|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe mamy 2016 torby szykują, drożdżaki jedzą i plotkują - IV
Dzień niedobry. Nie puszczą mnie do domu. Niech ich coś trafi. Jutro chyba moja gin ma dyżur to uda się coś załatwić. Oby.
Leże wkurzona. Jak mnie moj tz denerwuje to moge sie poł dnia do niego nie odzywać ale przed snem i tak mu powiem ze go kocham. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3482 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w ta super niedziele. Wyspalam sie za wszystkie czasy. Poza wstawaniem z 7 razy to spalam super. Liliana chyba tez bo od wczoraj wieczora dopiero teraz powitala mame mega mocnym kopniakiem. Ide zrobic sniadanie dla tz do lozeczka.
Piszecie o kłótniach. U nas jest zasasa, ze sie nie kłócimy, a jesli sie poklocimy to na szybko a godzinie jest potem dluuugie i raczej konczy sie w lozku. Dostalam dzis zielone swiatlo na wprowadzenie Lili do jej szafy. Tz skonzyl wczoraj malowac drewniana podloge. Jeszcze wniesc meble i dodatki, dekoracje i juz blizej konca jak dalej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Grudniowe mamy 2016 torby szykują, drożdżaki jedzą i plotkują - IV
Ja jestem cholerykiem wiec zawsze powiem co mam do powiedzenia i mi ulży , TZ nigdy nie mówi co go gryzie i mnie to irytuje bo skąd człowiek do cholery ma wiedziec co go boli. Dla mnie zawsze było łatwiej pokrzyczeć i temat zamknąć , a on nauczył mnie tego, że mogę się do niego nie odzywać nawet pare dni. Z reguły on mięknie bo go wkurza, ze się nie odzywam. Niestety jestem tak uparta i do tego zawzięta ze ze mną nie wygra. Dobrze wie ze w takich chwilach ciszy to byłabym w stanie nawet nie zadzwonić do niego jak sie zacznie poród !
Jak Kubus odziedziczy po nas mieszankę charakterów to na łeb dostaniemy ![]() ![]() ![]() Marlen jeszcze jeden dzień wytrzymaj, a potem uciekaj ![]() Mewka tak piszesz o tej aptece wiec też musze się zabrać za to, tyle że mi są juz potrzebne same leki wiec nie chce mi się bawić w gemini , zalatwie to stacjonarnie Co poza wymienionymi poniżej jeszcze kupić ? Octanisept Czopki paracetamol na gorączkę Woda morska Sol fizjologiczna do oczków Maść majerankowa Sudocrem / tormentalum Wit d Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-10-30 o 10:42 |
|
|
|
#3485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jedyna rzecz, ktorej ja jeszcze nie mam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O widzisz, zapomniałam o tym
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze nie my dzisiaj cały dzień odsypiamy imprezkę, na której wczoraj byliśmy a pogoda nie zachęca do niczego innego, niż do spania... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Planuje ktoras z was uzywac tego balonika do masazu krocza?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie wymasuje tz na porodowce 😁
Ale dziś mam lenia. Dzień jak co dzien. Całe dnie śpię ostatnio Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bylam na groooobaaach z meza strony. Wlasciwie to na jednym grobie, a zmeczona jestem jak nie wiem co... Kiedy ja sie wyspie???
Pewnie najszybciej za 18 lat 😱
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
Ja się melduję, nie rodzę jeszcze
W skrócie miało przyjść dwóch kolegów (wiecie fifa na PS, bla, bla) oczywiście z dwóch zrobiło się dwunastu. Dobra, kit, nie przeszkadzało by mi to gdyby z mojego domu nie zrobił się pub i palarnia. Wychodzą niby na balkon, ale wiecie jak to jest przy tylu ludziach palących i maleńkim mieszkanku, czuć wszędzie. Czarę mojej goryczy przelało, jak poczułam, że owi koledzy nie jarają tylko fajek (zielono mi, pewnie się domyślacie) Kurna no przegięcie totalne, 8 miesiąc a ten mi taki cyrk funduje Oj tak prędko to mi nie przejdzie, wyczuwam spanie w salonie Jak wcześniej go nie ukatrupię. Dziewczyny jeszcze do torby oprócz tantum rosa warto spakować jakiś pojemniczek albo butelkę z dziubkiem, aby mieć to gdzieś rozrobić Moja koleżanka mówiła, że jej położna polecała do tego... taki atomizer jak do pryskania kwiatków
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
velvet - ja bym chyba wywalila z mieszkania wszystkich.. masakra.. :/
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja myslalam, ze przeniosę Liliany ciuszki do jej pokoju ale nie mam dzis na nic sily. Jak to bedzie w 40tc??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to nie mam siły na tego człowieka, po trzydziestce, osiem lat ode mnie starszy a mentalność 16 latka. To się pożaliłam Od razu mi lepiej
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć." Coco Chanel Edytowane przez Velvet Wave Czas edycji: 2016-10-30 o 17:52 |
|
|
|
|
#3501 |
|
Rozeznanie
|
Ja bynm zadzwonila na policje jakbym zobaczyla ze cos wiecej pala. Przeciez to narkotyki.
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-10-30 o 18:06 |
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam... Sama przed ciaza popalalam ziolo 😝 maz tez ale co prawda w☠☠☠☠ilabym sie gdyby palili w domu. W domu to sie pali tylko swieczki
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
Monia a Twój gin planuje jakiś deadline dla tej luteiny? Bo moja to raczej tak o tym mówiła, że do samego porodu mam ją brać, tylko że u mnie to raczej prędzej niż później
|
|
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
Tą niedzielę zaliczam do 50/50 udanych. Połowa była okropna przez dość nieprzyjemne wydarzenie a druga połowa całkiem spoko, obiadzik, ciasto i pogaduszki.
No i witam się z +1,5 rozstępu oraz zauważyłam dziś, że mam LINEA NEGRA! ![]() Też ją macie? Ja dopiero ją zauważyłam...
|
|
#3506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozapalalam swieczki przez Dodo! Jak palic to palic! I mam ochote na calzone. Zamowilabym ale moj laptop wlasnie odmowil posłuszeństwa. Mam rozowy ekran i nic sie nie dzieje. Mam nadzieje, ze to nie smierc;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3507 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja
Nie urodziłam Za to umysł straciłam Kupiłam dziś karolowi ubranko Uwaga uwaga z myślą o chrzcinach Czyli jedynym słowem nie jestem gotowa na poród ale na chrzest już tak Brawo my Karol 👌 A teraz robię sushi Od jakoś 3 tyg za mną chodzi Ale ze względu na pracę i remont odkladalam i odkladalam... Muszę się najeść bo 6 grudnia coraz bliżej 😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
Jak tylko rolki skroje i zalegne z nimi w łóżku 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
To jestem jak dziecko 🙄 Kupiłam dziś sobie te chrupki śniadaniowe jaski Że niby będę je podjadac po parę sztuk do kawy... Taa starczyly do jednej kawy Shit!😣 nie kupuje żadnych słodyczy do domu Bo nie umiem się pohamowac 😣 A pomyśleć że na początku ciąży tak mnie odrzucilo od słodkiego Potem też mało jadlam... No a teraz wróciłam na stare tory. Szkoda 😑 Nie mam pomysłu na nic poza duża ilością czekolady, slodyczy 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3509 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dlatego tak się skończyło jak się skończyło Jest ok 🙃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Ale już bliżej niż dalej 😗 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
Ja powiem wam że wczoraj to mega doła miałam Nie wiem czy to przez pogodę czy co Zaczęłam myśleć o sn I zaczynam się z tego wycofywac Ten brzuch taki duży a cipka taka mała Tych masaży nie mogę robić bo mam grzyba Czyli będę pocieta na bank Do tego jak pomyślę że ja taka stara jestem To dochodzić do siebie będę latami chyba I nie trzymania moczu się boję i w ogóle bólu Ja u dentysty muszę mieć znieczulenie a co to dopiero taki poród Parę godzin bolu... Dziś mi już lepiej na duszy ale obawy dalej mam Muszę pogadać ze swoim lekarzem o tym... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3510 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozstępów nie mam żadnych i mam nadzieję, że tak zostanie ![]() Cytat:
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć." Coco Chanel Edytowane przez Velvet Wave Czas edycji: 2016-10-30 o 18:46 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

to jedyna rzecz, ktorej ja jeszcze nie mam.

my dzisiaj cały dzień odsypiamy imprezkę, na której wczoraj byliśmy
a pogoda nie zachęca do niczego innego, niż do spania... 

Oj tak prędko to mi nie przejdzie, wyczuwam spanie w salonie
Jak wcześniej go nie ukatrupię.