|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33
Cytat:
A no i nie przeczytałaś pierwszego zdania chyba
|
|
#3242 | |
|
catwoman
|
Dot.: Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33
Cytat:
i po tym co mówią o nich inni Oczywiście wiem, że ty już wszystko wiesz w tej kwestii, więc kończę pani profesor ![]() Więcej nie zamierzam o tym tutaj dyskutować No może ze znajomymi przy okrągłym stole...
|
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Mecassie, gratuluję terminu, ale... będziesz w stanie się skupić przy takim księdzu?
(żartuję oczywiście, żeby zaraz nie było nadrobiłam Was ale muszę lecieć bo wychodzę z koleżankami, miłego wieczoru
|
|
#3245 |
|
catwoman
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas dzisiaj była. W nocy lało,a później złapał przymrozek. Ja na letnich i rano rzucalo mną w drodze do pracy. Nawet przy 20 na godzinę w poślizg wpadałam.
Dziewczyny bardzo proszę jutro od samego rana kciuki ![]() Kontynuacja.
|
|
|
|
#3247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() Dobra koniec, szkoda zaśmiecać forum ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Kiedy ostateczne wyniki? Wiadomo coś?
|
|
#3248 | |
|
catwoman
|
Cytat:
Jak byliśmy gówniarzami (1 gimnazjum) udzielił mi i mojej świadkowej "ślubu" przy szkolnej toalecie... W kazaniu na ślubie znajomej odniósł się do tekstu piosenki Happysad także wszystko jest możliwe
|
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu trzymam oczywiście
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nawet nie chciała białym jechać
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł tż, pewnie wpadnę dopiero w czwartek
|
#3253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67288576]Gdyby nie ból krocza to napisałabym, że jak nowonarodzona ![]() [/QUOTE] K***a przestań Najlepsze jest to,że czytam o bolącym kroczu po porodzie,a kolejny post pod tym: Cytat:
|
||
|
|
|
#3254 | ||
|
City of Bones
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo my takim jedziemy ![]() Ale mam dziś melancholijny nastrój..
|
||
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest oszczędny,dawno nie kupił żadnego ciucha
![]() Ale za to jakieś graty,które mu potrzebne do pracy kupuje naokrągło ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Mnie się podoba No,ale może jestem nieobiektywna,bo jestem fanką rozpuszczonych włosów,a nie ułożonych upięć. |
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się spytam... co to vinted?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jakie odcienie miałyście z Revlona Colorstay? ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() Zostawiam to zupełnie TŻtowi bez żadnego zająknięcia. Ja generalnie jestem ekonomiczna i oszczędna,więc mój jedyny wymóg co do samochodu,który kupimy w przyszłości jest taki by mało palił TŻ ma dobrze,bo będzie mógł sobie wybrać jaki będzie chciał.A wracając do ślubu to pewnie i tak większość drogi przejedziemy strażackim,a reszta mnie nie obchodzi
|
||
|
|
|
#3258 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Ja chcę sprzedać botki a nikt ich nie chce A takie fajne są
|
|
|
#3259 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie właśnie generalnie jest ten problem,że nie ma kto odmówić I aż jestem ciekawa czy ktoś odmówi.coś dzisiaj mały spam dziewczęta ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
Gdzie najtaniej znajdę ekopapier? Na All? ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() Jedynie khaki kocham. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia ja się ciesze z małego spamu bo mogę spokojnie nadrabiać
![]() Położyłam się a w tym czasie tz uspil dziecko A bo lezeli, mały ziewal to go uspil zamiast zrobic cos aby go rozbudzic. Musiałam biedaka obudzić bo to jeszcze za wcześnie na sen i musimy jechać do sklepu i mojej mamy. Faceci to nie myślą czasem :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie bardziej beznadziejne jest wydanie ostatecznego osądu o czlowieku po tym co inni powiedzą ![]() A no i po tym co piszą w ksiązkach i uczą na studiach
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Amounted Princess
|
ja juz wlasnie niedawno wrocilam ze spotkania z panem od sali. Wybralismy tą opcje grillowa ktora wklejalam tu , ale wkleje jeszcze raz
![]() Propozycja menu nr 1 na poprawiny grillowe dla 100 osób 70,00 zł/osoba ZUPA – serwowana: Szlachecki żurek z podgrzybkami 100 p. DANIA Z GRILLA: Karczek w czosnku po cygańsku 100 p. Schab marynowany w tymianku 30 p. Żeberko pieczone z kapustą kiszoną 30 p. Biała kiełbasa 30 p. Krupnioki śląskie 30 p. Ziemniaczki pieczone z dipem pieprzowym 100 p. Pajda chleba z masłem koperkowym z grilla 100 p. DODATKI: Ogórki kiszone 50 p. Ogórki konserwowe 50 p. Smalec wiejski 100 p. Pajda chleba 100 p. SOSY: Czosnkowo - jogurtowy, tatarski, chrzanowy 100 p. SAŁATKI: Warzywna ze świeżych warzyw z sosem ogrodowym 100 p. Szwedzka 100 p. Kawa z mleczkiem i herbata z cytryną - bez ograniczeń + wlasne napoje alkohol oraz ciasta i slodycze mozemy wnosic bez ograniczen. Impreza do 20. Tż bardzo sie napalil jak uslyszal o grillu bo uwielbia i powiedzial ze chce ta oferte z grillem i zadna inna Dzis zaplacilam 3 tys zadatku
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu.dzięki ale nie wiem czy dam radę się wygadać
Możliwe,że na alli lub na allegro
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Amounted Princess
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No,ale może patrzę przez pryzmat mojej sali,gdzie mam 3 dania ciepłe plus wszystko prócz alkoholu za 35zł. co nie ulega wątpliwości,że to żarcie,które wrzuciłaś jest
|
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rocznik '87 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3268 | ||
|
Amounted Princess
|
Cytat:
Bedzie jeszcze duzo ciast ktore przyniesiemy wiec sadze ze powinno starczyc no i beda jeszcze 2 salatki a tym tez mozna sie zapchac chyba.no i generalnie pan powiedzial ze jesli bedziemy chcieli zwiakszyc ilosc porcji miesa to nie bedzie problemu i nie bedzie to jakas duza doplata, wiec mozemy sie jeszcze zastanowic z tż. ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co macie w tej cenie 215 zł? U mnie też nie jest tanio,ale w końcu jest ktoś kto ma drożej Dawaj fotę księciunia do klubu
|
|
|
|
|
#3270 | |
|
Amounted Princess
|
Cytat:
a menu mamy takie w cenie wesela : Przystawka w towarzystwie pieczywa i masła : (jedna do wyboru) melon z szynką parmeńską, terrina drobiowo - warzywna na koszyczku z rukoli, wołowina angielska z musem jogurtowo – ziołowym, szparagi otulone aromatyczną szynką z musem chrzanowym, sałatka caprese /mozzarella ze świeżymi pomidorami i bazylią/, różyczka z wędzonego łososia z grzaneczką i sosem cumberland rolada marchewkowa z łososiem, Zupy (jedna do wyboru) tradycyjny rosół z makaronem domowym i świeżą pietruszką krem „Romanov” z buraczków krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym krem z brokułów z pestkami prażonej dyni delikatny krem szparagowy z profitrolką z ciasta francuskiego aksamitny krem z pomidorków z creme fraiche i świeżą bazylią Dania główne (trzy do wyboru) schab po szwajcarsku z serem filet z drobiu faszerowany warzywami julienne roladka drobiowa z serem feta i aromatycznymi pomidorami suszonymi filet z indyka nadziewany szpinakiem i serem feta otulony bekonem tradycyjny kotlet schabowy w złocistej panierce karczek pieczony po staropolsku z dodatkiem ziół staropolskie roladki wołowe w sosie grzybowym polędwiczki wieprzowe nadziewane szparagami polędwiczki wieprzowe z serem gorgonzola i melonem cantaloupe filet z łososia w sosie /kaparowym, maślano – limonkowym, koperkowym/ Dania wegetariańskie (porcjowane dla wegetarian) camembert smażony z borówkami, sakiewki z ciasta francuskiego z warzywnym nadzieniem, łódeczki z cukinii faszerowane warzywami pod kołderką serową Dodatki (6 do wyboru) ziemniaki z wody z koperkiem, kluski śląskie, beziki ziemniaczane, ziemniaki w ćwiartkach zapiekane, bukiet surówek/marchewka , buraczki, biała kapustka/ mizeria ze świeżych ogórków, młode karotki glazurowane miodem z sezamem, róże kalafiora na sposób tradycyjny, fasolka szparagowa okraszona wędzonym boczkiem, kapusta modra na winie z rodzynkami Desery wykwintne (jeden do wyboru) parfait porzeczkowo- chałwowy fantazyjny puchar lodowy z owocami panna cotta z owocami leśnymi mus truskawkowy ze świeżą miętą mus czekoladowy z wiśniami w alkoholu sorbeto di limone /lody cytrynowe z odrobiną alkoholu/ Półmiski pieczystego(4-5 do wyboru) karczek pieczony w ziołach, schab pieczony ze śliwkami , schab pieczony z morelami, galantyna z kurczaka, pasztet z pistacjami, aromatyczna rolada z boczku, filet z indyka marynowany w tequili z ziołami Przekąski zimne / Patery piętrowe ( 6 do wyboru) łosoś wędzony z limonką, fingerfood z pastami smakowymi galaretka z kurczęcia z warzywami, sałatka grecka, tradycyjna sałatka wielowarzywna, sałatka pieczarkowa, sałatka nicejska z tuńczykiem, sałatka z selera naciowego z kurczakiem i sosem czosnkowym, śledzie po polsku, śledzie w sosie koperkowym, szynkowy rożek z sałatką żydowską, pomidorki faszerowane, filet z soli w duszonych warzywach, jajeczka faszerowane pastą pieczarkową, jajeczka faszerowane pastą tuńczykową, kompozycja serów z winogronem i orzechami, pikle (ogórki konserwowe, pieczarki, papryka marynowana, itp.) Dania gorące/płonące ok. 21:00 (jedno do wyboru) : skrzydełka z ognia w glazurze meksykańskiej pieczone udka z kurczaka, szaszłyk płonący, Dania gorące ok. 23:00 (jedno do wyboru) de volaille z frytkami, trybowane goloneczki wieprzowe na duszonych warzywach kurczak słodko-kwaśny w stylu hawajskim polędwiczki wieprzowe w sosie mocno wiśniowym z rumianymi kopytkami kieszeń drobiowa z nadzieniem z porą podana na tagiatelle, rolada drobiowa z warzywami w sosie z zielonego pieprzu podana z ryżem polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym z grzybami leśnymi i chrupiacą bagietką Dania gorące /płonące ok. 1:30: podane w węgierskim kociołku (jedno do wyboru) delikatny gulasz z indyka z borowikami, bogracz węgierski, boeuf strogonow, żur królewski Dania gorące ok. 2:30: (jedno do wyboru) Rubinowy barszczyk z krokiecikiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

A no i nie przeczytałaś pierwszego zdania chyba 
i po tym co mówią o nich inni
No może ze znajomymi przy okrągłym stole...

Kiedy ostateczne wyniki? Wiadomo coś?

także będziemy szukać po bliskich 

Ślubujemy: 21.10.2017
ale ja chyba dołączę do grupy z dużą ilością gości 😀 zrobiliśmy taka w miarę porządna listę no i jest grubo ponad 200 osób. I jak usiadłam żeby kogoś wykreślic to nie ma kogo 😝 ale wiadomo zawsze ktoś odmówi. Np. Trzech wujkow z którymi trzymamy kontakt ale przez sytuację rodzinną mogą nie przyjść.