|
|
#2041 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LX
Obejrzałam pierwszy odcinek Młodego Papieża myśląc sobie "teatr, nudy, teatr, Wielkie piękno..." a to prosz, ten sam reżyser i wszystko jasne.
Dalej będzie inaczej...? Na plus muzyka i zdjęcia |
|
|
|
#2042 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Poki co nie jest inaczej, a juz 6 odcinków widziałam. Pozytywnie zaskakuje.
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warto zostać dla kardynała chociażby. I tej cichej eminencji w tyle. Moim zdaniem mistrzostwo gry aktorskiej. Później ważniejsze stają się dialogi etc. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-07 o 19:47 |
|
|
|
|
#2044 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znad (nareszcie) obłażących stóp
Trochę się naczekałam, maskę robiłam w sobotę tydzień temu ![]() Cytat:
![]() W tym szkopuł, że nie bywam. U mnie w mieście nie ma, a dalej się nie zapuszczam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
Zaczęłam od USA, doszłam do któregoś momentu. No to mówię sobie "może duński będzie lepszy". Nie zdzierżyłam tym bardziej - pierwszy odcinek i widzę TO SAMO zagrane przez innych aktorów ![]() Edit: narzekam, a zobaczyłam całe 3 sezony USA i dałam mu 8
|
|
#2045 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki, to męczę YP dalej, ale to już jutro
![]() Ad pomadko-błyszczyków NYX... żaden z dwóch zakupionych odcieni mi nie pasuje Za brązowe, jak żyć.
|
|
|
|
#2046 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.ale we drzwi cienszko potem się zmieścić ![]() Cytat:
![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tak, duńskie zaczyna się tak samo, też wyłączyłam, ale ponoć dalej inne i finał inny. Tak czytałam. Ten ponury klimat trzeba czuć i lubić. Mnie ta historia w USA chwyciła i wciągnęła, dosyć wiarygodnie bo dramatycznie przedstawiona. Wiadomo, widzę też sztampę w tworzeniu wątków, zresztą na nią narzekałam, że takie to schemtyczne momentami, ale mimo wszystko dostrzegałąm tam taki bolesny, w miarę realny mrok. Cytat:
Zacnie się prezentowały, wyglądały very you. O to masz na odwrót niż ja, na mnie wszystko za różowe. Kurcze z płynnymi pomadkamy to lypa po calości, nawet stacjonarnie nie przetestujesz , mimo że macie Nyxa, no bo jak z takiego testera na usta? bleeeeeeeh. |
||
|
|
|
#2048 | |
|
Nindżopesz
|
Ha ha
![]() Trzeci leci ![]() A z tym kolorem wina dobre, nawet biały i czerwony są winne ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() #problemypierwszegoświata Za to te NYXy rewelacja jeśli chodzi o trwałość. |
|
|
|
|
#2049 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mamy Nyxa, w D., o ile pamiętam.
Zjadłam paczkę pierogów, dojadłam chorizo i czekoladą i tak właściwie to jestem głodna...
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako i ja, w poszukiwania mojego idealnego brudno-beżo-różu kakałka ![]() Pono KIKO takie miało, ale no u nas nie uświadczysz. Dlatego dłużej mi zejdzie. Serio, od daaaaaaawna mam wrażenie, że Śląsk sie kompletnie nie liczy w kwestii otwierania filii sieci sklepowych, co mnie dziwi niezmiennie, że jest traktowany jak jakiś grajdołek. Po chyba 200 latach doczekaliśmy się MACa. Łaska pańska. A wszystkie inne firmy, sieciówki, wchodzą do nas jako OSTATNIE. Na samym końcu. Nie czaję tego Że o braku perfumerii niszowych nie wspomnę Serio czasem się czuję jakbym mieszkała nie w aglomeracji tylko kurcze na Podlasiu co najmniej. Aż mi łyso czasem w rozmowach, gdy słyszę nie macie tego w Katowicach? Serio? Jakim cudem? No właśnie, jakim?Małż mi to kiedyś tłumaczył specyfiką społeczności regionu, że robotnicze, że niby nie nisze nam w głowach. Ale litości, struktura społeczna się bardzo zmieniła, jest popyt na wszystko, przez dworzec przewijają się tłumy, jest wielokulturowo Nosz kurka byłby zbyt. Nie wiem, może haracze za wysokie? ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Nyx otworzył własne sklepy w dużych miastach w Polsce. Zatem w Wawie też. Douglasy często nie mają pełnej oferty. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-07 o 21:41 |
|
|
|
|
#2051 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2052 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja uwielbiam |
||||
|
|
|
#2053 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ale na planach sie pewnie skonczy
|
|
|
#2054 | |||||
|
BAN stały
|
Znad śledzia w śmietanie i pstrąga w galarecie
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale co najbardziej szokujące, mój jedenastoletni siostrzeniec (fan Ninjago, dla którego nawet oglądanie programu informacyjnego to nudy, strata czasu i katorga) dał się wciągnąć w ten klaustrofobiczny klimat rodem z Kafki! ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2055 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zajadam sie na noc nowymi Skittlesami limitowanymi - Dark Side- jakie to pyszneeeee
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Fajnie, może szybciej wyrośnie z "duhrnego wieku". ![]() W ogóle, to ja myślałam, że on już dawno skończył gimbazę, tym bardziej mnie szokło jak go do lekarza prowadzasz. Jakoś tak myślałam, że to już minęło hoho lat, mam wrażenie, że juz 5 lat temu był w gimnazjum. ![]() Cytat:
![]() Ad seriali, mam zamiar dać szansę Belfrowi, ale z racji awersji do samej nazwy już, wiadomej instytucji i wszystkiego co się z nią wiąże, oraz polskich współczesnych produkcji filmowych, bardzo mocno się opieram. Muszę mieć na to dzień, bo lubię młodego Stuhra, i to w zasadzie jedyny powód, dla którego podejmę się próby obejrzenia. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-07 o 23:45 |
||
|
|
|
#2057 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A jak
i nawet lepiej smakują niz zwykle
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Aż se wygooglałam je
Zjadłabym takiego nułara. ![]() O o. Czyżby niedostępne w Polsce???????
|
|
|
|
#2059 |
|
Piers do przodu
|
Narobiłyście mi smaka tymi nowymi niedostępnymi Skittlesami
![]() brzmią mega smacznie ......
|
#2060 | |||||
|
BAN stały
|
No co za złośliwe stworzenie!
Okazja jest taka, iż dostałem mały zapasik garmażeryjny z okazji bycia szoferem na 65. urodzinach (a poza tym chyba jodu mi brakowało, więc nie ma śmiania się ) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przeż wiesz do czego piję, rozbawiło mnie wtedy Twoje stwierdzenie, że ryba w galarecie to okazja 2. Ło hesusie to ich jest dwóóóóch?? ![]() W ogóle, to ja nigdy nie wiem, w której klasie ma się ile lat i kiedy się zaczyna gimbaza. Niech już znoszą ten podział bo nigdy nie wiem gdzie kogo przypisać.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-08 o 00:51 |
|
|
|
|
#2062 |
|
Piers do przodu
|
Polazlam na all a tam moje ukochane landryny Jelly Rancher
|
#2063 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale u mnie w domu ryba w galarecie to serio tzw. okazja Chociaż nie, wróć! Nie robimy ryb w galarecie Cytat:
![]() Cytat:
To znak, by dać upust swoim skrywanym pragnieniom, klikaj!
|
|||
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. O senkju very macz, mam nadzieję, że nigdy mi się ta informacja nie przyda. No powiedzcie sami, galimatias. Nie chce mi się spać. A pobudka o szósmej. Nic to, walnę kielona valusedu i zobaczę, czy mnie zetnie. |
|
|
|
|
#2065 | |||
|
BAN stały
|
No sama widzisz!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2067 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2068 |
|
To ja :)
|
|
#2069 |
|
Nindżopesz
|
Dopiero zwróciłam uwagę na ścianę Ewusi - czad! Ale nie zazdroszczę polerowania
|
|
|
|
#2070 | ||
|
Panaroja
|
bry snad cherbaty zieloney i ziewania
![]() Cytat:
!2.i różowy tysz a nawet złocisty - na przykład tokajowy Cytat:
2. w tym wieku NIKT nie toleruje programów informacyjnych dziś -2 rano, teraz słoneczko wychynęło , i właściwie coś bym zjadła, bo mam tryb odkurzacz mode on, ale nie mam co
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Trochę się naczekałam, maskę robiłam w sobotę tydzień temu 

Sosnowiec Plejada. Na bank stoisko jest w Silesii CC. Z listy sklepów/punktów online, nie wynika, żeby był bliżej Ciebie, ale sprawdziłąm tylko 2 miasta na szybko.
Zaczęłam od USA, doszłam do któregoś momentu. No to mówię sobie "może duński będzie lepszy". Nie zdzierżyłam tym bardziej - pierwszy odcinek i widzę TO SAMO zagrane przez innych aktorów 

Zacnie się prezentowały, wyglądały very you. 

Serio czasem się czuję jakbym mieszkała nie w aglomeracji tylko kurcze na Podlasiu co najmniej. Aż mi łyso czasem w rozmowach, gdy słyszę nie macie tego w Katowicach? Serio? Jakim cudem? No właśnie, jakim?

Jakoś tak myślałam, że to już minęło hoho lat, mam wrażenie, że juz 5 lat temu był w gimnazjum. 
)
Niech już znoszą ten podział bo nigdy nie wiem gdzie kogo przypisać.