|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pocieszcie mnie! Joico K-PAK Deep Reconstruktor
Tak bedzie nalepiej jek sprawdzisz jak wyglada swieza
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
ja swoją odżywkę kupilam w hurtowni fryzjerskiej przez internet. Datę ważności ma do 2007 roku, a jej konsystencja jest dziwna , wygląda właśnie jak zważony serek
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Anka jesli pachnie ladnie to raczej nic z nia nie jest widocznie producent nie zadbal o jej dobra konsystencje ,ale skoro mowisz ze efekty sa super to warto stosowac
nie wiem kiedy ja je zluzyje ale zrobilyscie mi ochote na tego K-Paca A czy masz nasteplowana date waznosci na tej odzywce??? |
|
|
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A daty ważności na zgrzewie tuby szczerze powiedziawszy nie sprawdzałam ...
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie! Zważony serek. To trochę mnie pocieszyłyście...
Co do zapachu to się nie wypowiem, bo ogólnie nienawidzę kokosów (ani smaku ani zapachu) więc dla mnie Ona nawet dopiero co wypuszczona od producenta nie będzie ładnie pachnieć ![]() Ta Pani odpisała mi wczoraj i przesłała zdjęcia konsystencji tych odżywek, które ma w domu. I wyglądały tak samo jak moja. Spróbuję jej jutro użyć. Może nie będzie tak żle...?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Scadia wyprobuj ta odzyweczke i napisz o wstepnych efektach- czy sie dobrze wloski rozczesywaly i jak wygladaly po wysuszeniu bo jestem bardzo ciekawa tego K-Paca bo sama mam na niego ochote
Widocznie jest w tej odzywce jakis ciekawy skladnik ktory nie tworzy jednolitej konsystencji
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny macie moze jakieś porównanie z rekonstruktorem lanza bo jest trochę tańszy, ale nie wiem czy równie dobry jak joico, a kusi mnie ten joico -nie wiem, ale moje w łosy ostatnio zrobiły sie bardzo suche , pewnie po zimie , a bardzo nie chciałabym sięgać po nozyczki
dlatego moją ostatnia deską ratunku będzie pewnie taki rekonstruktor , tylko nie wiem który pozdrawiam
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zamówiłam na allegro Joico K-Pak Reconstructor
zawierzyłam opiniom zarówno na KWc, jak i tutaj, na tym wątku. Mam nadzieję, że będzie cud, miód i orzeszki...a jakby któraś z użytkowniczek jeszcze weszła na ten wątek, to proszęn iech napisze, jakie efekty po dłuższym okresie stosowania. Z góry dziękuję. |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Podbjiam temat
, kupilam ja uzylam dwa razy .....i ? hmmmmm sama nie wiem za drugim razem wlosy byly bardziej lsniace za pierwszym razem bylam wsciekla no ale zobaczymy co dalej czas przyniesie.Mam wlosy grube rozjasniane na blond przyciemniane pasemkami i znow rozjasniane wiec sa mocno zniszczone puszace sie , lamia sie i sa generelanie do wymiany
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę podbić temat! Dziewczyny proszę napiszcie, jakie widzicie efekty używania joico k-pak, bo ja juz cała w nerwach.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam wczoraj Joico i od razu musiałam zastosować. Moje włosy już po pierwszym użyciu zdecydowanie bardziej lśnią i chyba troszkę sie wygładziły, bo nie są już takie niesforne przez swoja suchość. Dla mnie to był strzał w dziesiątkę. Wiem, że muszę spory kawał włosków ściąć ponieważ z tą częścią już się chyba cudów nie da zdziałać
no, ale trudno. Najważniejsze, że Joico K-pak działa jak diabli i to jest bardzo pocieszajaca wiadomość. Więć mam nadziejeę, że uspokoi wszystkie dziewczyny, które na ten wątek wejdą po moim poście. Naprawdęwarto zainwestować w Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor Mogę też polecić sprawdzonego allegrowicza - jacekflaszeczka - ma bardzo dużo kosmetyków do włosów róznych firm, ja swoja przesyłkę do stałam do 24 godzinach od wpłyniecia pieniędzy na jego konto, więc zdecydowanie polecam. Buziaki Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2006-08-11 o 10:33 |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
czy ja wiem czy tak jak diabli... u mnie nic rewelacyjnego, faktycznie trochę lepiej niż po sklepowych odżywkach ale jakiegoś nagłego olśnienia nie doznałam... za drogi jak na takie przeciętne efekty... widac nie na wszystkich włosach się sprawdza :/
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już sporą część zużyłam i widzę, a co najważniejsze czuję w dotyku poprawę struktury włosów. Układają sieinaczej, nie odstają każdy w inną stronę tylko leżą na swoim miejscu, do tego lśnią i nie ciągną się jak gumki.
Zakupiłam też biosilk z farouk'a i dodatkowo nacieram włoski. I jestem zadowolona jak diabli, to jak na razie najlepszy mój zakup, jeśli idzie o kosmetyki do włosów. Przestrzegam tylko, żeby uważać na allegro, bo jest dużo kosmetyków do stylingu, o których wystawiający aukcję piszą, że to recontsructor, ale to nie jest ta odżywka Pamiętajcie, żeby szukać Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Pozdrawiam |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
a może ktos chciałby K-Paka na spółkę ?
1 litr rekonstruktora za 290 zł - za duża na mnie jednej pojemność i cena
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
jak to jest w końcu z tym kosmetykiem? To jest odżywka, czy maska?
chcę kupić szampon z tej serii i do pary odżywkę, tak do codziennego użytku i nie wiem co wybrać: K-pak Deep Penetrating Reconstructor, czy K-Pak Reconstruct Conditioner proszę o podpowiedź |
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Conditioner to zwykla odzywka z tej samej serii, rekonstructor to silniej dzialajaca maska i chyba to bardziej warto kupic
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
no tak tylko czy będę mogła używać Reconstructora po każdym umyciu włosów, czyli co 2 dni? czy nie będzie ich za badzo obciążała i nie zaczną mi się bardziej przetłuszczać??
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym na Twoim miejscu kupiła tańszy szmpon (nawet sklepowy) i wtedy odzywkę i rekonstruktor
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
witam
![]() ja uzywam kosmetyków Joico . Posiadam szampon , odzywke, intense hydrator, Deep Penetrating Reconstructor i Split End Mender i jestem bardzo zadowolona . Rekonstruktor i hydrator uzywam tak jak maske bo jest to wskazana na zmiane 1 raz w tygodniu, raz rekonstruktor raz hydrator. efekt jest powalający. szampon i odzywke mam do codziennego stosowania oraz splind end mender Naprawde polecam.Mysle jeszcze nad zakupem ...Liquid Reconstructor bo ten kosmetyk podobno wymiata ![]() wiec drogie Panie prosze sie nie zastanawiac i zakupic sobie taki zestawik efekt gwarantowany ![]() Poprostu jednym slowem REWELACJA ! ![]() |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Ta maska która zamówiłaś jest naprawde warta swojej ceny ja używam od ponad roku , jestem b.zadowolona i jak najbardziej polecam
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
www.joico.com.pl kosmetyki joico i nie tylko w super cenach
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Ja robiłam w salonie, który używa akurat kosmetyków firmy JOICO, rekonstrukcję włosa. Jestem niesamowicie zadowolona. Miałam generalnie bardzo osłabione i wypadające oraz matowe włosy. Wyszłam z lekkimi, miękkimi i błyszczącymi - super. I co najważniejsze trzymało mi się to długo, a nie do pierwszego mycia. Trochę kasy zapłaciłam - 170 zł (stylizacja, strzyżenie, refleksy, rekonstrukcja, masaż głowy), ale warto było. Polecam
|
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
hejka napiszcie prosze skład tej swietnej odzywki k-pak...proooosze
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy chodzi o to ?
http://allegro.pl/item638576144_joic...tor_150ml.html
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam ten loton(body lux volume) super nadaje objetosci,ale wlosy sa lekko szorstkie ,a gdy da sie go za duzo jeszcze zlepione..ale efekt pogrubienia wlosa na maxa!
![]() Dodatkowo mam szampon i odzywke moinsture nawilzajaca jest boska,a zapach mniam Co do k-paka tam w zestaw wchodzi hydrator i reconstruktor.Powinno sie oba stosowac razem,poniewaz jest to doglebna rekonstrukcja wlosa.Jeden otwiera luske wlosa pielegnuje go od wewnatrz ,natomiast drugi zamyka ta luske,wygladza ,i pielegnuje wlos od zewnatrz(nawilza). Dziewczyny z krk ja cala serie joico widzialam w sklepie fryzjerskim na wielopolu
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce na Allegro u ktorego moge kupic kosmetyki Joico?
Sa jakies nowe recenzje... ? Podbijam watek
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Ani hydrator ani rekonstruktor nie otwiera łuski włosa <lol>
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

A daty ważności na zgrzewie tuby szczerze powiedziawszy nie sprawdzałam ...

Co do zapachu to się nie wypowiem, bo ogólnie nienawidzę kokosów (ani smaku ani zapachu) więc dla mnie Ona nawet dopiero co wypuszczona od producenta nie będzie ładnie pachnieć