Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-08, 23:01   #2311
KaktusKamila
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV

Cytat:
Napisane przez Cato Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Macintosh wszystkiego naj i zdrówka dla kota!
baletnica_natasza gratulacje!

I oczywiścieza wszystkie zakupy. Idę jutro do mojej S. zobaczyć, czy może mają te przeceny. Głupie pytanie - w stacjo też dają te rzeczy Origins do zakupów za ponad 150zł?
Tak, dają
KaktusKamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 23:01   #2312
neath
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Jeśli masz wolny cały dzień, to dzwoń .
Nie mam, ale ktoś będzie w domu

Zadzwonię rano, niech się sprężą
Stary 2016-11-08, 23:02   #2313
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinka_ Pokaż wiadomość
na dobranoc:

Origins
MaskimizerTM Skin-Optimizing Mask Primer - Baza pod maseczki
95 ml☠☠☠|☠☠☠#350621
75,00zł
1
75,00zł

Origins
Drink UpIntensive Mask Pod - Maseczka
10 ml☠☠☠|☠☠☠#360857
16,00zł
1
16,00zł

Origins
Dr. Weil Mega Mushroom Mask Pod - Maseczka
10 ml☠☠☠|☠☠☠#360859
16,00zł
1
16,00zł

Origins
Out of Trouble Mask Pod - Maseczka
10 ml☠☠☠|☠☠☠#360861
16,00zł
1
16,00zł

Origins
Peace of MindÂŽ On-the-Spot Relief - Olejek
15 ml☠☠☠|☠☠☠#249530
59,00zł
1
59,00zł

Origins
Drink Up 10 Minute Mask Pod - Maseczka
10 ml☠☠☠|☠☠☠#360858
16,00zł
1
16,00zł

Twój kod promocyjny
Oferta: 20% rabatu na cały asortyment

-39,60zł

Twój kod promocyjny
Korzyści z kartą Sephora Gold: Bezpłatna dostawa pocztą i kurierem

Twoja oferta specjalna
Oferta: Zestaw produktów Origins przy zakupie produktów marki powyżej 150 zł!
1
BEZPŁATNY

Próbka☠D&G
The One - Woda perfumowana - 2 ml
Bezpłatny

Próbka☠Hugo Boss
Boss The Scent - Woda Toaletowa
Bezpłatny

Próbka☠StriVectin
Masque Peel-off argent Maseczka oczyszczająca - 5 ml
Bezpłatny

Kwota razem Twojego zamówienia
158,40zł

zal było nie brac
Super zakupy
Stary 2016-11-08, 23:02   #2314
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez KaktusKamila Pokaż wiadomość
Tak, dają
W której S w Warszawie dają?
pingwintastas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 23:04   #2315
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
W której S w Warszawie dają?
Nie wiem, ale na fb Sephory ktoś pytał i Sephora powiedziała, że promo też obowiązuje stacjonarnie. Poza tym tu na wątku nawet ktoś chyba o tym pisał
Stary 2016-11-08, 23:10   #2316
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Nie wiem, ale na fb Sephory ktoś pytał i Sephora powiedziała, że promo też obowiązuje stacjonarnie. Poza tym tu na wątku nawet ktoś chyba o tym pisał
Na Fb to wiesz "tak" to chyba dotyczy pierwszej części pytania - nie wiem co za idiota tam odpowiada na pytania, ale często odpowiedzi są z Tutaj ktoś pisał sugerując się tą odpowiedzią. W ZT i na Marszałkowskiej tej promocji nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0884.jpg (120,4 KB, 27 załadowań)
Stary 2016-11-08, 23:12   #2317
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Na Fb to wiesz "tak" to chyba dotyczy pierwszej części pytania - nie wiem co za idiota tam odpowiada na pytania, ale często odpowiedzi są z
Może dotyczyć pierwszej, możę dotyczyć drugiej. W sumie różnie można interpretować. Ale właśnie ktoś na wątku wcześniej napisał , że stacjonarnie też czy chyba też więc tym się sugerowałam.

Zgadzam się całkowicie, że na pytania odpowiada ktoś niezbyt ogarnięty

Edytowane przez KaktusKamila
Czas edycji: 2016-11-08 o 23:13
Stary 2016-11-08, 23:15   #2318
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Może dotyczyć pierwszej, możę dotyczyć drugiej. W sumie różnie można interpretować. Ale właśnie ktoś na wątku wcześniej napisał , że stacjonarnie też czy chyba też więc tym się sugerowałam.

Chyba było info ze świątecznej oferty S.

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 23:21   #2319
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Chyba było info ze świątecznej oferty S.
Jest nowy katalog? W stacjo nic nie wiedzą

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Po jakim czasie odjęcia pkt z konta bon z D pojawia się na koncie? Byłam dzisiaj w stacjo i babeczki powiedziały, że nie mam bonu na koncie, a jakoś niedawno (w czwartek?) zeszły mi pkt z konta.
Stary 2016-11-08, 23:35   #2320
pannawiosna
Zadomowienie

Cytat:

Dobry wieczór

To ja napisałam, że według fejsa dodają zestaw O. w stacjonarkach, własnie to tajemnicze "tak" uznałam za fakt

Prostuję - u mnie w S. nie dają, bo nie mają takich zestawów ale sephorzanka jak usłyszała, że online jest taka oferta, to sięgnęła do szuflady i stanęła na wysokości zadania
pannawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 23:41   #2321
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez pannawiosna Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

To ja napisałam, że według fejsa dodają zestaw O. w stacjonarkach, własnie to tajemnicze "tak" uznałam za fakt

Prostuję - u mnie w S. nie dają, bo nie mają takich zestawów ale sephorzanka jak usłyszała, że online jest taka oferta, to sięgnęła do szuflady i stanęła na wysokości zadania
Co dali w stacjo? Mają teraz jakieś fajne gratisy?

Edytowane przez pingwintastas
Czas edycji: 2016-11-08 o 23:45
Stary 2016-11-08, 23:43   #2322
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór

A no to teraz wszystko jasne, dzięki za info
Stary 2016-11-08, 23:45   #2323
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Dobry wieczór

Jak przeczytałam ich odpowiedź, to zrozumiałam, że to takie miganie się - tak, [tylko online],zapraszamy...skoro nie ma w stacjo,to przemilczamy
Stary 2016-11-08, 23:49   #2324
KaktusKamila
Zakorzenienie

Cytat:
Jak przeczytałam ich odpowiedź, to zrozumiałam, że to takie miganie się - tak, [tylko online],zapraszamy...skoro nie ma w stacjo,to przemilczamy
Cwane bestie
Stary 2016-11-08, 23:54   #2325
pannawiosna
Zadomowienie

Cytat:
Co dali w stacjo? Mają teraz jakieś fajne gratisy?
Cytat:

Stacjo zwykle omijam szerokim łukiem, więc nie wiem jak tam z giftami bywa ale mi się trafiła dzisiaj tubka serum różowego ( to samo co w zestawie), tubka maski nawilżającej 10 minut i maska w płachcie (płacie/płatku/nie wiem ) z serii Plantscription + kilka próbek Erborian Nie narzekam, zwykle jedną próbkę dostaje, także czuje się pozytywnie zaskoczona szzcególnie, że wydałam zawrotne 125zł.

Fejs sephorowy to porażka, zasugerowałam się tym ich "tak", które faktycznie dość dwuznacznie brzmi

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
A no to teraz wszystko jasne, dzięki za info
Sie wyjaśniło ale może w innych S. mają i dają ??
Na fejsie sie raczej tego nie dowiemy
Stary 2016-11-08, 23:56   #2326
Cato
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny, chyba po prostu jutro przedzwonię do S. i się zapytam, bo ostatnio jak byłam to nawet świątecznych zestawów Origins nie było, a własnie zestaw chciałam brać.
Stary 2016-11-09, 00:06   #2327
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Stacjo zwykle omijam szerokim łukiem, więc nie wiem jak tam z giftami bywa ale mi się trafiła dzisiaj tubka serum różowego ( to samo co w zestawie), tubka maski nawilżającej 10 minut i maska w płachcie (płacie/płatku/nie wiem ) z serii Plantscription + kilka próbek Erborian Nie narzekam, zwykle jedną próbkę dostaje, także czuje się pozytywnie zaskoczona szzcególnie, że wydałam zawrotne 125zł.

Fejs sephorowy to porażka, zasugerowałam się tym ich "tak", które faktycznie dość dwuznacznie brzmi

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Sie wyjaśniło ale może w innych S. mają i dają ??
Na fejsie sie raczej tego nie dowiemy
Gratisy lepsze, niż online U mnie baby nic nie dają W Warszawie w dwóch nie dają, jutro może będę w kolejnej, to sprawdzę, ale wątpię

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Cato Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, chyba po prostu jutro przedzwonię do S. i się zapytam, bo ostatnio jak byłam to nawet świątecznych zestawów Origins nie było, a własnie zestaw chciałam brać.
A w tej S jest normalnie Origins? Te zestawy są już od jakiegoś czasu w Sephorach, gdzie jest szafa Origins
Stary 2016-11-09, 00:11   #2328
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
C
Wrzuciłabyś mi słocza szmineczek? Tej fioletowej i różowego nudziaka z prawej Ja dziś w S. wzięłam próbki tych nowych kremów C. z serii Pep, zobaczymy co to za cuda

Cytat:
Benefit jest w Arkadii, ale ja na brwiach sie nie znam więc nie doradzę. A co do Douglasa to mogą Ci anulować póki nie masz statusu "w trakcie przygotowania"
Już mi dzisiaj wysłali

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Ostatnio myślałam o takim czymś .. rok temu na fragrantice było cuś takiego, taka paczka od Mikołaja, zgłaszały się osoby chętne do tego i jedna organizatorka, robiło sie liste osób które się zgłaszają i później z tych osób robiło się pary. Organizatorka np. wzięła mój nick i losowało do niego osobę której robimy prezent, na pw jedna z Nas dostawała chyba nick osoby dla której robimy prezent ale to słabo już pamiętam no ale było cos takiego, może i u Nas na wątasku by takie coś przeszło? Fajnie by było tak wzajemnie sobie jakis drobny upominek wysłac na Mikołajki np
Super pomysł - tylko trza by było określić co ma oznaczać drobny Bo dla jednych to np. jakiś 1 minisek, a dla drugich pachniuch choćby I fajnie by też było podać np. swój typ cery, włosów, ulubione kolory i kategorie zapachów jakie lubimy - no wiecie - słodziaki, szypry i takie tam I czy też np. mogą być niekosmetyczne podarki - typu płyta, książka, film No i po przeczytaniu tego linka z perfumeryjnego wątku dochodzę do wniosku, że nie wiem, czy się opłaca słać prezenty do jednego ludzia, który będzie sprawdzał, robił za rozdzielnię i rozsyłał dalej. Chyba lepiej wysłać od razu do siebie To takie luźne spostrzeżenia moje póki co

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Nie wierzę w to co przeczytałam:
http://warszawawpigulce.pl/ludzie-ku...olejki-do-kas/
No cóż, jakaś głowa z pionu prawnego pewnie poleci w Lidlu Osobiście nie pochwalam takiego zachowania i sama bym tak nie zrobiła, ale z drugiej strony to błąd firmy i sama jest sobie winna. I to nie jest akurat, że tylko polskie cebulactwo tak zrobi (choć sama dziś na własne oczy widziałam jak ludzie kupowali tak jak torby wiadomo której firmy, wpakowali do bagażników i stawali w kasie z pustymi pudełkami). W USandA to by sikali ze szczęścia przy czymś takim W sumie to wcale bym się nie zdziwiła też, gdyby to była polityka firmy - zróbcie im akcję, udajcie wkurzonych - a od tej pory potencjalni klienci będą szukać luk w systemie i wracać do sieci. Aż mi się od razu z S. skojarzyło i z tymi biedaboxami Jestem seforową dziwką, bo dybię na promocje i luki xD

Swoją drogą - czy jest na wątku duszyczka, co ma cerę mieszaną, ale też wrażliwą i naczynkową? Bo użyłam dziś 1 raz tego 2 złuszczającego kroku o numerze 2 (fioletowa butelka) i skóra jak dupsztal niemowlaka, nic nie piekło i aż zdziwiona jestem. Czy ktoś z taką cerą jak moja może coś więcej powiedzieć o tym Clarifying Lotion 2? Czy po dłuższym stosowaniu nie podrażnia, nie wysusza? I czy zawsze używacie go w pełnym systemie 3 kroków, czy z innymi produktami? W jakiej opcji go lepiej stosować? I czy stosujecie go raz, dwa dziennie, czy co kilka dni?

Byłam też dziś w YR, wąchnęłam wody i resztę z 3 serii świątecznych i dla mnie nic specjalnego - zapachy nie są w ogóle tak interesujące jak poprzednie kolekcje (np. gruszka w karmelu, pistacja, pomarańcza z czekoladą) - ewentualnie kupię tylko jakieś mydło do rąk - bo chcę odebrać prezent za pieczątki

Się zastanawiam, czy nie pojechać na koncert Davida Garretta - ale 350 zeta za miejsce przy scenie xD

Edytowane przez Xandrine_Marie
Czas edycji: 2016-11-09 o 00:36
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 00:12   #2329
pannawiosna
Zadomowienie

Cytat:
Gratisy lepsze, niż online U mnie baby nic nie dają W Warszawie w dwóch nie dają, jutro może będę w kolejnej, to sprawdzę, ale wątpię

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

A w tej S jest normalnie Origins? Te zestawy są już od jakiegoś czasu w Sephorach, gdzie jest szafa Origins

Cieszę się na tą maskę w szmatce ( czy jak to się nazywa ?? ), lubię takie wynalazki
U mnie w małych S. jest jeszcze jako tako z obsługą i próbkami, ale w tych większych gorzej. A zwykle jak już idę do stacjo, to właśnie do większej, bo większy asortyment.

Może postrasz sephorzanke, że jak Ci nie da, to kupisz online Chociaż pewnie jej to nie obejdzie, skoro w stolicy tak skromnie z giftami
Stary 2016-11-09, 00:50   #2330
be_zludna
Zakorzenienie

Wysmarowałam do S. wiadomość na temat tego Originsa, specjalnie po Wrocku jeździłam, bo napisali, że jest (a na pewno nie napisali, ze nie ma), wprowadzają w błąd, a zestawu online nie ma... (w sensie tego za 139).
be_zludna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 01:02   #2331
Cato
Zadomowienie

Cytat:
Jest, tylko to dawno było i dopiero wchodziły świąteczne zestawy do sklepów.

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Swoją drogą - czy jest na wątku duszyczka, co ma cerę mieszaną, ale też wrażliwą i naczynkową? Bo użyłam dziś 1 raz tego 2 złuszczającego kroku o numerze 2 (fioletowa butelka) i skóra jak dupsztal niemowlaka, nic nie piekło i aż zdziwiona jestem. Czy ktoś z taką cerą jak moja może coś więcej powiedzieć o tym Clarifying Lotion 2? Czy po dłuższym stosowaniu nie podrażnia, nie wysusza? I czy zawsze używacie go w pełnym systemie 3 kroków, czy z innymi produktami? W jakiej opcji go lepiej stosować? I czy stosujecie go raz, dwa dziennie, czy co kilka dni?
Ja mam mieszaną średnio wrażliwą, z pajączkami na policzkach, lotionu 2 używam od niedawna, ale bardzo mi służy i nie podrażnia, mam też na próbę 3, bo chcę je porównać. Używam tak co drugi dzień wieczorem, żeby nie przesadzić, bo jednak alkohol ma, ale ja też używam kosmetyków z kwasami cały czas. Wydaje mi się, że stosowany raz dziennie nie powinien krzywdy zrobić, tylko trzeba pamiętać o nawilżaniu.

Zapisz

Edytowane przez Cato
Czas edycji: 2016-11-09 o 01:07
Cato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 01:12   #2332
annaszel
Rozeznanie

Cytat:
Cieszę się na tą maskę w szmatce ( czy jak to się nazywa ?? ), lubię takie wynalazki
U mnie w małych S. jest jeszcze jako tako z obsługą i próbkami, ale w tych większych gorzej. A zwykle jak już idę do stacjo, to właśnie do większej, bo większy asortyment.

Może postrasz sephorzanke, że jak Ci nie da, to kupisz online Chociaż pewnie jej to nie obejdzie, skoro w stolicy tak skromnie z giftami
Płachta
annaszel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 06:15   #2333
korinka3
Zakorzenienie

ale.mgla...
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 07:27   #2334
sand
Zakorzenienie

miłego dnia

sand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 07:28   #2335
amyz
Chanel Lady

czeeeść
środa ktoś powie - co z tego że dopiero środa otóż, w tym tygodniu środa jest czwartkiem a, że czwartek to mini piątek no to same wiecie można dziś ogłosić że MAMY WEEKEND ! i to długi

i szyb nie trzeba było skrobać i rzęsy mi się nie skleiły przy malowaniu i kupiłam przed pracą 2 kg mandarynek

czuję, że to będzie dobry dzień

Edytowane przez amyz
Czas edycji: 2016-11-09 o 07:30
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 07:30   #2336
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez ewelinka_ Pokaż wiadomość
na dobranoc:

Origins
...
zal było nie brac

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Tylko jak coś się bedzie kroić to poproszę o info na pw. Nie jestem w stanie być na bieżąco.
ok
Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
...

Byłam też dziś w YR, wąchnęłam wody i resztę z 3 serii świątecznych i dla mnie nic specjalnego - zapachy nie są w ogóle tak interesujące jak poprzednie kolekcje (np. gruszka w karmelu, pistacja, pomarańcza z czekoladą) - ewentualnie kupię tylko jakieś mydło do rąk - bo chcę odebrać prezent za pieczątki

Się zastanawiam, czy nie pojechać na koncert Davida Garretta - ale 350 zeta za miejsce przy scenie xD
U mnie tonik złuszczający się nie sprawdził

Odnośnie DG - moja siostra jest jego ogromną fanką i też myśli czy jechać na ten koncert
Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
ale.mgla...

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 07:38   #2337
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
czeeeść
środa ktoś powie - co z tego że dopiero środa otóż, w tym tygodniu środa jest czwartkiem a, że czwartek to mini piątek no to same wiecie można dziś ogłosić że MAMY WEEKEND ! i to długi

i szyb nie trzeba było skrobać i rzęsy mi się nie skleiły przy malowaniu i kupiłam przed pracą 2 kg mandarynek

czuję, że to będzie dobry dzień
Człowiek wchodzi rano do roboty, nie bardzo wie co ze sobą począć, wchodzi na forum, czyta taki wpis i żyć się od razu chce

Skoro to ma być dobry dzień to to będzie dobry dzień .

Mugler na święta:

http://www.sephora.pl/Zapachy/Zestaw...owana/P2755116

http://www.sephora.pl/Zapachy/Zestaw...owana/P2755117

http://www.sephora.pl/Zapachy/Zapach...etowa/P2770025
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 07:38   #2338
saipan
Zakorzenienie

Milego dnia 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 07:41   #2339
amyz
Chanel Lady

nadrobiłam pobieżnie Lena super zakupy
dziewczyny fajnie że spotkanie Wam się udalo

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Człowiek wchodzi rano do roboty, nie bardzo wie co ze sobą począć, wchodzi na forum, czyta taki wpis i żyć się od razu chce

Skoro to ma być dobry dzień to to będzie dobry dzień .

Mugler na święta:

http://www.sephora.pl/Zapachy/Zestaw...owana/P2755116

http://www.sephora.pl/Zapachy/Zestaw...owana/P2755117

http://www.sephora.pl/Zapachy/Zapach...etowa/P2770025

dobra może bym się wzięła do roboty jakiejś
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 07:50   #2340
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
nadrobiłam pobieżnie Lena super zakupy
dziewczyny fajnie że spotkanie Wam się udalo

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

dobra może bym się wzięła do roboty jakiejś
Opłaca Ci się brać do roboty jak jest już prawie weekend? Zaczniesz i co, rozgrzebaną robotę zostawisz na weekend i to przedłużony?

Ja się na tym nie znam, ale chyba tak nie robi dobry pracownik

Dzięki za uznanie dla moich zakupów . Cieszę się, bo udało się coś drapnąć dla dziewczyn (niewiele, ale jednak coś).

Mam kaca jeśli chodzi o jeden zakup. Miałam nie kupować myjadeł do twarzy, po wykończeniu zapasów miałam kupić skin79. Nic nie zdenkowałam jeszcze, jedno myjadło oddałam w ramach wymianki, za to kupiłam trzy nowe . Powinnam mieć wstęp wzbroniony na wyprzedaże, bo dostaję małpiego rozumu . Niepotrzebnie wczoraj kupiłam EL. Cena okazyjna, ale znowu będę się głowić jak to wszystko wykorzystać . A wannę do mycia mam tylko jedną

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

japanstore.pl podobno pojawiły się zestawy świąteczne
ja tam nawet nie wchodzę

lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości