![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Madzia ruchliwy jest, jak siedzi to czasami tak macha nogami że bujać się zaczyna. Włożyłam go na chwilę , był już w śpiworku więc nie miałam jak przypiąć. Wracam, nogi wiszą, twarz w bujaczku.
Agusia brawo za wagę. Z przybieraniem nie pomogę bo nigdy w to nie wnikalam. Kupiłam kawę rozpuszczalna dowe Egberts (nie pamiętam jak się pisze) o smaku karmelowym. Wczoraj dla gości zrobiłam bo sama nie pije. Pięknie pachnie, mówili że w smaku też czuć. Nawet jak sprzątałam to jeszcze czuć było, aż mi się zachciało. |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nauczylam sie karmic z podkurczonymi nogami i staralam sie nie usnąć podczas aby szybko obrocić sie i zajać dobrą pozycje. I jest lepiej, nie jestem taka polamana.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-07 o 07:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Hej.
Noc z 4 pobudkami i płaczem. Lulanie w wózku uratowało nas. Jest zielona kupa z większą ilością śluzu. Cycusia je. Dzisiaj na 14.10 idziemy do lekarza. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-11-07 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy dobrze robie
![]()
![]() |
#2855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Agusia piękna waga ![]() Ja dzisiaj będąc u lekarza po proszę o zwazenie... szczepienia nam się przesuną Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Teraz mąż mi kupił Inkę karmelową
![]() Madziu aż miło się czyta jak piszesz o Waszej rodzinie. Mój Tż podobny do Twojego. Też pomaga i zrobi wszystko co potrzeba.Np od początku prasuje Idki rzeczy.Wiadomo ma swoją pasję crossa i gokarty i też czasami wychodzi pojeździć ale ja uważam że to jest super . Już obmyśla jak Ida będzie jeździła gokartem. Ja chyba na zawał zejdę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
Jak komus mowie, ze mój mąż podaje mi Gabi do karmienia i to on szybciej sie do niej budzi to się dziwią.
A ja czasem sobie śpie, Gabi jęknie to ją tam pobuja i poprzytula lub nóżkami porusza jak złe bączki są. Ja spioch, mąż skowronek wiec to chyba tez ma duże znaczenie ![]() Tylko szkoda, ze czasu tak malo. Praca plus studia. Ale jak tylko może zajmuje się Gabi.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-07 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Aniu, super, że chrzciny udane i oby Majeczka szybko do siebie doszła ![]() Madzia, to fajny weekend zaliczyliście! Ja na mojego męża też nie mogę narzekać ![]() ![]() ![]() ![]() Poszłam na pocztę z awizo - przekaz pocztowy. Od ZUSu!!!! Dziwna kwota, bo to na jedną pensję za dużo, na dwie za mało, więc nie wiem. I tak tego nie odebrałam, bo Pani na poczcie rano nie dysponowała taką sumą ![]() ![]() Gdzie się podziewa madzius90 i kaska87? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczęta
![]() Ja już po lidlowych łowach. Nawet tłumów nie było,ale sporo się nagrzebalam zanim wszystko znalazłam. Mam 2 paczki body 74-80, 2 paczki spodenek 74-80, 1 paczkę 62-68 jeszcze na teraz. I dla kuzynek 1 paczkę body 62-68,.1 paczkę body 74-80 i 1 paczkę spodenek 62-68. Zadowolona jestem ![]() Ps.Baśce chyba wyjdą zęby w tym tygodniu,już czuję je bardzo blisko powierzchni |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Ooo rany to dziś w lidlu ciuszki! My dopiero wstajemy. Kurde auto mam dalej nie sprawne. Nie dzialaja mi kierunkowskazy..to jak ja pojade?! Ryzyko wielkie..ehh
![]() |
#2861 | ||||
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny! Po długiej przerwie
![]() Wywołała mnie do raportu CIERPLIWOŚĆ smsem (dzięki ![]() Ja miałam po porodzie lekki zjazd formy ogólnej- mąż w pracy poza domem od pn do piątku i ja z dwójką sama. Potem żłobek Rafka i od razu choroby. Leoncik skończył wczoraj 5 miesięcy. 6200 i sama nie wiem ile cm szczęścia. Gaworzy, przewraca się na boki i obraca wokół własnej osi na dywanie, podnosi pupę do góry ale jeszcze nie wykombinował co z tym dalej się robi, zębów brak, pójdzie na ręce do każdego i się dużo uśmiecha. Jest spokojniejszym dzieckiem od Rafka (uff). Dalej karmię piersią i w nocy tak ze 3,4 razy pobudka- ale mały śpi z nami to taka przerzutka z jednej piersi do drugiej więc mogę powiedzieć że przesypiamy noce. Mamy problem od miesiąca z infekcją- Rafek przywlekł ze żłobka zapalenie oskrzeli. On zjadł jeden antybiotyk i zdrowy, a Leoś już Amotaks, Zinnat i dalej charczy i kaszle. Nie wiem już co mam z nim zrobić, bo nie wyobrażam sobie 3 antybiotyku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ANIA- gratulacje chrzcin i że Maja tak ładnie wytrzymała ![]() MADZIA- dobry tatuś to skarb ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Ohooo! Nie wiedziałam, że dziś coś w Lidlu dają
![]() ![]() zebrah! ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-11-07 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas noc znośna tylko przerwa od 2 do 3:30 na cyca, przebieranie, cyca, kupę, cyca, zasypianie, zle bączki...
#2865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Obawiam się, że jutro rano pani nadal nie będzie miała takiej kwoty bo wieczorem się rozliczy... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O Nabbudzie pisała PikPik, ze jej Rafał miał podawany. Ja wiem, że to steryd. Kombinezon mamy na 68 teraz i 74 na później. Marcelina podobna wagowo do Leosia ![]()
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Pokażcie co macie z Lidla bo niewiem czy iść popołudniu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zadomowienie
|
Ania,super,że chrzciny udane
![]() Madzia9999, bardzo fajnie,że się zrelaksowalas na weekendzie, naladowalas baterie ![]() Fiazo,2 dzieci na głowie i jeszcze gości przyjmujesz,podziwiam!!! Gratuluje obrotów ![]() Agusiu,ładna waga ![]() Australia,mój się jeszcze boi iść na spacer z Basią,nawet mu nie proponowalam. Ja też się cieszę, gdy mogę posprzątać ![]() ![]() Zebrah, fajnie że się odezwalas;-)wszystkiego najlepszego dla Leosia:-* Ja też mam na 74 kombinezony,jeden nawet takie małe 80 Jejku, wczoraj byłam u męża rodziny i była tam jakaś znajoma rodziny i jakoś dziwnie gadala, że karmię,a wcale nie mam cyckow jak Holenderka(?), że Basia podobna do mojego szwagra, itd. Nie wiem,co to za insynuacje były. Potem mi mąż wytłumaczył,że jest zła na synowa,że nie karmi piersią swojego synka,bo jej piersi będą wisieć. No cóż,na nią zła ze nie karmi,na mnie zła,że ja karmię. Nie ogarniam tego,wkurzona wróciłam do domu |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Serio wasi mężowie nie chodzą na spacery z dziećmi?Mój na pierwsze spacery już wychodził sam.Pomimo że maleńka się darła jak szalona
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wraca do domu na kąpanie. A w weekend o ile ma wolny razem gdzieś się bujamy ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Jak tu dziś sie zmusic do spaceeu jak tak brzydko brrr Wietrze cały dom zanim zapale w piecu, moze to wystraczy hehe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() U nas rzuca śniegiem i deszczem, nigdzie dzisiaj nie idziemy ![]()
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole mam duzo spodenek, ale chodzimy ciagle w tych samych, bo uwielbiam leginsy. A dostalam duzo jeansów lub wlasnie z lidla takich cieplych sztruksów. Ale przeciez Gabi ugotowalaby sie w takich. Dla mnie wygoda to podstawa, wielu ciuszkow nie ubralam, bo nie coś miały np guziki z tyłu, niewygodne gumki itd Chcialabym body z lidla, ale napewno wieczorej juz nic nie bedzie. A jak maz przyjedzie pozno to juz w ogole nie pojade. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Dla mnie nie pojęte jak kobieta w ciąży czy po ciąży staje się dobrem publicznym. Każdy uwaźa, ze moze skomentować wygląd brzucha po ciazy, piersi, juz nie wspomne o wychowywaniu. Czy ja mowie komuś-masz małe piersi? Albo macam po brzuchu i mówie ooo jaki piwny! Chyba w Polsce taka mentalność. Wpieprzaja sie w czyjeś zycie i wychowywanie dzieci jakby to było właśnie dobro publiczne.
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
My również po lekarzu przejdziemy się do lidla bo brakuje nam bodow z długim rękawem.
U mnie Maja zdecydowanie idzie na długość ![]() Dziękuję dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
W Biedronce Lovela za 12,99
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- A z Lidla w końcu zrezygnowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Nie było mnie od zeszłego tygodnia, no po prostu nie miałam czasu nawet podczytać! w weekend szkoła i tak jakoś zleciało. Przepraszam Was bardzo, ale nie dam rady nadrobić, chyba z 15 stron naskrobałyście w te kilka dni! ![]() Do lidla niestety nie mam jak się dziś wybrać ![]() ![]() Przede wszystkim mam nadzieje że w Decathlon dostanę strój na basen :P Małyy za tydzień kończy 5 miesięcy a jeszcze nie byliśmy bo nie mogę się zmobilizować z tym strojem żeby kupić ![]() a z dobrych wieści w piątek na rynku kupiłam sobie buciki,pierwsze od dawna na obcasie, takie botki n a teraz. gość mówi że po 12 zł więc biorę dwie pary, byłam z babcią, ona wzięła jedne i płacimy. ja daje 25zł babcia 20zł a on od babci wziął 20 ode mnie 10 oddał babci i powiedział żebyśmy same się rozliczyły ![]() ![]() tym sposobem kupiłyśmy 3 pary butów za 20 zł ![]() ![]() tak patrzę że Franek już nie odbiega wagą od rówieśników ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to jest właśnie " polaczkowa" mentalność. Jak mogę komuś do*☠☠☠ać to to zrobię i będzie mi z tym najlepiej na świecie ![]() Cytat:
Dziś jeszcze Kaufland zaliczę bo biale Pampki na promo a a nocy Dady nie dają rady u nas ![]() Cytat:
![]() Waga Franusia super! M waży podobnie ![]()
![]() |
#2877 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Ja przy opryszczce bralam tabletki hascovir. Podobne działanie i potwierdzam, naprawdę działają na długo. ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Miałam okropne opryszczki i jak nie mogłam zdobyć recepty na hascovir to brałam neosine. Naprawde długo nie miałam pojęcia nich oprychy |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny odzywają się na fb. Motylek wrzuca fotki dzieciaków i narzeka na syf po paleniu w kominku ![]() kaska87 z dziećmi ma bostonkę ![]() madzius90 robiła podwójną imprezę urodzinową (Bartka i swoją). No, to chyba tyle ![]() Cytat:
A swoją drogą Cierpliwość wywołała Cię do raportu, a sama nie raportuje od dłuższego czasu ![]() Ja z lekami nie pomogę, bo zupełnie nie mam na szczęście z nimi doświadczenia. W każdym razie zdrówka życzę, oby się obyło bez kolejnego antybiotyku. Tak mi się przypomniało, że motylek też się długo zmagała z kaszlem u Kuby i też jakieś antybiotyki miała i inhalacje. Może ją wywołam do odpowiedzi na fb ![]() Ciebie też oczywiście zapraszamy ![]() Ja mam 68 ale wielki jakby był na 80. Wybieram się do sh czegoś poszukać, bo potrzebuję też kurteczkę i coś na święta, a takich ciuszków zawsze sporo. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Radena- w pokoleniu naszych rodziców to się od razu flachę dawało albo karmiło 6 tygodni w sporej większości. Dla takich mamo/teścio/ciotek kp to egzotyka i stąd te wszystkie komentarze myślę. Jak jeszcze słyszę jak to się gotowało grysik na krowim mleku i dawało niemowlakom i dziecko tak długo spało najedzone i zdrowiutkie to ehhh... Edytowane przez zebrah Czas edycji: 2016-11-07 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my jednak na spacerku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.