytulać, bo na każdej wizycie jest odwrócone ![]() Mnie znowu coś trzepło i wstałam po 4 i chałupe zaczęłam ogarniać
|
|
#2204 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, dokladnie ten ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Cytat:
O 4 sprzatac?????litosci!!!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Niedlugo wstaje na badania... Czemu tak panicznie boje sie pobierania krwi serio, strasznie...a wenflon to juz trauma. Dwa lata temu mialam operacje. Po placze. Rodzina mysli, ze mnie boli kolano. A ja im w ryk, ze w rece wenflon. A jak ma sie krzywa cukrowa to jak pobieraja krew? 3 razy z zyly?;(Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
28 listopada i 28 lat stuknie. A mialam plan rodzic w wieku 28 i 30 prawie sie udaloWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam pobieraną krew 2 razy, na czczo i po dwóch godzinach
|
|
#2206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-co jesz? -Mięsko -Skąd masz? -Przypełzło ![]() Cytat:
Gratki!!! O proszę i co będziesz robić!!?? )Cytat:
jak już pisałam dopiero 3ci tydzień jak tu z Wami pisze.. To właśnie znaczy "moja praca z długimi godzinami"
|
|
#2207 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poskarzylam się wczoraj na to lekarzowi ![]() Spóźnione 100 lat Cytat:
![]() Cytat:
Ja za to nagminnie wciagalam z dzieciństwie okolicznościowe monety i obrazki z papieżem Cytat:
![]() Nie podobała mi się organizacja, tematy szły nie po kolei, czyli np. pierwszy miał być o kolkch u niemowlaka. Nie powiedziano mi do której położnej mnie zapiszą. Partner nie był mile widziany na wszystkich zajęciach, a sam kurs był rozwleczony na jakieś 30 zajęć. Teraz mam już położna, kurs trwa 6 zajec, zajęcia są chronologicznie z przebiegiem ciąży, porodu i połogu. Mój TZet ma być na każdych zajęciach, bo opieka nad ciężarna i maluszkiem to też jest jego rola. I nawet szkoła jest ładniejsza nic poprzednia ![]() Cześć ![]() Nic nie przegapilas, wczoraj po wizycie miałam jeszcze parę rzeczy do zrobienia i byłam późno w domu. Spojenie mnie tak bolało, że w połowie dnia chodziłam jak kaczka a pod koniec już się nie mogłam ruszać ![]() Powiedziałam o tym lekarzowi, ale nie widzi nieprawidłowości. Szyjka długa i zamknięta. Tylko od kilku dni nisko w podbrzuszu czułam napięcie i takie jakby prądy, więc profilaktycznie dostałam luteinę. A z małą wszystko dobrze. Dziękuję za kciuki Dalej twierdzę, że urodzę pączuszka, bo waży już 1045 gram! Mam już w brzuchu torebkę cukru Taka jest już duża Następna wizyta za miesiąc i zapisałam się też na koniec listopada dodatkowo na badanie 3 trymestru, akurat będę w 30tc ![]() No i pierwszy raz w historii ciąży wstałam w nocy na siku Potem mnie mała obudziła, bo się wiercila, kopała, aż się że stresowalam, czy wszystko OK, bo wcześniej tak jej nie czułam, a jakieś nerwowe te ruchy mi się wydały. No ale się uspokoiło, więc może jej było niewygodnie. No i standardowo obudziłam się ok. 6:00 i nie chce mi się spać... wykończenie się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale juz masz duza córeczkę ktory to tydzien? Co do wzrostu, to lekarze chyba juz nie mierzą naszych maluchów. Cytat:
Ja mam urodzinki 6 i 27lat stuknie ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
masz pod sercem słodka paczuszkę cukru
|
|||
|
|
|
#2209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ stwierdził, że muszę wiecej jeść bo coreczka chuda i zylasta jest
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
O to teraz odpoczywaj
Cytat:
Cytat:
![]() I co twój lekarz na ten ból spojenia? Zalecił coś?
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale porównania, tutaj kotlet do hamburgera, MartaMagda torebke cukru ![]() Nawet nogi spod koldry nie chcialoby mi sie wystawic o tej godzinie ![]() Ehh Maly chyba mnie zarazil, gardlo mnie dzis boli i ucho ;( Jak zjemy śniadanie zaraz jade kupic aspirator elektryczny do noska... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie bez stresu, zobaczę jak będzie za miesiąc i czy mi przejdą te bóle i prądy w podbrzuszu.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Na początek plany mam, zobaczymy na jak długo wystarczą
![]() 1. Na pewno będę jeszcze na skype itp wspierać firmę bo mój zastępca się dopiero wdraża 2. Treningi domowe spróbuję ogarniać w ciągu dnia a nie późnym wieczorem (zawsze najlepiej ćwiczyło mi się 19-21) 3. Podnoszenie kwalifikacji zawodowych (życie w IT to ciągłą nauka parę pomysłów co by się przydało zobaczyć/poduczyć mam)4. Zabiorę się za czytanie o dzieciach bo jestem zielona ![]() 5. Na spokojnie zajmę się wyprawką ![]() 6. Posprzątam na spokojnie, ostatnio na świąteczne porządki musiałam urlop brać... Cytat:
Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-10-28 o 08:01 |
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oho maly ma kaszelek, pieknie. Zaraz dzwonie do pediatry, bo w weekend go calkiem rozlozy i będzie potem szukanie lekarza. Nie wiem czy tylko ja to zauważyłam, ale dzieci najczęściej choruja na weekend lub swieta... ![]() Jakas epidemia chyba u nas jest, bo moj wczoraj mowil w pracy, że Michala cos lapie to prawie kazdy ma dziecko chore. I cos wspomnial, że on nie tyka aspiratora bo się boi, że za mocno zassie i polecili mu bardziej doświadczeni tatusiowie taki: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6049947696 Nawet dostal namiary w ktorej aptece go mozna kupić, mam nadzieję, że będzie. Jaka szarowka za oknem...
|
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Brawo ja 

ile to Ci stuknęło? 

Ale sprzedam bez problemu, chodliwy towar 
serio, strasznie...a wenflon to juz trauma. Dwa lata temu mialam operacje. Po placze. Rodzina mysli, ze mnie boli kolano. A ja im w ryk, ze w rece wenflon. A jak ma sie krzywa cukrowa to jak pobieraja krew? 3 razy z zyly?;(
prawie sie udalo