Lutówki 2017 ❤ cz. IV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-28, 16:33   #2311
Escorpio
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Ja miałam drewniane. Jak zaczęłam wstawać i oczywiście skakać to je podobno nieźle zmasakrowałam

A co do skarpetek... czy na/pod pajacyki i inne "pełne w stopach" ubranka trzeba je zakładać?
Tez sie nad tym zastanawiam... w domu chyba nie, moze na spacer tylko...

Położyłam sie pod kocem. Chyba zaraz usnę bo mi tak dobrze
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 16:33   #2312
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ile kupujecie skarpetek? mam 6 par i zastanawiam sie czy wystarczy...
ja kupiłam ze 3 pary myslać, że na początek styknie, tym bardziej, że większość ciuszkó mamy całościowych, tzn ze stopami. ale mama kupiła w lumpku jeszcze z 8 par, więc mamy już ponad 10
Stary 2016-10-28, 16:39   #2313
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam zebym takiego małego chodzącego klocka musiala wkładać i wyjmować przez barierkę dla mnie te wyjmowane szczebelki to mus konieczny
Moj syn korzysta z łóżeczka tylko gdy spi. Wyjmuje go i wkładam 4 x na dobę. Do snu na noc, rano gdy wstaje, i drzemka w dzien. ☺

20/40
it's a girl.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 16:39   #2314
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Dziewczyny a ile kupujecie skarpetek? mam 6 par i zastanawiam sie czy wystarczy...

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Mama mi mowila ze spałam w metalowym łóżeczku. Ja nie wiem czy tam dało sie cokolwiek wyjąc albo wyciąć
Zapomniałam o skarpetkach
Stary 2016-10-28, 16:56   #2315
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
hahaha ja w dzieciństwie miałam łóżeczko, które nie miało szczebelków, tylko taką linę plecioną na krzyż. Jak miałam ze 3 lata pies, który mnie uwielbiał nie mógł się do mnie dostać, więc wygryzł dziurę w tej siatce z lin, dzięki temu mogłam wychodzić bez problemu, ale już nie było potrzeby, bo zaraz potem rodzice kupili mi normalne łóżko :d

Czyli więcej skarpetek nie kupuje.

Zobaczyłam sie dzisiaj w lustrze o zobaczyłam jak mi brzuch wywaliło. On z dnia na dzien rośnie

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Zapomniałam o skarpetkach
Na szczescie to najmniejszy wydatek

Edytowane przez Escorpio
Czas edycji: 2016-10-28 o 16:55
Stary 2016-10-28, 16:59   #2316
axn22
Zakorzenienie

W necie jest komunikat, że jajka z Biedry mogą być zakażone salmonellą, więc jak któraś ma to uważać

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gis-j...-obrotu/q3qmlx
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 17:02   #2317
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha ja w dzieciństwie miałam łóżeczko, które nie miało szczebelków, tylko taką linę plecioną na krzyż. jak miałam ze 3 lata pies, który mnie uwielbiał nie mógł się do mnie dostać, więc wygryzł dziurę w tej siatce z lin, dzięki temu mogłam wychodzić bez problemu, ale już nie było potrzeby, bo zaraz potem rodzice kupili mi normalne łóżko
Ekstra, fajnie że miałaś takiego przyjaciela do psot

Ja też mam ok. 10 par skarpetek, ale sama to kupiłam tyko 3 pary z motywem syrenki i muszelkami

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-10-28, 17:30   #2318
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Więc nie jestem sama Teraz bym dała się pokroić za syna, ale miłość przyszła z czasem

Super gratuluję zakupu! U mnie w domu też nie jest sterylnie, dało się to ogarnąć jak mały zaczął raczkować

No witam

Dobry ten twój mąż

Świetnie

Też to zauważyłam, na weekend najwięcej chorób

Zdrówka dla małej!

Przypomniało mi się, jak piszecie o tym co wasze dzieci łapią i pakują do buzi. Młody jak miał jakieś 1,5roku na spacerku, ja się patrzę, a ten łapka w kretowisko, bierze garść ziemi i do buzi Nie miałam szans na reakcję Myślałam że padnę.

Ale dziś zimno u mnie, -2 stopnie! Mąż drapał auto
Idę robić rogaliki i sałatkę, bo koleżanka z pracy ma przyjść.

Aa wstępnie ustaliliśmy, że nasza córka będzie miała na imię Nela
Ja mam Nel piękne imie
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Nela ślicznie mi sie bardzo podoba Stella albo Pola jakby była dziewczynka ❤️
U mnie mialo byc Pola albo Stella ale Tz sie skrzywił

Cytat:
Różnie to bywa z potrzebą trzeciego poziomu, niektórzy w ogóle nie używają... ale chyba lepiej go mieć żaden model ikeowy nie ma

Zastanawiam się też czy lepiej 120cm czy 140cm...
Ja z doswiadczenia wiem ze lepiej 140 dla starszej mam 140 dla mlodszej 120 jezeli jest miesce brać wieksze bo dziecko kreci sie wierci i wiekszosc pobudek byla przez uderzanie w lozeczko.

Cytat:
A u mnie był niedawno kurier i przyniósł mi nowa torebkę ale sie ciesze ze w koncu mam cos nieciazowego

Nie...

Lateksowy moim zdaniem jest najlepszy.

Super ze wszystko u Was w porzadku

Bo to trzeba sie wczuć i miec dobry dzien ja czasem wychodze z pustymi rękami, bo nic nie widze. Po prostu trzeba szukac

Bardzo ładne łóżeczko

Ja to samo, imie bez R w środku, a na koncu to juz absolutnie odpada. Chociaz mam takich, delikatnie mówiąc niemądrych znajomych, którzy mając nazwisko na R dali synowi na imię Oliwier jak to usłyszałam to mowie "ciezko sie bedzie wymawiało" a oni "no tak"

Było tam takie imie?

Super! Odpoczywajcie i niech Mała rośnie

Ja z ikeowego łóżeczka zrezygnowałam. Po pierwsze sa dwie wysokości tylko, a po drugie w hurtowniach znajdzie się tańsze i porządniej wykonane. Chociaz te z ikei mi sie podobają, ale nie ma co przesadzać.
Mam z ikei i nie polecam jeszcze jako tako te wysokosci ale brak szczebelek to duzy minus i jeszcze szybko se niszczy przykrecilam karuzele i farba od razu zeszla

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Ja też uważam, że te wyjmowane szczebelki to fajna opcja- może nie niezbędna, ale napewno przydatna
Bardzo ja zmienilam lozko z ikei na turystyczne bo Nel sama sobie z niego wychodzi jak sie obudzi a jak chce to zapinam

Cześc dziewczyny przywitam sie w czwartej czesci bo chyba okazji nie mialam

Wkońcu z Tz wmiare dogadalismy sie do imienia On lubi klasyczne a ja inne wiedzac jak moje corki maja na imie wiecie kto tu rządzi hahah
Teraz stanelo na Liwi <3 bardziej podoba mi sie Gaja ale czuje ,że do trzech razy sztuka i wkoncu Tz mi tak latwo nie odpuści
Kolejna wizyta 8.11 Liwka takie fikolki w brzuchu robi ze jeszcze w zadnej ciazy tak wczesnie nie czulam az tak intensywnych ruchów ponoc mam bardzo malutki brzuch a dziwne bo myslalam ze w trzeciej bedzie jeszcze wiekszy , chociaz nie wiem czy mozliwe bo w drugiej mialam ogromny
Odebralam wyniki krzywej i wydaja mi sie zle jak wygladaja wasze? Na czczo mam 69 (norma 70-105)
1h po 111 (norma 70-105)
I po 2h 72(norma 70-105)
Po tej godzinie mam niby po za norma ale martwic sie?
W kazdej ciazy mialam normy.
Dzien przed badaniem bolał mnie żoładek i nie jadlam caly dzien czyli w sumie przed badaniami z 30h nie jadla i jak wypilam glukoze to myslalam ze umre chociaz byla smaczna

U nas intensywny tydzień był, w sobote imprezowalismy z okazji roczku Nel a dziś moja starsza miała pasowanie na przedszkolaka , oczywiście glupia matka sie wzruszyła

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Ale ja wam zazdroszcze tych zakupow , wybierania łóżeczek , wozków. Ja wszystko mam od wózka po skarpetki :/ kupie pare nowych bodziakow i przybory higieniczne ale to nie taka frajda
I nie moge sie zdecydowac na date CC 14.02 czy 15.02
Jedna corka urodzila sie 14 druga 16 wiec albo wstrzelic sie w srodek albo wybrac fajna date walentynek

AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 17:32   #2319
sonia_n
Zadomowienie

GG do sonia_n

Dziewczyny zaraz bede Was nadrabiać ale najpierw pochwale sie ze poczyniłam pierwsze zakupy
IMG_2033.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-10-28, 17:41   #2320
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość

Wkońcu z Tz wmiare dogadalismy sie do imienia On lubi klasyczne a ja inne wiedzac jak moje corki maja na imie wiecie kto tu rządzi hahah
Teraz stanelo na Liwi <3 bardziej podoba mi sie Gaja ale czuje ,że do trzech razy sztuka i wkoncu Tz mi tak latwo nie odpuści
Kolejna wizyta 8.11 Liwka takie fikolki w brzuchu robi ze jeszcze w zadnej ciazy tak wczesnie nie czulam az tak intensywnych ruchów ponoc mam bardzo malutki brzuch a dziwne bo myslalam ze w trzeciej bedzie jeszcze wiekszy , chociaz nie wiem czy mozliwe bo w drugiej mialam ogromny
Odebralam wyniki krzywej i wydaja mi sie zle jak wygladaja wasze? Na czczo mam 69 (norma 70-105)
1h po 111 (norma 70-105)
I po 2h 72(norma 70-105)
Dzien przed badaniem bolał mnie żoładek i nie jadlam caly dzien czyli w sumie przed badaniami z 30h nie jadla i jak wypilam glukoze to myslalam ze umre chociaz byla smaczna

U nas intensywny tydzień był, w sobote imprezowalismy z okazji roczku Nel a dziś moja starsza miała pasowanie na przedszkolaka , oczywiście glupia matka sie wzruszyła

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Ale ja wam zazdroszcze tych zakupow , wybierania łóżeczek , wozków. Ja wszystko mam od wózka po skarpetki :/ kupie pare nowych bodziakow i przybory higieniczne ale to nie taka frajda
Jedna corka urodzila sie 14 druga 16 wiec albo wstrzelic sie w srodek albo wybrac fajna date walentynek

hej super, że u was wszystko dobrze i że wybraliście już imie
Wpisać Ci Liwie na liste?

A co do daty CC to ja bym wybrała mimo wszystko 15
A do wyników glukozy niestety się nie odniose bo nie mam o nich zielonego pojęcia

Cytat:
Napisane przez sonia_n Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaraz bede Was nadrabiać ale najpierw pochwale sie ze poczyniłam pierwsze zakupy
Załącznik 6712051

Śliczne!

Edytowane przez justkonev
Czas edycji: 2016-10-28 o 17:43
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 17:51   #2321
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
hej super, że u was wszystko dobrze i że wybraliście już imie
Wpisać Ci Liwie na liste?

A co do daty CC to ja bym wybrała mimo wszystko 15
A do wyników glukozy niestety się nie odniose bo nie mam o nich zielonego pojęcia

Śliczne!
Wpisz ,wpisz jakbym zapomniała jakie wybraliśmy

Stary 2016-10-28, 17:52   #2322
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Wpisz ,wpisz jakbym zapomniała jakie wybraliśmy

hahhaah nie damy Ci zapomnieć
Stary 2016-10-28, 17:56   #2323
mariea
Zakorzenienie

Cytat:

1h po 111 (norma 70-105)
I po 2h 72(norma 70-105)

smaczna? twardzielka
dziwne to masz te normy wpisane. Twoje wyniki są wręcz wzorcowe.

tu masz normy: http://www.grzegorznyc.pl/wiedza-17.xhtml
Stary 2016-10-28, 18:05   #2324
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
smaczna? twardzielka
dziwne to masz te normy wpisane. Twoje wyniki są wręcz wzorcowe.

tu masz normy: http://www.grzegorznyc.pl/wiedza-17.xhtml
Juz wprawiona haha pierwsza pilam bez dodatkow , druga wycisnelam cytryne a teraz porostu kupilam glukoze cytrynowa

No wlansie wydawalo mi sie ze 111 to nie jest wysoki cukier , pozniej mysle sobie zw kazde labolatorium ma rozne tabelki i normy ja mam takie podane ale dziwne fakt

Stary 2016-10-28, 18:31   #2325
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam Nel piękne imie

U mnie mialo byc Pola albo Stella ale Tz sie skrzywił

Ja z doswiadczenia wiem ze lepiej 140 dla starszej mam 140 dla mlodszej 120 jezeli jest miesce brać wieksze bo dziecko kreci sie wierci i wiekszosc pobudek byla przez uderzanie w lozeczko.

Mam z ikei i nie polecam jeszcze jako tako te wysokosci ale brak szczebelek to duzy minus i jeszcze szybko se niszczy przykrecilam karuzele i farba od razu zeszla

Bardzo ja zmienilam lozko z ikei na turystyczne bo Nel sama sobie z niego wychodzi jak sie obudzi a jak chce to zapinam

1h po 111 (norma 70-105)
I po 2h 72(norma 70-105)

Cytat:
Załącznik 6712051

Witamy w nowym wątku
Liwia śliczne imię Gaja też mi się bardzo podoba
Co do daty, to ja bym brała 15, bo wtedy mieliśmy z mężem pierwszą randkę Ale w sumie nie chciałabym mieć urodzin wtedy co walentynki, więc jak już masz wybór to bierz 15
Stary 2016-10-28, 18:31   #2326
sonia_n
Zadomowienie

GG do sonia_n

Co do łóżeczek to tez mi sie pinio basic podoba. Prosta forma, funkcjonalne. Szkoda ze nie ma wiecej mebli z tej kolekcji.

Stary 2016-10-28, 18:47   #2327
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Co do łóżeczek to tez mi sie pinio basic podoba. Prosta forma, funkcjonalne. Szkoda ze nie ma wiecej mebli z tej kolekcji.

Mi to akurat nie przeszkadza, bo i tak potrzebujemy tylko łóżeczko
Ale fakt, że fajnie by było jakby mieli do tego reszte mebli
Stary 2016-10-28, 18:49   #2328
sonia_n
Zadomowienie

GG do sonia_n

Cytat:
Mi to akurat nie przeszkadza, bo i tak potrzebujemy tylko łóżeczko

Ale fakt, że fajnie by było jakby mieli do tego reszte mebli

Ja bym chociaż jakaś komodę chciała w podobnym stylu. Niby piszą ze meble z kolekcji moon pasują gabarytowo i kolorystycznie ale sama nie wiem czy mi sie podobają

Stary 2016-10-28, 19:12   #2329
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika 1985 Pokaż wiadomość
Witam
Melduję , że u mnie i dzidziusia wszystko dobrze , wczoraj byłam na badaniu przepływów i ryzyko anemii znikome , jak na razie konflikt jest dla nas łaskawy , po cichu jednak mam nadzieję, że dzidziuś odziedziczy moją grupę krwi i nie będzie problemu , 7.11 mam wizytę i do tej pory muszę zrobić z powrotem miana przeciwciał , badania ogólne i krzywą cukrową
gratuluję udanej wizyty
Cytat:
Nie

O pokaż
U mnie wczoraj był kurier z c&a, hm i reserved
pokażę jutro fotki właśnie się suszą bo je wyprałam
Cytat:
Napisane przez Hanka30 Pokaż wiadomość

Co do łóżeczka to podoba mi się takie
fajne białe łóżeczka mi się podobają. Też kupiliśmy białe.
Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim!

Melduje, ze u nas w porzadku. Dalej odpoczywamy w szpitalu. Badania wychodza dosc dobrze, chociaz Malutka jest naprawde malutka, ale lekarz powiedzial, zeby sie nie martwic.

Pozdrawiamy

buziaczki dla Ciebie! Odpoczywaj
Stary 2016-10-28, 19:13   #2330
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nigdy nic nie upolowałam w ciucholandzie, no nie umiem, a jak czasami widzę jakie perełki nam tu pokazujecie, to zazdroszczę
Tez nie umiem/nie lubie kupować w lumpkach... drazni mnie to grzebanie pol dnia
Cytat:
Różnie to bywa z potrzebą trzeciego poziomu, niektórzy w ogóle nie używają... ale chyba lepiej go mieć żaden model ikeowy nie ma

Zastanawiam się też czy lepiej 120cm czy 140cm...
Mamy 3 poziomy, na pierwszym Maly byl do czasu az nie probowal wstawać. Na drugim już wstawał i sobie chodził dookoła, a jak troche podrosl to najnizszy poziom. Jak tylko opanował sztuke wychodzenia z lozeczka to zaraz miał wyjęte szczebelki bo kombinowal jakby wspiac sie do gory.

Jeju ale mam nerwa, nie wiem sama o co ale maz to mnie doprowadza do szewskiej pasji dzisiaj...

sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 19:23   #2331
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Ja to mam pewnie wieksza polowe ciuchow dla dziewczyn z lumpków zawsze cos znajdedla siebie tez ostatnio plaszcz za kolano w militarnym stylu z guzikami , granatowy , welniany za nie cale 30zł

Stary 2016-10-28, 19:28   #2332
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze lepiej mieć 3 poziomy niż 2 Ale dla każdego coś innego
dla mnie łóżeczko MUSI mieć 3 poziomy. Inaczej sobie nie wyobrażam
Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam zebym takiego małego chodzącego klocka musiala wkładać i wyjmować przez barierkę dla mnie te wyjmowane szczebelki to mus konieczny
Ja też dla córki tez mieliśmy z wyciąganymi szczebelkami i to super wygoda jak już dziecko potrafi samo wychodzić. Nie wyobrażam sobie ciągle biegać i wyciągać dziecko

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Ja nigdy nic nie upolowałam w ciucholandzie, no nie umiem, a jak czasami widzę jakie perełki nam tu pokazujecie, to zazdroszczę
Ja mam dużo ubranek już z ciucholandu i to zadbane jak nowe. Zawsze coś tam kupię. Jutro pokażę jakie fajne udało mi sie rzeczy dziś kupić.

A na olx znalazłam od babki fajne rzeczy do kupienia na 56-62cm.
Też jak nowe i śliczne w poniedziałek jadę po nie. Jak kupię od niej to już nie będę musiała kupować bo starczy mi.
Potem tylko jak dziecko będzie wyrastać to będę dokupywać.
Stary 2016-10-28, 19:44   #2333
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
dla mnie łóżeczko MUSI mieć 3 poziomy. Inaczej sobie nie wyobrażam

Ja też dla córki tez mieliśmy z wyciąganymi szczebelkami i to super wygoda jak już dziecko potrafi samo wychodzić. Nie wyobrażam sobie ciągle biegać i wyciągać dziecko

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Ja mam dużo ubranek już z ciucholandu i to zadbane jak nowe. Zawsze coś tam kupię. Jutro pokażę jakie fajne udało mi sie rzeczy dziś kupić.

A na olx znalazłam od babki fajne rzeczy do kupienia na 56-62cm.
Też jak nowe i śliczne w poniedziałek jadę po nie. Jak kupię od niej to już nie będę musiała kupować bo starczy mi.
Potem tylko jak dziecko będzie wyrastać to będę dokupywać.
Tez tak zawsze mowilam ale moje dziewczyny maja tyle ciuchow ze nie mam gdzie trzymać i wszystkie świetnej jakości i takie inne rzadko moze kupić cos fajengo w miare tanio
Np. Szukalam kuszuli dla corki na pasowanie bialej ale chcialam taka lejaca sie i nic nie bylo , tylko w jednym sklepie za 120zł kupilam bo wyjscia nie mialam ale za koszule w rozmiarze 92 to duuuzo

Stary 2016-10-28, 19:47   #2334
MalgosiakMk
Zadomowienie

Moje wyniki krzywej to na czczo 65 (74-106)
Po godzinie 97
Po dwóch 76 (<140).
Jeetem zadowolona 😊
MalgosiakMk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 19:48   #2335
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Jak sprawdzila w internecie wyniki to ja ze swoich tez ale te normy w tabelce sa jakies dziwne poprostu albo zle wpisali

Stary 2016-10-28, 19:51   #2336
ewemis
Raczkowanie

Cytat:
W necie jest komunikat, że jajka z Biedry mogą być zakażone salmonellą, więc jak któraś ma to uważać

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gis-j...-obrotu/q3qmlx
Przeczytałam artykuł i sprawdziłam serie zaraz po tym jak skończyłam jeść szczawiową z jajkiem... dokładnie tż sprawdzał ja mu dyktowałam,pierwszy numer spoko nie zgadza się, podaje drugi aż z mojego krew odpływa widzę jak jest blady, siny, zielony aż dochodzi do czerwieni... mi każde dzwonić do lekarza, do biedronki chce lecieć z rządzą mordu dodzwoniłam się mówię, że dziwna sprawa ale istnieje prawdopodobieństwo że zjadłam jajka zarażone salmonellą, gotowane na twardo... Lekaż mnie uspokoił że o ile nie jadłam na surowo, istanieje małe prawdopodobieństwo zakażenia... w razie w , jakiś mdłości, biegunki jechać do szpitala i mówić co się stało . Ja już w miarę spokojna, dobrze się czuje żadnych dziwnych objawów nie mam, mojego dalej nosi, idzie mordować biedronki podjechaliśmy do biedronki, zobaczyć czy jest jakaś informacja, komunikat czy cuś... nic, nigdzie, jajka w promocji ... pytam się karierki czy coś wiedzą, że czytałam że dwie partie wycofane, że mi się trafiły, że zjadłam a ona do mnie że kazali im zjechać nimi ale ona nie wie czemu to jej mówie że podali komunikat że salmonela a ona na mnie oczy jak 5 zł, że one nic nie wiedzą kazali zjechać to zjechały, koniec tematu ... normalnie masakra
ewemis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 19:54   #2337
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
Przeczytałam artykuł i sprawdziłam serie zaraz po tym jak skończyłam jeść szczawiową z jajkiem... dokładnie tż sprawdzał ja mu dyktowałam,pierwszy numer spoko nie zgadza się, podaje drugi aż z mojego krew odpływa widzę jak jest blady, siny, zielony aż dochodzi do czerwieni... mi każde dzwonić do lekarza, do biedronki chce lecieć z rządzą mordu [...]
Też właśnie mnie dziwi, że nie ma oficjalnego komunikatu ze strony Biedronki. Akurat też mam takie jajka, całą niezaczętą paczkę Chyba wywalę, po co kusić los. Ale pewnie już sporo też takich zjadłam
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-28, 19:54   #2338
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
Przeczytałam artykuł i sprawdziłam serie zaraz po tym jak skończyłam jeść szczawiową z jajkiem... dokładnie tż sprawdzał ja mu dyktowałam,pierwszy numer spoko nie zgadza się, podaje drugi aż z mojego krew odpływa widzę jak jest blady, siny, zielony aż dochodzi do czerwieni... mi każde dzwonić do lekarza, do biedronki chce lecieć z rządzą mordu dodzwoniłam się mówię, że dziwna sprawa ale istnieje prawdopodobieństwo że zjadłam jajka zarażone salmonellą, gotowane na twardo... Lekaż mnie uspokoił że o ile nie jadłam na surowo, istanieje małe prawdopodobieństwo zakażenia... w razie w , jakiś mdłości, biegunki jechać do szpitala i mówić co się stało . Ja już w miarę spokojna, dobrze się czuje żadnych dziwnych objawów nie mam, mojego dalej nosi, idzie mordować biedronki podjechaliśmy do biedronki, zobaczyć czy jest jakaś informacja, komunikat czy cuś... nic, nigdzie, jajka w promocji ... pytam się karierki czy coś wiedzą, że czytałam że dwie partie wycofane, że mi się trafiły, że zjadłam a ona do mnie że kazali im zjechać nimi ale ona nie wie czemu to jej mówie że podali komunikat że salmonela a ona na mnie oczy jak 5 zł, że one nic nie wiedzą kazali zjechać to zjechały, koniec tematu ... normalnie masakra
I kupuj coś w promocji :O

Stary 2016-10-28, 20:03   #2339
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Załącznik 6712051

Piękne Skąd?
Stary 2016-10-28, 20:11   #2340
ewemis
Raczkowanie

Cytat:
I kupuj coś w promocji :O

No gratis salmonella
ewemis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości