|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Nie wiem
To typowa uczelnia perfumeryjna. Kierunek "czym pachnę","nałogowcy"," patroszenie wnętrzności czyli składniki" Kto się zna??
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1263 | ||||||
|
Wiedźma
|
Aggie125 - gratuluję serdecznie!
Powodzenia. Cytat:
Cieszę się, że wszystko w porząsiu. Nudnych stu lat w tym kontekście życzę. Cytat:
Ale częściej bywa niestety tak, że obdarowujący kupuje to, co jemu się spodoba, a nie to, co może spodobać się obdarowanemu... ![]() Załapałam się w ten sposób na sporo ciuchów, jakiejś biżuterii czy durnostojek oraz oczywiście wymarzonych gier od Królewny. Jego wymarzonych gier. ![]() Cytat:
Cytat:
Świetne! ![]() Myślę, że w końcu dostanie. Należy mu się. Za charyzmę, ułańską fantazję i niezwykle staranny wybór ról. Ja bym mu już przyznała. Za scenariusz do "The Brave". Tym filmem Depp zdobył moje serce. Dziękuję Tymeno. Tulipanek na stoku, to musi być nieodparcie uroczy widok. ![]() Pozdrawiam wzajemnie. Cytat:
![]() Pisałam już przy okazji rozmowy o zapachach nasennych, że Amour to śliczny zapach i że podoba mi się. Nie mój, ale jestem pełna uznania. Tak samo jak dla, na przykład, zupełnie nie mojego, ale uroczego Pink Sugar. Tak więc możliwe, jak najbardziej. ![]() Cytat:
Jest jeszcze Kropka, Demonik, Bjeata, Rozterka. edit: Mogę sobie edytować, bo kontynuuję linię z postu głównego: W kwestii Vanille Exquise także zgadzam się z Leą. Jest piękna, ciepła, puszysta, otulająca, słodko-drzewna i cudna. Cudownie kojący zapach.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-02-25 o 23:29 Powód: Dopisek, a co? |
||||||
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane, nie będę Was wszystkich wymieniać, ale
.Zmykam teraz trochę "poćwiczyć"
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, Rachelo, dzieki serdeczne za zaproszenie w last fm i za mily wpis.
Ja po stronie, jesli chodzi o komunikacje, poruszam sie jak slepy we mgle ![]() Taka roztelepana chodzilam dzisiaj, ale Twoje Radio Sabbath, dalo mi niezlego kopa, otrzaslam sie z niepotrzebnych mysli. Nie pomyslalabym, ze trash metal moze mi dzisiaj pomoc. |
|
|
|
#1266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W końcu nazwa mówi sama za siebie - wyśmienita vanilia, ot co. Słodka, ale nie mdła, bo przełamana drzewnymi akcentami, zapach z charakterem, z pazurem. chcę go. ah, Sabbath, to przez Ciebie!
|
|
#1267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to co czułam było całkiem ładne i oryginalne, ale jeżeli już po psiknięciu nie czuję prawie zapachu ,a po 15 minutach nic nie pozostaje.....![]() Istnieje jeszcze jakaś poszlaka/opcja ,że mój egzemplarz był stary, nie wiem ![]() W każdym razie Tobie życzę upolowania flaszki w jak najlepszej cenie Betty, miniatura cały czas stoi na półeczce także może jakieś PW
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spróbuj jeszcze raz potestować ![]() dziękuję
|
|
#1269 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mam nadzieję, że złe myśli poszły precz i nie wrócą. A co do komunikacji - sama nie łapię wszystkiego, ale jedno z pewnością - muzyki da się słuchać. I to najważniejsze. Wysyłam solidną porcję energii tym razem już bez kopa. Tak na ciepło. ![]() Cytat:
![]() Ja tu z dobrej woli dzielę się z Tobą tym, co mam najlepszego, jak z pokrewną waniliofilną duszą, a Ty mnie tu bacikiem? ![]() A tak serio - cieszę się, że Ci się podoba i mam nadzieję, że uda Ci się nabyć te flaszkę. Tego zapachu nikt prawie nie zna, więc bić się ludziska nie powinny... Powodzenia!
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też mam nadzieję, ale już jakieś oferty się pojawiły nie lubię licytacji dziękuję
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, kop zdecydowanie bardzie pozadany. Cala rzecz w tym ze dostalam za duzo ciepla, wlasciwie to byla wymiana i w glowie sie przewraca. W dodatku przyznano mi mistrzostwo w zarzadzaniu emocjami (pozytywnymi). Cokolwiek by to mialo oznaczac, nie potrafie sie w tym odnalezc. Normalnie laze z glowa w chmurach.
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie bym was znalazła ale za nic nie wiem jak ![]() Co do założenia klasy jestem jak najbardziej za Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-02-26 o 02:42 |
|
|
|
|
#1273 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Po co kopać taką pozytywnie zmotywowana pupę przyczepioną (nie bezpośrednio oczywiście) do tak pozytywnie zmotywowanej głowy? Niech Ci się przewraca do woli. ![]() A chmury to chyba całkiem odpowiednie miejsce dla urodziwej głowy. Nie ma mowy, ja nie kopię. Ale może poprosisz Leę. Ona zawsze chętna (no i przy okazji może odwróci to Jej uwagę od batożenia mnie z miłości Miłość to ból - jak powiedziała małpa całując jeża. ![]() Cytat:
Ostatnio przeszła mi koło nosa koszulka Trivium, bo zamiast czatować - zasnęłam. Powodzenia tym bardziej. Ale właściwie po co? ![]() Od razu zastrzegam: nie mówię, że to zły pomysł. Pytam tylko po co, skoro na sieci widujemy się tu.
|
|
#1274 | |||
|
Zadomowienie
|
czy ktoś tu coś o kopach wspominał
?Cytat:
![]() a co do uwagi, to się nie martw, mam bardzo podzielną uwagę Cytat:
Cytat:
to przepraszam, ale o której kończyła się ta aukcja, że TY spałaś ?
|
|
#1275 | |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() i pytanko mam: gdzie mozna kupic prosty ale dobry flakonik z rozpylaczem, mam Angela - 50 ml bez rozpylaacza, a buteleczki które sa dostepne na tych stoisakc z perfumami " z rozlewni" sa lagodnie mowiac badziewiaste nie chodzi o to zeby byla jakas fikusna, ozdobna, ale zeby była solidna, bez plastikow... Cytat:
ja takze jestem na naszej klasie ![]() ale zadnej z wizazanek nie wycziłam ![]() ps. przepraszam, z roztrzepania kliknełam nowy post, zamista wszystko napisac w jednym
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-02-26 o 16:07 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem na bieżąco w forumowych tematach
Niby okno otwarte cały dzień, ale po prostu brak mi czasu, by na Perfumy zajrzeć. Postów przybywa, nie nadążam z czytaniem, nie mówiąc już o napisanu czegokolwiek. Wypadnę z obiegu i jeszcze o mnie zapomnicie Czuję się taka uwsteczniona ![]() Dziewczyny, bez paniki Niezbyt oryginalna, ale coś mi się w niej spodobało i ją kupiłam. I tak trafiła do mojej łazienki. Żeby nie być gołosłowną zamieszczę fotki. Tylko się nie śmiejcie ![]() Cytat:
![]() Jeśli nie znajdziesz ich w perfumerii, daj znać Aggie . |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie, gratulacje
Ja jestem na n-k ale ich notoryczne problemy z serwerami mnie skutecznie zniechęcają. Poza tym ostatnio znalazła mnie mojej mamy koleżanka ze studiów i męczy żebym mamą namawiała do zarejestrowania. Wizażowa "klasa" jest fajnym pomysłem, ale ja nie skorzystam, nie chcę żeby przez n-k ktoś odnalazł mnie tutaj.
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
Homyczku żyrafa jest fantastyczna
![]() ![]() aczkolwiek dziwnie bym sie czuła, gdyby na mnie łypała w takim miejscu...
|
|
|
|
#1279 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Serdecznie gratuluję nowego "wyjęczanego" forum a Aggie zazielenienia
![]() Co do naszej-klasy to osobiście mnie to forum odrzuca i przyprawia o odruch wymiotny. Przepraszam, może ja dziwna jestem, ale jak chcę z kimś utrzymywać kontakt to go utrzymuję. Poza tym "Powrót do przesłości" nigdy nie był moim ulubionym filmem....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-02-26 o 09:39 Powód: dopisek |
|
|
|
#1280 |
|
Piers do przodu
|
Aggie
![]() Homyczku, a czemuż tj żyrafie postawiłaś perwersyjnie wiaderko tak wysoko zaraz dam znać TOZ :P
|
#1281 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Czy ja sie myle? to prosze sprostowac ,ale w zapach tez to sa Twoje klimaty ( cieplo ,drewno, biel, afryka) bardzo ,bardzo mi sie podoba ,bardzo,no jeszcze raz bardzo |
|
|
|
|
#1282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Aggie, gratuluję nowej funkcji
Cytat:
Ja z kolei używam Inglotów Dziękujemy i Tulipkę również pozdrawiamy Cytat:
Homyczku, na pewno nie zapomnimy A co do uwstecznienia, to też ostatnio tak miałam ![]() Cytat:
Homyku, świetny pomysł z żyrafą. A Twoja łazienka to, to co tygryski lubią najbardziej Cytat:
No to jesteśmy dwie co prawda nie mam aż, tak drastycznych reakcji, ale nie przepadam za tym portalem.
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 2004 roku był nominowany za "Piratów z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły", ale statuetkę otrzymał Sean Penn za film "Rzeka tajemnic", natomiast w 2005 roku Johnny był nominowany za główną rolę w "Marzycielu", niestety Oscara dostał wówczas Jamie Foxx za "Raya". Cytat:
Widziałam wszystkie filmy z Jego udziałem i wszystkie mi się podobały (niektóre mniej, inne bardziej) - zaczęło się od "Edwarda Nożycorękiego" i "Co gryzie Gilberta Grape'a", potem była "Żona astronauty", gdzie Johnny pokazał swoją "ciemniejszą i mniej słodką stronę" i "Blow" a potem wszystkie pozostałe.Urzekł mnie w "Marzycielu", rozbawił w "Ed Wood" i jako Willy Wonka w "Charlie i fabryka czekolady", przypadł do gustu w "Rozpustniku", pokochałam go za "Czekoladę", a moje serce ostatecznie podbił rewelacyjną rolą w filmie "Sekretne okno", natomiast "Jeździec bez głowy" i trylogia "Piraci z Karaibów" utwierdziły mnie w przekonaniu, że to rzeczywiście mój ukochany aktor (
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Homyku, nie zapomnimy o Tobie ![]() Żyrafa jest przednia
|
|
|
|
|
#1285 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rano ?Cytat:
Cytat:
Poza tym dla mojej klasy z liceum to miejsce, gdzie nie tyle "odnajdujemy się" (choć częściowo też), co mamy miejsce na organizację 10-lecia matury. Jest miejsce, jest narzędzie - inaczej musielibyśmy je sobie sami stworzyć, albo umawiać się mailowo-telefonicznie, co przy 30 osobach (w klasie bylo 40, ale nie wszyscy dotarli do nk) byloby raczej karkolomnym wyczynem ![]() Ale co do klasy perfumeryjnej - podobnie jak Strachulec, nie dopiszę się, choć bardzo chętnie przyjmę albo wyślę zaproszenia do Was
|
|
#1288 |
|
Rozeznanie
|
annmarie - jakies zaćmienie umysłu mialam, oczywiscie ze te pojde do sephory po flaszeczke
|
|
|
|
#1289 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A co do spotkań na iluś tam -lecie matury - wysłuchałam sprawozdania z jednego takiego i cieszę się, ze akurat miałam wymówkę w postaci sesji i nie musiałam się na nim pojawić. Wizja 30-tu paru osób, które wyczytywane alfabetycznie wstaja i relacjonują co to tam one w życiu osiągnęły - czytaj: liczba mężów i dzieci i zajmowane stanowiska poewoduje u mnie autentyczny dreszcz obrzydzenia. Mamy się spotykać bo jest nam miło spędzać czas we własnym towarzystwie, czy po to, żeby pomasować sobie ego licytując się co kto w zyciu osiagnął? Dziękuję, znam przyjemniejsze rozrywki.
|
|
#1290 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bardzo chętnie dopisze sie do klasy perfumeryjenej, a co tam ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

ah, Sabbath, to przez Ciebie! 

-gdzie mieszkasz?