|
|
#331 |
|
hakuna matata
|
Dot.: Azja Express
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 21:57 |
|
|
|
|
#332 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
|
#333 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#334 |
|
Uzależnienie
|
Wydaje mi się, że te amulety to tak olewają, bo na $ aż tak nie zależy, a na zostaniu w programie jednak tak - możliwe, że mają płacone od odcinka niczym w tańcu z gwiazdami i lepiej na tym wychodzą (Rozenek gdzieś w wywiadzie mówiła, że dostali bardzo duże pieniądze za to - nie wiem czy na serio, ale możliwe)
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- A jeszcze - Hanka z Jemiołem swoje amulety rozdali, ale tylko dlatego, że sami zrezygnowali, czy każda para, która jakieś amulety ma i odpadnie to je oddaje? Bo jeśli każda oddaje i one nie przepadają to nawet nie ma sensu się o nie starać :P
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#336 |
|
Uzależnienie
|
Nie kojarzę, żeby coś mieli, pierwszy amulet wygrał chyba Pascal (z rybami), z jajami wygrała Renulka, więcej chyba nie walczyli?
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
"Renata Kaczoruk, za pośrednictwem prawników, wysłała redakcji Plotek.pl pismo, w którym zażądała usunięcia publikacji przedstawiających jej "nieprawdziwy wizerunek". Mowa, między innymi, o tekstach dotyczących udziału w "Azja Express". Postanowiliśmy odnieść się do stawianych zarzutów.
Renata Kaczoruk bierze udział w najpopularniejszym obecnie programie rozrywkowym w Polsce - "Azja Express". Co więcej, jest uczestniczką wzbudzającą najwięcej emocji. Niestety - głównie tych negatywnych. Fanom programu nie podoba się jej bezwzględne podejście, gra "nie fair" i sposób, w jaki traktuje swoją partnerkę. Dziewczyna Kuby Wojewódzkiego zarzeka się, że to wszystko efekt montażu, który przedstawia ją w bardzo złym świetle. Problem w tym, że komentarze, jakie sama zamieszcza w mediach społecznościowych, tylko pogarszają ten wizerunek, a w tym przypadku winy na ingerencję mściwych montażystów już zrzucić nie można. Przykłady? "List do Małgorzaty Rozenek" czy obrażanie Leszka Stanka, przez które on sam stracił cierpliwość, i po wcześniejszych apelach, by nie "hejtować" Kaczoruk za "Azję", nie wytrzymał i napisał, co niej myśli. Jako portal rozrywkowy poświęcamy temu tematowi sporo miejsca, co najwyraźniej nie spodobało się Renacie Kaczoruk. Modelka wystosowała na adres redakcyjny pismo, w którym straszy nas pozwem i żąda zaprzestania publikacji dotyczących między innymi: 1. Występu Renaty Kaczoruk w "Azja Express" 2. Związku Renaty Kaczoruk z Jakubem WojewódzkimW uzasadnieniu dowiadujemy się, że "przedstawiony przez nas wizerunek nie pozostaje w najmniejszym związku z jakimkolwiek wykonywaniem przez Kaczoruk funkcji publicznych". O jakie "funkcje publiczne" chodzi, pismo nie wyjaśnia. A my nie możemy w tym miejscu nie zauważyć, że Renata Kaczoruk w show-biznesie funkcjonuje dokładnie dzięki wymieniowym wyżej rzeczom: związkowi z Jakubem Wojewódzkim i występowi w "Azja Express". Co więcej, można domniemywać, że to właśnie związek z Jakubem Wojewódzkim zapewnił modelce angaż do reklamy "Play". Na pewno udało się jej zdobyć w ten sposób rozpoznawalność, dzięki której stała się atrakcyjna dla reklamodawców. Na potrzeby wspomnianej kampanii upozorowali swój ślub w mediach społecznościowych. Renata Kaczoruk nadal próbuje jednak przekonać wszystkich, że na chronieniu prywatności zależy jej w życiu najbardziej. Opowiedziała o tym w co najmniej czterech akapitach w wywiadzie dla "Pani". Jak Kaczoruk i Wojewódzki "chronią prywatność" na Instagramie, pisaliśmy w tym materiale.Renulce" nie podoba się też to, że wspominamy o jej związku z Jakubem Wojewódzkim. Ciekawe, czy zauważyła, że o związku Jakub sam wspomina często w swoim programie oglądanym przez malejącą, ale wciąż sporą widownię. Pamiętacie, jak pokazywał obrączkę Andrzejowi Sewerynowi? Podpytywał Izę Miko o najbardziej wrednego uczestnika "Azja Express"? Udostępnił na swoim Facebooku zdjęcie Kaczoruk w bieliźnie? Opublikował tam jej "List do M."?Dodajmy, że za tekst, który narusza "godność, prawo do prywatności i intymności", Kaczoruk uznała również ten, w którym relacjonujemy jej wycieczkę na plażę. Na Instagram celebrytka wrzuciła wtedy zdjęcie w szortach i stroju kąpielowym. W hashtagach sama porównała swoje kształty do słynnych krągłości Kim Kardashian. To zdjęcie jest tylko jednym z licznych dowodów na to, że wbrew temu, co opowiada w wywiadach, "chronienie prywatności i intymności", nie należy do jej priorytetów. Renatę Kaczoruk oburzyło również to, że "przedstawiliśmy jej wizerunek, na którym widoczny jest jej biust, na co nie udzieliła nam zgody". Mowa o zdjęciach z koncertu Agnieszki Chylińskiej, na który modelka założyła prześwitująca bluzkę z dekoltem. Wspomniany koncert był sporym wydarzeniem towarzyskim, na którym zjawiło się mnóstwo gwiazd i fotoreporterów. Trudno takie okoliczności nazwać "prywatnymi", a opisanie stylizacji osoby publicznej określić mianem "naruszenia godności". Na koniec Kaczoruk żąda od nas zamieszczenia przeprosin na stronie. Konkretnie za: Opublikowanie nieprawdziwych oraz naruszających jej prywatność informacji.Droga Renato. ŻADNA z opublikowanych przez nas informacji na twój temat nie jest nieprawdziwa. Opisujemy to, co widzimy razem z milionami widzów "Azja Express" i twoimi "obserwującymi" na Instagramie. Cytujemy komentarze widzów, którzy reagują na twoją osobę w sposób, na który redakcja Plotek.pl nie ma wpływu. Jesteśmy przy tym obiektywni, przedstawiając również naszym czytelnikom twoją wersję wydarzeń zawartą w oficjalnych oświadczeniach (m.in. głośnym "Liście do M."), które zamieszczasz na publicznych profilach na Facebooku i Instagramie. Czy o takie "naruszanie prywatności i godności" chodzi? To, że doprowadziły cię one do procesu z państwem Rozenek-Majdan i straszenia redaktorów portalu rozrywkowego, nie jest naszą winą ani problemem. " |
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile w ogle mieszkają razem ![]() Hanię? Ona by tego zadania nie wykonała
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2016-11-03 o 10:48 |
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie pieniądze wygrane w programie zostaną przekazane na jakiś szczytny cel. Gdyby walczyli o swoje wypłaty bardziej by się starali.
|
|
|
#340 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Nie oglądałam Agenta. Byłam przekonana, że to tak jak w Familiadzie - gwiazda bierze udział w jakimś show, a potem odbierając czek, wspaniałomyślnie przekazuje go na ręce dyrektora jakiejś placówki zajmującej się pomocą dla potrzebujących.
|
|
#342 |
|
Konto usunięte
|
wiecie co ja bym sie nie nadawala do tajkiego programu, bo za nic bym nie weszla do azjatyckiego blota, w ktorym sa rozne bakterie itp
a moze ja przesadzam? kiedys czytalam wywiad z Anja Rubik i ona odmowila wchodzenia do jakiegos blota w Afryce wlasnie z powodu bakterii, ktore moga tam zyc..... |
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej balabym się o kręgoslup przy przenoszeniu dzbana. Z zadań które mieli do tej pory, z perspektywy kanapy żadne nie wydawalo mi sie niewykonalne.Nieprzyjemne bylo grzebanie w słoju. |
|
|
|
|
|
#344 |
|
... choć nie Westwood
|
Grzebanie w sloju bylo mega obrzydliwe i jeśli bardzo smierdzialo miałabym pewien problem, natomiast najgorsze byly jednak te mrówki i to jajo, fuuj.
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Jajo bylo najgorsze, w ogole jedzenie czegos obrzydliwego to nie dla mnie ja bym polegla na tym na pewno. A w przyszlym odcinku beda jedli pajaki!!!chyba😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że pająka będą musieli tylko gdzieś przenieść, podejrzewam, że jeść będą musieli jednak coś innego.
Szczerze mówiąc najbardziej mi żal Weroniki. Tak nie pasuje do Renatki, że aż się robi smutno jak człowiek widzi, że z takiej ciekawej przygody pewnie wspominać będzie irytującą partnerkę.
|
|
#347 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że Renata jest bardzo przytłoczona swoim partnerem i w domu to on rządzi- w Azji najwyraźniej próbuje to sobie odbić i pokazać kto jest górą. Szkoda, bo powoduje, że Weronika zamyka się w sobie a mam wrażenie, że jest fajną spontaniczną osobą, z którą można konie kraść. Renata stwarza wrażenie, że wszystko jej się należy- tak jak było z posiłkiem, na który były zaproszone- Weronika uważała, że należy poinformować o braku pieniędzy, bo chciała być fair wobec ludzi, którzy ich ugościli
Mam nadzieje, że wygra Michał lub Pascal, bo dla mnie ich rywalizacja jest zdrowa i fajna. Pokazują emocje, nie odpuszczają, ale też nie walczą za wszelką cenę. Generalnie podziwiam wszystkich, bo ja pewnie strasznie bym marudziła- że za gorąco, że jestem głodna, itp... Szybko bym się zniechęciła przy łapaniu stopa. Zadanie z mrówkami było chyba najgorsze, brać udział w wyścigu i drapać się po ukąszeniach to niezbyt fajne
['][']['] 1o.11.11 Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki Martyna Wojciechowska |
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
Jak Renata zaczyna swoje wywody w stosunku do Weroniki i tłumaczy tym swoim przemądrzałym tonem dlaczego coś trzeba zrobić tak a nie inaczej, to mnie mdli! Z drugiej strony dobrze jest popatrzeć na taką Weronikę i trochę się od niej nauczyć panowania nad emocjami. We mnie by wstąpiła taka gorączka przy Renacie, że zapewne skończyłoby się na rękoczynach. Dlatego szczerze Werkę podziwiam.
Michał powiedział, że jest szowinistą, w co nie do końca wierzę Trochę się zgrywa. Ale lubię Michała i jego kompana, fajni i normalni faceci. Z tego co widzę to Michał chce trochę utrzeć nosa Renacie wprowadzając ją w błąd Ale robi to w taki sposób, że jest zabawnie, a nie bezczelnie. Można? Można. Bardzo lubię Izę Miko i Leszka. Z tego co czytałam na temat Izy wcześniej, to wydaje mi się że jest sobą w programie. Ma swój system wartości, którego nie złamie (pokazała to m.in. gdy była blokerem). Trzymam za nich kciuki. Boję się jednak, że to będzie ich ostatni odcinek
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#350 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 21:56 |
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że go usunięto. Bardzo mnie rozbawił. Już od pierwszych sekund.
"Jestem Renata i kocham ludzi. Uwielbiam się z nimi witać." (potem scena przejścia przez wioskę) -Cześć ludzie! -Cześć Renata!
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Lenio do Reni
-Nie mam uszek, mam ucha. Uchy albo ten sam wsiadając na pakę do samochodu -Jedziemy za darmo za hajs z tvn-u
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Renulka gwiazda tv
http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/renata-kaczoruk-we-wstydliwym-serialu-sad-rodzinny/fsc9qdc "Renata Kaczoruk była główną bohaterką 121. odcinka serialu âSąd rodzinny" (2008-2011). Modelka wcieliła się w powódkę Urszulę Jarzębską (26 l.), którą w sądzie reprezentuje adwokat Magdalena Wilk (prywatnie żona posła Kukiz'15 Jacka Wilka). Ukochana Kuby Wojewódzkiego zagrała popularną polską aktorkę, która wniosła pozew o rozwód. Na koniec okazało się, że to ona stoi za zaaranżowaniem zdrad męża. Dla Renaty Kaczoruk nie był to pierwszy raz, kiedy stała przed kamerą. W 2008 roku można było ją zobaczyć w 786. odcinku serialu âPierwsza miłość". Modelka w produkcji Polsatu zagrała razem z siostrą bliźniaczką Agatą Kaczoruk. Partnerka Wojewódzkiego ma za sobą także epizody w serialach âSama słodycz" i âMiłość na wybiegu". " Edytowane przez may89 Czas edycji: 2016-11-09 o 11:19 |
|
|
|
|
#356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ona ma 30 lat? Chyba się Fakt trochę pomylił, albo ja byłam jakaś niedoinformowana.
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Wojewódzki w miarę młodo wygląda jak na 53 lata, raczej zmartwienia nie zrobiły mu zmarszczek
![]() Renata wygląda b. młodo ale też dlatego że ma dziewczęcą figurę.
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#359 |
|
Rozeznanie
|
Coś mi się wydaje, że Michał połączy siły z Pascalem, żeby wyeliminować Renatę. Mam tylko nadzieję, że przez głupotę żaden z nich dziś nie odpadnie...
A ta "kara" to pewnie nie będzie wykluczenie z dalszej gry, tylko np. jakieś dodatkowe zadanie albo spadek w rankingu na mecie...
['][']['] 1o.11.11 Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki Martyna Wojciechowska |
|
|
|
|
#360 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

Ale robi to w taki sposób, że jest zabawnie, a nie bezczelnie. Można? Można.