|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV
U mnie właśnie śnieg pada Wciąż trwa odwyk Na szczęście pielęgnacyjnie w miarę wychodzę na prostą ( tztowi wciskam kremy do używania ) jednak jeśli chodzi o kolorowke to jakaś tragedia, a wszystko przecież jest mi niezbędne do życia Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2342 |
|
Lady Pudernica
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV
Sephora.fr - do zakupów powyżej 40 Euro prezent z Benefitu lub MUFE (do wyboru, po 3 produkty)
|
|
|
|
#2343 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2344 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Albo działa prosta zasada - im szybciej chcesz zużyć, tym wolniej to idzie
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Konto usunięte
|
Ale wiecie co, żeby akcje marketingowe pt. sprzedajmy Święta rozkręcały się jeszcze przed moimi urodzinami, tuż po wycofaniu ze sklepów zniczy, no to już jednak przesada. Do BN jeszcze prawie dwa miesiące, a w sklepach już wyłażą choinki i mikołaje. O reklamach w TV nie wspominając. Przeginka.
|
|
|
|
#2346 |
|
Lady Pudernica
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6732880 1]Witam w klubie
![]() Cześć z rana towarzyszkom Amyz jak zwykle szaleje (co Ty bierzesz ostatnio, chcę tego kilo !) ![]() Jestem w szoku, że za wielką kałużą wybierają Trumpa na prezydenta, pogłupieli [/QUOTE]Wprawdzie nasze kace są chyba różne, ale jedno je łączy: i jednego i drugiego trzeba podobno zapić
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorki ale ja nie na biezaco
|
|
|
|
|
#2348 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
racja ![]() Nie przejmuj się kacem zakupowym ![]() ja mam taki często szybko przechodzi hue hue Cytat:
![]()
Edytowane przez amyz Czas edycji: 2016-11-09 o 08:02 |
||
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nie było rzadko używam rzeczy do stosowania z wodą, raczej micel dwufaza i tego typu na wacikowe rzeczy a rzeczy do stosowania z wodą raz dwa razy w tygodniu używam Ale zakładałam, ze skoro kupujesz to używasz, choć po przemysleniu to wcale nie jest logiczna zależność Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2350 | |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie to wszystko dzieje się zbyt wcześnie. Do Świąt zdąży mnie znudzić, czyli jak co roku ostatnio.
A jak słyszę p. Kazadi w utworze 'smaaaartfooonerriii nadszedł czas', to mi słabo ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() I nie idę dziś do roboty, chrzanię to, nie robię he he... |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Lady Pudernica
|
Wczoraj kupiłam to: (za 50% ceny)
http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...eczka/P1392006 ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Ale te żele mi się chyba rozmnażają w butelkach, albo ja nie wiem co
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Mam to w próbce jaką sobie wybrałam od EL, jeszcze nieotwarta ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Baza Guerlain znowu dostępna ![]() http://www.e-glamour.pl/product-pol-...do-twarzy.html |
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6732909 1]Dla mnie to wszystko dzieje się zbyt wcześnie. Do Świąt zdąży mnie znudzić, czyli jak co roku ostatnio. A jak słyszę p. Kazadi w utworze 'smaaaartfooonerriii nadszedł czas', to mi słabo ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Zapijam wodą z cytryną i imbirem ![]() I nie idę dziś do roboty, chrzanię to, nie robię he he...[/QUOTE] Zazdro wolnego , ja niestety nie mam już urlopu, jak organizm będzie się domagał odpoczynku to będzie musiał się rozchorować ![]() Co do świąt w sklepach mam identyczne zdanie - jest tego tyle i tak długo, że zdąży obrzydnąć. Jingle bells przez dwa miesiące? Fajne to, ale bez przesady. ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
Trump o 6 głosów elektorskich od zwycięstwa. W każdej rzeczy trzeba widzieć tylko plusy dodatnie, więc ja widzę: dolar leci w dół, colourpopy tanieją |
||
|
|
|
#2354 |
|
Chanel Lady
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6732880 1]Witam w klubie
![]() Cześć z rana towarzyszkom Amyz jak zwykle szaleje (co Ty bierzesz ostatnio, chcę tego kilo !) ![]() Jestem w szoku, że za wielką kałużą wybierają Trumpa na prezydenta, pogłupieli [/QUOTE]![]() a co do juesej ich kraj ich decyzje
|
|
|
|
#2355 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam minisa i w sumie nie wiem jakie było Oj bo niektóre to faktycznie nigdy nie ubywaja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2357 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#2358 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widzę, że rozhulałaś się zakupowo. Zazdraszczam, bo u mnie ostatnio posucha. Hmm...musisz mieć niezłą plantację Osiem skrętów na raz, szacun Ich, nie ich. Będzie to miało niestety reperkusje dla całego świata. To nie jest jakieś tam małe państewko. ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2359 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
pozwala optymistyczniej przeżyć depresyjny listopad dla mnie jingle bells i "mistletoe and wine" mogliby grać cały rok ![]() ![]() Cytat:
![]() jak nie masz mega suchej skóry to będzie dla Ciebie na pewno ok bo dobrze oczyszcza Cytat:
ooo i widzisz mój czlowiek z Ciebie ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
Ale z kolorówką masakra. Chociaż na zakupy po Świętach się wybieram Wtedy się będę martwić, co kupić.No i tak to jest, kremem do twarzy można posmarować się grubo na noc, do tego szyja i dekolt. Kremy do rąk zużyć do stóp, balsamy nakładać dwa razy dziennie. A podkłady? Grube warstwy niewskazane ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6732963 1]Oj nie, tak to nie. Widzę, że rozhulałaś się zakupowo. Zazdraszczam, bo u mnie ostatnio posucha. Hmm...musisz mieć niezłą plantację Osiem skrętów na raz, szacun Ich, nie ich. Będzie to miało niestety reperkusje dla całego świata. To nie jest jakieś tam małe państewko. ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- No bo już Wielkanoc za progiem [/QUOTE]Najpierw jeszcze trzeba powciskać ludziom prezenty na walentynki, później na dzień kobiet i wtedy Wielkanoc
|
||
|
|
|
#2361 |
|
Lady Pudernica
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Chanel Lady
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6732963 1]
Hmm...musisz mieć niezłą plantację Osiem skrętów na raz, szacun Ich, nie ich. Będzie to miało niestety reperkusje dla całego świata. To nie jest jakieś tam małe państewko. [/QUOTE] ![]() wybór Clinton tez by miał reperkusje dla całego świata. Czy lepsze czy gorsze - zależy z czyjego punktu widzenia na to spojrzeć chodziło mi o to, że nie można wymagać od mieszkańców USA aby w swoich wyborach wyborczych kierowali się tym jakie konsekwencje będzie miał ich wybór dla Polski czy innej Nikaragui. Myśleli o sobie i dobrze. Bo to ich kraj, ich prezydent i to im ma być dobrze. A Trump się na nich skupił to i wygrał
Edytowane przez amyz Czas edycji: 2016-11-09 o 08:30 |
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i EL |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
amyzku uwielbiam Twoje poranne nastawienie do nowego dnia Ja już dzisiaj mam piątunio, na jutro wzięłam urlop, bo muszę pozałatwiać parę spraw ![]() [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6732909 1]Dla mnie to wszystko dzieje się zbyt wcześnie. Do Świąt zdąży mnie znudzić, czyli jak co roku ostatnio. A jak słyszę p. Kazadi w utworze 'smaaaartfooonerriii nadszedł czas', to mi słabo ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Zapijam wodą z cytryną i imbirem ![]() I nie idę dziś do roboty, chrzanię to, nie robię he he...[/QUOTE] Oooo taaaak, trochę przesadzili z tą reklamą... tak wcześnie
|
|
|
|
#2365 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Guerlain Lover
|
Jakie polecacie bazy pod makijaż? Sama nawet nie wiem co po takiej bazie oczekuję
|
|
|
|
#2367 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Chanel Lady
|
zmieniając temat (Macintosh wiesz że Cię kocham
https://www.venezia.pl/czolenka-p-33...se-retargeting i nie ma mojego rozmiaru |
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ustawę o zamówieniach publicznych tekst ujednolicony? Bo mam amnezje...
|
|
|
|
#2370 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

) jednak jeśli chodzi o kolorowke to jakaś tragedia, a wszystko przecież jest mi niezbędne do życia 

a, że czwartek to mini piątek no to same wiecie
można dziś ogłosić że MAMY WEEKEND ! i to długi
i rzęsy mi się nie skleiły przy malowaniu

. Cieszę się, bo udało się coś drapnąć dla dziewczyn (niewiele, ale jednak coś).
. Powinnam mieć wstęp wzbroniony na wyprzedaże, bo dostaję małpiego rozumu
. Niepotrzebnie wczoraj kupiłam EL. Cena okazyjna, ale znowu będę się głowić jak to wszystko wykorzystać
. A wannę do mycia mam tylko jedną 

sorki ale ja nie na biezaco

i to im ma być dobrze. A Trump się na nich skupił to i wygrał