|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudniowe mamy 2016 torby szykują, drożdżaki jedzą i plotkują - IV
Itstoo to ty jesteś taka kokosowa kusicielka! Uwielbiam rafaello!
Dodoo jak bylam mała to ogladalam horrory i było super. A niedawno ogladalam frediego krugera i potem mi się po nocach snily te jego ostrza na paluchach. Ostatnio ogladalam noc oczyszczenia 2 A tak to raczej staram się ogladac mniej straszne filmy. Na dziś mam "moje córki krowy" i "król zycia, oba polskie, nie przepadam ale ten pierwszy na dobre opinie na filmweb wiec może mi się spodoba ;-) Muffinka fajne zareczyny! Ja bym jeszcze to sama chciała odkręcić ale tz musiałby jeszcze napomknac ze na tym wieczku zabezpieczającym nutelle producent tez umieścil coś osobistego. Ale pomysł super. Ciekawe jak mój tz to wymysli. Bo my jeszcze jesteśmy w związku "chodzonym" ha ha Powiedziałam mu ze bez brylantu za 10kola ma nie przychodzić ;-) taki żarcik i zawsze jak mi się podpytuje kiedy ślub czy zareczyny , czy bym w ogóle chciała być juz zareczona to go zbywam tym tekstem. No i żeby nie badał gruntu mu mowie ;-) Bo jak chcial mi powiedzieć ze mnie kocha to najpierw mnie w zartach podpytywal czy ja go kocham. I w sumie najpierw zaczął sam w zartach mówić że mnie kocha a potem się przyznał ze juz się dawno zakochał ale bal się ze ja jeszcze nie i stad te ciągle badanie gruntu. Kamisha ja też mam problem z puchnacymi paluszkami. Rano spuchniete, w dzień ok. A pod wieczór znów paroweczki. Bardzo mi się odparzaja palce pod pierscionkami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zamiar jesc wszystko ale bez obzarstwa
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Darunia - masakra jakas ja nie przyzwyczajona.. no nic nie bede nosic.. ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
Jestem padnięta
Więc tylko odniose się do jednego info dnia Też mam wizytę 14.11😎 Dziękuję za uwagę Czytała Krystyna Czubowna! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
ja rodze w grudniu
a nie na poczatku 8 miesiaca a co !Olek sluchaj matki zostajesz w ciepelku ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4506 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ cały czas mówi, że szykuje coś mega specjalnego i zrobi to jak się będę najmniej spodziewać (oby nie jak będę w WC albo na porodówce ), ale przyznał się, że chciał się oświadczyć na wycieczce do ciepłych krajów na którą mieliśmy jechać tej jesieni, no ale z racji tego, że "coś" nam wypadło (to coś ma już ponad dwa kilo i właśnie zaakcentowało swoją obecność kopem w żebra ) to i nie pojechaliśmy no i oświadczyn też nie było ![]() Ale pierścionek naprawdę jest piękny Ale nie pogardzę, umrę na zgagę co prawda, ale cóż ![]() Cytat:
Jaram się
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć." Coco Chanel Edytowane przez Velvet Wave Czas edycji: 2016-11-08 o 21:07 |
||
|
|
|
#4507 |
|
Wtajemniczenie
|
Velvet pierścień nie zając! Nie ucieknie !
Jak tz zobaczy jak kochasz maleństwo to zaraz przytupta z pierscionkiem. Tylko niech go nie chowa w pampersa ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jasny gwint ile wizyt 14.11
ja mam 18.11 i rodzę dopiero w grudniu!---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daria ja malo jadam rafaello raczej kusze sie na celebration albo ptasie mleczko- to moje ulubione slodycze ale obecnie dalej sobie odmawiam slodyczy. Papaya pisala o tym, ze grzybki lubią slodycze wiec jem minimalne ilosci. Alez jestem zmeczona. Postanowilam dzis zbic skrzyneczke na zanawki dla Liliany... wiem... wiem... jeszcze zabawek nie mamy ale narazie przyda sie na kocyki- ja mam rak w salonie extra kocyki i poduszki w skrzynce. Ja nie mam wizyty 14.11. Mam 10.11. Moge rodzic po 1 grudnia-nie wczesniej majac termin na 23 grudnia!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ze przed podaniem antybiotyku? Wtedy prawdopodobnie bada sie dziecko czy ma paciora i ono dostaje antybola Cytat:
jedynie nie bede jesc grzybow i surowego miesaIle wizyt 14.11 ciekawe ktora bedzie w poplochu torbe pakowac ![]() Ja mam wizyte 10.11 ale bez usg wiec szalu nie bedzie
|
||
|
|
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie zamowilam łóżeczko
no to zostal nam przewijak i prześcieradło i jeszcze jeden komplet poscieli, no i kocyk do wózka to chuba nie duzo, prawda? )
|
|
|
|
#4514 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam wizytę o 20, więc będzie już w świetle tego księżyca
|
||
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byliśmy w Ikei i kupiliśmy ten przewijak drewniany z materacykiem dmuchanym, ręcznikiem i pudełeczkami. Jeszcze wzieliśmy wanienkę do kąpieli - jest urocza, taka zwykła a ma coś w sobie
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze wizyt 14 jest od groma
ja mam 15.11
|
#4517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Z tego wszystkiego przeoczyłam, że wczoraj wkroczyłam w 36tc ... ![]() Spędziłam na uczelni prawie cały dzień, do ostatniej babki pojechałam na 19... Ale nie wszyscy byli, więc jutro podejście drugie. Nie wiem jak przeżyje to latanie za nimi po schodach bo dzisiaj to już ledwo chodziłam,a do tej pory uważałam że jestem jeszcze w miarę gibka i sprawna. Otóż już nie jestem Ale jak na razie ze względu na to, że dostałam od dziekana indywidualny tok, zwalniają mnie z chodzenia na zajęcia, część zaliczeń ogarnę jeszcze w listopadzie (Iza trzymaj się tych żeber!), a resztę końcem stycznia ze wszystkimi Więc jeśli się uda wszystkich złapać, to od nast tygodnia nie będę musiała już pojawiać się na zajęciach i dopchnę wyprawkę i kącik małej. O praniu i prasowaniu nie wspomnę, bo wszystko leży i kwiczy ... Ależ leń ze mnie...
|
|
|
#4518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
😁
Ewidentnie!!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- TŻ mi mówi ze mnie nie rozumie bo ja zamiast się wyspac przed porodem i korzystać z tego ze nie muszę jeszcze wstawać w nocy to siedze na wizazu, albo się kąpie po nocach 😀 Wezme mu przywiaze arbuza do brzucha, każe wypić 2l wody i mocna kawę i wziąć tabletkę moczopedna i jeszcze mu będę co chwile wkładać palce w zebra i się go zapytam bezczelnie czemu nie śpi 😡 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zeby to takie proste bylo Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Hej
otwieram oczy wyglądam za okno i takie o kurde ile sniegu normalnie bialo, szok Ah dobrze ze wczoraj zrobilam zakupy i dzis nie musze nigdzie jezdzic chociaz snieg mu nie przeszkadza ale jakoś tak od razu, kurczę niedlugo swieta ) niedlugo bedziemy we trojke )
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wlasnie pada ❄❄❄
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Laski
Szykuje się właśnie na budowę Paczta co znalazłam za jaką cenę http://www.empik.com/tiny-love-lezac...9826,dziecko-p Zamówiłam dla Karola 🤔 Może komuś też się spodoba. Miłego dnia 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4523 |
|
Zadomowienie
|
❄❄❄ witam sie w piekny śnieżny dzien❄❄❄
Jestem w szoku! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! U mnie mrozno sle nadal bez sniegu 😕
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Meewka ale super trafiłaś na promocję z tym leżaczkiem
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie sniegu brak..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
tzn maz kupil heheale cena ![]() dzieki za info nasze chlopaki beda lezakowac ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2016-11-09 o 09:36 |
|
|
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się że komuś na coś się w końcu przydalam tutaj 😎
Pozdrawiam z placu budowy 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak idzie robota ?ej u mnie oddzial remontuja.. kuzwa Olo gdzie my sie podziejemy ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma śniegu
![]() Dzień dobry !!! Wstałam rano i poszłam na badania do przychodni pod domem , wielka kartka ciężarne bez kolejności ( zawsze chodziłam gdzie indziej bo wyniki w ten sam dzien ale teraz mi sie nie śpieszyło) Jakiś pan już stał pod drzwiami to stwierdziłam że wejdę po nim. Panie mi powiedziały że w ciąży mam w ogóle nie stać na korytarzu tylko odrazu pukać Teraz siedze i czekam na panów z gazowni bo mają dziś robić przeglądy w moim bloku... nie cierpie takiego oczekiwania... i dzwonek nam nie działa więc muszę nasłuchiwać kroków na klatce a mam drzwi dość masywne ![]() Mewka super cena leżaczka ! nawet na olx używki są czasem droższe
|
#4530 | ||||
|
Zadomowienie
|
Jasne ze tak
Chociaz jeszczr mam sporo do przyozdobienia....Cytat:
Ale sie narobilas ![]() I mialas super niespodzianke! <3 Cytat:
![]() No no, 2500 to bardzo ladna waga ![]() Cytat:
Cytat:
Zatrzymajcie sobie ten snieg dopoki nie urodze!! Okropnie sie boje jazdy w sniegu ![]() Miałam sie brac za lozeczko, ale dopadly mnie jakies omdlenia wiec leze... Ja pewnie tez bym wizytowala 14/15 gdyby nie fakt ze na koniec mojej ciazy ginek wzial sobie urlop do 22 :/ Ja to mam szczescie... Mam wielka chec robic, sprzatac, ozdabiac a kuzwa nie moge bo mam omdlenia :/ W ogole rece jakies opuchniete i palce czasem dretwieja... Nie wiem czy dzwonic po tz czy przelezec samotnie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

a nie na poczatku 8 miesiaca a co
), ale przyznał się, że chciał się oświadczyć na wycieczce do ciepłych krajów na którą mieliśmy jechać tej jesieni, no ale z racji tego, że "coś" nam wypadło (to coś ma już ponad dwa kilo i właśnie zaakcentowało swoją obecność kopem w żebra
) to i nie pojechaliśmy no i oświadczyn też nie było 

ciekawe ktora bedzie w poplochu torbe pakowac

Lepiej już zrobić sobie romantyczny wieczór w domu, a wyjść na randkę z mężem tydzien po walentynkach