Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-30, 12:52   #2431
michalina_86
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez 201703291446 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Wiem, też mam w łazience tylko te "na teraz" + trochę kąpielowych, żeli pod prysznic i takie tam. Zresztą mam za małą łazienkę na zapasy Ale właśnie ostatnio robiłam porządek w kosmetykach i się zastanawiam, gdzie je trzymać. Ja akurat mam mało szufladowych mebli. Póki co wykorzystuję taką niedużą szafkę w korytarzu koło łazienki, ale jest naprawdę mała i nie starcza No i półki w szafie, ale to średnio wygodne.
michalina_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 12:52   #2432
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez Aabelia Pokaż wiadomość
Nie zdawałam sobie sprawy ze skali problemu, biedne psiaki.
Gdy pierwsze osoby tam jechaly, mialo byc 20 psow... Okazalo sie, ze jest "nieco" wiecej. Koszmar. I te biedne suki- maszynki do robienia pieniedzy 😞 a przeciez sezon na prezenty swiateczne dopiero przed nami..
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 12:53   #2433
michalina_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
O matulu rozbilas bank gratisowy
Podoba mi się bardzo to określenie
Stary 2016-10-30, 12:53   #2434
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Jest w żałobie, 3 tygodnie temu stracił ojca... Tłumaczę sobie, że może w końcu nadejdzie ten czas, że zrozumie, że go wspieram i pomagam. On tego nie widzi... Wszystko już mu obojętne. Spodziewałam się, że w takich trudnych chwilach potrzebuje się tej drugiej połówki, tym bardziej, że planowaliśmy za 1,5-2 lata ślub, wie, że go kocham, ale czy on już mnie? Stracił emocje... Teraz po takich słowach do mnie i braku poczucia bym myślała o nas dobrze, nie mam nawet ochoty zakładać pierścionka zaręczynowego...
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 12:53   #2435
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
Super A za co takie gratisy? Bo jestem nie na czasie

w D dają jak kupisz krem lub serum estee i dowolną rzecz też estee
KaktusKamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 12:53   #2436
annaszel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
Mnie L'occi nie kusi, bo już dawno wyleczyłam się z ich kosmetyków. Ostatnio nawet zmienili formułę olejku migdałowego i to już było moje ostateczne pożegnanie z L'occi. Poza tym, w ich miniaturkach połowa produktu zostaje w opakowaniu, bo są tak twarde, że nie da się ich ścisnąć żeby to wydobyć, odkręcić lub przeciąć też nie

Podlinkujesz które? Ja ciągle walczę z dwoma połamanymi paznokciami, nawet Nail Tek nie daje rady

Przy was jestem minimalistką

Nie wiem niestety jak się linkuje ale jak wejdziesz na stronę Opi to jest w nowościach.
annaszel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 12:54   #2437
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle Martusia i Mylengrave - gdzie trzymacie te kosmetyki? W łazience czy w sypialni? Szukam inspiracji
Kremy, żele, balsamy itp. co jest obecnie używane trzymam w łazience. Kolorówkę i perfumy tylko w sypialni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 12:55   #2438
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sand Pokaż wiadomość
iwo: bardzo lubię, to już kolejna butla. Figa mi nie podchodzi a wanilię miałam tylko w próbce, kupię chyba dużą butlę następnym razem
a bardzo słodka jest ta wanilia? Zużyłam już chyba ze 4 butle werbeny i może czas na jakąś zmiane
Stary 2016-10-30, 12:56   #2439
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez KaktusKamila Pokaż wiadomość
podkład podobno szybko spływa i nie kryje
Mnie nic nie spływał natomiast sprzedałam po 2-3 użyciach bo raz ze slabo krył, dwa ze wyświecal mi sie szybki w strefie T, a 3 ze ciemnial i najjaśniejszy kolor robił sie za ciemny

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2016-10-30 o 13:04
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 12:57   #2440
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aabelia Pokaż wiadomość
Nie zdawałam sobie sprawy ze skali problemu, biedne psiaki.
w schronisku na Paluchu w Wawie mają ponad 100 kotów aktualnie a jeszcze psy, masakra
Stary 2016-10-30, 12:59   #2441
michalina_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
A poza tym... jestem w dołku totalnym. Jak mówiłam, że z tż trochę lepiej, tak teraz jest mega źle. Jest tak źle, że sam nie wie czego od życia chce i czy w ogóle ze mną chce być...... na nic moje wsparcia i troska o niego. On tego nie widzi... Już nie wiem co robić.
Cytat:
Jest w żałobie, 3 tygodnie temu stracił ojca... Tłumaczę sobie, że może w końcu nadejdzie ten czas, że zrozumie, że go wspieram i pomagam. On tego nie widzi... Wszystko już mu obojętne. Spodziewałam się, że w takich trudnych chwilach potrzebuje się tej drugiej połówki, tym bardziej, że planowaliśmy za 1,5-2 lata ślub, wie, że go kocham, ale czy on już mnie? Stracił emocje... Teraz po takich słowach do mnie i braku poczucia bym myślała o nas dobrze, nie mam nawet ochoty zakładać pierścionka zaręczynowego...
Ojej, bardzo mi przykro Nie miałam pojęcia
Długo jesteście razem? Czy te problemy zaczęły się dopiero po śmierci ojca czy wcześniej? Na taką traumatyczną sytuację każdy reaguje inaczej, więc jeśli to jest związane tylko z tym wydarzeniem, to dałabym mu trochę czasu. Ludzie różnie radzą sobie z emocjami. Ale jeśli to już długo trwa, to trudniej... Jak się wobec Ciebie zachowuje? Bardzo się zmienił w takim byciu na co dzień?
Z doświadczenia wiem, że nie ma nic gorszego niż takie uczuciowe niezdecydowanie, ale Ty go znasz najlepiej. Trzymaj się, kochana Wierzę, że niedługo będzie choć trochę lepiej - po każdym dołku jest górka!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 13:00   #2442
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mnie nic nie spływał natomiast sprzedałam po 2-3 użyciach bo raz ze slabo kryj, dwa ze wyświęcił mi sie szybki w strefie T, a 3 ze ciemnial i najjaśniejszy kolor robił sie za ciemny
pewnie kwestia cery, jak ktoś ma bardzo tłustą czy może nawet mieszaną to może wtedy spływa. z tym ciemnieniej to jakaś plaga, strasznie mnie to drażni a tyle kasy się wywala na podkłady czy korektory. nawet full cover z mufe ciemnieje
Stary 2016-10-30, 13:01   #2443
michalina_86
Zakorzenienie

Cytat:
w D dają jak kupisz krem lub serum estee i dowolną rzecz też estee
Dziękuję

Cytat:
Kremy, żele, balsamy itp. co jest obecnie używane trzymam w łazience. Kolorówkę i perfumy tylko w sypialni
Tak myślałam Niestety, w sypialni nie mieszczą mi się ciuchy, a co dopiero kosmetyki Muszę chyba pomyśleć nad jakimś dodatkowym meblem
Stary 2016-10-30, 13:06   #2444
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
fajne , z jakiego czasu to denko ?
Wszystko zdenkowane w październiku
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:07   #2445
Aabelia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Gdy pierwsze osoby tam jechaly, mialo byc 20 psow... Okazalo sie, ze jest "nieco" wiecej. Koszmar. I te biedne suki- maszynki do robienia pieniedzy 😞 a przeciez sezon na prezenty swiateczne dopiero przed nami..

Cytat:
w schronisku na Paluchu w Wawie mają ponad 100 kotów aktualnie a jeszcze psy, masakra

Byłam tam kilka razy
Aabelia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 13:07   #2446
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, bardzo mi przykro Nie miałam pojęcia
Długo jesteście razem? Czy te problemy zaczęły się dopiero po śmierci ojca czy wcześniej? Na taką traumatyczną sytuację każdy reaguje inaczej, więc jeśli to jest związane tylko z tym wydarzeniem, to dałabym mu trochę czasu. Ludzie różnie radzą sobie z emocjami. Ale jeśli to już długo trwa, to trudniej... Jak się wobec Ciebie zachowuje? Bardzo się zmienił w takim byciu na co dzień?
Z doświadczenia wiem, że nie ma nic gorszego niż takie uczuciowe niezdecydowanie, ale Ty go znasz najlepiej. Trzymaj się, kochana Wierzę, że niedługo będzie choć trochę lepiej - po każdym dołku jest górka!
Jesteśmy 6,5 roku razem, w tym 2 lata po zaręczynach. Planowaliśmy przyszłość, ale temat się urwał po tej tragicznej sytuacji. Nie wymagam od niego myślenia o czymkolwiek teraz, ale chodzi o zachowanie się do mojej osoby. Sprawia wrażenie, jakby chciał ze mną zerwać kontakt. Odtrąca mnie, ledwie rozmawiamy, niby potrzebuje wsparcia, ale tak naprawdę go nie chce. Ciepię teraz na tym strasznie, czuję jak moje serce zostało złamane Dziękuję też nastawiam się na dobre zakończenie, ale... nie wiem ile to jeszcze potrwa..

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
Dziękuję

Tak myślałam Niestety, w sypialni nie mieszczą mi się ciuchy, a co dopiero kosmetyki Muszę chyba pomyśleć nad jakimś dodatkowym meblem
Tak, to prawda, u mnie też jest mniej miejsca, dlatego... staram się ograniczać w zakupach
Stary 2016-10-30, 13:11   #2447
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez Penny90 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zaszalalam w Gino Rossi.
Trzy pary *____*

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Seforka wysłała mi zestaw Burberry, ale nie wiem, czy zdołam go odebrać -
strasznie ciężki sądząc po wadze przesyłki

Załącznik 6714466

chyba, że mi tam giftów nawkładali jako świeżej Goldzie

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
ja też nie przepadam za Kringlami za to YC wielbię miłoscią dozgonną

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Polecam

ale to musi być pyszne

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Nadrobione na odwal można się ogarnąć

Miłej niedzieli

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
postanowilam ze nowego Macbooka sprawie sobie jak zdam egzamin
kiedy egzamin?
Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
Wstawiam moje dno najbardziej sie ciesze z wykończenia pudru Burberry nigdy więcej tego pomarańczowego badziewia

Załącznik 6714561Załącznik 6714566

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Moje dno

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:14   #2448
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
pewnie kwestia cery, jak ktoś ma bardzo tłustą czy może nawet mieszaną to może wtedy spływa. z tym ciemnieniej to jakaś plaga, strasznie mnie to drażni a tyle kasy się wywala na podkłady czy korektory. nawet full cover z mufe ciemnieje
Mam mieszana i nie spływał. Ale cała reszta go dyskwalifikowała niestety.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-10-30, 13:15   #2449
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam lampe ledową i jest o niebo lepsza niż uv bo czas utwardzania lekierów jest o połowe krótszy, to wielki plus. W zestawie wychodzi korzystniej o ile wszystko Ci się przyda. Indigo teraz zrobili świetny zestaw, zerknij do nich. Semilac też mam zestaw z lampą ledową, ale w tym zestawie jest baza witaminowa a ona jest bardzo słaba.
dziekękuję bardzo o tego Indygo tez nie znam na efekty to ja za cienka w uszach jestem ogólnie poszłam dwa razy na hybrydy, w jednym punkcie zrobili mi cud malina, ale cena zaporowa. W drugim miejscu tanio i cóż stwierdziłam, że chyba sama dam radę zrobić tak samo takze potrzebuję wszystko co niezbędne na początku
Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Bardzo fajne zamowienie. ten zestaw Lancome do demakijazu to miniatury czy jakis zestaw do kupienia? Mnie bardzo odpowiada ich plyn do demakijazu oczu. Chyba najlepszy jaki mialam.

Rotkohl, jakiego chcesz psa? Kolezanka byla wczoraj rozbijac pseudohodowle. Maja do adopcji 70 psow ras roznych.
70 ? to smutne, że świadomość ludzi niby większa a pseudohodowli nie brakuje dziecko i mąż trują o psa, ale by mnie szybko pózniej do OZ wywieźli
Cytat:
Napisane przez Magdalena___ Pokaż wiadomość
Halo
Rotkohl świetnie to wszystko wyjaśniła chyba w poprzednim wątku, na pewno używała takich słów jak diament i tunel (albo most? chyba tunel ) odnośnie lamp, może uda Ci się odnaleźć ten post. Mnie do hybryd ani trochę nie ciągnie więc przeczytałam, zrozumiałam - mając styczność z tematem pierwszy raz, aleee nie zapamiętywałam szczegółów

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Martusia, ostatnia szuflada cała na zgrażynienie, raz dwa!
dziękuję bardzo to idę zabawić się w archeologa bezczelna praca nie pozwala mi ostatnio być na bieżąco
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;66952371]Treść usunięta[/QUOTE]
A miałam nadzieję, że to będzie proste i bezbolesne Czyli mogę śmiało zamówić lampę zza wielkiej wody, a zamówić u nas to co dają w zestawie bez lampy plus ze dwa kolory i będzie cacy? czytałam, że Semilac potrafi uczulić, ale pewnie z każdą firmą tak być może. Dziękuję Wam bardzo

A wlasnie jak z JMO to były świeże rzeczy? Nawet swoich nie sprawdziłam
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:15   #2450
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Treść usunięta
Widziałam wczoraj tż sie podobał mnie nie kręci, mam wypasiony laptop i nic mi wiecej nie trzeba

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-10-30, 13:16   #2451
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Wszystko zdenkowane w październiku
no tak, całkowicie zapomniałam, że już prawie koniec miesiąca Kiedy to zleciało ?
Stary 2016-10-30, 13:17   #2452
michalina_86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to prawda, u mnie też jest mniej miejsca, dlatego... staram się ograniczać w zakupach
Ja też Moje ostatnie zakupy to rzodkiewka NARS i płyny micelarne/żele w Yves Rocher, które zużywam na bieżąco, nawet z vipów nie skorzystałam. Tak więc nie jest tak źle, rzadsze zaglądanie na wątek generuje mniej chciejstw Niestety, mój portfel tego nie odczuwa, bo nadrabiam w ciuchach. No i ostatnio kuszą mnie te zestawy w Sephorze i kuszą...
Stary 2016-10-30, 13:19   #2453
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
dziekękuję bardzo o tego Indygo tez nie znam na efekty to ja za cienka w uszach jestem ogólnie poszłam dwa razy na hybrydy, w jednym punkcie zrobili mi cud malina, ale cena zaporowa. W drugim miejscu tanio i cóż stwierdziłam, że chyba sama dam radę zrobić tak samo takze potrzebuję wszystko co niezbędne na początku

70 ? to smutne, że świadomość ludzi niby większa a pseudohodowli nie brakuje dziecko i mąż trują o psa, ale by mnie szybko pózniej do OZ wywieźli

dziękuję bardzo to idę zabawić się w archeologa bezczelna praca nie pozwala mi ostatnio być na bieżąco

A miałam nadzieję, że to będzie proste i bezbolesne Czyli mogę śmiało zamówić lampę zza wielkiej wody, a zamówić u nas to co dają w zestawie bez lampy plus ze dwa kolory i będzie cacy? czytałam, że Semilac potrafi uczulić, ale pewnie z każdą firmą tak być może. Dziękuję Wam bardzo

Te 70 psow to tylko z 1 miejsca... Masakra.

Shi tzu, maltanczyki, yorki. Czyli maluchy ktore mozna po kilka w klatkach upchnac.
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-30, 13:20   #2454
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez emiliana45 Pokaż wiadomość
Śliczne skarby maarthusia . Ja marzę choć o jednej dwudziestej takich szuflad .
Straciłam głos i bardzo boli mnie gardło a jutro od 6 rano do pracy.
ja od tygodnia mam straszny kaszel
Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
I moje denko
klasko:
Cytat:
Napisane przez Karola 87 Pokaż wiadomość
Witam się ponownie po bardzo długim czasie Pewnie mnie nie pamiętacie bo wypadłam z obiegu jakieś 10 wątków temu Ale dzielnie podczytywałam po czasie

Teraz zmieniam stanowisko pracy to może uda mi się być na bieżąco o ile mnie przygarniecie z powrotem?
Kosmetyków nadal mam po kokardę chociaż nie z S i D ( nie moje progi )
Nie jestem też Grażynką biznesu

Trochę po czasie bo wątek pędzi - co do leczenia zwierzakowych znajd- mój Tż jest wetem i zawsze jak ktoś chce zachować znajdę to kasuje tylko za materiały i to po kosztach, nie bierze za wizytę i swoją pracę,często daje zniżki. Całkiem za darmo się nie da bo by na swoją pensję nie zarobił... Za to zgarnia sam wszystkie znajdy,szuka domu w ostateczności zostają na gospodarstwie.Także jedno jest pewne jak już zamieszkamy razem to pewnie dogonię Miśkę w ilości zwierzaków

Zakupów Wszystkim Wam gratulujeklask i:
i życzę miłej niedzieli
dawno Cie nie bylo
Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez ewelinka_ Pokaż wiadomość
pokazalabym wam moje flaszki, ale byscie padly z wrazenia ile ich jest
kto ma ig to widział
Ja sie tez przymierzam do pokazania flakonow
Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny za denka, Martusia pięknie masz poukładane kosmetixy

Ja ciągle myślę o tym breloczku gurelaina z D. i o tych miniaturach co się dodają do podkładu, niech ktoś wybije mi to z głowy
A kolory podkladow jakie zostaly? Chyba same murzynskie...

Stary 2016-10-30, 13:20   #2455
korinka3
Zakorzenienie

Malinum ja polecam semilac -baza, lakiery,nabluszczacz, pilniki itd. Wszystko kupisz na ich stronie, albo na 3 stawach na przeciwko Rossmana
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:24   #2456
michalina_86
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteśmy 6,5 roku razem, w tym 2 lata po zaręczynach. Planowaliśmy przyszłość, ale temat się urwał po tej tragicznej sytuacji. Nie wymagam od niego myślenia o czymkolwiek teraz, ale chodzi o zachowanie się do mojej osoby. Sprawia wrażenie, jakby chciał ze mną zerwać kontakt. Odtrąca mnie, ledwie rozmawiamy, niby potrzebuje wsparcia, ale tak naprawdę go nie chce. Ciepię teraz na tym strasznie, czuję jak moje serce zostało złamane Dziękuję też nastawiam się na dobre zakończenie, ale... nie wiem ile to jeszcze potrwa..
Trudno mi postawić się w Twojej sytuacji, mogę tylko podejrzewać, jak fatalnie musisz się czuć... Ale jesteście związkiem z długim stażem, planowaliście (i planujecie) wspólne życie, a takie rzeczy nie dzieją się na co dzień, więc może spróbuj zacisnąć zęby i dać mu trochę czasu? Jeśli widzisz bezpośredni związek z tą tragedią. Może właśnie tego potrzebuje? Tak sobie radzi? Może się boi, że jak się otworzy, to te uczucia dosłownie go zaleją, więc trzyma gardę, raniąc tym samym Ciebie. Nie wiem, czy jest generalnie wylewną osobą, czy raczej skrytą. Wyobrażam sobie, jak musi Cię to wszystko boleć, zwłaszcza że chcesz mu dać dużo od siebie, ale może on inaczej zwyczajnie nie potrafi? Oczywiście, łatwo się mówi, trudniej w tym trwa. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się poprawiło Jak wszystko się uspokoi i wyciszy, to spróbuj z nim porozmawiać o swoich uczuciach, żeby na przyszłość uniknąć takiej sytuacji, ale dopiero, jak poczujesz, że już możesz. A teraz życzę Ci dużo, dużo cierpliwości i siły
Stary 2016-10-30, 13:26   #2457
Aabelia
Zakorzenienie

Cytat:

Serum JMO było przeterminowane, ja mam już wymienione. Niektóre próbki też, znak rozpoznawczy to czarne serduszko namalowane na dacie przydatności
Aabelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:29   #2458
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Fajne macie denka, gratuluję podziwiam Wasze samozaparcie do szybkiego zużywania

maarthusia komódka śliczna, a jej wnętrze poukładane i bogate

Za niedługo jadę spotkać się z kumpelą i wysmaruję się mehr, przypomniałaś mi o niej

A poza tym... jestem w dołku totalnym. Jak mówiłam, że z tż trochę lepiej, tak teraz jest mega źle. Jest tak źle, że sam nie wie czego od życia chce i czy w ogóle ze mną chce być...... na nic moje wsparcia i troska o niego. On tego nie widzi... Już nie wiem co robić.

Stary 2016-10-30, 13:35   #2459
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Baletnico a gdzie te pieski do adopcji ?
Ja od ponad roku mysle o yoreczku, ale wciąz nie moge sie zdecydowac

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-30, 13:37   #2460
angelikaw
Zakorzenienie

Dziewczyny, która zamawiała buty w Renee (to ta firma od ładnych pudełek)?? Zastanawia mnie, czy te ich rozmiary są naprawdę takie dziwne? Bo normalnie noszę 38, a wg ich rozmiarówki 40, a nawet 41. Możecie mi potwierdzić, lub zaprzeczyć, jak to jest??
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości