|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
a w ogóle Wam opowiem smiesznotkę, bo pisałam chyba, że nasz synek uaktywnia się bardzo na walcu kwiatów Czajkowskiego, popukuje mnie w brzuszek jak słyszy te dźwięki Tz, że może powinnismy mu dac na imię Piotr na cześć Czajkowskiego. moj Tz na to, że kiepski pomysl, bo to imię kończy się na "r" a nasze nazwisko zaczyna na "r" i bardzo źle to brzmi (fakt). mówi do mnie: wejdź na wiki, może 2 imię ma bardziej wyjściowe. wchodzę i jak byk: Piotr Ilijcz Czajkowski. ja: O! Ilijcz! Piękne imię! a Tz: w rankingu popularności imion nasz syn byłby nawet za Żyrafem
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oszaleje... dzwonie do meza, mowie co i jak u pediatry i ze mnie gardło drapie, a on że kicha mu się strasznie. Szpital nam się w domu szykuje... |
|
|
|
|
#2253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() Nasze nazwisko tez na R sie zaczyna
|
||
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się i ja
ostatnio pochłonęła mnie wyprawka, a jak na razie mam upatrzone łóżeczko także teges...dalej jestem w czarnej d...Aura nie sprzyja spotkaniom towarzyskim, chętnie bym leżała i spała ot to co lubię najbardziej a jak już się położę to koleżanki jakiś chyba radar mają i na potęgę dzwonią o głupotach pogadać Bo jak twierdzą po urodzeniu to ja czasu na nic nie będę mieć hmm czyli rozumiem od lutego persona non grata??? A wracając do Waszych pociech to śliczne imiona wybrałyście. My się jeszcze wahamy między Gabrysią, Adrianną lub Martynką, ale skłaniam się bardziej ku Gabrysi. I ostatnia rzecz o jakiej nie mam zielonego pojęcia to WÓZEK ![]() Jaki polecacie? Czy te 3w1 są godne uwagi? Buziaki |
|
|
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam kiedyś studenta Ilafa śmiał się ze lepiej trafil niż jego siostry Longina i Eulalia
|
|
|
|
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Śliczne imie! Dopisać Ci już na liste?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gabrysia - cudne i klasyczne. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Nela ślicznie
mi sie bardzo podoba Stella albo Pola jakby była dziewczynka ❤️
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podoba Nela, Laura, Kaja, Nina a mąż się upiera na Lilianie i nie możemy dojść do porozumienia
Dobrze ze chociaż Leoś zostanie Leosiem
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wam sie pocą ręce? Bo ja już szału dostaje!
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haha
no właśnie dziwne,ale TAK ![]() Cytat:
Cytat:
Co do imion, Martynka ładne Ja nie mam tego problemu Byłam w ciucholandzie. Ale śliczne rzeczy kupiłam
|
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
TŻ mi przypomniał, że jutro idziemy kupić łóżeczko i inne rzeczy do niego a ja kompletnie o tym zapomniałam!! I nawet żadnej listy nie zrobiłam haha Teraz się zastanawiam nad materacem. Wybór padł na lateksowy. Nie wiem czy to dobra decyzja
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co mi apka jak mam mamę
|
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Melduję , że u mnie i dzidziusia wszystko dobrze , wczoraj byłam na badaniu przepływów i ryzyko anemii znikome , jak na razie konflikt jest dla nas łaskawy , po cichu jednak mam nadzieję, że dzidziuś odziedziczy moją grupę krwi i nie będzie problemu , 7.11 mam wizytę i do tej pory muszę zrobić z powrotem miana przeciwciał , badania ogólne i krzywą cukrową ![]() co do imion to u mnie zostanie ten Kacper , mój mąz co chwile mówi Kacper to i tamto i jakoś się już przyzwyczaiłam , że tak będzie miał na imie wyprawkę mam calusią po starszym synku, tylko muszę dokupić rożek lub tulik , drugie łóżeczko i dostawkę do wózka dla starszaka , ale taką siedzącą , no tym wszystkich higienicznych rzeczy nie liczę, bo to wiadomo, że trzeba kupić co do opuchlizyny w ciąży to ja w poprzedniej spuchłam dopiero ok. 8 miesiąca , aż kostek nie było na stopach widać z poceniem już mam problem , przejde się kawałek i już jestem mokra , ale to nic w porównaniu z tym jak się człowiek poci w połogu , cała woda z organizmu, która się zatrzymała wychodzi i normalnie co chwile człowiek mokry jak szczur po za tym gratulacje wszystkim mamusiom za udane wizyty |
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Cytat:
![]() U mnie wczoraj był kurier z c&a, hm i reserved
|
|
#2273 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poczekaj do 9 miesiąca, dopiero wyzwanie będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Boli mnie głowa. Była koleżanka, pogadałyśmy, odchamiła się trochę. Zaraz po Michała do przedszkola i może jakiś spacer coby się dotlenić. Czekam na wypłatę, jutro chyba po łóżko dla Michasia pojedziemy.
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nic nie upolowałam w ciucholandzie, no nie umiem, a jak czasami widzę jakie perełki nam tu pokazujecie, to zazdroszczę
|
#2275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do łóżeczka to podoba mi się takie |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziś jakiś słaby dzień, wszystko na raty robię, dopiero skończyłam myć podłogę w kuchni, do ciastek jeszcze musze krem zrobić, obym do wieczora wszystko ogarnęła, bo tak wszystko przerywam lezeniem na kanapie, tak mnie plecy bolą
|
#2277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też nazwisko na R dlatego imię Laura , które mi się bardzo podobało odpadło w przebiegu nie chcemy żeby imię miało R w środku bo gryzą się z nazwiskiem wszystkie możliwe! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
dużo osób jest zdania, że w kompletach 3in1 ciężko dostać dobry wózek Napisz może jakiego wózka potrzebujesz? Czy waga jest ważna, funkcje, cena max itd to może coś tu poradzimy ![]() Imię Gabrysia najlepsze! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez zuzkka Czas edycji: 2016-10-28 o 14:59 |
||
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapomnijcie o Jarzynie!!!
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc wszystkim!
Melduje, ze u nas w porzadku. Dalej odpoczywamy w szpitalu. Badania wychodza dosc dobrze, chociaz Malutka jest naprawde malutka, ale lekarz powiedzial, zeby sie nie martwic. Pozdrawiamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Shiruvii odpoczywajcie
Przeglądam allegro w poszukiwaniu łóżeczka i mam mętlik w głowie nawet przy tak prostej sprawie... Szukam czegoś białego bukowego, z wyciąganymi szczebelkami i bokiem do odmontowania, wiec standard... ale tak w ciemno bez zobaczenia na żywo wszędzie mam wątpliwości alternatywnie zawsze zostaje ikea, ale tam są tylko 2 wysokości a podobno fajnie mieć 3
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

ile się nagimnastykowałam przed ostatnią wizytą u lekarza 

ostatnio pochłonęła mnie wyprawka, a jak na razie mam upatrzone łóżeczko