|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Miałam jej nie kupować, ale pomyślałam, że raz zaszaleję![]() U mnie dzisiaj znowu mróz bez śniegu. Nie lubię takiej pogody, bo jest szaro i ponuro. Haha, jak widziałam pierwszy raz w tym sezonie reklamę coca-coli, to też dopiero na końcu skapnęłam się, że to już TA reklama ![]() Ehhh, a pamiętam pierwsze świąteczne reklamy coli, jak niedźwiedzie polarne piły ją ze szklanych butelek...
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie
nie nadążam za wami nie ma mnie chwilę a tu już 10 stron ![]() Ale smog dzisiaj u mnie... Masakra, siwo i śmierdzi ![]() Byłam w home and you i jest ślicznie oczywiście mega drogo ale nacieszyłam oko, wypatrzyłam śliczną latarenkę z reniferami i chyba dostanę na urodziny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie najpiękniejszy zapach YC, goździki, igliwie, ognisko I lubi go wiele osób, nie tylko krolowa kostek ![]() Ale wiadomo : co nos to inna opinia ![]() U mnie rano piękny szron
|
|
#3094 |
|
Rozeznanie
|
W Krakowie śniegu brak
![]() Na pocieszenie rozpaliłam wczoraj Snow in love
|
|
#3095 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś szron i minut 5 stopni , wszystko jest białe
.Dzień pracy do 15 tej a potem długi weekend .Dodatkowo nie mam jutro zajęć sportowych więc już w ogóle pełne lenistwo; ) .Wrzucam fotki z Tesco,kupiłam parę drobiazgów , dziś zajrzę do Rossmana i obejrzę te świąteczne cuda ,przydałyby misię podstawki pod kubki i kominek ,więc pewno coś tam kupię .
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mroźnie, ale słońce przebija się przez chmury. Gdzie ten śnieg, który jeszcze wczoraj był w prognozach? 😐
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sniegu nie ma ale jest smog...A snow in love dla mnie za mocny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ma klimat, czego nie można powiedzieć o nowym Q4, baaardzo mnie rozczarowała ;(
|
||
|
|
|
#3099 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może również się skuszę? ![]() Cytat:
![]() A ja kupiłam wczoraj w Rossmannie drewniane śnieżynki. Są pakowane po 3 sztuki. Mam zamiar udekorować nimi Mikołajkowe prezenty, ponieważ wyglądają naprawdę cudnie. Ogólnie rzecz biorąc, Rossmann ma kilka bardzo fajnych ozdób świątecznych (głównie drewnianych) i czekam aż będzie ten 20 lub 21 grudnia i rozpoczną się przeceny ;D Dodatkowo widziałam świece wzorowane na Yankee Candle, które stoją obok świeczników. Ich koszt to 22 złote jeśli się nie mylę. Nie miałam jak ich powąchać, ponieważ moje ręce były zajęte i już nie chciało mi się po te świece schylać haha. Polecam do przesłuchania zimową piosenkę, o której niedawno sobie przypominałam, a która jest przepiękna. Wklejam link do teledysku, choć video pierwszy raz widzę PS. Tak, to Polka ;D https://www.youtube.com/watch?v=-JnsQrLvPLk |
||
|
|
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tzn, męża wyślę na wojnę
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#3101 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może sie jeszcze na coś przyda kalendarze kinder widziałam w poniedziałek w auchan za jakieś 26zł
|
|
|
|
|
#3103 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Narazie moim jedynym świątecznym zakupem są majtki z Tesco z motywem zimowym Muszę się w końcu wziąć za prezenty
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|||
|
|
|
#3104 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3105 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Być może mam za małą przestrzeń i zapach się nie rozprowadza tak jak trzeba albo po prostu nie lubię jednak dymno- ostrych Lubię za to te delikatnie perfumowane, ambrowate, zielono-kwiatowe, świeże.. Ale 2 lata temu kupiłam olejek do kominka o zapachu "choinka" i cuuudnie pachnie Świeżo ściętą choinką , jak świąteczny poranek Wybiorę się dziś raz jeszcze, odpuszczę sobie Świąteczne, bo to widzę jednak nie dla mnie, I wezmę coś słodko ciasteczkowego , jak pain aux raisin albo szarlotka i będę udawać, że mam Świeże ciacho w domu ![]() Cytat:
Mi się święta z Rossmannem kojarzą z tuszem PUPA który kupiłam na okazji za 19. 90zł A teraz, bardzo przepraszam za potężny off-top ale czy możecie mi napisać, czy tusze Max Factor Masterpiece zmieniły opakowanie?? (tutaj nie ma tej markichcę zrobić zapas... ) Przepraszam za tą wtopę ![]() ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ten jeden raz w roku mój budżet musi to przeżyć, potem będzie tylko gorzej
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#3107 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam - kalendarz Milki 20 zł, kinder jakieś 25 zł , też rozważałam zakup obu, hahahah , ale stwierdziłam że jednak sobie dam spokój .
nie wszystkie słodycze Kinder lubię ,stąd wybór na Milkę .Ja dziś tylko przejrze Rossmana i Lidl,jak coś mi sie rzuci w oczy to kupuje . Z zapachów -cosy by the fire uwielbiam ,hahaha,co nos to opinia - i to jest fajne ! Nie możemy się wzorować na innych osobach piszących opinie , i MUSIMY SAME WYPRÓBOWAĆ WSZYSTKIE ZAPACHY!!! |
|
|
|
#3108 |
|
Naczelny Hipster
|
Mi nigdy nie smakowaly te czekoladki w kalendarzach
![]() Wiec zadne milki i inne kindery mnie nie zachecaja, mam uraz Kari Amirian jest na mojej zimowej playliscie od stu lat, uwielbiam te piosenke |
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie dziewczyny że Cosy by the Fire pachnie wędzarnią i kostką wc .... Przyszło mi po przeczytaniu tego tylko jedno do głowy....drewniany wychodek 😀😀😀😀
|
|
|
|
#3110 |
|
Raczkowanie
|
Do mnie właśnie kurier dzwonił że paczkę mi na portierni zostawił ,więc dziś na długi weekend mam nowe woski !!! Idealnie !
Mój plan na dziś to kocyk,książka,woski ,kominek ,pies w nogach i grzaniec w rekach. |
|
|
|
#3111 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- W H&M pojawiaja sie juz swiateczne swetry: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0419507002.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0428993001.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0410436001.html podoba mi sie HO, HO, HO ale wydaje mi sie, ze ma brzydki kroj i ze nie bedzie ladnie lezal
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam nigdy nie miałam świątecznego swetra.... 😜
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie uwielbiam kinder
milka jest mi obojetna zwykła czekolada przejdzie jak już jest kryzys i nie ma nic innegp słodkiego
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Jest np w biochatce taki kalendarz z herbatami albo od lebensbaum są też na ekolandii ☺
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, muszę sprawdzić
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
Jezu jakie piękne swetry
,po co mi to pokazujecie hahahaCHCĘ ! Chodze cały czasz bananem na twarzy i co dzień cieszę sie jakąś pierdołą świąteczną , choćby za 2 zł , i to jest w tym najfajniejsze myślę - że potrafimy się cieszyć ! |
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3118 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
Wybrałam się dzisiaj do Intermarche bo mojej babci sie jakaś choinka spodobała, wiec pojechałam obadac sprawę, a przy okazji zobaczyć co tam maja ciekawego ze świątecznych ozdób. Ku mojemu zdziwieniu nie mieli NICZEGO bożonarodzeniowego, a po rozmowie z pania ekspedientka dowiedziałam się, że NIE PRZYJECHALY DO NICH WIEC NIE MA.. obok Rossmann jest więc weszłam i za to kupiłam sobie 3 opakowania bombek, 0.99 każde
Jakość może odbiega od ideału, ale mama planuje cos na cmentarz zrobić na święta, wiec takie bombeczki beda idealne i nie będzie szkoda gdy ktoś ukradnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3120 | |
|
Rozeznanie
|
Też cierpię na "syndrom" zapętlania piosenek
![]() Cytat:
Też nie miałam, ale z chęcią bym jakiś kupiła. Te swetry w H&M wydają mi się średnie. Już wolę dać 39 złotych za sweter w jednolitym kolorze bordowym lub ciemnozielonym również z H&M (kolory świąteczne ).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

Miałam jej nie kupować, ale pomyślałam, że raz zaszaleję

oczywiście mega drogo ale nacieszyłam oko, wypatrzyłam śliczną latarenkę z reniferami i chyba dostanę na urodziny
19.09.2015
Rozczarowałam się. Czułam się, jakbym Wsadziła głowę do Wędzarni albo W kominek
Dla mnie najpiękniejszy zapach YC, goździki, igliwie, ognisko 
sniegu nie ma ale jest smog...

może sie jeszcze na coś przyda
Muszę się w końcu wziąć za prezenty
Być może mam za małą przestrzeń i zapach się nie rozprowadza tak jak trzeba albo po prostu nie lubię jednak dymno- ostrych