|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLI
Nie wiem czy było - nie widze to wrzucam. Jeśli to dubel to przepraszam
Nowa ulotka o 7 listopada https://www.opiniodajnia.pl/biedronk...-2016/#slide/1 https://www.opiniodajnia.pl/biedronk...-2016/#slide/1
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2016-11-05 o 09:28 |
|
|
|
#3332 |
|
Konto usunięte
|
Zakonna jak nikt Ci do jutra nie odpisze, to jak u nas jeszcze będą albumy (a ostatnio były), to Ci to załatwię.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3333 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. W zeszłym tygodniu robiłam satysfakcję na sok i kierowniczka musiała się najpierw doszkolić jak to zrobić, bo z czymś takim pierwszy raz się spotkała. I wczoraj nieźle się uśmiałam, bo kręciłam się koło tych koszy wyprzedażowych i tu ktoś mi zza pleców dzień dobry mówi. Oglądam się a to ta kierowniczka i od razu zagaduje, że jakbym coś chciała z tych koszy to na kasie dopiero przy paragonie kasjerka sprawdzi jak to faktycznie wchodzi czy z rabatem czy bez i wtedy może wycofać. Nie wiem czy każdego tak uświadamiała, czy tylko mnie jako upierdliwego klienta. hahaha:
|
|
|
|
#3334 |
|
Zadomowienie
|
Wg tego: https://www.godealla.pl/blog/na-kazd...j-w-biedronce/ asortyment objęty promocją może się różnić w poszczególnych sklepach. Tak więc trzeba sprawdzać u kasjerek. Moim zdaniem to głupota i niepotrzebne dodawanie pracy kasjerom. Jeszcze tam gdzie nie ma kolejek, to nie ma problemu. Tyle, że na kilka b które mam w okolicy, w każdej jest zawsze kolejka, bo albo brakuje pracowników i kilka kas zamkniętych albo wszystkie kasy czynne ale jest ich za mało. Tak jakby nie można wywiesić listy produktów gdzieś przy koszach. Jest to dość niepoważne. Zaczynam sądzić, że specjalnie w ten sposób liczą na to, że ktoś żeby nie robić problemu kasjerce oraz innym klientom po prostu dla świętego spokoju weźmie i tak. Tymbardziej, że regulamin zwrotu towarów pełnowartościowych nie obejmuje zwrotu spożywki.
Zakonna, jak będę w b to zobaczę czy są jeszcze jakieś i najwyżej wezmę. |
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inspiracje były ![]() pyzy, pierogi odpowiedź na promocje w L.
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę na spokojnie przejrzeć wszystkie, co jest i jak coś, to się do Ciebie uśmiechnę ![]() Były cydry 2, 99 za sztukę, plastikowe kubki jednorazowe, woda Żywiec z sokiem, herbata saga, aluminiowe tacki, balsamy do ust Sowa, i zestawy do auta - chyba odmrazacz i rękawice. Stand azjatycki nie był ometkowany wogole. I kapsułki do prania lovela. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Przydałaby się lista
a ktoś pamięta jakie kosmetyki wchodzą? Tołpa? Nivea? bo nie chcę iść z całym koszykiem do kasy, bo wiem, że będzie afera za mną....
|
|
|
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz zrobię sobie kawę i postaram się zrobić listę z moich zdjęć. Byłam dzisiaj w jeszcze innej Biedronce (Szczecin, Derdowskiego), ale tam malutki stand - praktycznie same poniszczone kosmetyki :/ Wzięłam te farby co wczoraj (nijak nie oznaczone) i rabat wszedł.
http://www.prawieogarniam.pl/ 05.05. Golden Oreo 26.03. Moja przygoda z bieganiem 22.02. Neoguri - zupka chińska na wypasie Edytowane przez ladylukier Czas edycji: 2016-11-05 o 11:04 |
|
|
|
|
#3342 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w jakiej cenie byly landrynki 1kg?
|
|
|
|
#3343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3344 |
|
Rozeznanie
|
Takie wyprzedaże to ja lubię
Kupiłam głównie kosmetyki:- maska do włosów perfect me 450 ml za ok. 4 zł, - maska do włosów potters ginko za ok. 2 zł, - zestaw pantene szampony i odżywki 6x10 ml za 1 zł, - szczoteczki colgate cavity protection wyjściowo po 1zł za szt. i jeszcze nabiło rabat ,- jakaś maska do stóp z eveline za 1zł. Z koszy z kosmetykami nie zrabatowało mi jedynie kremu do rąk soraya zielona oliwka, mimo że miał pomarańczową cenówkę. Ze spożywki dorwałam jeszcze ostatnie cola cao i napoje frooli. Edytowane przez weepwill Czas edycji: 2016-11-05 o 11:21 |
|
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
U mnie kicha.
Byłam wczoraj po 19 i w koszach pojedyncze sztuki. Nic ciekawego. Wzięłam małe puszki Desperadosa i białe wino z żółtymi cenami. Na kasie nic nie zrabatowało więc oddałam. Kasjerka focha zrobiła że musi storno robić. Tłumaczyłam, że była żółta cenówka. Desperados po 2,19 puszka i wino 13,49 i skoro nie rabatuje na kasie to oddaje. Z chińskiego standu nic nie przecenione. |
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z tołpy był nawilżający żel pod prysznic. poza tym skarpetki złuszczające i jakieś maski w płacie, szampony i odżywki Pottera i chyba jakies płyny do ust, szczoteczki i psikacze do włosów, ale nie oglądałam dokładnie, bo mnie to interesowało
|
|
|
|
#3348 |
|
Konto usunięte
|
Ja kupuję kapsułki, które są akurat w promocji. Wczoraj w K. to był Ariel 22,99 za 30 kapsułek, ale z dotychczasowych doświadczeń Perlux sa najlepsze.
Edytowane przez 201803120844 Czas edycji: 2016-11-05 o 12:21 |
|
|
|
#3349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ok, skleciłam listę wyprzedaży w moich Biedronkach i wrzuciłam na bloga - link w podpisie W 4 Biedronkach, w których byłam brak truskawkowych batoników twarożkowych :/
|
|
#3350 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w dwóch b - w jednej nie było plakatu ani wyprzedaży, ale zdobyłam gęś. W drugiej udało się zdobyć parę łupów.
Na promocji był: Persil kapsułki 19,69 Lech free mohito w puszce 1,99 Wafelki pryncypałki 0,29 Mango chutney 3 Sosy patak 3 Bruchetta 2,99 Był też (nie wiem czy naliczało rabaty, bo nie brałam) Pasta konkwan - brak ceny Ryż jaśminiwy 2,09 Płyn Minos do nagrobków 2 Żywiec cytrynowy - brak ceny Czekolady magnetic Piwo, to o którym było już pisane Małe mentosy Cola cao Mokate 3 w 1 i latte Jakieś kremy w tubkach z serii be beauty Jakieś wina Były też pomarańczowe cenówki nad lodówkami, ale nie zaglądałam. Nie naliczył mi się rabat na takie małe Wafelki princessa, ale były w sumie po 0,20 zł/szt. Zauważyłam to w domu, a o 1 zł nie będę leciała ponownie. Edytowane przez Anika1986 Czas edycji: 2016-11-05 o 12:37 |
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w jednej B póki co i ta promocja to jakaś żenada... Nic kompletnie nie było. Albo wszystko już tak porozbierane albo nie mieli co tam włożyć... Wzięłam jedynie verdin cenówka 5,49zł i odliczyło mi rabat -2zł.
Później pójdę do drugiej i może w niej coś będzie... |
|
|
|
#3352 |
|
Zadomowienie
|
sosy Pataks w słoikach po rabacie - ok 2 zł;
ryż jaśminowy 500 g- ok 1,10zł; żel do włosów taft - ok 2,50zł |
|
|
|
#3353 |
|
cat lady
|
chaos cenowkowy, myslalam ze tylko rzeczy z zoltymi cenowkami wchodza na promocje, a tu sie okazalo ze z czerwonymi tez
![]() wzielam np chusteczki ze zmywaczem do paznokci za (2zl przed rabatem), jakas paste orientalna w saszetce (1,5), oraz hit:wino za 8 zl przed rabatem (foto z internetu) jak mi nie posmakuje bedzie do gotowania, mam 2 butelki.
|
|
|
|
#3354 |
|
Raczkowanie
|
Czekoladowy batonik twarogowy przypomina mi coś swoim smakiem.
Lata temu (no będzie już z 10 albo więcej) w biedronce był taki twaróg. Były czekoladowe, śmietankowe i waniliowe chyba. Sprzedawali je w takich plastikowych wiaderkach. Wnętrze batonika smakuje identycznie jak czekoladowy krem. Wie ktoś może czy można to jeszcze gdzieś dostać albo dostać coś zbliżonego? Edytowane przez cosek Czas edycji: 2016-11-05 o 14:17 |
|
|
|
#3355 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
chyba Diuna 1 l i sporo na patyku, ale nie pamietam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie nie ma Cola Cao musze tez znalezc ges - widzialam tylko piers, ale wole zrobic wiekszy zakup laczac to z produktami z wyprzedazy, zeby nadrobic z naklejkami z pomaranczowych cen bralam (i odliczylo mi rabat): - gume Mambe - 0,59 - napoj czekoladowy w saszetce - 0,29 - sos slodko-kwasny 3 - makaron z tapioka 4,99 - woreczki foliowe na kanapki z angielskimi napisami 4,99/opak - sos ostrygowy 3 - sos rybny 3 ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() umiecie ten ryz ugotowac na sypko? lubie ryz jasminowy i ten luzem zwykle bardziej oplaca sie kupowac, ale gotuje go wg przepisu i zawsze jest jak rozgotowany taka obrzydliwa pulpa
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-11-05 o 15:02 |
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy sos rybny mocno czuć rybą? Dziś odwiedziłam piątą i ostatnią biedronkę w mieście i udało mi się kupić sosy Blue Dragon w saszetkach i jeden w słoiku, sosy Pad Thai i grzyby mun
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dość tej promocji... wszystko sprawdzać na kasie, to nie jest robota...
ja dziś kupiłam: prażynki krewetkowe sos bengali x2 mleczko do ciała z Tołpy i odjęło 10 zł |
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dawno juz nie ma tych przepysznych sosow Blue Dragon
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

muszę na spokojnie przejrzeć wszystkie, co jest i jak coś, to się do Ciebie uśmiechnę
a ktoś pamięta jakie kosmetyki wchodzą? Tołpa? Nivea? bo nie chcę iść z całym koszykiem do kasy, bo wiem, że będzie afera za mną....

Kupiłam głównie kosmetyki:
?
taka obrzydliwa pulpa