![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buciki ślubne
Ja też miałam ten problem, ale udało mi się go obejść, kiedy zmieniłam nazwę pliku (?).
#842 |
Zakorzenienie
|
Niech dziewczyny próbują jakby problem nadal się utrzymywał. Mi na szczęście już załączniki ładują się bez problemu
![]() Do dziewczyn z Wrocławia i nie tylko! Byłam dzisiaj na Pl. Zielińskiego i widziałam dużo białych i ecru butów ślubnych. Ich cena nie przekraczała 130 zł ![]() ![]() Przy okazji byłam też kilka dni temu: Dom Handlowy Magdalena (na przeciwko Kameleonu) I piętro, na lewo po wyjściu ze schodów ruchomych jest stoisko z butami, na ślubne jest wydzielona specjalna półka. Ceny od 199 zł, niektóre modele ciekawe: buty pokryte święcącymi białymi koralikami, wyszywane nitkami bądź beż żadnych ozdób. Ostatnie pary były nawet po 99zł. Ale mnie nic nie urzekło. Galeria Grunwaldzka, sklep "Street" widać znaczą różnicę cen, gdy buty nie są nazwane typowo ślubnymi ![]() ![]() ![]() To na razie tyle relacji z mojej strony.
![]() |
#843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No właśnie ja też je widziałam na stronie www ale niestety nie znalazłam ich w Polsce a akurat byłyby idealne dla mnie, a może znasz miejsce gdzie można je kupić w Polsce????? Ratunku Hej, gdzie można dostać takie sandałki???? Świetne gdzie je kupiłaś? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-18 o 20:50 Powód: Proszę edytować swoje posty!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
Buciki ślubne
fajne butki, gdzie je kupilaś?były drogie?
naja 84 fajowe butki, kupowałaś w sklepie?dużo kosztowały?ja mam też ecri sukienke więc szukam podobnych butów. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-19 o 20:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Raczkowanie
|
A mnie się strasznie podobaja buty ktore wkleila mskladaczek. znalazlam nawet strone tej firmy www.artedirome.com na stronie sa podane sklepy gdzie mozna je kupic. Szkoda ze nigdzie w mojej okolicy. Chyba mnie czeka wyprawa po te buty bo nie moge oderwac od nich oczu. Sa dostepne rowniez w bieli istne cudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Wtajemniczenie
|
agas - buciki bardzo ładne, ale obcas - ałałałała
![]()
#849 |
Zakorzenienie
|
Agas to raczej stronka http://www.artediroma.com/kolekcja_slubna.html
![]() Rav a co za duży? ![]() ![]()
![]() |
#850 |
Przyczajenie
|
Kupiłam w sobotę buty we Wrocławiu na Pl. Zielińskiego. Zapłaciłam 65zł i uważam, że jakoś nie odbiegają od innych. Zmartwił mnie tylko obcas bo jak zmierzyłam w domu okazało się, że to 7cm, a Pani na stoisku zapewniała, że mniej. Na codzień noszę buty na obcasie więc jakoś dam radę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
Rav12345 m.a.r.t.a ma racje ten obcas to tylko 5 cm wiec wedlug mnie niziutki dostepne sa tez z obcasem 8,5 cm to juz jest wyzwanie. M.a.r.t.a z pospiechu podalam bledny link Twoj jest prawidlowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
bylam wczoraj mierzyc arte di roma
takie z 3 cm obcasem byly na prawde baaabrdzo wygodne ale cena, 315 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-22 o 07:51 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
czekamy wiec na fotki butow marta
jak ja wam zazdroszcze tych poszukiwan butow. ja dopiero zaczne szukac butow po swietach
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
Na zdjęciu wygląda na conajmniej 8cm. Ale jak 5cm to nie jest tak źle.
#857 |
Zadomowienie
|
Tak sobie myślę o butach do ślubu (wstępnie mam już wybrane w załączniku) i jakoś szkoda mi ich kupować. Absolutnie nigdzie już w nich nie wyjdę, te 140 zł ( z przesyłką) nigdy potem nie będą wykorzystane. No i co ja z nimi zrobię po ślubie... Może widziałyście buty (w moim przypadku ecru) z normalnej kolekcji firmy obuwniczej? Takie które nie krzyczą: Jesteśmy ślubne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Przyczajenie
|
DZiewczyny ja kupiłam buciki do ślubu za 30zł. Nowe, mięciutkie, na ładnym obcasiku, śliczne, eleganckie
![]() Dołącze zdjęcie później |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zadomowienie
|
Ja po całodziennych przemyślaniach mówię NIE takim butów jak wkleiłam. Choćbym miała zwiedzić wszystkie sklepy w okolicy, przetrząsnąć internet kupię jakieś normalne buty, takie w których będę mogła pokazać się nie tylko na ślubie. Trzymajcie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
dzisiaj znalazlam moje buty od ryłko
zapłaciłam niecałe 200 złotych, są bardzo wygodne na szczescie kolor ecru, wiec mogę potem je wykorzystać do sukienek letnich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz kupilam buciki i pochwale sie nimi
![]() podobaja sie???? Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2011-04-09 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
pietrusia nie w moim stylu
marta12101 tez wlasnie mysle o tym bucie. na zywo jeszcze ladniejszy
#863 |
Raczkowanie
|
soffera zgadzam sie z Toba fajnie kupic butki slubne ktore mozna potem jeszcze zalozyc. Dlatego ja juz postanowilam zdecydowanie arte di roma sa szalenie eleganckie wygodnie i perlowe wiec na pewno je jeszcze pozniej zaloze. I chcialam jeszcze napisac ze w moim salonie kosztuja na pewno 230 zl wiec porownujac do cen w innych miastach nie tak najgorzej choc nie ukrywam ze buty mimo wszystko do najtanszych nienaleza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Zakup moich butków przesunął się w czasie.
![]() Lubie takie szpice ![]()
![]() |
#865 |
Organizatorka
|
To i ja sie pochwale moimi bucikami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
no no no, sliczne, tylko strasznie wysoki obcas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mozesz powiedziec, gdzie kupilas takie i jaka cena? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.