![]() |
#1051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Wieszak z almi decor? Mam taki sam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Contax, bardzo ciesze sie, ze juz jestes!
![]() Tymeno, witryna jest piekna, uwielbiam lazienki w takim stylu (swieczniki na scianie itp ![]() Cytat:
![]() Pamietam, ze jedna z rzeczy, ktora zdziwila mnie nieco w UK, to drewniane sedesy, nawet w lazienkach utrzymanych w konwencjonalnym stylu i dywan na podlodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
rude jest piękne:)
|
Tymeno piekne ,piekne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Tymeno, Twoja łazienka jest zachwycająca
![]()
#1055 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Margot, ![]() ![]() Cytat:
Tymeno, jak mieszkasz w starej kamienicy to i reszta mieszkania musi byc sliczna, te wysokie sufity, podcienie, piec kaflowy .... rozmarzylam sie ![]() Ja jak wyprowadze sie na wies to tez planuje urzadzic sobie pokoj kapielowy z prawdziwego zdarzenia, najlepiej z ogromnym oknem na ogrodek, tylko kiedy to bedzie ![]() Mariolu, ![]()
![]() |
#1057 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wierzę, że takie mieszkanie w okazałej, potężnej kamienicy, wysokie na 3,60 jeszcze na mnie czeka ![]() Tobie Kasiu życzę szybkiego spełnienia marzeń o domu z salonem kąpielowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się,że już jesteś, Contax
![]() ![]() Tymeno- piękna łazienka, cudowna ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-02-24 o 11:27 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podoba mi się to, nie powiem... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1061 |
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kotka panicznie bała się wody, w łazience siedzieć lubiła, ale żeby moczyć łapy? No Way ![]()
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
Tymeno przepiekna jest ta witryna w twojej lazience.az jestem ciekawa co sie jeszcze kryje w lazience
![]() jak bede miala swoj domek(a to juz niedlugo) to tez lazienka zostanie zaprojektowana wedlug mojej koncepcji, bo coz mozna zrobic w kilkumetrowej lazience w blokach....
#1064 | |||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tymeno - uwielbiam takie meble robione "na staro", marzyłam o tego typu regale w salonie jak chodziłam z byłym narzeczonym oglądać meble - ale on chyba wziął sobie zwykłe, za namową rodziców. Cóż ![]() Co do kotów w łazience - mój uwielbia wbiegać za kimś do toalety i łazienki i odrazu siada w zlewie i czeka na wodę ![]() A tak pozatym to dzisiaj Fenrisek zrobił nam niespodziankę. Postanowił udowodnić, że jest już dużym chłopcem (i że nadchodzi wiosna) i rano w przedpokoju znaleźliśmy zmasakrowaną synogarlicę (tego beżowego gołębia). Nie wróbel, nie mysz czy szczur - duży gołąb. Aż mi się jeść odechciało po tej niespodziance. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Świetnie, że już jesteś
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Fenris, świetnie wyglądasz w tych oprawkach! (Pytanie z serii typowo babskich - co masz na ustach?).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | |
|
Cytat:
![]() Malo tego jak stoi kubek z woda ,to napewno Zuzia lapke wsadzi i bedzie spijala wode z lapki ,potrafi tak przesiedziec i pic wode nabierajac ja i potrzasajac lapcia przez dluzszy czas.A jak wrzuci sie zabawke do wanny to ma sie kota z glowy na jakis czas ,poniewaz ona siedzac na brzegu wanny bedzie probowala wyciagnac i z kazdej strony wanny zlapac,przy tym robi takie boskie miny ,ze kina nie trzeba.ohhh zwierzaki nasze kochane ,a jamnik siedzi kolo wanny albo wspina sie na dwie lapki i koniecznie chce zobaczyc co tez tam Zuzia lowi. ![]() Fenris fajne oprawki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komicznie to musi wyglądać ![]()
![]() |
#1068 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ' ![]() Cytat:
Dziękuję Ago ![]() ![]() Acha, mam jeszcze ładne ramy od lustra - Pani u szklarza powiedziała do mnie "Co?? ![]() ![]() Po prostu nie wierzyłam, że to do mnie mówi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Rachelo, nikt nie wierzył z wyjatkiem mnie w słuszność tego koloru ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Tymeno- właśnie TEN kolor jest przecudny (mówi ci to wielbicielka błękitów i wszelkich niebieskości
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spizarka jest najlepsza ![]() ![]() ![]() Kasiu, na pewno czeka ![]() ![]() A za zyczenia ![]() ![]() ![]() ![]() Tez tak mysle ![]() Dagmara, ![]()
![]() |
#1073 |
Rozeznanie
|
Tymeno, jaka cudna witrynka, już sobie wyobrażam dużą łazienkę z drewnianymi szafeczkami i wanną na ozdobnych nóżkach
![]() ![]() ![]() Fenris, świetnie dobrane oprawki!!!
#1074 |
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1076 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Plastiki są dla mnie dużo odpowiedniejsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę szczerze osobom mogącym nosić plastikowe oprawki.
Na okulary jestem skazana, bo zaaplikowanie soczewki do oka przekracza moje możliwości - próbowałam, źle się to skończyło mimo moich wysiłków. Pogodziłam się już z noszeniem okularów, ale w grę w moim przypadku wchodzą tylko oprawki metalowe - mam za wąski nos u nasady i wszystkie plastikowe oprawki są na mnie po prostu za duże ![]() A tyle jest pięknych, oryginalnych oprawek, ech.
![]() |
#1078 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do soczewek, założenie jest banalne, zdjęcie też, jeśli nie ma się długich pazurów (teraz mam z tym problem i zdejmuję je kciukiem + zgięciem palca wskazującego hehehe). Jeśli masz problem, to kup sobie taką ssawkę do soczewek (chyba jest gumowa lub plastikowa), wtedy nie używa się palców. Może ona by pomogła? PS. Tak pozatym to właśnie otworzyłam Leszka i włączyłam na full muzykę - mój jedyny dobry sposób na smutek. Po kłótni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, Fenris - macie obie bardzo ladne okulary (Joasi widzialam na zywo
![]() ![]() ![]() Sama nosze okulary i to druciaki - no takie niepelne (szkla przykrecane do tych czesci zausznych ![]() Kurka wodna - dzis jak gadalam z Joasia na GG grzebalam w probkach i psiknelam sobie jedna prosto na lewa galke. Wypłukalam oko ale nadal wygladam jak po wypadku (spuchlo troche) i gala mnie boli.... ![]() Nat
#1080 |
Czekam na Ragnarok
|
Nat - może kropelki??? Mój brat miał tytanowe druciaki, ponoć nie psujące się i zepsuł. Także my jesteśmy zdolni, taka rodzina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.