|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. X "Rozpakowywania ciąg dalszy :-)"
Cytat:
Padam na twarz dzisiaj... :-/ |
|
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
To do wyra się pakuj. Ja mam swoje do wyłącznej dyspozycji. Tz zasnął na kanapie , nie potrafił przez dzień się słowem odezwać to co się będę narzucać budzeniem go.
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu pierwsza ręki nie wyciagniesz?
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Tak w ogóle to polecam Wam bardzo te wielorazowe majtki poporodowe. Ja do tej pory z nich korzystam i śpię w koszulce i rana ładnie się goi. I polecam płyn do higieny intymnej z ziaji ten dla kobiet w ciąży i po porodzie. Od pierwszego dnia to używam i nie szczypie rany, super myje i odswieza i rana serio ładnie się goi. A na ewentualny zastój w piersi polecam zamrożone, zmoczone ręczniki papierowe w woreczkach strunowych, mi momentalnie przynosiły ulgę
(ręczniki papierowe też się sprawdziły zamiast ręcznika przy wycieraniu krocza, do tej pory uzywam )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No moi to złamanego lizaka dziecku nie dali a raz dali jej na święta używanego pieska któremu oko odpadalo i twierdzili ze jest nowy ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam wczoraj, zaczęliśmy rozmawiać, skończyło się awantura.
Nie pierwszy raz ja wyciągam rękę. Ile można ? Widocznie jemu to nie przeszkadza a mi szkoda Małego, on moje nerwy tez odczuwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mąż zakończył deal życia - sprzedał godzinę temu naszego mondziego za 1500 zł. Już biedny nawet podpięty pod kable nie bardzo chciał odpalic😓 idę spać bo żeśmy się zagadali a rano trzeba wstać Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I czesto sie z tym spotykam, bo widze ze Twoja mama tez jest super![]() Pozale sie Wam troche, odkad urodzilam moj apetyt rowna sie zero.. Musze wciskac jedzenie w siebie na chama a i tak moj rekord to kromka chleba rano i troche ziemniakow, kalafiora i pol kotleta wieczorem... Za to suszy mnie nieziemsko, woda litrami u mnie idzie. No i moj brzuch po ciazy to taki pusty, wiszacy worek ze o cyckach nie wspomne... Niech ten polog mija bo chce zaczac cwiczyc co by znowu wygladac jak czlowiek... |
|
|
|
|
#190 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kilka albo kilkanascie (nie pamiętam już jak gin mi mówił) razy dziennie może tak byc, takie napinanie.Cytat:
Seicento ja mam, jeżdżę nim juz 6 lat i się dobrze sprawuje chociaż ostatnio musiałam wydać kilka stow przed przegladem. Małe ale teraz planuje coś większego. Mąż jeździ oplem astra w combi i też odpukac chodzi super. Cytat:
Szkoda tylko że teraz przed porodem kiedy potrzebujesz wsparcia takie niedogadanie czy awantury. Trzymaj się tam.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
I Wam nie pisałam, ze brat tz się odnalazł. W dzień porodu. Niby telefon miał popsuly, no ale oddał póki co 1000e i obiecał w listopadzie oddać pozostałe 600. Nawet kurde nie przeprosił czy coś.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
no i znaleźli z Danielem żółte seicento i bardzo się napalili na kupno:PWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedys jezdzilam seicentem. To bylo super-bubu :-D wszedzie tym samochodem wjechalam i bylam bardzo zadowolona. Mam nadzieje, ze Wy tez bedziecie
|
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Ale dobrze że dziś już piątek!
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
#195 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej.
Nocka minela mi spokojnie, zadnych przepowiadaczy. a maz co sie budzilam to za kazdym razemw panice sie pytal czy mnie brzuch nie boli ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Macie juz cos konketnego na oku? Cytat:
jeeeeejku, jak mnie suszy ostatnio... |
|||
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry bardzo ciekawe czy dzisiaj przyjdą makaszkowe rzeczy z tego co zajrzałam do listy to nie mamy termometra i torby do wózka (rety czy to możliwe?). Sukces normalnie
|
|
|
|
|
#197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:26 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ---------- Cytat:
dobrze chociaż ze cześć juz zwrócił.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Fiii gratuluję! U mnie w porządku, Adas wczoraj troche mniej sie ruszal, ale spokojnie czekam co dzis bedzie wyprawial. Czuje, że wpycha sie w kanał i brzuch się obniżył. Blue współczuję sytuacji z TZ. Ja to jestem zwolenniczka kupowania rzeczy w neutralnym kolorze i gdybym brala spieorek to czarny ![]() Bujaczek świetny, też mam czerwony. W ten weekend z TZ wyciagniemy go z piwnicy i inne rzeczy by ocenic co jeszcze nam brakuje.
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam chyba wszystko. Za tydzień reszta z pl dojedzie. Niby wszystko kupione ale co z tego jak nic nie przygotowane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ---------- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu jutro Pani droga zaczynamy 37t ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Poczkaj, młodzieży do przedszkola musze odwieźć :/ ciemno jeszcze jak w ... za oknem :/
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu dobra (lub za dobra ) kobieta z Ciebie ja to mojemu robię drugie śniadanie i kawę (pierwsze zjada jak ja jeszcze śpię) jedynie jak on pracuje z domu ![]() Jestem w szoku, właśnie minęła 3 noc w czasie której spałam! Oczywiście były przerwy na wc ale teraz nawet mały jest w nocy spokojniejszy, za to w dzień sobie odbija ![]() Fii gratulacje!!!! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez EmRzet Czas edycji: 2016-10-28 o 08:19 |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#208 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||||
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
ja noc przespalam, mimo, ze wieczorem brzuch mnie bolal to spalam jak dziecko :p Karolina dobrze, ze chociaz czesc pieniedzy odzyskaliscie ![]() ja z TZ na egzaminie na prawko...czarno to widze, bo jazd nie wykupil a teraz jak jechalismy to jakies remonty przy osrodku i sama nie wiedzialam jak jechac :p |
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Taa
godzina kręcenia się po łóżku więcej. A dzieć zamiast o 6 to o 5 będzie głodny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że mu sie impulsy na karcie nie skończyły ![]() No widzisz, widocznie rodząca ma jakieś właściwości uzdrawiające telefony
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

(ręczniki papierowe też się sprawdziły zamiast ręcznika przy wycieraniu krocza, do tej pory uzywam
no ale za to coś tam Daniel dostaje, ostatnio kupili mu używany rower na urodziny ( ma 18 listopada). Podkradli nam pomyślny tym że my chcemy zabrać Danielka do sklepu z rowerami żeby sam sobie wybrał jako mu podpasuje.

[

kilka albo kilkanascie (nie pamiętam już jak gin mi mówił) razy dziennie może tak byc, takie napinanie.
Szkoda tylko że teraz przed porodem kiedy potrzebujesz wsparcia takie niedogadanie czy awantury. Trzymaj się tam.
28.062014

dobrze chociaż ze cześć juz zwrócił.. 
) kobieta z Ciebie
ja to mojemu robię drugie śniadanie i kawę (pierwsze zjada jak ja jeszcze śpię) jedynie jak on pracuje z domu 
godzina kręcenia się po łóżku więcej. A dzieć zamiast o 6 to o 5 będzie głodny