|
|
#2161 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
![]() No ale szczerze to i tak wole dzisiejsze zimy, niż te sprzed 30 lat czy iles, kiedy to na Wszytskich Śniętych było sniegu po kolana, lud w kozuchach, czapach i innych takich zapitalał
|
|
#2162 |
|
Mother of Cats
|
Otworzyłam okna, żeby wywietrzyć - wielbłąd! Śmierdzi teraz w mieszkaniu
![]() Zapisz
|
|
|
|
#2163 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ale ja też jestem stara konserwa, którą rozmaite burackie zachowania drażnią. Im jestem starsza, tym bardziej. I wcale nie, ze "za moich czasów" i "ta dzisiejsza młodzież" - chamstwo jest niezależne od wieku, wykształcenia i zajmowanego stanowiska - i to jest najgorsze ![]() A nie, tamten był w poprzedniej firmie ale też masz pamięć! ![]() A wiesz, ze on do mnie dzwoni od czasu do czasu? Ostatnio nawet tuz przed Wszystkimi Świętymi, na imprezę mnie chciał wyciągnąć.
|
|
#2164 | ||||
|
BAN stały
|
Staaaruuuszka Muuursz, nie wygląda na tyyyle laaat...
Cytat:
![]() Cytat:
Jasne, że trzymetrowe zaspy i minus 40 na termometrze to zło i apokalipsa, ale słońce i parę kresek "na minusie" to dla samopoczucia i zdrowotności lepsza opcja, niż to szarobure gó*no za oknem, sama przyznasz ![]() Cytat:
Takiego mistrza pomysłowości nie sposób zapomnieć! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2165 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wiesz, gdybyż tak on był w moim typie....!
Była już propozycja wyjazdu na narty, na jacht, na zlot motocyklowy i teraz na tę tam imprezę Swoją drogą, wytrwałość podobno jest cnotą...
|
#2166 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja tylko przytaczam przykłady z nie tak wcale odległej przeszłości
|
|
#2167 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
A co do ramolenia, to podobno czterdziestka jest jak dwie dwudziestki w jednym ciele, także tak... Tylko dlaczego ja wyglądam, jakbym obie pożarła??? ![]() Powróciłam z objazdu i jestem w szoku, mamy lampę z takimi śmiesznymi żarówkami, które widać przez klosz, kule, o średnicy 15-17 cm. Otóż przestali produkować je w wersji normalnej, teraz tylko ledowe... A że dwie się przepaliły, za dwie zapłaciłam 150 zł ![]() Za to dobra wiadomość jest taka, że powoli będę odstawiała leki nasenne, zobaczymy, co z tego wyniknie... Zapisz
Zapisz
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2016-11-09 o 17:41 |
|
|
|
|
#2168 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2169 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ad. 2
|
|
#2170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Znad zdziwienia Waszym śniegiem
![]() Cytat:
![]() 2. Coś jest na rzeczy, mnie się też kapusty zachciewa ostatnio. Jakoś nigdy wielką fanką nie byłam Skoro bigos polecasz to wykonam.Potrzeba matką wynalazku ![]() Ja myślałam, że to bardziej o moim zacofaniu świadczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W końcu nie wiem czy chcesz już zdrowieć czy jeszcze trochę porzygać? ![]() Cytat:
Czekam na natchnienie, żeby zrobić ten piernik Może ktoś mnie kopnie do kuchni?
|
|
#2171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja już niestety "wiedziałam" że tak się stanie, nie było realnych szans na inny wynik. To tylko łudzenie się. To nie tylko swiadczy o ciemnych masach tłumu usa, ale przede wszystkim o kondycji amerykańskiej demokracji w ogóle, że do takiego wyboru w ogóle doprowadzono, że tacy kandydaci pozostali. Tak jakby nikogo lepszego już nie mieli? To jest najsłabsze. Przecież nie ma chyba gorszej konfiguracji. Nevermind. Mleko się rozlało.
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
2. Znad brukselki!!! jupi: Tj. dopiero zakupionej. Kiedy i jak ją zrobię to zależeć będzie od weny. Korci to risotto, ale cholerka nie mam czerwonego ryżu.
|
||||
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam poćwiczyć i zrezygnowałam
Zaczęłam szukać ćwiczeń na yt i jak zobaczyłam te brzuchate trenerki to mi się odechciało. Dobija mnie to ślimacze tempo, nudne to, nie lubię machać nogą dla samego machania, muszę czuć opór. Jeszcze się tak za te brzuchy trzymają, a za co ja mam trzymać jak praktycznie nic nie mam? Czekam aż wyzdrowieję, to znowu pochodzę sobie po lesie w przyzwoitym tempie, o! Zamiast tego jem sałatkę ziemniaczaną
|
#2173 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W każdym razie kolacja poszła w zlew.Cytat:
![]() Gryxiu, bransolety piękne Trump to się pewnie lubi z Kaczyńskim? Spieszmy się kupować perfumy z USA bo za jakiś czas nie będzie takiej możliwości...
|
||
|
|
|
#2174 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Red, nie pytałam
Ale, o ile się orientuję, kolor okrywy włosowej jest najmniej istotnym kryterium
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() chuop też w szpitalu właśnie się wybudził po zabiegu w narkozie. wycinali mu polipa z krtani i przez tydzień nie wolno mu mówić, pewnie dlatego dali mu vipowską jedynkę, bo jakby sąsiad zaczął o polityce, to mógłby nie wytrzymać ![]() Cytat:
![]() a ja na warzywach z wody do odwołania Cytat:
![]() Cytat:
u mnie jeszcze nie było w tym sezonie ![]() Cytat:
![]() mnie się nazwa kojarzy z płynem z rossmanna ![]() ja za drugim razem się zaśmiałam z lekarzem i poszłoooo...
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-11-09 o 21:44 |
||||
|
|
|
#2177 | |||||
|
Panaroja
|
ale ja jezdem ślepa i gapiasta , dopiero dziś zauważyłam
![]() Cytat:
nie dotrę - pracuniuję ![]() Cytat:
![]() Ad sinupret kredek - te kolorowanki są tak śliczne, że zwykłe kredki by je popsuły tylko , muszą być najlepsze Cytat:
2. ![]() Cytat:
kolejna epidemia barowa , ale takiej chyba jeszcze nie było żeby tak wszyscy kapustą się zarazili ![]() 2.kopiącej emotki nie ma , ale mogę postraszyć co zrobię jak nie pójdziesz ---> ![]() Cytat:
2.Trump chyba nie bałdzo się z resztą świata lubi w ogóle ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Parabelko, litości nie masz? O takiej godzinie to nie zabieram się za nic mondrego, jestem już w pół drogi w objęcia Morfeusza
Może jutro...
|
#2179 | ||||
|
BAN stały
|
Zawsze możesz wziąć przykład z królowej Wiktorii, tj. "zamknąć oczy i myśleć o Anglii"
A poskutkuje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się polecam
|
||||
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Byłam wczoraj na piwie ze znajomymi i się nie wyspałam ![]() A dzisiaj na długi weekend do rodzinki wyjeżdzam
|
#2181 |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia, ale 50,2 to ładna waga
Kontynuując temat pomadkowy: malinowy Bourjois jest w sam sedes! Wcale nie malinowy, chociaż też nie śliwkowy. Jak na moje oko to zgaszona wiśnia... a może burgund... jak ten portfel http://www.letino.pl/media/products/...?lm=1408647542 no w każdym razie mi pasuje i nada się na codzień bo taki półtransparentny, niezobowiązujący. Za drugim zamachem utrafiłam też idealnie z kolorem cienia do brwi, uff.Pozostaje mi znaleźć coś do ust w stylu MLBB. |
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękny jest! No ale sama go podziwiałam w Rossie ze wzdechem, że nie dla psa kiełbasa.Ja też wciąż nie ustaję w poszukiwaniach MLBB, mniemam, że nie szukasz odcieni beżo-brudno-różo-kakaowych? Mnie zostało tylko Kiko z tańszych do przetestowania. Wszystkie od Essence po Loreal mam przeleciana. Nada. Sugerując się USA YT to Urban Decay ma takie naturalsowe odcienie, no i MAC of kors. Ale ja chyba na pewno nie mogę sobie pozwolić na szminę z tej półki cenowej. Czytaj na pewno nie mogę, ale co się wydarzy to jeszcze nie przesądzone
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2186 |
|
Nindżopesz
|
Przełknęłabym kolor, ale po prostu mi nie pasuje, robię się żółta na twarzy i zmęczona. Ale, ale, pomazałam go (w sumie oba) róziowym Burżujem, odcisnęłam w papier toaletowy
i jest jak na zdjęciu Rome. Aprobuję!Ju, jesteś na sali? Skosztuj przy okazji Anubisa Papillon Artisan w Moods Scent Barze, pachnie trochę jak warsztat kaletniczy, jakieś farby, kwiaty w alkoholu, a co najważniejsze ma w sobie dryndusowatość. Maja, wąchałaś już Blackpepper CdG? Jak nie, to nie wąchaj, strata czasu Jakieś cedry na piżmie, pranie rozwieszone u stolarza.
|
|
|
|
#2187 |
|
BAN stały
|
Znad śniadania (kawa rozpuszczalna to nie kawa...)
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też tak wyglądam ale się uśmiałam ![]() Pojęcia nie mam, co się z tymi produktami i cenami dzieje: albo ulepszone albo wycofione albo podrożone albo wypollizowane... Pozdrowienia dla Polly_ przy okazji I w ogóle tak sobie myślałam ostatnio: co u Flo? A u Kameny? U Bogusi? Win czasem zagląda, Flo też. A Karrki? Jak ktoś wie, niech pozdrowi
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie że się da nosić! 2. Mój dziadek był kuśnierzem, pamiętam zapach warsztatu do dziś.Co prawda to trochę inny zapach, gorszy niż u kaletnika, bo dochodzą futra i takie tam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Osobiście wolę lekki mróz i słońce, niż 5 stopni na plusie i szarówę od rana do nocy 

ale też masz pamięć! 

nie dotrę - pracuniuję

ale się uśmiałam