![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
£o, marei a mial temperature? Bo dzieci przy goraczce czesto wymiotuja po mleku...? Biedny
![]() Goska zasnela o 20. I bardzo dlugo wytrzymala biorac pod uwage ze wstala o 6.30 i spala tylko 11.30-12.30... U nas oswajanie łozeczka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas odwrotnie, M ostatnio w nocy chce spać ze mną, ale ja wtedy nie śpię i pilnuje żeby nie spadł. Od kwietnia M śpi sam w łóżeczku, to jedyna dobra rzecz w jego spaniu ![]() A G w ogole nie chce tam spać? Nawet jak usypiasz ją gdzie indziej? Edytowane przez Marei Czas edycji: 2016-10-30 o 21:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nadszedl czas pomalutku oswoic lozeczko chociaz na drzemke w ciagu dnia... ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
No jak w dupe strzelił punkt 5.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M tez przed 5 wstal, a myślałam że będzie dłużej spał, bo późno zasnął. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
U nas o 6. A ja siedzę na badaniach. 200 zl w plecy :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś Spala ze mną i blanka.. Bolą mnie bolą plecy. I wstała o 6. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Ja zwaliłam Konrada o 6 na sile, zobaczymy. Wczoraj próbowałam go uśpić od 11 do 15:20, dla mnie porażka to usypianie na sile...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Marei jak dziś M? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() Marei ja M? masija-co to za badania bo nie w temacie jestem? Lilka jjuz nie da sie polozyc a drzemke .. nie ma takiej opcji ![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Amy poszła spać koło 19:00 a jak wychodziłam do pracy po 6 to jeszcze spała. Dzis zostaje z Tz bo opiekunka ma wolne.
Marei jak M? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Zezarlo mi wiadomość... odpisze niestety w skrócie.
Masija jak badania? Sylwusiach dorosłe łóżko, nono, super. Ładnie śpi ![]() Bardzo bym chciala, żeby M zasypiał o konkretnych porach, żeby dało się go uśpić. Dużo by to ułatwiło w planowaniu dnia. Aika to tz będzie miał zajęcie ![]() Dziękuję, M juz nie wymiotował, ale Indu miała rację, ma podwyższoną temperaturę. Jest bardzo marudny i złe spał. Mam nadzieję, że się nie przeziębil ode mnie. Może mu zrobię syrop z cebuli. Myślicie, że może już? Daję mu złote mleko, a raczej pastę z kurkumy do kaszki co jakiś czas, ale ostatnio nie zrobiłam bo mi samej.to zbrzydlo. A całkiem dobrze działało, bo brało nas wszystkich przeziębienie, ale się ostatecznie wtedy wybronilismy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak poklocilam sie z tz ze powiedzialam mu ze ma się wynosic i z dniem dzisiejszym nasze malzenstwo sie skonczylo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A żeby już wyszły? Może to to? A cebula myślę że spokljnie możesz dac. Najwyżej wymieszaj syrop z mlekiem to łatwiej przelknie. A co to za pasta? Jaaaa...L wdrapala mi się na nogi przytulila się i zasnela ![]() całkowicie dzień poprzestawiany :/ jak teraz znowu będzie miała dwie drzemki to się zabije Tz kupił mi jabłka takie twarde o smaku gruszek mmmmm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko do pasty powinno się dodać trochę pieprzu, wtedy kurkumina jest wiele lepiej przyswajana. Pastę trzyma się 2-3 tyg w lodówce, my mamy już drugą porcję zrobioną. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2016-10-31 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
fartuch- o matko ..az tak sie poklociliscie
![]() marei- wreszcie odzyskalismy lozko z TZ , ale i tak wstalam 2 razy w nocy, zeby sprawdzic czy mala np z lozka nie spadla czy cos.. masija- aaa, mam nadzieje, ze wszystkoie wyniki ok beda ![]() co do cebuli to L je surowa czasem jak cos gotuje, syrop z cebuli dawalam jej przez 2-3 dni gdy byla przeziebiona i lubila o dziwo ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sylwusiach Czas edycji: 2016-10-31 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jestem wkurzona na Pieroga... przyuczyl Julka do tableta..... zaczęło sie niewinnie od kota filemona na dobranoc i na to sie zgodziłam a potem jak tylko chciał miec spokój to tablet szedł w ruch.... i doszło do tego ze jak mu zabieramy to dziki ryk... dzisiaj niosłam go na rekach do kuchni na sniadanie i chuj bo zobaczyl tablet leżący na komodzie i dziki ryk... i juz nie chce nic jeść siedzi naburmuszony
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O co? My też się poklocilismy.. Wstał lewą nogą i się przypierdala. Teraz jeszcze poklocil się z matką bo wg niej wyjazd jego do pracy to fanaberia, lepiej iść do miejscowego zakładu za 1500 i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz jest uzalezniony od kompa i dzis juz mnie tak w☠☠☠☠il ze wyłączyłam mu prad. Se wyobrazcie co sie dzialo. Ahh nie chce mi sie nawet gadac o tym.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
U nas to samo.. Bierze telefon i kokoko.. A u rodziców pilot od tv, żeby włączyć jej jutuba i tam koko..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kurczę, ostro. Moj od telefonu uzależniony, cały czas na nim cos robi. Nawet jak na spacer idziemy to idzie i cos robi na nim. Ostatnio tez mu sie dostało jak poszłyśmy do knajpy na obiad a ten tel wyciąga. Amy tez na iPadzie oglada YouTube albo gra w gry ale kontroluje jej czas i nawet nic nie mówi jak jej zabiorę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Laura daje mi telefon i mówi kws kwa. Zebym puszczała kaczuszki
![]() |
![]() |
#87 | |||||||
Konto usunięte
|
Nie... tzn z Tż tak ale ze mną nie bo my nie chodzimy na spacery tylko na plac zabaw i on już się dziki robi na samo wyjście... do tego stopnia, że na nogach zapindala niestrudzenie na osiedle pół kilometra stąd! Tam się bawi i wraca też na nogach nakręcony jak zegarek...
Cytat:
albo sa dzieci które sie bawią i podczas zabawy zasypiają, znam takie dziecko!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez nie toleruje cebuli, wiec wiem co przeżywa Twoje dziecko po niej ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ale z laptopem przez moja mamę jest jeszcze gorzej, wiec posty na bloga musze pisać na tek ![]() Cytat:
Cytat:
A u mojej mamy to albo laptop albo tv i "miaał" czyli kotek Staś albo "muuu" Cytat:
I jak lecą krasnoludki to robi czapeczkę i próbuje skakać ale nie umie wiec dzis rozwalił sobie brodę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Juz sama nie wiem co mam robic. Ja rozumiem ze taka jego praca, jest naprawdę dobrym programistą. Ale dzis np mu mówię odpowietrz grzejniki bo jest zimno to mi odpowiedział to nie jest teraz wazne, oczywiście patrzac sie w ekran komputera. Ja mam dac dziecku sniadanie, bo on teraz przeciez je sniadanie i nie moze mu dać. Pomijam fakt ze ja tez chcialam zjesc. Oczywosxie słuchawki na uszy i pan i wladca je i nie mozna mu przeszkadzac. Tak mu dzis nagadalam ze normalnie az mnie gardło rozbolalo. Ale wyłączył konputer i nagle zaczal sprzątać, teraz pojechal do castoramy... taaaa ciekawe na jak dlugo przemiana
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Fartuch
![]() A nie możecie po prostu wyznaczyć jakiś godzin pracy tz, których będzie się sztywno trzymał? Godziny pracy i czas dla was? Tez potrzebujesz chwili dla siebie ... U nas Michalina tez ogląda piosenki na yt ale jak jej zabieram to nie ma histerii. Oglądamy tez filmiki z odglosami zwierząt, tablet oczywiście musi być schowany bo jak go widzi to upomina się o niego. Szuu a K jak juz się zmęczyć to ładnie zasypia czy jeszcze kręci się w łóżku? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.