|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary po polsku IV
Cytat:
.Oj cudownie wyglądasz! Tak bardzo retro, jak ze street fashion. Ślicznie się prezentujesz A co masz pod spodem? ![]() Cytat:
, najbardziej podoba mi się ze skórzaną kurtką, bo mam słabość do nich . Z paskiem w talii też super, chyba mam taki sam, z H&M .
|
|
#2552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast z tą kurtką bardzo mi się podoba, skąd?? I widzę, że masz torebke którą właśnie zakupiłam na allegro. Fajna jest?? ![]() P.S Śliczne dziecko i ciocia |
|
|
|
|
#2553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Torebusia jest bardzo fajna, ale ponieważ jestem niezbyt wyrośnięta ma troszkę za długi pasek .
|
||
|
|
|
#2554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uważam tak samo jak shatin że te balerinki odstają, więc dlatego lepiej z tymi drugimi bucikami i też mam ten szary paseeeeeeeek - lubią go bardzo ![]() w skórze też prezentujesz się fajnie
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() to mój pierwszy wrzut.... dzisiaj jest tak u mnie ciepło, że tak się wybieram na miasto ![]() Praline mamy taką samą torbę można wiedzieć gdzie kupiłaś ?https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6675070
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
ambrella bardzo fajnie wyladasz z kurtka skorzana; mysle ze te zestawy w fioletowej sukience bylyby super z butami na obcasach najlepiej kolorowymi - twoje nogi wygladalyby rewelacyjnie i kolor dodalby troche wiecej zycia
aha i dziewczynka jest super
|
|
|
|
#2559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() .
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd żakiecik i torebka?? sudne są
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2562 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Twój 1 zestaw bardzo przypadł mi do gustu- tylko inne buty bym przyodziała ![]() W ogóle ten paseczek jest boski!! czemu ja się na niego nie załapałam Cytat:
![]() Sukienka to piaskowa z kokardą pod szyją wiązaną, z H&M. Rok temu ją kupiłam.Szkoda, że mam tylko takie mierne jej zdjęcia :\ Cytat:
![]() Kupiłam na ebay.com, a Ty? Edytowane przez praline Czas edycji: 2008-02-25 o 14:33 |
|||||
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nawet mam na komputerze jej zdjęcia, bo bardzo mi się podobała . Mój zestaw z piątku, nie miałam czasu wrzucić zdjęć wcześniej. Taki, nic specjalnego, prościutki. Miałam jeszcze szare kolczyki kulki.
|
|
#2564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Żakiecik Zara z lumpka:p Cytat:
|
|
#2565 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Nobody, Meja,Natasha, dziekuje
![]() praline zapomnialam skomentowac wiec od razu napsize o dwoch pierwszy red cudny -te lakierki, retro sukienka i ta torba- prawdziwa kobieta z klasa![]() drugi nawet gdybys nie pokazala twarzy wiedzialabym ze to Twoj zestaw, przez Twoj styl,ktorego sie trzymasz ![]() natasha sliczna buzka z przedostatniego, i szara sukienka i ta torbe bym Ci zabrala ;P nobody slicznha ta bombka, i te buty i ta torebka- lubie Twoje zestawy ![]() Ambarella bardzo udany debiut! najbardziej podoba mi sie pierwszy -skad i za ile ta sliczna sukienka? i drugi bo ostatnio lubie kurteczki skorzane, pokazuj sie czesciej ![]() Anies prosty, ale bardzo efektowny ten fioletowy sweterek(skad on?) ladnie wyglada z szarym i znowu cudna fryzurka! juz chodzisz w tych szarych czolenkach? widze ze ladnie wygladaja -------------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj w koncu zaswiecilo sloneczko to mozna bylo ubrac sie bardziej wiosennie Wiec kilka zdjec tym razem w plenerze |
|
|
|
#2566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny ten sweterek- Only o ile się nie mylę? a buciki- żałuję sama, że ich nie kupiłam- obserwuje je chyba już z miesiąc! Kinga mówiła, że wzięła 35, a Ty masz 36? bo nie wiem jaki mam rozmiar brać ![]() Cytat:
jak to oryginał to zazdroszczę !Cytat:
![]() ooo dziś też chodziłam w tych botkach! nie zimno Ci było w tej skóreczce?:p Karo, a co to za psinę zaczepiasz? |
|||
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak znajdziesz czas to wklej coś jeszcze .. zazdroszczeee Ci , że we wszystkim wyglądasz bardzo ładnie .. |
|
|
|
|
#2568 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
Cytat:
Cytat:
Mow mi szybko jak zrobilas ta fryzure, tzn jak pofalowalas wlosy, lokowka ? Od jakiegos czasu probuje uzyskac taki efekt na moich wlosach - niestety z marnym efektem. Jeszcze sie zapytam jak nosza sie szare buciszcze, wlasnie rozmyslam czy je zakupic. Za kilka godzin konczy sie aukcja, wiec musze sie szybko zdecydowac Jak z rozmiarowka ? Cytat:
|
|
#2569 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Sweterek z Vero Mody. Taak, już 2 razy w nich byłam, w piątek słoneczko było u nas i cieplutko, a dzisiaj to nie wspomnę, plaża .Ty też bardzo ładnie wyglądasz, dzisiaj miałam podobny strój, też ta kurtka, szare czułenka, szary szalik . Cytat:
. Aro lubi mnie z kręconymi włosami, więc czasami robię mu niespodziankę . Tak, Vero Moda. Kupuj buty, bo super są, jeszcze ta cena! Ja się zastanawiam nad brązowymi. Szkoda, że czarnych nie ma. Wzięłam 36, 37 będą dobre na Ciebie bankowo Cytat:
. E tam, jak brzydko wyglądam, to się nie pokazuję na forum .Cytat:
. Włosy pokręciłam na lokówce, takiej metalowej, nie wiem jak się pachowo nazywa, coś jak na zdjęciu. Styler 100 jest na niej napisane. Ładnie się kręcą, ale trzeba około 20 min na to poświęcić, jest troszkę zabawy. A butki bardzo sobie chwalę, troszkę mnie gniotły po przejściu kilku km, ale na mnie każde obcasy w ten sposób działają . Moim zdaniem za 45 zł nie ma się co zastanawiać, chodzi się dobrze, nie czuć tego obcasa.
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
anies-a możesz podać aukcję?
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe do butów
![]() A masz jeszcze do czegoś? ![]() A miałam się jeszcze pytać: gdzie kupujecie ubrania Only? Widzę, że wiele fajnych rzeczy stamtąd macie (np. anies Twój fioletowy ) Bo z Only to jedynie na allegro mogę dostać a tam i tak krucho..
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Praline, ja noszę 37 i wzięłam 37. Rozmiar jest ok. Buciki sa super
|
#2574 | ||
|
Zakorzenienie
|
ładny podoba mi się sweterek
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam do sprzedajacego i dostałam odpowiedź że będą za kilka dni i faktycznie tak było
|
|
#2577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nabawisz człowieka kompleksów ![]() nic dodać, nic ująć! całość prezentuje się zjawiskowo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Anies,
Jak zwykle fajnie zobaczyc Twój zestaw, mogłabym jeszcze trochę pokadzić,ale już nie chcę się powtarzać, napewno sama wiesz ,że jest ok. Super karo Fajnie Ci w takiej ciepłej kolorystyce , beże i żółcienie o ciepłej barwie bardzo Cię ożywiają. Dokładnie tego nie widzę po zdjęciu ,ale chyba fajniej by było jakby torebka była bardziej złamana kolorem musztardowym -wtedy lepiej komponowałaby się z kurtką,ale to już takie pierdoły ,których chyba nie warto się czepiać. Ogólnie noś częściej wesołe kolory, bo Ci pasują.Oj wiosna idzie
|
|
|
|
#2579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
anies5 i super_karo świetne zestawy super_karo skąd kurteczka ?
|
|
#2580 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

.
, może trochę głupie miny mam na fotkach, ale zawsze jak zależy mi żeby jakoś wyjść na zdjęciu to jest odwrotnie
. Z paskiem w talii też super, chyba mam taki sam, z H&M 

?