|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV
Nie mam, ale ktoś będzie w domu
![]() Zadzwonię rano, niech się sprężą |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
"tak" to chyba dotyczy pierwszej części pytania - nie wiem co za idiota tam odpowiada na pytania, ale często odpowiedzi są z |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się całkowicie, że na pytania odpowiada ktoś niezbyt ogarnięty
Edytowane przez KaktusKamila Czas edycji: 2016-11-08 o 23:13 |
|
|
|
|
#2318 |
|
only smart shopping
|
Chyba było info ze świątecznej oferty S.
|
#2319 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Jest nowy katalog?
W stacjo nic nie wiedzą ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Po jakim czasie odjęcia pkt z konta bon z D pojawia się na koncie? Byłam dzisiaj w stacjo i babeczki powiedziały, że nie mam bonu na koncie, a jakoś niedawno (w czwartek?) zeszły mi pkt z konta. |
|
|
|
#2320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobry wieczór ![]() To ja napisałam, że według fejsa dodają zestaw O. w stacjonarkach, własnie to tajemnicze "tak" uznałam za fakt ![]() Prostuję - u mnie w S. nie dają, bo nie mają takich zestawów ale sephorzanka jak usłyszała, że online jest taka oferta, to sięgnęła do szuflady i stanęła na wysokości zadania
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Mają teraz jakieś fajne gratisy?
Edytowane przez pingwintastas Czas edycji: 2016-11-08 o 23:45 |
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stacjo zwykle omijam szerokim łukiem, więc nie wiem jak tam z giftami bywa ale mi się trafiła dzisiaj tubka serum różowego ( to samo co w zestawie), tubka maski nawilżającej 10 minut i maska w płachcie (płacie/płatku/nie wiem ) z serii Plantscription + kilka próbek Erborian Nie narzekam, zwykle jedną próbkę dostaje, także czuje się pozytywnie zaskoczona szzcególnie, że wydałam zawrotne 125zł.Fejs sephorowy to porażka, zasugerowałam się tym ich "tak", które faktycznie dość dwuznacznie brzmi ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Sie wyjaśniło ale może w innych S. mają i dają ?? Na fejsie sie raczej tego nie dowiemy
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, chyba po prostu jutro przedzwonię do S. i się zapytam, bo ostatnio jak byłam to nawet świątecznych zestawów Origins nie było, a własnie zestaw chciałam brać.
|
#2327 | ||
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
W Warszawie w dwóch nie dają, jutro może będę w kolejnej, to sprawdzę, ale wątpię ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2328 | |||
|
Naczelna wampirzyca
|
Wrzuciłabyś mi słocza szmineczek?
Tej fioletowej i różowego nudziaka z prawej Ja dziś w S. wzięłam próbki tych nowych kremów C. z serii Pep, zobaczymy co to za cuda ![]() Cytat:
Cytat:
Bo dla jednych to np. jakiś 1 minisek, a dla drugich pachniuch choćby I fajnie by też było podać np. swój typ cery, włosów, ulubione kolory i kategorie zapachów jakie lubimy - no wiecie - słodziaki, szypry i takie tam I czy też np. mogą być niekosmetyczne podarki - typu płyta, książka, film No i po przeczytaniu tego linka z perfumeryjnego wątku dochodzę do wniosku, że nie wiem, czy się opłaca słać prezenty do jednego ludzia, który będzie sprawdzał, robił za rozdzielnię i rozsyłał dalej. Chyba lepiej wysłać od razu do siebie To takie luźne spostrzeżenia moje póki co ![]() Cytat:
Osobiście nie pochwalam takiego zachowania i sama bym tak nie zrobiła, ale z drugiej strony to błąd firmy i sama jest sobie winna. I to nie jest akurat, że tylko polskie cebulactwo tak zrobi (choć sama dziś na własne oczy widziałam jak ludzie kupowali tak jak torby wiadomo której firmy, wpakowali do bagażników i stawali w kasie z pustymi pudełkami). W USandA to by sikali ze szczęścia przy czymś takim W sumie to wcale bym się nie zdziwiła też, gdyby to była polityka firmy - zróbcie im akcję, udajcie wkurzonych - a od tej pory potencjalni klienci będą szukać luk w systemie i wracać do sieci. Aż mi się od razu z S. skojarzyło i z tymi biedaboxami Swoją drogą - czy jest na wątku duszyczka, co ma cerę mieszaną, ale też wrażliwą i naczynkową? Bo użyłam dziś 1 raz tego 2 złuszczającego kroku o numerze 2 (fioletowa butelka) i skóra jak dupsztal niemowlaka, nic nie piekło i aż zdziwiona jestem. Czy ktoś z taką cerą jak moja może coś więcej powiedzieć o tym Clarifying Lotion 2? Czy po dłuższym stosowaniu nie podrażnia, nie wysusza? I czy zawsze używacie go w pełnym systemie 3 kroków, czy z innymi produktami? W jakiej opcji go lepiej stosować? I czy stosujecie go raz, dwa dziennie, czy co kilka dni? Byłam też dziś w YR, wąchnęłam wody i resztę z 3 serii świątecznych i dla mnie nic specjalnego - zapachy nie są w ogóle tak interesujące jak poprzednie kolekcje (np. gruszka w karmelu, pistacja, pomarańcza z czekoladą) - ewentualnie kupię tylko jakieś mydło do rąk - bo chcę odebrać prezent za pieczątki ![]() Się zastanawiam, czy nie pojechać na koncert Davida Garretta - ale 350 zeta za miejsce przy scenie xD Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2016-11-09 o 00:36 |
|||
|
|
|
#2329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się na tą maskę w szmatce ( czy jak to się nazywa ?? ), lubię takie wynalazki ![]() U mnie w małych S. jest jeszcze jako tako z obsługą i próbkami, ale w tych większych gorzej. A zwykle jak już idę do stacjo, to właśnie do większej, bo większy asortyment. Może postrasz sephorzanke, że jak Ci nie da, to kupisz online Chociaż pewnie jej to nie obejdzie, skoro w stolicy tak skromnie z giftami
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Wysmarowałam do S. wiadomość na temat tego Originsa, specjalnie po Wrocku jeździłam, bo napisali, że jest (a na pewno nie napisali, ze nie ma), wprowadzają w błąd, a zestawu online nie ma... (w sensie tego za 139).
|
|
|
|
#2331 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapisz
Edytowane przez Cato Czas edycji: 2016-11-09 o 01:07 |
||
|
|
|
#2332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2335 |
|
Chanel Lady
|
czeeeść
![]() środa ktoś powie - co z tego że dopiero środa a, że czwartek to mini piątek no to same wiecie można dziś ogłosić że MAMY WEEKEND ! i to długi i szyb nie trzeba było skrobać i rzęsy mi się nie skleiły przy malowaniu i kupiłam przed pracą 2 kg mandarynek czuję, że to będzie dobry dzień ![]()
Edytowane przez amyz Czas edycji: 2016-11-09 o 07:30 |
|
|
|
#2336 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
Odnośnie DG - moja siostra jest jego ogromną fanką i też myśli czy jechać na ten koncert
|
||
|
|
|
#2337 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
![]() Skoro to ma być dobry dzień to to będzie dobry dzień Mugler na święta: http://www.sephora.pl/Zapachy/Zestaw...owana/P2755116 http://www.sephora.pl/Zapachy/Zestaw...owana/P2755117 http://www.sephora.pl/Zapachy/Zapach...etowa/P2770025 |
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Milego dnia 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2339 | |
|
Chanel Lady
|
nadrobiłam pobieżnie
Lena super zakupy dziewczyny fajnie że spotkanie Wam się udalo ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() dobra może bym się wzięła do roboty jakiejś
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
![]() Ja się na tym nie znam, ale chyba tak nie robi dobry pracownik ![]() Dzięki za uznanie dla moich zakupów . Cieszę się, bo udało się coś drapnąć dla dziewczyn (niewiele, ale jednak coś). Mam kaca jeśli chodzi o jeden zakup. Miałam nie kupować myjadeł do twarzy, po wykończeniu zapasów miałam kupić skin79. Nic nie zdenkowałam jeszcze, jedno myjadło oddałam w ramach wymianki, za to kupiłam trzy nowe . Powinnam mieć wstęp wzbroniony na wyprzedaże, bo dostaję małpiego rozumu . Niepotrzebnie wczoraj kupiłam EL. Cena okazyjna, ale znowu będę się głowić jak to wszystko wykorzystać . A wannę do mycia mam tylko jedną ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- japanstore.pl podobno pojawiły się zestawy świąteczne ja tam nawet nie wchodzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

za wszystkie zakupy. Idę jutro do mojej S. zobaczyć, czy może mają te przeceny. Głupie pytanie - w stacjo też dają te rzeczy Origins do zakupów za ponad 150zł?
.

"tak" to chyba dotyczy pierwszej części pytania - nie wiem co za idiota tam odpowiada na pytania, ale często odpowiedzi są z 

ale sephorzanka jak usłyszała, że online jest taka oferta, to sięgnęła do szuflady i stanęła na wysokości zadania 
Tej fioletowej i różowego nudziaka z prawej 

a, że czwartek to mini piątek no to same wiecie
można dziś ogłosić że MAMY WEEKEND ! i to długi
i rzęsy mi się nie skleiły przy malowaniu

. Niepotrzebnie wczoraj kupiłam EL. Cena okazyjna, ale znowu będę się głowić jak to wszystko wykorzystać
. A wannę do mycia mam tylko jedną