|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zadomowienie
|
Dot.: emm problem :s
nooo jak masz plemniory-komandosow zdolnych przezyć w ciezkich bojowych warunkach to rzeczywiscie jest szansa
![]() ale jesli sa normalne to zapomnij temat i nastepnym razem "bawcie sie" ostrozniej i moze niekoniecznie w srodku jej cyklu (jesli to byl srodek). |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i znowu sie znalazlam w tym watku
![]() |
#2853 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży? - prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz.3
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co najwyzej preejakulat któy on przeniósł wytartą ręką:P zadanie dla plemników-komandosów-mc.gyverów ![]()
![]() |
#2855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
no przeciez widzisz facet chyba swoja sperme nie?ze tak bezposrednio spytam
![]() Nieprawdopodobienstwo zajscia w ciaze tylko wzrasta ![]()
#2857 |
Przyczajenie
|
pochwa + palec :s no ale cholera przysiegam ze wycieralem zanim tam sie pakowalem.. no i martwi mnie ta podwyzszona temperatura i brak objawow nadchodzacej miesiaczki :x
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
BAN stały
|
może jeszcze za wcześnie na miesiączkę? może dziewczyna miała jakieś stresy na początku cyklu i trochę jej się wydłuży? bo temperatura w zasadzie w czasie calej fazy drugiej cyklu jest wyższa... bo ja to tutaj za bardzo ciąży nie widzę... musiałbyś mieć naprawdę dużo spermy na palcach i bardzo głęboko ją wprowadzić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
poza tym organizm to nie zegarek, nie musi byc idealnie regularny
#2860 |
Zadomowienie
|
zostałam olana;p mój post nr 2843 na temat "wyciekania" spermy przez gumkę.
Czy to naprawdę aż tak głupie pytanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Może nie należy tego rozpatrywać w kategorii olania. Bo ja np. nie mam pojęcia, nie mam doświadczenia z gumkami i nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie. Może inne wizażanki również...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyciekajaca sperma gora...jakby tak uprawiac seks stojac na rekach, zeby grawitacja wspomagala, a do tego prezerwatywa nie przylegajaca scisle (za duza)...w normalnych warunkach nie spotkalam sie z czyms takim ![]()
![]() |
#2863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam! Mam problem... Zacznę od początku. Od soboty 16.02 biorę pigułki rigevidon. W trakcie następnych dni (między niedzielą a czwartkiem) musiałam zapomnieć 1 pigułki - ale o tym nie wiedziałam. Wychodzi na to, że przez te parę dni brałam pigułki tak jakby o jedną do tyłu. W niedzielę współżyłam z chłopakiem i wieczorem zauważyłam, że w opakowaniu jest o 1 pigułkę za dużo. Wywaliłam więc tabletkę nr 8 i wzięłam 9. Teraz idę zgodnie z opakowaniem, tylko obawiam się, że zaszłam w ciążę. Czuję się skołowana, mam bóle brzucha, stan podgorączkowy i ciągle się załatwiam (w sumie chodzę często, ale nie aż tak - raz na godzinę). Może po prostu przeziębiłam pęcherz a bóle może są z nerwów, ale pewna nie jestem. Błagam, pomóżcie!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Przyczajenie
|
![]()
dziewczyna poinformowała mnie ze jest w ciąży ale coś mi tu nie gra już pisze co. powiedziała mi ze miała jakieś dziwne krwawienie no i poszła z tym do lekarza który stwierdził ze jest w ciąży na przełomie 2 i 3 tygodnia. a ostatnio współżyliśmy ponad miesiąc temu jeszcze z zabezpieczeniem. czy to jest możliwe ze jest w ciąży?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Przyczajenie
|
Dot.: czy to mozliwa ciąża?.....
Najlepszym Zabezpieczeniem Jest Szklanka Zimnej Wody - Zamiast.nie Ma Idealnego Zabezpieczenia.a W Tym Przypadku Chyba Najlepszym Rozwiazaniem Bedzie Szczera Rozmowa.faktycznie Cos Tu Nie Tak.ale Nikt Tutaj Nie Rozwiaze Tego Problemu.a Najlepiej Jesli Zaproponujesz Wspolna Wizyte U Lekarza.pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesli nie wierzysz to idz z nia do lekarza albo niech zrobi przy Tobie test i tyle.
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
dziewczyny
okres spoznia mi sie juz ok tygodnia.... nigdy tak dlugo sie nie spoznial.jeszcze nie wiem,czy jestem w ciazy .nie mam zadnych objawow zblizajacego sie okresu... ale tez nie mam objawow ciazy.... czuje sie ok. boje sie... czy to mozliwe,ze jestem .....?! a slub dopiero latem....co ja zrobie? to mi krzyzuje plany....
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2871 |
Raczkowanie
|
a uprawiasz sex? Jeśli tak- to możliwe
![]() Zrób test! Tydzień spóźnienia powinien dać już wiarygodny wynik. Odwagi, będziesz wiedziała na czym stoisz i co z dalszymi planami.
#2872 |
Zakorzenienie
|
Taaak. A prawdopodobieństwo maleje w zależności od wybranej lub nie metody antykoncepcyjnej. Ale istnieje jeśli współżyjesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
może kolega chciał zasugerować, że jego dziewczyna ma dziudziusia z kimś innym? poczętego troche później bo oni współżyli ponad miesiac temu i to z zabezpieczeniem, a dzidzius ma 2,5 tygodnia? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
To powinien z dziewczyną porozmawiać, a nie z nami. A ponadto jaki interes dziewczyna miałaby w tym, żeby mu powiedzieć, ile tyg ma ciążą, skoro współżyli wcześniej? Mogła ściemnić, że ciąża jest starsza...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Przyczajenie
|
Witam! Mam problem... Zacznę od początku. Od soboty 16.02 biorę pigułki rigevidon. W trakcie następnych dni (między niedzielą a czwartkiem) musiałam zapomnieć 1 pigułki - ale o tym nie wiedziałam. Wychodzi na to, że przez te parę dni brałam pigułki tak jakby o jedną do tyłu. W niedzielę współżyłam z chłopakiem i wieczorem zauważyłam, że w opakowaniu jest o 1 pigułkę za dużo. Wywaliłam więc tabletkę nr 8 i wzięłam 9. Teraz idę zgodnie z opakowaniem, tylko obawiam się, że zaszłam w ciążę. Czuję się skołowana, mam bóle brzucha, stan podgorączkowy i ciągle się załatwiam (w sumie chodzę często, ale nie aż tak - raz na godzinę). Może po prostu przeziębiłam pęcherz a bóle może są z nerwów, ale pewna nie jestem. Błagam, pomóżcie!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc, tak, ciąży wykluczyć nie można, gdyż w przypadku pominięcia tabletki trzeba przez 7 następnych dni się dodatkowo zabezpieczyć. Piszesz, że był to pierwszy tydzień, więc tutaj szansa ciąży się troszkę zwiększa. Napisałabym, że po 14 dniach od stosunku zrobić test ... ale może lepiej zabrzmi, że od domniemanej zapomnianej tabletki ... 14 dni i się wyjaśni. Na pocieszenie dodam, że jak już później brałaś regularnie, to teoretycznie powinny działać, żeby zapłodniona komórka nie zagnieździła się ... ale obawy rozwieje test, na który jeszcze chyba troszkę musisz poczekać.
![]() |
#2880 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie wizazanki!!!mam pytanko...Czy to mozliwe zeby test nie wykryl ciazy jeszcze 15 dni po stosunku?prosze o Wasze opinie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.