|
|
#1651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IV
Wszytsko świetne, szczególnie podoba mi się sukienka. Jak możesz to zdradź, w którym lumpeksie byłaś (o ile dobrze pamiętam to jesteś z rzeszowa?).
|
#1652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś płaszczyk odbiorę!Cytat:
|
||
|
|
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
Dawno nic nie wklejałam z lenistwa ![]() Moje zakupy z ostatniego czasu, muszę się nalumpować na zapas ,bo niedługo wracam do pracy ,a wtedy z lumpeksów nici ![]() 1 Sukienka D-times , jakieś 4zł na wagę, przerobię ją na tunikę , bo jako sukienka jest za krótka na moje nogi 2 bluzko-tunika H&M , świetnie leży ,już ją kocham 18zł 3 portki od piżamy Secret possesions ok 2zł 4 portki od piżamy Marks&Spences ok 2zł 5 sweterek George 21zł -drogo ![]() 6 tunika H&M Mama , wprawdzie ciążowa ,ale ma pasek , którym mogę się obwiązać i nie widać ,a krój bardzo mi odpowiada 18zł |
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
c.d
1 golfik opus , kolor czekoladowy , przyda się , a skusił mnie dobrym materiałem 17zł 2 tunika Atmosphere chyba 15zł 3 bluza dresowa-tunika firmy nie pamiętam ,ale jakaś nieznana 18zł 4 sweterek Atmosphere 18zł 5 szmizjerka , firmy nie pamiętam i ceny też ![]() 6 torba Piaggio ok 4zł , zupełnie nie w moim stylu ,ale spodobała mi się i teraz będzie się kurzyć w szafie
|
|
|
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze jakieś dodatki buty 15zł ,pasek 7zł
|
|
|
|
#1656 |
|
Wtajemniczenie
|
Boze, dziewczyny, za te wasze łowy dalabym sie pokroic. Ja jutro i pojuutrze ide na lumpeks, bo normalnie jak patrze na wasze zdobycze, to mam ochote biec do lumpka. W ogole to jutro bedzie wsyztsko po 1 lub 3 zł, a pojutrze jest nowy towar, wiec ceny beda wysokie, bo wszytsko wycenione, ale jakbym cos fajnego znalazla to sie nie zastanawiam
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah Moon -fajne zakupy,szczegolnie podoba mi sie ta sukienka z pierwszego postu,ktora masz zamiar przerobic
![]() Kilka moich zdobyczy z ostatniego pobytu w SH (bylo groznie,ale cos tam udalo mi sie zlapac )1. zakiet vila, w rzecyzwistosci ma sliczny,czekoaldowy kolor. Kupilam ze wzgledu na haft na plecach,ale oakzal sie za maly <rozmiar S>2.zakiecik/bolerko kappahl. kolor khaki na zywo ![]() 3.szaliczek szary <oczywiscie kolor przeklamany na zdjeciu>moj ulubieniec,nie rozstaje sie z nim od zakupu ![]() 4.tuniczka Atmosphere z kieszonkami, noweczka...nie jestem przekonana co do niej,a wy co myslicie?nosic? |
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
SarahMoon, mam identyczna bluzeczke george, tyle tylko ze z wymianki. i super mi sie ja nosi. faktycznie, duzo za nia dalas:/
fajniutka ta torba biala, jesli wystawiasz cos na all, prosze o nick na priv
|
|
|
|
#1659 |
|
BAN stały
|
Jakie świetne ciuszki wyszukałyście !! Ja mieszkam we Wrocławiu i u nas ciuchlandy strasznie pogorszyły się . Do tego należe do nieco większych kobitek, to już żeby coś fajnego na siegie dostać to żadkość !!Jest tu jakaś z Wrocławia ?????
|
|
|
|
#1660 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie bardzo podoba ) do takiego stylu sportowegoi bardzo ladniusi paseczek i buciki a u mnie dostawa jutro Juz nie moge sie doczekc...niestety nie moge isc od rana ale pojde o 12...;/
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejżałam te tzry dni z waszych zakupów i pisze co mis ię podoba:
malinka100 - torebka mi się podoba i fason i kolor rzatago - bermudy jak dla mnie .kasiek87 - no ładne te buty , ach te babiszony - podoba mi się to określenie super_karo - sukienka BHS - moje klimaty ![]() aniser - żakiecik vila boski Pewnie jeszcze coś mi wpadło w oko, ale w parcy piszę i muszę się ukrywać - eh. A swoją drogą nie wkurzają was te latające reklamy totolotka, bo mnie tak
|
#1663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedzmi dokąd on Tobie sięga? Bo trochę przed kolano i właśnie ta długość mnie zniechęca do niego, z kolei na mojej siostrze, która mam ok 175 cm wygląda dużo lepiej i nie wiem czy go zostawić czy sprzedać. A i ja dałam za niego 12 zł na wagę
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Wtajemniczenie
|
SarahMoon - wsytko mi sie podoba !
aniser - zakiet Vila cudowny, ale wyglada zupelnie jak fioletowy az tak sie przeklamaly kolorki ? bo jako fioletowy podoba mi si ejeszcze bardziej niz braz hihi a tuniczka słodka
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
zaglądam do Was na watek codziennie i ślinka mi cieknie jak widzę Wasze łowy!! Byłam ostatnio na ponad 2 miesięcznym odwyku lumpkowym z powodów finansowych, chodziłam tylko w ostateczności i kupowałam córeczce spodnie bo bardzo wydłużyły się jej nóżki no i zaczęła raczkować a co za tym idzie mocno się brudzi!! Dziś mogłam iść po raz pierwszy po tak długim czasie i aż mi się ręce trzęsły z radości. Oto moje dzisiejsze łowy ( jeszcze przed wypraniem więc nieciekawie wyglądają ) za wszystko zapłaciłam 41 zł 1. mocno czerwona bluzeczka Dorothy Perkins - przekłamany kolor na zdjęciu, ma spory dekolt 2. bladobłękitna bluzeczka jeszcze z metką MOJO 3. jw tylko pokazuję kwiatki jak ma naszyte przy deoldzie 4. torebka letnia z prawdziwymi bambusowymi rączkami!! nie tam jakis badziewny plastik bezfirmowa 5. słodka zielona torebeczka z miękkiej skórki - bezfirmowa 5. czekoladowa bluza z kapturem z welurku Active
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
cd.
1. czerwony gorsecik TOP SHOP niestety za mały - znajdzie nowego właściciela 2. jw. 3. bielutki sweterek zawiązywany pod szyjką - też poszuka nowego właściciela ( mała kuzynka się ucieszy) 4. jw. 5. śmieszna bluza bezrękawnik z takiego troszkę nie przemakalnego materiału Firetrap
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, jakbym wystawiała torbę dam znać, a teraz prędko jeszcze dzisiejsze zakupy ,bo zaraz muszę lecieć
1 Tunika papaya ,a raczej golf w rozmiarze 18 ,który na mnie wygląda jak tunika 17 zł fatalnie wyszedł na zdjęciu , w rzeczywistości fason i kolor lepszy 2 sweter New Look 16zł , troszke ciasny ,ale ja kocham ten kolor 3 koszulka Atmosphere 14zł 4 wełniany nietoperz Atmosphere 5zł ( bo miał dziurkę) I dostałam jeszcze gratis super maskotkę dla dziecka
|
|
|
|
#1668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja bym nosiła tą tunikę gdyby pasowała Nie mogę się zmobilizować żeby zrobić zdjęcia moim dzisiejszym zakupom....
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ciotka kupiła dla mnie bluzkę z Miss Selfridge za złotówkę. To zależy od sprzedawcy, zazwyczaj ceny nie przekraczają 5 zł, choć niektórzy walną cenę 20 zł "bo to H&M".
|
|
#1670 |
|
Rozeznanie
|
no to ja zaprezentuje moje zdobycze
spódnica letnia only - 7zł musztardowa retro bluzeczka - 8zł (milosc od pierwszego wejrzenia) wizaz 011.jpg wizaz 016.jpg |
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
gosiaaaa1 bardzo fajne zakupy!!
SarahMoon fajna to torba i bufiasta(?) tunika
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
aniser a gdziez to bylo tak groznie?
u mnie znowu kicha, beznadziejny jest ten lump, a tak sie cieszylam ze go otwieraja SarahMoon a Ty gdzie kupujesz?
|
|
|
|
#1673 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem dzisiaj bardzo niezadowlona
urawałam się ze szkoły na dostawe, wchodze .. a tam widze jak dziewczyny wychodzą z wielkimi worami .. no i już wiedziałam, że dla mnie nic już nie zostało ![]() 1. bluzka w truskawki taka bokserka jakby 4zł 2. sweter z rękawkami 3/4 dorothy perkins 5zł jakoś zdjęć marna bo i zakupy marne .. w sobote może sobie odbije jak biędzie za co
|
#1675 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Eeee, nie jest tak źle Ładna ta w truskawy![]() Za to moje jeszcze skromniejsze spodenki river island 10 niestety w domu okazały się za małe
|
|
|
|
|
#1676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Shatin, kosmarka- dzieki dziewczyny
Cytat:
dorzucam zdjecie z fragmentem haftu,tam lepiej widac,ze zakieciki serio jest brazowy ![]() A sama zaluje,ze fioletowego nie udalo mi sie upolowac,chetnie bym ponosila ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszcze takiej zdobyczy![]() Cytat:
![]() Tylko troche nieuwaznie bo sie z jakas inna kobitka w drzwiach na chwile zaklinowala ![]() Generalnie byloby wesolo,gdyby nie to,ze i lokcie wsrod pan poszly w ruch ![]() No wlasnie tez mi sie ta tuniczka wydaje taka troche pstrokata,ale wzielam,bo ma nawet metki papierowe i szkoda mi bylo zostawic,a potem zalowac... no i podlaczam sie do pytania-SarahMoon-gdzie upolowalas ciuszki?
|
||||
|
|
|
#1677 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co przerabiać na tunikę?? nie może teraz służyć jako tunika ?![]() Cytat:
miałam taką samą tunikę Atmosphere też z lumpa hyhyhy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jakbym taka zobaczyła też od razu byłaby moja
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Super_karo ,jestem pod wrazeniem! boskie zakupy i slicznie wygladasz w tej czarnej sukience
Kasiek87, co za buty!! rewelacja!
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
Super karo....
jakie zakupy ( i ich ceny)!!!! CUUUUDA
Jak porządny wariat z miejsca odrzucam podejrzenia o moje szaleństwo. I'd rather hurt than feel nothing at all... Edytowane przez suzuranka Czas edycji: 2008-02-27 o 18:17 |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Dziś płaszczyk odbiorę!

Jakie świetne ciuszki wyszukałyście !! Ja mieszkam we Wrocławiu i u nas ciuchlandy strasznie pogorszyły się . Do tego należe do nieco większych kobitek, to już żeby coś fajnego na siegie dostać to żadkość !!

miałam taką samą tunikę Atmosphere 
jakie zakupy ( i ich ceny)!!!! CUUUUDA
! zawsze najlepsze spodnie znajdujesz