Scent Bar II - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-24, 10:39   #1051
mskladaczek
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar II

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Ok proszę bardzo - fragment mojej łazienki wraz z witryną i kawałkiem wanny, która ma chyba ze 100 lat.

Na drugiej fotce wieszak z napisem parfums, tyż wklejam bo to poniekąd w temacie perfumowym Jeszcze nie wisi
Witryna pieeeeeeeeekna i ten kolor scian w lazience
Wieszak z almi decor? Mam taki sam i tez jeszcze nie zawisl
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 10:42   #1052
mariolasl
Zakorzenienie

Contax, bardzo ciesze sie, ze juz jestes!

Tymeno, witryna jest piekna, uwielbiam lazienki w takim stylu
(swieczniki na scianie itp
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Tymneko, piekne zdjęcia, półeczka rewelacyjna...!!! To zdjęcie kojarzy mi się z łazienką w nieco starym stylu, drewno, wanna, itp. Raz zwiedzalam dom utrzymany w stylu angielsko-irlandzkim i byłam w łazience. Stałam tam chyba pięc minut, napawając się widokiem. Czułam się jak w powieściach Danielle Steel o irlandzkich arystokratach mieszkających w zamku, bo ta lazienka naprawde utrzymana była w takim stylu, ze wszystkimi dodatkami. Stylowa łązienka to jest to, co najbardziej mi się podoba w mieszkaniu
Tez widzialam kilka lazienek w takim stylu
Pamietam, ze jedna z rzeczy, ktora zdziwila mnie nieco w UK, to drewniane sedesy, nawet w lazienkach utrzymanych w konwencjonalnym stylu i dywan na podlodze
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 10:42   #1053
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Tymeno piekne ,piekne musisz miec duza lazienke u nas jak jedna osoba i kot wejdzie to ciasno ( no ewentualnie jeszcze pies)
czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 10:46   #1054
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Tymeno, Twoja łazienka jest zachwycająca
Stary 2008-02-24, 10:48   #1055
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Tymeno piekne ,piekne musisz miec duza lazienke u nas jak jedna osoba i kot wejdzie to ciasno ( no ewentualnie jeszcze pies)
U mnie podobnie, jedna osoba i pies, ktory zawsze musi nam w lazience towarzyszyc
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 10:50   #1056
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Contax, jak fantastycznie, że odzyskałaś konto

Margot,

Cytat:
Dziękuję Aggie Ja właśnie prefere taki styl, nie tylko w łazience Ale łazienka to moja świątynia relaksu i jak urządzałam mieszkanie to postanowiłam zaaranżować ją jak pokój a nie jak łazienkę - basen z kafelkami po sufit. Niedługo czeka ją remont ale i tak pozostanie w niej podobny klimat.

A dziękuję , dziękuję Ja mieszkam w stuletniej kamienicy i szczęściem były one projektowane od razu z łazienkami. Także trafiła mi się 8mio metrowa Minus jest taki, że jest długa i wąska jak wagon

Tymeno, jak mieszkasz w starej kamienicy to i reszta mieszkania musi byc sliczna, te wysokie sufity, podcienie, piec kaflowy .... rozmarzylam sie

Ja jak wyprowadze sie na wies to tez planuje urzadzic sobie pokoj kapielowy z prawdziwego zdarzenia, najlepiej z ogromnym oknem na ogrodek, tylko kiedy to bedzie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Contax, bardzo ciesze sie, ze juz jestes!

Mariolu,

Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 10:51   #1057
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Witryna pieeeeeeeeekna i ten kolor scian w lazience
Wieszak z almi decor? Mam taki sam i tez jeszcze nie zawisl
Dziękuję Dokładnie wieszak z Almi Decor

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Tymeno, witryna jest piekna, uwielbiam lazienki w takim stylu (swieczniki na scianie itp

Tez widzialam kilka lazienek w takim stylu
Pamietam, ze jedna z rzeczy, ktora zdziwila mnie nieco w UK, to drewniane sedesy, nawet w lazienkach utrzymanych w konwencjonalnym stylu i dywan na podlodze
Dziękuję Mariolu Drewniane sedesy powiadasz, muszą być piękne Po remoncie, jak położymy drewnianą podłogę też będę miała pokojowy dywanik

Cytat:
Dziękuję Zuziu
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 11:01   #1058
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Tymeno, jak mieszkasz w starej kamienicy to i reszta mieszkania musi byc sliczna, te wysokie sufity, podcienie, piec kaflowy .... rozmarzylam sie

Ja jak wyprowadze sie na wies to tez planuje zrobic pokoj kapielowy, z tarasowym oknem na ogrodek, tylko kiedy to bedzie
Właśnie nie do końca tak jest Mieszkam w dzielnicy robotniczej i nasze kamienice troche inaczej wyglądają. Mieszkanie jest wyższe od standartowych tylko 10 cm, nie mam pieców, nie mam stiuków Mam za to solidne ściany o grubości 30cm i spiżarkę w kuchni pod oknem

Wierzę, że takie mieszkanie w okazałej, potężnej kamienicy, wysokie na 3,60 jeszcze na mnie czeka

Tobie Kasiu życzę szybkiego spełnienia marzeń o domu z salonem kąpielowym
Stary 2008-02-24, 11:21   #1059
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cieszę się,że już jesteś, Contax Co za wredna awaria

Tymeno- piękna łazienka, cudowna Ta gablota, ten kolor ścian....Mogę się gapić na to zdjęcie godzinami

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-02-24 o 11:27 Powód: dopisek
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 11:30   #1060
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Nowa flacha należy się bez względu na wszystko (a jaka, a jaka? Prosze mi tu natychmiast migaczkiem się uzewnętrznić! Pisz WaćPapuga, bo mnie skręca z wscipskości )
Róziu Sałatkowa, rozczarujesz się chyba... myślę o Amour.
Cytat:
Mam pytanie , a wszyscy ,ktorzy trzymali kciuki za Norweskiego Ptaka , tez zasluguja na malutka flaszeczke he..?
No, ba! Mieliby nie zasługiwać?
Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Za zdany dwie, za niezdany jedna
Podoba mi się to, nie powiem...
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ja nie!
Trzymałam, ale na flachę nie zasługuję nijak, ani wedle żadnej normy.
Smutne ale rozumiem ten palący niepokój, że flaszek za dużo... Teraz trzeba szybko zużywać.
Cytat:
Juz jestem ale sie ciesze

Cytat:
Papużko, czy zdany, czy nie zdany flaszka się należy

Cytat:
Ok proszę bardzo - fragment mojej łazienki wraz z witryną i kawałkiem wanny, która ma chyba ze 100 lat.
Na drugiej fotce wieszak z napisem parfums, tyż wklejam bo to poniekąd w temacie perfumowym Jeszcze nie wisi
Piękna... chciałabym kiedyś mieć taką stylową łazienkę.
Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
U mnie podobnie, jedna osoba i pies, ktory zawsze musi nam w lazience towarzyszyc
U nas przy kąpieli często asystuje kotka, przycupnięta na pralce albo brzegu wanny.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 11:51   #1061
czarnazuzia1

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość

U nas przy kąpieli często asystuje kotka, przycupnięta na pralce albo brzegu wanny.
I lapki wsadza do wody coby lowic nogi,a ze zdarzalo sie jej wpasc do wody to nie wspomne o ubawie z tego tytulu(cala lazienka mokra)
Stary 2008-02-24, 11:55   #1062
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
I lapki wsadza do wody coby lowic nogi,a ze zdarzalo sie jej wpasc do wody to nie wspomne o ubawie z tego tytulu(cala lazienka mokra)
Żartujesz
Moja kotka panicznie bała się wody, w łazience siedzieć lubiła, ale żeby moczyć łapy?

No Way

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 12:16   #1063
agaa13
Zakorzenienie

Tymeno przepiekna jest ta witryna w twojej lazience.az jestem ciekawa co sie jeszcze kryje w lazience.

jak bede miala swoj domek(a to juz niedlugo) to tez lazienka zostanie zaprojektowana wedlug mojej koncepcji, bo coz mozna zrobic w kilkumetrowej lazience w blokach....
Stary 2008-02-24, 12:55   #1064
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Czy to te z awatarka?
Jeśli tak to bardzo stylowe , ale i tak proszę wyraźniejsze zdjęcie.
Tak, to właśnie te Wklejam dwa, na jedym wyglądam jakbym miała krzywe oczy, ale to tylko wrażenie Tak w ogóle to te moje pomniejszają oczy :/
Cytat:
Fenris - Anew?!

Jesli mam wypowiadać się na własnym przykładzie - NIE POMOŻE.
Anew doprowadziły moją skórę do stanu, którego nie byłam w stanie naprawić przez rok niemal. Pierwsze poważne zmarchy zawdzięczam właśnie kompleksowej anewowej kuracji.
Hmm... Ja słyszałam same dobre opinie o serii Anew Retroactive - ta niebieska, dla młodej skóry. Zobaczymy. Mam nadzieję, że mnie chociaż nawilży.
Cytat:
Wierzę, że takie mieszkanie w okazałej, potężnej kamienicy, wysokie na 3,60 jeszcze na mnie czeka
Ja mam taką poniemiecką kamienicę, bardzo wysoki sufit (i dobrze, bo antresola się ładnie zmieściła, i wielki wąż namalowany na suficie - ciekawe ile osób nie chciałoby pod nim spać...). Nie chciałabym nigdy rezygnować z kamienicy, ale cóż... Teraz mieszkania są jakie są, także kiedyś będę musiała.
Tymeno - uwielbiam takie meble robione "na staro", marzyłam o tego typu regale w salonie jak chodziłam z byłym narzeczonym oglądać meble - ale on chyba wziął sobie zwykłe, za namową rodziców. Cóż

Co do kotów w łazience - mój uwielbia wbiegać za kimś do toalety i łazienki i odrazu siada w zlewie i czeka na wodę Czasem babrze się w wannie, ale jak nie ma wody i tylko delikatnie leci, za kąpielami nie przepada.
A tak pozatym to dzisiaj Fenrisek zrobił nam niespodziankę. Postanowił udowodnić, że jest już dużym chłopcem (i że nadchodzi wiosna) i rano w przedpokoju znaleźliśmy zmasakrowaną synogarlicę (tego beżowego gołębia). Nie wróbel, nie mysz czy szczur - duży gołąb. Aż mi się jeść odechciało po tej niespodziance.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 022308193840.jpg (41,9 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 022308193747.jpg (49,2 KB, 61 załadowań)
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 13:11   #1065
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Zlos spisal sie na medal
Świetnie, że już jesteś
Cytat:
Piękna witryna, i genialny kolor ścian. Dla mnie łazienka to najważniejszy element mieszkania - dopiero za nią jest sypialnia i kuchnia
Cytat:
Róziu Sałatkowa, rozczarujesz się chyba... myślę o Amour.
Eeee tam, co siostra głupoty gada. Piękny zapach, sama na niego dłuższy czas chorowałam, i chyba nadal troszkę choruję

---

Fenris, świetnie wyglądasz w tych oprawkach!
(Pytanie z serii typowo babskich - co masz na ustach?).

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 13:14   #1066
czarnazuzia1

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Żartujesz
Moja kotka panicznie bała się wody, w łazience siedzieć lubiła, ale żeby moczyć łapy?

No Way
Nie zartuje naprawde tak robi ,nie lubi sie kapac ale lapy do wody wklada.
Malo tego jak stoi kubek z woda ,to napewno Zuzia lapke wsadzi i bedzie spijala wode z lapki ,potrafi tak przesiedziec i pic wode nabierajac ja i potrzasajac lapcia przez dluzszy czas.A jak wrzuci sie zabawke do wanny to ma sie kota z glowy na jakis czas ,poniewaz ona siedzac na brzegu wanny bedzie probowala wyciagnac i z kazdej strony wanny zlapac,przy tym robi takie boskie miny ,ze kina nie trzeba.ohhh zwierzaki nasze kochane ,a jamnik siedzi kolo wanny albo wspina sie na dwie lapki i koniecznie chce zobaczyc co tez tam Zuzia lowi.

Fenris fajne oprawki
Stary 2008-02-24, 13:20   #1067
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zartuje naprawde tak robi ,nie lubi sie kapac ale lapy do wody wklada.
Malo tego jak stoi kubek z woda ,to napewno Zuzia lapke wsadzi i bedzie spijala wode z lapki ,potrafi tak przesiedziec i pic wode nabierajac ja i potrzasajac lapcia przez dluzszy czas.A jak wrzuci sie zabawke do wanny to ma sie kota z glowy na jakis czas ,poniewaz ona siedzac na brzegu wanny bedzie probowala wyciagnac i z kazdej strony wanny zlapac,przy tym robi takie boskie miny ,ze kina nie trzeba.ohhh zwierzaki nasze kochane ,a jamnik siedzi kolo wanny albo wspina sie na dwie lapki i koniecznie chce zobaczyc co tez tam Zuzia lowi.

Komicznie to musi wyglądać

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 13:29   #1068
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Tymeno- piękna łazienka, cudowna Ta gablota, ten kolor ścian....Mogę się gapić na to zdjęcie godzinami

Cytat:
Piękna... chciałabym kiedyś mieć taką stylową łazienkę.
'

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Tymeno przepiekna jest ta witryna w twojej lazience.az jestem ciekawa co sie jeszcze kryje w lazience.

jak bede miala swoj domek(a to juz niedlugo) to tez lazienka zostanie zaprojektowana wedlug mojej koncepcji, bo coz mozna zrobic w kilkumetrowej lazience w blokach....

Dziękuję Ago a reszta łazienki standartowa - mam nadzieję ukryć piec i pralkę przy najbliższym remoncie, żeby nie szpeciły

Acha, mam jeszcze ładne ramy od lustra - Pani u szklarza powiedziała do mnie "Co?? I Pani chce sobie to powiesić na ścianie?? I w dodatku w łazience? Ja bym tego nawet w piwnicy nie powiesiła "

Po prostu nie wierzyłam, że to do mnie mówi

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Ja mam taką poniemiecką kamienicę, bardzo wysoki sufit (i dobrze, bo antresola się ładnie zmieściła, i wielki wąż namalowany na suficie - ciekawe ile osób nie chciałoby pod nim spać...). Nie chciałabym nigdy rezygnować z kamienicy, ale cóż... Teraz mieszkania są jakie są, także kiedyś będę musiała.
Tymeno - uwielbiam takie meble robione "na staro", marzyłam o tego typu regale w salonie jak chodziłam z byłym narzeczonym oglądać meble - ale on chyba wziął sobie zwykłe, za namową rodziców. Cóż
.
Dzieki Fenris A dlaczego będzie musiała zrezygnować z mieszkania w kamienicy?

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Świetnie, że już jesteś Piękna witryna, i genialny kolor ścian. Dla mnie łazienka to najważniejszy element mieszkania - dopiero za nią jest sypialnia i kuchnia Eeee tam, co siostra głupoty gada. Piękny zapach, sama na niego dłuższy czas chorowałam, i chyba nadal troszkę choruję
.

Dziękuję Rachelo, nikt nie wierzył z wyjatkiem mnie w słuszność tego koloru
Stary 2008-02-24, 13:40   #1069
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Tymeno- właśnie TEN kolor jest przecudny (mówi ci to wielbicielka błękitów i wszelkich niebieskości

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 14:06   #1070
pieńkowa_dama
Zadomowienie

Cytat:

Kasia, dobrze że już jesteś!

Tymeno, fantastyczna łazienka. Po prostu uczta dla oka.
pieńkowa_dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 14:20   #1071
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Fenris, świetnie wyglądasz w tych oprawkach!
(Pytanie z serii typowo babskich - co masz na ustach?).
Mam standardowo pomadkę Bebe Classic, a na nią błyszczyk Gloss Booster Oriflame o zapachu lukru.
Cytat:
Fenris fajne oprawki

Cytat:
Dzieki Fenris A dlaczego będzie musiała zrezygnować z mieszkania w kamienicy?
Raz już miałam, bo miałam zamieszkać z byłym narzeczonym, a kiedyś pewnie znajdzie się kolejny, z którym będę chciała Nic nie jest wieczne
Stary 2008-02-24, 14:22   #1072
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie do końca tak jest Mieszkam w dzielnicy robotniczej i nasze kamienice troche inaczej wyglądają. Mieszkanie jest wyższe od standartowych tylko 10 cm, nie mam pieców, nie mam stiuków Mam za to solidne ściany o grubości 30cm i spiżarkę w kuchni pod oknem

Tobie Kasiu życzę szybkiego spełnienia marzeń o domu z salonem kąpielowym

Spizarka jest najlepsza u mojej Babci tez taka jest z wywietrznikiem na zewnatrz

Kasiu, na pewno czeka i to z pieknymi amfiladowymi okanami

A za zyczenia

Cytat:

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Cieszę się,że już jesteś, Contax Co za wredna awaria

wyjatkowo wredna

Cytat:
Świetnie, że już jesteś

Tez tak mysle

Cytat:
Napisane przez pieńkowa_dama Pokaż wiadomość

Kasia, dobrze że już jesteś!

Dagmara,

Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 14:34   #1073
lavenderfay
Rozeznanie

Tymeno, jaka cudna witrynka, już sobie wyobrażam dużą łazienkę z drewnianymi szafeczkami i wanną na ozdobnych nóżkach Ja taką kcem, niech mnie ktoś przytuli

Fenris, świetnie dobrane oprawki!!!

Mam co robić w wolnym czasie, więc nie wdaję się w bezsensowne dyskusje z osobami, które poniżając na Wizażu innych starają się w ten sposób leczyć swoje kompleksy.
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 14:53   #1074
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez lavenderfay Pokaż wiadomość
Fenris, świetnie dobrane oprawki!!!
Dziękuję Od dawna okulary tak mi się nie podobały, mam pocieniane szkła (ciensze), więc w końcu nie wyglądam jak baryłka, w końcu szkła nie wystają poza oprawy
Stary 2008-02-24, 14:57   #1075
lavenderfay
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dziękuję Od dawna okulary tak mi się nie podobały, mam pocieniane szkła (ciensze), więc w końcu nie wyglądam jak baryłka, w końcu szkła nie wystają poza oprawy
Dokładnie tak, źle dobrane okulary potrafią koszmarnie zbrzydzić, wiem coś o tym

Mam co robić w wolnym czasie, więc nie wdaję się w bezsensowne dyskusje z osobami, które poniżając na Wizażu innych starają się w ten sposób leczyć swoje kompleksy.
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 14:59   #1076
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez lavenderfay Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, źle dobrane okulary potrafią koszmarnie zbrzydzić, wiem coś o tym
Pamiętam jak byłam mała i miałam druciaki - brrr - nigdy nie dajcie dzieciom wybierać okularów, rodzic widzi lepiej
Plastiki są dla mnie dużo odpowiedniejsze.
Stary 2008-02-24, 15:05   #1077
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Zazdroszczę szczerze osobom mogącym nosić plastikowe oprawki.
Na okulary jestem skazana, bo zaaplikowanie soczewki do oka przekracza moje możliwości - próbowałam, źle się to skończyło mimo moich wysiłków.
Pogodziłam się już z noszeniem okularów, ale w grę w moim przypadku wchodzą tylko oprawki metalowe - mam za wąski nos u nasady i wszystkie plastikowe oprawki są na mnie po prostu za duże
A tyle jest pięknych, oryginalnych oprawek, ech.

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 15:13   #1078
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę szczerze osobom mogącym nosić plastikowe oprawki.
Na okulary jestem skazana, bo zaaplikowanie soczewki do oka przekracza moje możliwości - próbowałam, źle się to skończyło mimo moich wysiłków.
Pogodziłam się już z noszeniem okularów, ale w grę w moim przypadku wchodzą tylko oprawki metalowe - mam za wąski nos u nasady i wszystkie plastikowe oprawki są na mnie po prostu za duże
A tyle jest pięknych, oryginalnych oprawek, ech.
Współczuję. Ja nie lubię druciaków, bo zawsze łamię nosek lub je wyginam - z plastikami o to trudno. Lubię się położyć w okularach, czasem gdzieś przywalę - i po druciakach. Pamiętam jaką rodzice mieli ze mną udrękę, co parę miesięcy nowe okulary (bitwy z bratem itp).
Co do soczewek, założenie jest banalne, zdjęcie też, jeśli nie ma się długich pazurów (teraz mam z tym problem i zdejmuję je kciukiem + zgięciem palca wskazującego hehehe). Jeśli masz problem, to kup sobie taką ssawkę do soczewek (chyba jest gumowa lub plastikowa), wtedy nie używa się palców. Może ona by pomogła?

PS. Tak pozatym to właśnie otworzyłam Leszka i włączyłam na full muzykę - mój jedyny dobry sposób na smutek. Po kłótni
Stary 2008-02-24, 15:21   #1079
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Joasiu, Fenris - macie obie bardzo ladne okulary (Joasi widzialam na zywo ). Swoja droga nie wyobrazam sobie wkladania czegokolwiek do oka
Sama nosze okulary i to druciaki - no takie niepelne (szkla przykrecane do tych czesci zausznych jakos sie taki typ nazywa ale zapomnialam). Dosyc odporne sa. W Fielmanie maja takie co sie nie gniota ale ja robilam u Gliksmana i Pawlickiego (Piotrkowska 27), i wyszlo taniej.
Kurka wodna - dzis jak gadalam z Joasia na GG grzebalam w probkach i psiknelam sobie jedna prosto na lewa galke. Wypłukalam oko ale nadal wygladam jak po wypadku (spuchlo troche) i gala mnie boli....

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 15:26   #1080
Fenris
Czekam na Ragnarok

Nat - może kropelki??? Mój brat miał tytanowe druciaki, ponoć nie psujące się i zepsuł. Także my jesteśmy zdolni, taka rodzina Zresztą, plastiki wydają mi się być solidniejsze - naprawdę te noski w druciakach dla mnie są utrapieniem, gnę je strasznie, a w krzywych z domu nie wyjdę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości