|
|
#3721 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Jajka bardzo zdrowe maja zdrowe tluszcze
Cytat:
Tz mi nie pakowalam poprostu otworzyl i wszystki bylo wiadomo Cytat:
Ja akurat go lubie mam bawet jego kiazke ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Dzis mam lekarza , ciekawe ile wazy <3 ja w tym miesiacu 2kg przytylam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po 2h mialam 8,6. Zastanawialam sie jeszcze czy moja szpitalna "dieta" mogla miec wplyw na wynik, bo nie wydaje mi sie jakos bardzo przekroczony. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
pracuje z domku więc jeszcze grzejemy się z Maciupkiem w łóżku ![]() Mały od rana ma czkawke... Jak ją w końcu poczułam to mam wrażenie że ma każdego dnia
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już po godzince od wypicia i wkłuciu, narazie jest spoko
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3726 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój mi wszystko przywiózł, ale sąsiadki z sali, po cesarce przywiózł spodnie biodrówki... Ale mu się dostało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aaa mam 2 kilo na plusie, jej cudownie, mniej do zrzucania będzie, chyba że jeszcze nadrobię Młody życzy sobie gofry, no cóż czas podnieść dupkę i dziecia obsłużyć.
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie nie. Jedynie co to mam już tak duży brzuch,że on mi przeszkadza w siedzeniu ![]() ja też tak mam
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-11-08 o 08:42 |
||
|
|
|
#3728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
a ja myslalam ze któraś z pazdziernikowek ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My zaraz jedziemy z córcią do okulisty. Dziś tylko po receptę na krople,a 17-go na badanie. Mam nadzieję,że wzrok się nie pogorszył
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
Na początek bardzo mocno dziękuję za wszelkie wsparcie i odzew w mojej sprawie Otóż na IP udałam się bo zdrętwiała mi lewa część brzucha i przestałam czuć ruchy dzidziusia. Do samochodu szłam lekko zgięta, nie mogłam się wyprostować. Bardzo mnie bolało przy podnoszeniu nogi lewej do góry, jak ubierałam skarpetki, but i to mi niestety zostało do dziś. Jak tylko weszłam na IP pani doktor powiedziała bez badań, że mają pisać kartę przyjęcia do szpitala, potem było badanie, usg i diagnoza kolka nerkowa i zastój moczu w nerce prawej. Z wypisu ze szpitala dowiedziałam się jeszcze, że przyjęto mnie z zagrożeniem poronienia Dostałam kroplówki - magnez, pyralgina, na spę 3x2 tabletki, potem magnez 3x2 tabletki. Ból przeszedł szybko, już po pierwszej kroplówce i nie wrócił. Jak dla mnie był on znośny, albo miałam lekki atak, albo spodziewałam się czegoś gorszego. Opieka w szpitalu świetna, cieszę się, że zdecydowałam się pojechać, nikt nie potraktował mnie jak panikarę. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie Do dziewczyn które pisały o rzęskach - też chciałam zrobić przed porodem, ale boję się wypadania i braku czasu na uzupełnienie. Dlatego jednak zrezygnuję, myślę, że dzidziuś da mi zrobić lekki makijaż Jeszcze jedno przemyślenie ze szpitala - kobieta, która zaczęła rodzić w nocy. O 1 dostała bóli, o 3 nad ranem się nasiliły na tyle, że nas obudziła. Jak ona sie biedna męczyła, serce mi pękało, że musi być sama w takich chwilach, że nie ma przy niej bliskich Także jeśli któraś się waha czy brać męża to nie zastanawiajcie się
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2016-11-08 o 09:03 |
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moja mama miała podobnie co prawda 40lat temu, ale środek lutego, śniegu metr, -10 na dworze a ona wychodziła do domu w piżamie, kapciach i taty kurtce ![]() Teraz mi się przypomniało jak mama mnie urodziła to jej koleżanka obiecała, że jak będzie córa to jej kupi bukiet róż, no i wparowała do szpitala z tym bukietem, chwile gadają i do niej "wiesz, że Twój nie przyjedzie? Jak tylko dowiedział się, że tym razem córa to zaraz przyszedł do nas i teraz to już pewnie nawet od stołu nie są w stanie wstać". |
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i super że miałaś fajną opiekę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem dziś wykończona... Michał co chwilę się budził w nocy z palcami w buźce - chyba kolejny ząbek będzie. Jak się położyłam do łóżka to za chwilę Wojtek zaczynał kopać... ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie rodzić bez męża, z nim czułam się pewniej |
|||
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dbajcie o siebie )
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Kochane
Ja tez duzo jajek jem :P jajeczniczka z pomidorkami mmm Justi powodzenia ! jak wytrzymujesz na czczo ? ![]() Srebereczko dobrze ze sie odezwalas ! Ciesze sie ze juz wszystko ok i ze nic Wam nie zagraza wracaj do pelni sil ja tez chce z mezem rodzic ![]()
|
#3738 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ja jak zawsze z doskoku
![]() Byłam wczoraj na wizycie i mój maluszek ma się dobrze w sumie to nie taki maluszek bo waży już 1077 on chyba nabiera masy, aby bronić się przed starszym bratem z przepływami wszystko ok , chociaż w pierwszym pomierze wyszło mi na granicy i już spanikowaliśmy z lekarzem , ale wziął mnie jeszcze raz i powtórzył badanie dwu krotnie i wszytko wyszło ok ufff już widziałm zabieg w postaci transfuzji i bobyt w szpitalu , dobrze, że jednak jakiś błąd czy źle wykonany pomiar nie wiem , ale ważna , że wszystko wyszło ok , po za tym mój lekarz teraz wyjeżdza gdzieś do ciepłych krajów na dwa tygodnie a tylko on może teki zabieg przeprowadzić , dobrze , że tylko nas nastraszyło , powiem wam , że chyba bardziej on pobytu, zabiegów i porodu to bije się, że będę musiała moje dziecko zostawić w domu na kilka dni, ja nie wiem jak ja tą rozłąkę przeżyje , chyba będę tam ryczeć cały czas echhh na razie jeszcze do porodu mam czas, ale już wim, że bedzie to styczeń , bo czeka mnie cesarka w 38 tygodniu ciąży , pytałam czy mogę naturalnie , ale lekarz poiwedział, że boją się podać oksy jak pierwszy poród był przez cesarskie cięcie i nie minom nawet dwa lata między porodami , bo ciąże konfliktowe rozwiązuje się najpóźniej do skończonego 38 tygodnia ciąży czyli jakby wywołanie by u mnie było pewniakiem , szkoda , myślałm, że jak naturalnie urodzę to jednak szybciej do siebie dojdę i będę mogła szybko zająć się dwójką dzieci a tu lipa :/
|
|
|
|
#3739 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Czas czekać na kurierów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
||
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
wlaczylam hjakas playliste na YT - mozart dla kobiet w ciazy...juz 15min, moje dziecie ani drgnęło...
|
#3741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Przetrwałam glukoze!
dziś powinnam mieć już wyniki.Dziękuję za kciuki dziewczyny! |
|
|
|
#3743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
przyszly moje materiały i bede szyc dla Maciupka cudawianki
)
|
#3745 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te uderzenie cukru naczczo chociaz kto co lubi ja nawet sniadania na slodko jesc nie moge ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pochwal się potem pracami |
||
|
|
|
#3748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja akurat szybko doszlam do siebie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie boli wszystko, jak siedzę, leżę stoję, chyba najlepiej jak sobie spaceruje, no ale ile można chodzić
|
|
#3750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Bez obaw o większe ilości.
dobry się podwyższył, a zły zmniejszył. 

Dostałam kroplówki - magnez, pyralgina, na spę 3x2 tabletki, potem magnez 3x2 tabletki. Ból przeszedł szybko, już po pierwszej kroplówce i nie wrócił. Jak dla mnie był on znośny, albo miałam lekki atak, albo spodziewałam się czegoś gorszego. Opieka w szpitalu świetna, cieszę się, że zdecydowałam się pojechać, nikt nie potraktował mnie jak panikarę.

jak wytrzymujesz na czczo ?