Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-25, 19:25   #811
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja

Staraj się używać opcji "edytuj", wybacz, że tak pouczam, ale trochę się bałagan robi
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 19:32   #812
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
Cos w tym jest!! ja dzis rano zobaczylam mojego pierwszego siewgo wlosa, a tez biore vitapil ;/ czynnik genetyczny malo prawdopodobny bo mama pierwsze siwe wlosy miala po 40 , babcia ponoc tez... a ja ledwo po 20 jestem..wiec zostaje ten moj mega stres, ktory faktycznie mialam (no i vitapil )
Bylam w takim szoku ze wyrwalam dziada! ;/ wiem, nie powinnam byla wyrywac go,ale to ta panika.. co najdziwniejsze ze ta siwizna byla tylko po srodku wlosa. tzn koncowka wlosa ciemna..wyzej siwe...i tak z 3 cm od cebulki znowu ciemne. Dziwne. Myslicie ze okresowy stres tak zadzialal? a moze wlasnie vitapil sprawil ze ta czesc najnowsza znowu odrosla ciemna? bo w sumie biore te tabsy dosyc krotko, jakis miesiac...
Mam dokladnie takie same siwki - swie po srodku. Ja sie nie zastanawiam, odstawilam juz. Precz

Kosmarka nie wiem kto napisal nagle, ze sklad nisimu jest sredni, bo wczesniej wypowiadaly sie na jego temat jak dla mnie zaufane i sprawdzone wizazanki. Uwazam, ze nie ma sensu powtarzac takich opinii, jesli sie nie jest pewnym Bo moze to zniechecic do kupna kogos, kto poszukuje pilnie czegos skutecznego - a ten zestaw jest skuteczny. Pamietam, ze chodzilo glownie o aminokwasy. Jedna z tych doswiadczonych wizazanek zastanawiala sie nawet nad odpowiednimi suplementami diety, ktore w polaczeniu z nisimem moglyby dac swietny efekt.
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 19:33   #813
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
mi sie tak strasznie marzy aby pozbyc się rozjasnianej częsci włosow, granicę czuć w dotyku te nowe, niefarbowane wlosy dlugosci ok. ucha są grube i gładkie, reszta cienka i napuszona. ale jak ciachnę teraz to będę wyglądać jak ufo
ja tez chcialam pozbyc sie rozjasnianych w ten sposob, a nawet to zrobilam moze jak ufo to nie wygladam, ogolnie jest w miare dobrze. tyle, ze krotko ale przynajmniej sa zdrowsze i mojego naturalnego koloru i teraz nic tylko zapuszczac!
Stary 2008-02-25, 19:33   #814
carlo_rossi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Już mi się przypomniało - o Vitapilu zapomniałam napisać - podejrzewam, że od niego mam problemyz żołądkiem, jeśli chodzi o cerę i siwe włosy to nie zauważyłam niepokojących zmian, a używam go od 4 lutego. Już by coś wyskoczyło.

eh ten vitapil to nie dla mnie tez mam chyba po nim problemy z zoladkiem(plus wczesniej wspomniany stres = masakra ) , z ta "siwizna to nie bede przesadzac ale i cera gorsza. na poczatku byla okropna, teraz juz niby lepiej ale ogółem to mówie mu Żegnaj! teraz szukam innego wspomagacza na włosy... a jak nie od wewnatrz to skladam na nisim :P bo cierpliwosc do wcierek mala,kryzys pielegnacyjny.
carlo_rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 19:50   #815
Dog-Rose
Zadomowienie

Czy maseczke z nafta i zoltkiem uzywacie tylko do regeneracji wlosow czy ona tez na porost wam dziala?
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:05   #816
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Kosmarka nie wiem kto napisal nagle, ze sklad nisimu jest sredni, bo wczesniej wypowiadaly sie na jego temat jak dla mnie zaufane i sprawdzone wizazanki. Uwazam, ze nie ma sensu powtarzac takich opinii, jesli sie nie jest pewnym Bo moze to zniechecic do kupna kogos, kto poszukuje pilnie czegos skutecznego - a ten zestaw jest skuteczny. Pamietam, ze chodzilo glownie o aminokwasy. Jedna z tych doswiadczonych wizazanek zastanawiala sie nawet nad odpowiednimi suplementami diety, ktore w polaczeniu z nisimem moglyby dac swietny efekt.
no wlasnie. w tym rzecz, ze skład Nisimu jest bardzo bogaty aminokwasy siarkowe, biotyna, naturalne roslinne ekstrakty- mysle, ze cena nie jest z kosmosu, tanszego odpowiednika niestety nie znalazlam

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ja tez chcialam pozbyc sie rozjasnianych w ten sposob, a nawet to zrobilam moze jak ufo to nie wygladam, ogolnie jest w miare dobrze. tyle, ze krotko ale przynajmniej sa zdrowsze i mojego naturalnego koloru i teraz nic tylko zapuszczac!
gdybym miała naturalnie proste wlosy to moze i bym ciachnela, ale nie chce prostowac. w ogole dluzsze wlosy to wygoda- zaspisz- nie musisz rano bawic sie w ukladanie fryzury-zwiazujesz w kitke i juz trzeba bedzie sie przemęczyc...

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
Czy maseczke z nafta i zoltkiem uzywacie tylko do regeneracji wlosow czy ona tez na porost wam dziala?
mysle, ze na porost rowniez. przypominam slowa mojej prowadzacej biochemie- jajko kurze to zrodlo wszystkich aminokwasow, moze to nie da efektu Nisimu, ale raczej zaszkodzic nie powinno. tylko, ze ze swojej strony odradzam nafte kosmetyczną, załundowała mi taki łojotok, ze pozbierac sie nie moglam
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:07   #817
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
no wlasnie. w tym rzecz, ze skład Nisimu jest bardzo bogaty aminokwasy siarkowe, biotyna, naturalne roslinne ekstrakty- mysle, ze cena nie jest z kosmosu, tanszego odpowiednika niestety nie znalazlam
To myslisz ze nisim bedzie dobry ? i naprawde sa takie szokujace efekty ?

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:07   #818
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:

mysle, ze na porost rowniez. przypominam slowa mojej prowadzacej biochemie- jajko kurze to zrodlo wszystkich aminokwasow, moze to nie da efektu Nisimu, ale raczej zaszkodzic nie powinno. tylko, ze ze swojej strony odradzam nafte kosmetyczną, załundowała mi taki łojotok, ze pozbierac sie nie moglam
Stary 2008-02-25, 20:11   #819
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
To myslisz ze nisim bedzie dobry ? i naprawde sa takie szokujace efekty ?
wypowiadałam się już na ten temat, gdybym była przy kasie to kupiłabym bez zastanowienia. o produktach formy Nisim słyszałam same dobre rzeczy. Własnie bogactwo naturalnych ekstraktów to najczesciej to co różni produkty profesjonalne od dostępnych w zwyczajnych drogeriach
Stary 2008-02-25, 20:13   #820
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
wypowiadałam się już na ten temat, gdybym była przy kasie to kupiłabym bez zastanowienia. o produktach formy Nisim słyszałam same dobre rzeczy. Własnie bogactwo naturalnych ekstraktów to najczesciej to co różni produkty profesjonalne od dostępnych w zwyczajnych drogeriach
a niewiesz gdzie znajde opinie Bo na kwc nie ma w googlach tez niewiele

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-02-25, 20:15   #821
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Jedna z wizazanek dowiedziala sie na wykladzie u jakiegos dobrego profesora, ze to jedyny preperat na rynku, ktory faktycznie wplywa na przyspieszenie porostu.
O ile mnie pamięć nie zawodzi, tą wizażanką była Truskawkowiosna, a artykuł wspomnianej Pani Profesor na temat produktów Nisim brzmiał ewidentnie jak tekst reklamowy napisany na zlecenie producenta...

Oo, mam spóźniony zapłon...A Truskawkowa dobrze prawi o tych jajach . Doustnie też warto sobie zaaplikować

Cytat:
Napisane przez calioppe** Pokaż wiadomość
Obecnie wyprobowuję ampułki z wyciągiem z łożysk zwierzęcych. Koleżanka mojej mamy "łysiała" pojawiały się jej łyse placki z głowie, a po miesiącu stosowania ampułek, moja mama jest świadkiem, ma 2 centymetrowe odrosty nowych włosów w wyłysiałych miejscach !! Ja wmasowałam narazie 5 ampułek, awłosy praktycznie przestały wypadać, a wypadały baaaardzo. Czekam na efekt w postaci wzrostu, napewno się podzielę spostrzeżeniami )
Kto jest producentem tych ampułek ?

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dobra, nie wiem czy tak sie to robi, ale utarlam/zmielilam rzepe, odcisnelam sok i wtarlam w lepetyne. ale nic mnie nie swedzi ani nie piecze... to chyba zly znak, co?
Zamieniasz się w nosorożca

Ale nie przejmuj się, mnie ostatnio nie piecze nawet po chili

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 20:24   #822
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez una creatura bella Pokaż wiadomość
a artykuł wspomnianej Pani Profesor na temat produktów Nisim brzmiał ewidentnie jak tekst reklamowy napisany na zlecenie producenta..
Ale jaka jest roznica na czyje zlecenie byl napisany ten tekst? Glowne jest to ze dziala!
Stary 2008-02-25, 20:26   #823
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
O ile mnie pamięć nie zawodzi, tą wizażanką była Truskawkowiosna, a artykuł wspomnianej Pani Profesor na temat produktów Nisim brzmiał ewidentnie jak tekst reklamowy napisany na zlecenie producenta...
wiesz co, to co napisałaś zabrzmiało jak podważanie kompetencji pani Noculak-Palczewskiej. Nie chce mi sie wierzyc, ze narażałaby swoje dobre imię chwaląc totalny bubel, tylko dla kasy.

Napisała parę książek na temat leczenia "naturą",bardzo często podróżuje po swiecie, jest osobą o dużej wiedzy. O produktach tej firmy wspomniała podczas omawiania mechanizmów działania hormonow.

nie twierdzi, ze preparat, ktorego używa Tulipanna rzeczywiscie przyspiesza porost u kazdego, ale klasyczna seria przeciw wypadaniu wlosow przeciwdziałaniu łysienia typu androgenowego, cechę podkreslala. nie brzmialo to jak reklama i nie powtarzala nazwy tej firmy 100x, tylko ją wspomniała, a ja pamieć mam nienajgorszą, więc skojarzylam
Stary 2008-02-25, 20:29   #824
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
Ale jaka jest roznica na czyje zlecenie byl napisany ten tekst? Glowne jest to ze dziala!
A taka, że tekst reklamowy nie jest obiektywny...

A czy działa? Na Tulipannę prawdopodobnie tak.

Jakiś link do badań klinicznych?

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
wiesz co, to co napisałaś zabrzmiało jak podważanie kompetencji pani Noculak-Palczewskiej. Nie chce mi sie wierzyc, ze narażałaby swoje dobre imię chwaląc totalny bubel, tylko dla kasy.
Nie podważam kompetencji Pani Noculak-Palczewskiej, wyrażam jedynie swoją opinię o konkretnym artykule, który miałam okazję przeczytać dzięki Twojej uprzejmości.
Stary 2008-02-25, 20:36   #825
wiolka1115
Rozeznanie

dziewczyny tak czytam wasze ochy i achy i sie zastanawiam czy to możliwe ze te preparaty na mnie działaja? Używam:
-szamponu Seboradin na zmiane z szamponem z czarnej rzepy
-olejku rycynowego
-waxu
-pije ziółka z pokrzywy i skrzypu
-łykam skrzypowite
-używam odżywki joanny"Z apteczki babuni" z rozmarynem
od miesiąca i nic włosny rosną tak samo wolno (czyli centymetr na miesiąc) jak przed kuracja Coś robie zle czy jak?
wiolka1115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:46   #826
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
A taka, że tekst reklamowy nie jest obiektywny...
Pewnie ze jak jest reklamowy, to nie jest obiektywny, wlasnie dla tego jest ten watek - zeby dowiedziec sie o rzeczywistych doswiadczeniach z tymi specyfikami

Cytat:
A czy działa? Na Tulipannę prawdopodobnie tak.
Wiem, ze 1 osoba to za malo, ale to tez cos! Wlasnie z tego powodu ze na razie jest tylko 1 pozytywna opinia nie kupuje go jeszcze i cierpliwie czekam na rozwoj tematu

Cytat:
Jakiś link do badań klinicznych?
Wiesz, jak byly by prowadzone takie badania nad kazdym specyfikiem na porost, to nie byl by potrzebny ten watek.
Stary 2008-02-25, 20:47   #827
tulipanna.
Zakorzenienie

Una_creatura_bella - Truskawkowawiosna slyszala o tym specyfiku na wykladzie, owszem. A poniewaz zainteresowanie nisimem wzroslo zaraz zainteresowaly sie nim inne wizazanki, trwala dyskusja, wrzucilam sklad, pojawily sie dobre opinie od uzytkowniczek forum Nie chce mi sie przekopywac tego i poprzedniego watku, zeby powklejac tu konkretne wypowiedzi, bo i tak za 3 strony padna znow te same pytania i te same watpliwosci Jak komus zalezy - niech sobie poszuka. Jak nie sprawdzil - to moze warto nie opowiadac sie po stronie przeciwnikow/zwolennikow kategorycznie, bo mozna sie zwyczajnie mylic

Nie prowadze kampanii reklamowej firmy Nisim w tym watku, ale nie podoba mi sie, ze nie wiadomo skad powstaja krytyczne opinie na temat skladu czy dzialania. Jedna dziewczyna pisala, ze stosuje Nisim raz w tygodniu i czeka na cud, a cudu nie ma - na ulotce jest wyraznie napisane: stosowac codziennie. Opierajmy sie na rzetelnych opiniach, bo inaczej ktos, kto bedzie probowal dowiedziec sie stad konkretow bedzie mial jeszcze wiekszy metlik w glowie. A chyba nie produkujemy sie tu dla zabicia czasu, tylko dlatego, ze mamy cos do przekazania innym?

Inna wizazanka atakuje mnie caly czas licznymi PW, w ktorych dopytuje po 5 razy w jaki sposob nakladam szampon na glowe, jak mysle: do kiedy wlosy urosna jej o 10cm przy stosowaniu w/w, skad zamawialam, z czym to sie je i dlaczego szampon nazywa sie tak, a nie inaczej. Jestem tez proszona o linki do opinii o Nisimie. Przepraszam bardzo, ale od tego sa google. Ja nie mialam problemow ze znalezieniem opinii na innych forach(sadze, ze przecietny uzytkownik internetu potrafi korzystac z wyszukiwarki - jesli nie, zapraszam - www.google.pl poszukiwany wyraz należy wpisać w to okienko na środku strony i wcisnąć enter) - nie bylo ich wiele, pojedyncze, ale wszystkie bardzo dobre. Ponadto od samego poczatku stosowania i zakupu staralam sie rzetelnie opisywac w tym watku co i w jaki sposob robie, jak reaguja wlosy itd. wlasnie po to, zeby kazda zainteresowana osoba mogla przesledzic przebieg kuracji na biezaco. Prosze wiec, zeby z tego korzystac. Po to produkowalam te posty, zeby nie zagladac w kalendarz przy kolejnych pytaniach i zeby ulatwic sprawe innym zainteresowanym.
Jesli ten post zabrzmial zbyt ostro - wybaczcie, ale moze trzeba od czasu do czasu mocniej zaakcentowac problem, zeby sie go pozbyc. Bo to chwilami meczace.

Stary 2008-02-25, 20:49   #828
zielonadaglezja
Raczkowanie

kurcze ten nisim też mnie kusi....no ale muszę najpierw złużyć troche tego w co już zainwestowałam zanim kupię coś kolejnego...chociaż napaliłam się jeszcze na olejek kokosowy....ah ja głupia baba

http://www.przewodnikmp.pl/img-28062008004.png
zielonadaglezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:51   #829
Voirrey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolka1115 Pokaż wiadomość
dziewczyny tak czytam wasze ochy i achy i sie zastanawiam czy to możliwe ze te preparaty na mnie działaja? Używam:
-szamponu Seboradin na zmiane z szamponem z czarnej rzepy
-olejku rycynowego
-waxu
-pije ziółka z pokrzywy i skrzypu
-łykam skrzypowite
-używam odżywki joanny"Z apteczki babuni" z rozmarynem
od miesiąca i nic włosny rosną tak samo wolno (czyli centymetr na miesiąc) jak przed kuracja Coś robie zle czy jak?
Może musisz dłużej poczekać?
Dziewczyny podkreślały już, że to jest sprawa bardzo indywidualna - jednym rosną szybciej drugim wolniej. Być może później dostaną kopa.
Voirrey jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 21:10   #830
calioppe**
Raczkowanie

Cytat:

Oo, mam spóźniony zapłon...A Truskawkowa dobrze prawi o tych jajach . Doustnie też warto sobie zaaplikować

Kto jest producentem tych ampułek ?

Zamieniasz się w nosorożca

Ale nie przejmuj się, mnie ostatnio nie piecze nawet po chili
Producent .. nie mam pojęcia. Ampułki nazywają się PLACENT HAIR LIQUID, są do kupienia na allegro
Odżywianie i nawilżanie- czyli o olejach i masłach
calioppe** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 21:47   #831
una creatura bella
Wtajemniczenie

Oj dziewczyny, dziewczyny...

Naprawdę tak niejasno się wyraziłam?

Zupełnie niepotrzebne te elaboraty bo mnie Nisim ani ziębi, ani grzeje.

Jedyne co miałam do przekazania, to powiątpiewanie w obiektywizm opinii Pani Palczewskiej-Noculak - przy całym szacunku do jej wiedzy i doświadczenia - jako osoby najprawdopodobniej powiązanej z producentem.

Tyle i tylko tyle

Calioppe, dzięki wielkie
A jakbyś jeszcze skład wkleiła, to już by było zupełnie cacy
Stary 2008-02-25, 22:22   #832
natikot
Raczkowanie

ktoś tutaj pytał o bezpieczną farbę. pomijając fakt, że nie ma takich, mogę z czystym sumieniem polecić farby firmy farouk- moje pierwsze od dawna farbowanie: zero smrodu podczas trzymania farby (mniej toksyczna?...), zero pieczenia (a kiedyś wyłam na tym fotelu podczas trzymania) naturalny kolor, zaskakująco trwały.
(nie jestem w żaden sposób związana z ta firmą, żeby nie było wątpliwości)

a co do nisimu... już kiedyś napisałam, że trochę za dużo mi tutaj tych wszystkich parabenów... natura? hehe.
uzywam jednak dzielnie, poużywam tak jeszcze aż minie miesiąc i przestanę (to już niedługo, efektów nie widać póki co...). korci mnie ten garnier neril
niekiedy mam wrazenie, że przepłaciłam nieco za ten nisim

aha, i stosuję go średnio co drugi dzień (nie myję włosów codziennie, gdy nie ma takiej potrzeby), a nie co tydzień

pozdrawiam i trzymam kciuki

natikot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 22:27   #833
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Oj dziewczyny, dziewczyny...

Naprawdę tak niejasno się wyraziłam?

Zupełnie niepotrzebne te elaboraty bo mnie Nisim ani ziębi, ani grzeje.

Jedyne co miałam do przekazania, to powiątpiewanie w obiektywizm opinii Pani Palczewskiej-Noculak - przy całym szacunku do jej wiedzy i doświadczenia - jako osoby najprawdopodobniej powiązanej z producentem.

Tyle i tylko tyle

Calioppe, dzięki wielkie
A jakbyś jeszcze skład wkleiła, to już by było zupełnie cacy

Elaborat nie byl skierowany do Ciebie w calosci Zlozylo sie na niego 4/5 mojej skrzynki PW i innych wypowiedzi napisanych tutaj ot tak. Zrozumialam to, co napisalas.

Pozdrawiam.
Stary 2008-02-25, 22:46   #834
anetka_m
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calioppe** Pokaż wiadomość
Producent .. nie mam pojęcia. Ampułki nazywają się PLACENT HAIR LIQUID, są do kupienia na allegro
Znalazłam takie na allegro. Możesz podpowiedzieć , które stosujesz?
http://allegro.pl/item319070640_placenta_hp.html
http://allegro.pl/item319070388_plac...quid_hair.html

Jeszcze dodam co ostatnio wygrzebałam na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3591
Wizażanki chwalą sobie te ampułki, a widzę, że w tym wątku praktycznie się nie pojawiają Jak skończę ampułki z Seboradinu może zaopatrzę się właśnie w te z Farmony.

Edytowane przez anetka_m
Czas edycji: 2008-02-25 o 22:50 Powód: dopisek
anetka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 08:04   #835
calioppe**
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Znalazłam takie na allegro. Możesz podpowiedzieć , które stosujesz?
http://allegro.pl/item319070640_placenta_hp.html
http://allegro.pl/item319070388_plac...quid_hair.html

Jeszcze dodam co ostatnio wygrzebałam na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3591
Wizażanki chwalą sobie te ampułki, a widzę, że w tym wątku praktycznie się nie pojawiają Jak skończę ampułki z Seboradinu może zaopatrzę się właśnie w te z Farmony.
ja stosuję te http://allegro.pl/item319070388_plac...air.html#photo Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie ampułki z seboradinu to zero efektu

Niestety nie wkleję składu bo nie mam już opakowania ale czekam aż przyjdzie nowe, juz zamówione to napewno przepiszę
Odżywianie i nawilżanie- czyli o olejach i masłach
calioppe** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 08:08   #836
DeathDealer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natikot Pokaż wiadomość

a co do nisimu... już kiedyś napisałam, że trochę za dużo mi tutaj tych wszystkich parabenów... natura? hehe.
uzywam jednak dzielnie, poużywam tak jeszcze aż minie miesiąc i przestanę (to już niedługo, efektów nie widać póki co...). korci mnie ten garnier neril
niekiedy mam wrazenie, że przepłaciłam nieco za ten nisim

aha, i stosuję go średnio co drugi dzień (nie myję włosów codziennie, gdy nie ma takiej potrzeby), a nie co tydzień
W składzie Nisimu nie ma parabenów. Owszem, są inne konserwanty, ale na samiutkim końcu składu - czyli prawidłowo.
Te typowo "naturalne" preparaty - Farmona, Fitomed też są konserwowane.
DeathDealer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 09:17   #837
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Do tych ktore stosuje nisim
Nie sa po nim bardziej tluste wlosy ?

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-02-26, 09:36   #838
zielonadaglezja
Raczkowanie

widzę Weronika ,że Ciebie też ten nisim gryzie...ja to nie mogłam zasnąć bo myslałam czy go nie kupić

Stary 2008-02-26, 09:53   #839
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez zielonadaglezja Pokaż wiadomość
widzę Weronika ,że Ciebie też ten nisim gryzie...ja to nie mogłam zasnąć bo myslałam czy go nie kupić
No zalezy mi na tych 10 cm do czerwca a zostały tylko 4 miesiace ,ale skoro ta odzywka jest do splukiwania to wlosy moga sie bardziej przetluszczac

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-02-26, 10:11   #840
zielonadaglezja
Raczkowanie

mi też się marzy 10 cm do czerwca, ale z tempem moich włosów to raczej nie do zrobienia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości