|
|
#2071 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LX
Najlepsze jest to, że nie pamiętam co kupiłam
![]() ... ... ... Dobra, wiem. Bourjois Plum Russian, to tak a propos śliwkowych, naturalnej nadal szukam. Teraz podejrzewam, że ta będzie zbyt czerwona A że błyszcząca=kiczowata nie szkodzi, w macie mi źle.http://2.bp.blogspot.com/-OX38QznJgI...Bourjois+6.png https://4.bp.blogspot.com/-0u2CYe7kp...25285%2529.jpg |
|
|
|
#2072 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ja mam wrażenie,że takie kolory szminek jak by mi pasowały i jakbym chciała po prostu - oczywiście - nie istnieją ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2073 | ||
|
BAN stały
|
Najchętniej wziąłbym przykład z Rysia i Kajtka i położył się na parapecie (ino parapet za mały)
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2074 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2075 |
|
BAN stały
|
25 min. ględzenia przez telefon po angielsku i niemiecku, poliki mnie pieką
|
|
|
|
#2076 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nevermind. Ładna. Widziałam ją na żywo, swatchowałam nawet, i cóż z tego? Na ręku inaczej, na czyichś ustach inaczej. Cytat:
Nie rozjeżdża Ci się/nie rozmazuje taka śliska konsystencja? Te Crayony z Astora się trzymają, ale nie wiem czy mają Twoje odcienie. chyba nie. Moich zresztą, jak się po zakupie okazało też nie Ale formuła kapitalna, taki hmmm trwały balsam. Tylko niektóre posiadają perłę ![]() Ja chcę KIKO stacjonarnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-08 o 13:04 |
||
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad wspomnienia po drugim śniadaniu i dumaniu nad pozostałymi posiłkami (bo gdzie tam wieczór)
![]() U mnie w kwestii malowideł na usta nic nie jest za różowe ![]() Idziesz! ![]() Ładny ten Burżuj, nawet bardzo, ale takie coś dla Redzi? ![]() Taaaaa? Nie wiedziała. Cytat:
![]() A ja tam jestem chyba dziwna, ale lubię młodzież w wieku gimbaziarskim i tego mi będzie najbardziej brakować jak nie będę pracować ![]() Ideu szukać co można dobrego z brukselką zrobić (no wiem, wiem, ugotować i zjeść ) bo mnie woła
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-11-08 o 13:08 |
|
|
|
|
#2079 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kupowałam i obczajałam na laptoku, tam kolory są bardziej przytłumione. ALE może będzie dobra żeby maznąć nią te NYXy, które są zbyt brązowe i matowe.2. co do tej to jeszcze nie wiem bo czekam na dostawę. Revlon Colorburts Matte Balm (też w kredce) się mazał i nie chciał zaschnąć. Na szczęście kolor był do d... Kredka Oriflame się ciapała, ale od Oriflame nie oczekiwałam cudów. NYXy też różnie, dwa ostatnie rewelacja, piję i prawie nie ma śladów na kubku. Jakiś tam inny NYX, nie matowy, ale też nie typowy błyszczyk, przemieszczał się z każdym otwarciem i zamknięciem ust. ...Serio napisałam taki długi tekst na tak banalny temat?
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to mam focha i nerwa na M, bo robi coś w mieszkaniu/kupuje wyposażenie bez uzgodnienia ze mną
Wczoraj była kolejna afera o szafeczki, których kupno podobno z nim uzgadniałam Czy ja to przez sen mówiłam, że nie pamiętam? I już to nie pierwsza afera o samowolkę wyposażeniowo-wykończeniową i nic. Chyba powinnam zwiększyć kaliber awantur
|
#2081 | |
|
BAN stały
|
Taaa, rozmawialiśmy o wieprzowinie ![]() Cytat:
Rondlem! |
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Rondel to chyba będzie minimum.
Się śmiej, ale jak ostatnio byłam w szpitalu to mi zrobił sufit-niespodziankę w sypialni Od dobrych dwóch lat Chyba będę rodzić w domu, bo strach się z chałupy na parę dni oddalać
|
#2083 | ||
|
BAN stały
|
Patelnia!
Cytat:
No chciał chuop dobrze, no... w sumie ciężka sprawa, bo niespodziankę chciał zrobić, no i zrobił, jak umiał... weź tu się odpowiednio zachowaj w takiej sytuacji ![]() Cytat:
--- Zjadłbym coś, czego na pewno nie mam na stanie |
||
|
|
|
#2084 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czy jest na sali specjalista od podatków...?
|
#2085 | |
|
Nindżopesz
|
Specjalista to nie
![]() Cytat:
Co zmajstrował z sufitem? |
|
|
|
|
#2086 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Macham baru znad "ślicznej wirusówki", jak to określił pan doktor Dość mam tej śliczności, za chwilę będą dwa tygodnie spędzone pod kocem ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
W ostateczności może być ekspert
![]() Ale dziękuję, już mi jeden taki podpowiedział ![]() Cytat:
Aczkolwiek pod kocykiem bym poleżała.... Jessoo, dobrze, ze tydzień krótszy a weekend dłuższy, nic tylko bym spała, jadła i czytała, może być do wiosny...
|
|
#2088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie gotowana, a potem polana masełkiem z bułką tartą mnie zadowala, ale ciekawości jak można ją zrobić inaczej, nie zaszkodzi zaspokoić Cytat:
Nooooo, nieuzgadnianie i WYKONANIE kwalifikuje się na wygnanie na sybir conajmniej, a nie na rondel. Edit: Ciekawi mnie ten sufit, co też mu uczynił? A wiecie, że ja w ogóle nie widzę sufitów Nie zauważam. Na szczęście dla mojego Teża. Któregoś pięknego dnia przeciekła nam woda ze strychu w miejscu niegdysiejszej lampy. Woda była z jakichś sprzętów/rzeczy sprzątniętych z dworu celem wyschnięcia Nie było jej dużo ale co było, to się wylało. Skutkiem tego mamy na suficie zdrapany tynk tak na około 0,5 metra. I mnie to kompletnie nie rusza. Ja tego nie widzę. W sumie nie pomyślałam, żeby zrobić haję profilaktycznie Ale w zasadzie to chuop tym jest tak załamany, że nie ma potrzeby. Samobiczuje się za to. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-08 o 15:05 |
|||
|
|
|
#2089 |
|
Mother of Cats
|
Pod kocykiem, ale przy komputerze - zlecenia same się nie zrobią, a na tak długie wolne nie mogę sobie pozwolić
![]() Dopsz, idę po mandarynki - wyjątkowo obrodziły w osiedlowym sklepiku ![]() Zapisz
|
|
|
|
#2090 |
|
Nindżopesz
|
Aileenn, nie strasz, TŻta i małą chwyciło w weekend... Współczuję
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Aileenn, zdrówka
No to takie coś znalazłam: czerwone risotto z brukselką brukselka z ziemniakami To drugie zrobię, tylko z innego przepisu biorę dla siebie jeszcze dodatek jarmużu (mam w ogrodzie) Ten sufit mam w sypialni, rozumiecie. Tam lepiej żeby mnie nic nie rozpraszało i nie powodowało złości na teża ![]() A co on zrobił? Kasetony o fakturze "lądowanie na księżycu" (pewno się tak nie nazywają, ale tak wyglądają), przyklejone niekoniecznie w tym samym kierunku {wyobraźcie sobie to bezbrzeżne zdumienie, gdy mu powiedziałam, że każdy kaseton jest taki sam (niestety wzór nie jest symetryczny względem przekątnej ani wysokości w połowie), on myślał, że wzory kraterów są unikatowe na każdym kasetonie i będzie obojętnie w którą stronę je przyklei }, pomalowane na szaro z fakturą jakby drobnego żwirku gdzieniegdzie Acha, sufit w sypialni nie jest prostokątem, ma wycięcie na komin, usytuowanie instalacji nie jest symetryczne względem NICZEGO (przynajmniej zrobił równolegle do ściany, no , zawsze mogło być po skosie), to wycięcie go chyba ogłupiło Any qeustions?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-11-08 o 16:16 |
|
|
|
#2092 | |
|
Nindżopesz
|
Agnysko, aż mi internet padł na chwilę
Cytat:
Takie? http://panelrybnik.pl/wp-content/upl...0/1287_max.jpg szare powiadasz... Przemalować to jeszcze można... |
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieeee, zrehabilituje się dopiero gdy je zerwie i zatrze wszelkie ślady.
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
A poważnie...to mam tak samo jak Twój TŻ, też potrafię coś ☠☠☠☠☠☠☠nąć gdzieś, jak się rozpędzę....dla tego zawsze pytam, co inni myśla o mojej wizji ![]()
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Nindżopesz
|
No rzeczywiście, ten wzorek w żadnym kolorze się nie obroni... Mi przypomina ser
|
|
|
|
#2096 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zapisz
|
|
|
|
|
#2097 | ||
|
BAN stały
|
Znad krupniku
Nie fię jeszcze (ale powiedziałem zgodnie z prawdą, że ja telefonicznych rozmów prowadzić nie lubię, że ja kontakt face-to-face preferuję, gdyż gesty i mimika są dla mnie ważne) Cytat:
![]() Dobre już są? Jakoś tak zakodowałem, że "cytrusy pod koniec grudnia dopiero" ![]() Cytat:
Pamiętam kasetony u nas, w dużym pokoju - kilka sztuk lubiło co kilka dni odpadać od sufitu (lub też zwisać malowniczo jedną stroną)
|
||
|
|
|
#2098 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie no , współczuję, naprawdę zabiłabym gołymi ręcami za takie coś ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ooooooooo maaaaaaj gaaaaaaaaad A miałam pytać, chyba nie kasetony?, ale potem sobie pomyślałam nieeeeeeeeee, czegoś takiego to chyba w dzisiejszych czasach nie zrobiłby nikt. Poważnie? To gdybym była Tobą jeśli nie zdrapał by tego w trybie natychmiastowym, sama bym to zdjęła. Tragedia. Współczuję. Zdecydowanie za lajtowe masz te awanturki. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-08 o 18:57 |
||
|
|
|
#2100 |
|
To ja :)
|
Głodna jestem. Ale nic nie mam, żeby nie jeść niepotrzebnie. Także cierpię.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

!
A że błyszcząca=kiczowata nie szkodzi, w macie mi źle.
- nie istnieją 

Czy ja to przez sen mówiłam, że nie pamiętam? 

W sumie gotowana, a potem polana masełkiem z bułką tartą mnie zadowala, ale ciekawości jak można ją zrobić inaczej, nie zaszkodzi zaspokoić
Nooooo, nieuzgadnianie i WYKONANIE kwalifikuje się na wygnanie na sybir conajmniej, a nie na rondel.
Nie było jej dużo ale co było, to się wylało. Skutkiem tego mamy na suficie zdrapany tynk tak na około 0,5 metra. I mnie to kompletnie nie rusza. Ja tego nie widzę. W sumie nie pomyślałam, żeby zrobić haję profilaktycznie 
zabiłabym gołymi ręcami za takie coś