![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
U nas tez tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Noooo ![]() Tzn. może nie smakują tak bardzo ale delikatny podmak mają. Są takie soczyste, twarde o ranyy.. A jeszcze od znajomego który prowadzi bazar to wiem, że nie są sztuczne. Cytat:
![]() Oby coś się zmieniło. Teraz tym bardziej powinien Ci pomagać... O, przybij piątkę. To tak jak u nas...
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Gapu u mnie 18 tydz dopiero.
Fartuch trzymaj się :-* nie wiem co poradzić... U nas Laura wczoraj zasnęła dopiero o 20.40. Masakra, nie wiem dlaczego. A wstała standardowo o 6.30. I też mieliśmy całkiem dobrą nockę, bez pobudek. Śpi u siebie w pokoju na dużym łóżku. A nawet jak jej coś nie pasi to woła mnie albo tż żebyśmy przyszli, nie złazi i nie przychodzi do nas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Konto usunięte
|
Jest! Udało się! Dwie godziny szybciej zwaliłam
Go z łóżka ale juz spi! Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego zrezygnowaliśmy z małego łóżeczka i ma swoje duże- żebym mogła być jak usypia, dzieki temu pozbyliśmy sie go z naszego łóżka Cytat:
Mamusia pewnie chce mieć syncia blisko ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Jutro weganie robią nam manife przed zakładem. Ma sie zaczac o 7:30, bedą banery i te sprawy.
Bedą podchodzić do ciężarówek z krowami i przekazywać im swoją miłość zeby krowy to poczuły i zeby dało im to ukojenie. A i jeszcze koszulki zaprojektowali na ta okoliczność. Bedzie sie działo. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
parę razy zasnela samaa tzn w łóżeczku ale byłam obok ale niestety już wróciła do zasypiania na rekach Prince A jak dajesz radę w noszeniu L? Jak się czujesz w ogóle? Szuuu fajnie. Oby zasnął wieczorem wcześnie ![]() Mycha miałam Ci napisać że rozumiem to twoje samopoczucie. Pamiętam jak to było było 1 ciąży. Ale już niedługo kochana. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#99 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Powoli powoli i się przyzwyczai ![]() Cytat:
O matko ![]() Cytat:
Ehh, najgorzej jak dwoje rodziców nie idą jedna ścieżka, jeden pozwala drugi nie i dziecko świruje wtedy. Ja na początku tez byłam przeciw ale to jak A była malutka. Teraz ogłada YT na tv i czasami na telefonie, ale na te to rzadko Cytat:
Haba u bas dokładnie tak samo! Tez jest koko pilot w ręce i proszę jej włączyć Cytat:
Nie dziwie ci się w ogóle.. Jakieś granice muszą być zachowane, nie może być ciagle w pracy :/ Cytat:
Adel na wieczór nie zaśnie na rękach, nie ma szans, tak się rzuca ze hoho. Ale np teraz na drzemkę zasypia mi na kolanach oglądając bajkę Cytat:
Uu ale cyrk będzie Na 25te urodziny dostałam od tz iPhone <3 :O ale mam radoche ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noszenie... no nosze... probuje jak najmniej ale jest z tym roznie. Brzuch twardnieje duzo częściej niz w pierwszej ciazy na tym etapie. I jakies plamienia mialam w tym tygodniu lekkie. No ale wszystko rekompensuje fakt, ze zaczelam czuc ruchy ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez już chce czuc, bym sie tyle nie martwila ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super. Też na to czekam ![]() A wzmacniasz się? Naturalne sposoby? Oj twardnienia brzucha. Okropne. A nospa Ci nie pomaga? Miałam całą ciaze i widzę,ze teraz też będzie to samo bo już twardnieje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze mozesz smialo podac mu syrop z cebuli ![]() Cytat:
Wspolczuje. Kurcze teraz tez ci te nerwy potrzebne....... ![]() Cytat:
Taaaaa, u mnie tak tz nauczyl telewizora. Ciagle bajki w tle musza leciec. A jak tv wylaczony to G przynosi pilot i kaze wlaczyc Cytat:
![]() ![]() Przyszedl mi ten kosz na zabawki z ali. O mamo jako on wielki, nie mam tyle zabawek ![]() Kupilam kolejnego kallaxa i oczywiscie zabawki dla Goski. Lubie te ikeowskie zabawki i jeszcze bym nakupila ale tz mnie powstrzymywal 😢
![]() |
![]() |
#105 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak jest chory to ogląda zdecydowanie częściej bo przynajmniej wtedy zapomina ze jest chory i nie płacze. Efekt tego jest taki ze teraz jest po chorobie i jak widzi pilota to wrzeszczy ko ko. Pierwsze dni trochę dramatyzowal jak mu nie włączalam, teraz już nie robi afer😀 a telefon to ciągle kradnie, chodzi po mieszkaniu i wrzeszczy do słuchawki "baba" 😀 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ooo tz się postarał :brawo: Fartuch ![]() U nas tez nieciekawie.. Byłam dzisiaj na pobieraniu i zabrałam ze sobą M. Dzizus jaka to jest gwiazda. Popisy przed ludźmi. Wszystkim pokazuje na mnie palcem i mówi mama. Podchodzi do ludzi i zaczepia ![]() M spi juz 2,5 godz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zabawki z Ikei tez ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() U mnie ryja z leny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ja klade jak widze ze ja scina a zawsze ja scina po obiedzie. Czasem sie troche buntuje ale i tak jest slaba i zaraz odplywa
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z labo. M jeszcze śpi. Juz 3 godz. Kurna hemo mi już spadła do 10,9 i chuj, gin juz mi żelazo zapisze. Z M tez mi do tylu spadła w 7 msc. no to się zaczną problemy z dwojka
![]() Marei, robisz na samej wodzie ta kurkume jak w przepisie i dodajesz M do mleka tak? ile dajesz? Ja chce mu to ladowac do mleka z kaszka na noc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
Nospe czasem biore,te twardnienia na szczęście krótkie i mijaja jak sie poloze ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- No wlasnie. W piątek mam gina wiec mu powiem o tym
![]() |
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odkąd ja pije a to już ze dwa lata to nie byłam u lekarza, nie brałam żadnych leków, a tak to zawsze wiosba/jesień gardło zawalone itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Prince ale super! Też już bym chciała poczuć ruchy. W pierwszej ciąży poczułam w 20 tc a teraz nic, a jutro kończę 18 tc. Tez mnie to stresuje.
Gapu ja pierwsze wyniki miałam 13,5 hemo a teraz na drugich już 11,7. Taki wynik w powtarzaj ciąży miałam dopiero w 32 tc. Tez mnie czeka żelazo. A już teraz nie mam łatwo z dwójką. Masakra! Masija dzięki za słowa otuchy, ja to wszystko wiem... Ale nie wiem jak w praktyce ogarnę jeszcze 5 miesięcy :-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba czasem dostrzec swoje winy a nie ciagle wypominać je innym i wiecznie robić z siebie pokrzywdzonego. Moja matka też nigdy mnie nie chwaliła tylko podkreśla wady ale daleko mi od oceniania jej metod wychowawczych bo sama też bez winy nie byłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, mi tez juz sie odechciało, zostawiam wątek, jak tylko pousuwam wszystkie posty opuszczam tez grupę fejsowa. Miło mi było jednak poznać wszystkie te z Was ktore nie uważają ze wiecznie robię z siebie pokrzywdzona bo bronię sie przed przemocą psychiczna. Przemoc fizyczna ktorej doświadczyłam jako dziecko to tez była moja wina tylko pewnie jej nie dostrzegłam. God damn it.
Brzuchatkom zdrowia! Bede czytać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Klania się czytanie ze zrozumieniem.
Ale jak zawsze nie można nic napisać jeśli jest nie po twojej myśli. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A7-30D przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie stwarzaj problemow co? Skonczmy ten temat i przejdzmy do normalnej wymiany zdan. Przestan gadac o odejsciu. Dorosle jestemy i jak sie obrazimy to nie zabieramy zabawek do innej piaskownicy.
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Fartuch trzymam za was kciuki, oby już było dobrze
Aha, wpadła mi ostatnio w ręce w bibliotece książka ,,W Paryżu dzieci nie grymasza,, i bardzo mi się podoba. Czyta się szybko, jednym tchem. U nas nie ma problemu z zachowaniem w restauracji, na zakupach, z jedzeniem, spaniem, nie było buntu dwulatka. Okazało się, że ja nieswiadomie wychowuje dzieci po francusku 😉 Żałuje tylko że nie przeczytałam jej jeszcze w ciąży bo jest fajny rozdział ,,bezsenne noce,, tlumaczacy jak nauczyć dziecko spania. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A7-30D przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czyta się szybko bo nie jest napisany jak typowy poradnik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.