Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-11, 12:26   #4021
magdenka
Zakorzenienie

Dot.: Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Serduszko, widocznie nie jestem taką dobrą partnerką jak Ty
bądź najlepszą i przeprowadź się do niego
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:31   #4022
Eunice9
Zakorzenienie

Dot.: Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67418481]

Myślimy z Tż-tem, że chorowała bo od jakiegoś czasu była mniej ruchliwa niż zazwyczaj. W dodatku tak dziwnie chodziła

Myślimy nad tym tylko mamy dylemat czy tym razem nie kupić myszki

[/QUOTE]
Polecam myszki, miałam kiedyś

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Dziś niestety na 14 do pracy,ciekawe czy pozwolą mi to odebrać później
U nas napadało trochę śniegu,ale już zniknął i jest ciapa
Trochę boję się poniedziałkowych wyników krwi TŻ
Co do Tża to będzie dobrze

Cytat:
Bo chcę zmienić stancję, więc myślałam, że może zainspiruje go, żebyśmy razem to zrobili. W dłuższej rozmowie wyczułam, że do ślubu to on jednak chce osobno mieszkać bo w jego życiu tyle się zmieni w najbliższym czasie. Smutno mi
Mógł się nie deklarować, bo skoro wspólne mieszkanie to takie szalone zmiany, to co mówić o ślubie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Smutno Ale może ma trochę racji, zmiany itd. Mój Tż tez nie chciał na początku razem zamieszkać bo miał w miare ułożone życie gdzieś indziej.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Wiesz może też ma małe libido jak niektóre kobiety?
Ja niestety narzekam na brak libido
W sumie TŻ przez obecne sprawy na głowie też
Ale wiesz wkurzyłabym się na Twoim miejscu,bo jednak na granie po nocach ma siłę. Niech oderwie się od komputera to będzie mniej zmęczony.
No dokładnie Chociaż akurat wczoraj nie grał.

Jesteśmy już u rodziców Tża. Teściowa zrobiła pizzę z serem, pieczarkami i bananem Nie wiem skąd ona bierze takie pomysły.

Stary 2016-11-11, 12:32   #4023
muszkaaa8
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Od 21 listopada mnie nie będzie

miałam pytać czemu ale doczytałam, że jedziesz do TŻta

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Budzę sięprzed chwilą, a tu taka niespodzianka za oknem wrzucam fotkę na podwórko z domu rodzinnego
Tak sobie pomyślałam że nie musze mieć nie wiem ile śniegu na ślub, gdyby było tylko tyle to by i tak było cudownie
o matko śnieg z jednej strony ślicznie jak jest tak bialo a z drugiej nie chce, żeby do nas przyszedł i żeby było tak biało

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość

Fakt, Muszka bedzie miała niepowtarzalny slub

Butelki wyszły swietnie!!!

Dziękuje każda z nas będzie miała niepowtarzalny ślub

Cytat:

Muszka pamiętaj o wymiarach koszuli

dobrze, że przypomniałaś bo już zapomniałam zaraz Ci napisze

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Foty wrzucone do klubu, idę się grzać pod koc
uuuu to pędzę tam

Postanowiliśmy pomału zmieniać naszą sypialnię i kupiliśmy wczoraj z TŻtem stoliki nocne w formie takiej drewnianej skrzyneczki, tż dorobił nóżki i tak cudnie wyglądają lampa zmieniona, dodatki po części zmienione, łapacze, kapelusze i rogi wiszą na ścianie i od razu sypialnia nabrała innego wyglądu
Zostało nam zrobić zagłówek do łóżka z desek ale to już w przyszłym miesiącu TŻ zrobi i najgorsze czyli malowanie ale to już chyba po ślubie chociaż ja jestem tak niecierpliwa w takich sprawach, że skończy się pewnie malowaniem jednak jeszcze przed ślubem

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:32   #4024
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Serduszko, widocznie nie jestem taką dobrą partnerką jak Ty

Nie wiem czy jestem dobra czy nie, napisalam tylko, ze mój TŻ nie miał problemu.

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:34   #4025
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość

Jesteśmy już u rodziców Tża. Teściowa zrobiła pizzę z serem, pieczarkami i bananem Nie wiem skąd ona bierze takie pomysły.

bananem ?

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:35   #4026
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Karla, sama nie wiem, myślę że boi się zmian, on po ślubie chciał mieszkać w swojej miejscowości, najpierw z rodzicami, a później pójść na swoje na szczęście dogaduję się z jego mamą, zawsze stanie po mojej stronie, więc chyba mu nie w smak, żebyśmy we dwie tak na niego siadały i teraz sam stwierdza, że nie chce z rodzicami. Poza tym całe życie mieszka w jednym miejscu, ja z kolei zmieniam miejsca zamieszkania - najpierw jakiś czas mieszkałam z rodzicami i dziadkami, później tata dostał mieszkanie służbowe (było ich chyba 3,więc parę razy się przeprowadzaliśmy), następnie gdy miałam 7 lat rodzice wybudowali dom, no ale poszłam do lo w innym mieście i mieszkałam w internacie, no i teraz 6 rok studiów zaczęłam, między czasie zmieniałam stancje. Swoje miejsce na ziemii dopiero stworzę z Tż, stąd mój smutek i chęć mieszkania razem. On jednak miejsce za ziemii ma, więc może być mu trudniej, znam też inne jego powody dla których się z tym może ociągać

Swoją drogą chyba za bardzo się uzewnętrzniam

Wiesz z jednej strony trochę go rozumiem, ale trochę nie... Takie zasiedzenie się w jednym miejscu trochę wpływa na chęć przeprowadzki itd. Widze po swoim, walke z nim toczyłam że mieszkanie w centrum wcale nie jest takie idealne jak jemu się wydaje. No tylko że to właśnie było trochę podobnie, on całe życie w jednym miejscu a ja kilka razy się przeprowadzałam. Stopniowo mu pokazywałam pewne rzeczy, rozmawiałam itd i w końcu sam stwierdził że jednak bez sensu się upierać. Przyzwyczail się sam do myśli że nie musi być ciągle tam gdzie jest teraz.
Trochę mu się dziwie jednak że nie chce zamieszkać z Tobą, przecież planujecie wspólną przyszłość, ślub itd więc to tylko jeden z wielu kroków które Was czekają... Jak teraz to takie szaleństwo to co dopiero po ślubie jak wyjdzie wszystko na raz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:36   #4027
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
chociaż ja jestem tak niecierpliwa w takich sprawach, że skończy się pewnie malowaniem jednak jeszcze przed ślubem

To tak jak ja ja chciałam kupić tez stoliki nocne, ale TŻ mi wybił z głowy, bo ja kupimy mieszkanie to się okaże, ze się nie zmieszcza lub zmieni mi się koncepcja...i co wtedy

Stary 2016-11-11, 12:36   #4028
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
A czy nie będę nic rozumieć,jeśli nie oglądałam poprzednich dwóch części?
Będziesz rozumieć, nie jest to raczej kontynuacja

Cytat:
Postanowiliśmy pomału zmieniać naszą sypialnię i kupiliśmy wczoraj z TŻtem stoliki nocne w formie takiej drewnianej skrzyneczki, tż dorobił nóżki i tak cudnie wyglądają lampa zmieniona, dodatki po części zmienione, łapacze, kapelusze i rogi wiszą na ścianie i od razu sypialnia nabrała innego wyglądu

Zostało nam zrobić zagłówek do łóżka z desek ale to już w przyszłym miesiącu TŻ zrobi i najgorsze czyli malowanie ale to już chyba po ślubie chociaż ja jestem tak niecierpliwa w takich sprawach, że skończy się pewnie malowaniem jednak jeszcze przed ślubem

Liczę na foty

krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:38   #4029
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Po prostu już cię trochę znamy i czasami możemy się spodziewać, jak będziesz dalej prowadzić rozmowę Z całej wypowiedzi wyłapałaś akurat słowo "wieśniara" i zapytałaś o to, więc oczekiwałyśmy, że pociągniesz ten wątek
Ach widzisz to jednak znów zaskoczyłam,jednak nie znasz mnie tak jak sobie myślisz

Po prostu ciekawi mnie jakie to typowo wieśniackie zachowanie. Bo też specyficznie się śmieje i zastanawiam się czy przez to pretenduję do bycia wieśniackim

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
nie wiesz, że wszystkie się na wątku ciebie boją?

więc zwykłe pytanie brzmi jak "coś ci nie pasuje? "

no tak i przez to trzeba mi tłumaczyć jak krowie na granicy,że zachowanie typowo wieśniackie nie miało na myśli obrażanie ludzi ze wsi
Dokąd ta rozmowa zmierza
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:41   #4030
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ach widzisz to jednak znów zaskoczyłam,jednak nie znasz mnie tak jak sobie myślisz
Czy ja wiem... Czułam, że będziesz się tym emocjonować i właśnie to robisz
Stary 2016-11-11, 12:46   #4031
rubbim
City of Bones

Cytat:
A zdjęcia gdzie ?
Cytat:
Fuj....

Zrobiłam ciastka
Stary 2016-11-11, 12:51   #4032
magdenka
Zakorzenienie

Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała z nadrabiania Małgosia, pisałaś o tym, że nie będziesz mieć stałej umowy. Ja od dawna marzę o uop, ale pogodziłam się z tym, że w swojej firmie nie będę mieć. Tutaj NIKT nie ma stałej umowy, nawet szefowie działów. Wszyscy pracujemy na własnych działalnościach, kontraktach i zleceniach. Przysługuje mi prawo do płatnego urlopu, zwolnień lekarskich, mam wszystkie benefity z uop, oprócz samej umowy. Tż mi zawsze powtarza, że jego umowa tak naprawdę nic mu nie daje, bo mimo tego że jest na czas nieokreślony, to w każdej chwili mogą go zwolnić. A ja zarabiam więcej od niego, więc mogę sobie sama opłacać droższe składki Wydaje mi się, że rynek pracy zmierza w tym kierunku i nic na to nie poradzimy
Stary 2016-11-11, 12:52   #4033
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja wiem... Czułam, że będziesz się tym emocjonować i właśnie to robisz
Masz rację nie mogę usiedzieć na miejscu taka jestem rozemocjonowana

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała z nadrabiania Małgosia, pisałaś o tym, że nie będziesz mieć stałej umowy. Ja od dawna marzę o uop, ale pogodziłam się z tym, że w swojej firmie nie będę mieć. Tutaj NIKT nie ma stałej umowy, nawet szefowie działów. Wszyscy pracujemy na własnych działalnościach, kontraktach i zleceniach. Przysługuje mi prawo do płatnego urlopu, zwolnień lekarskich, mam wszystkie benefity z uop, oprócz samej umowy. Tż mi zawsze powtarza, że jego umowa tak naprawdę nic mu nie daje, bo mimo tego że jest na czas nieokreślony, to w każdej chwili mogą go zwolnić. A ja zarabiam więcej od niego, więc mogę sobie sama opłacać droższe składki Wydaje mi się, że rynek pracy zmierza w tym kierunku i nic na to nie poradzimy
Dlatego właśnie pisałam,że umowa o pracę nie jest dla mnie żadnym wymogiem jeśli chodzi o dziecko,bo nie mam zamiaru czekać tyle lat
Niestety już się z tym pogodziłam,ech..
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 12:56   #4034
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
hejka

ze spaniem miałam to samo
a co do wina - co się będzie marnować - zaraz będe

kupiłam TŻtowi już prezent na gwiazdkę prawie zapomniałam, że dziś sprzedaż biletów rusza
To dawaj tylko ja uschne z żalu że nie mogę pić

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:20   #4035
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Annulka, bardzo mi przykro z powodu chomisia też bardzo się przywiązuję do zwierzaków. A co poza tym słychać? Czytałam, że jesteś w dobrej formie Popisz trochę jak wam mija czas w trójkę, ile śpicie, czy jest ciężko. Interesują mnie informacje z pierwszej ręki

Mała jest grzeczna w dzień, w nocy potrafi dać popalić Przedwczoraj przespaliśmy z Tż-tem 3 godziny. A dzisiaj w nocy ja przysnęłam, Tż uśpił Małą i długo pospała
W ogóle Tż jest wspaniałym tatą
Ciężko chyba nie jest, jestem w całkiem dobrej formie (tylko krocze mnie tak strasznie napier... po tym nacięciu i zszywaniu )
zresztą nawet jakby było to ta mała Kruszyna wszystko wynagradza

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Kupicie nowego zwierza Ja jak byłam mała to miałam najpierw dwa chomiki, a pewnego dnia wracam do domu tata mnie zgarnia spod szkoły i mówi że ma niespodziankę. Podchodzę do klatki a tam 14 małych kulek
o rany, takiego zwierzyńca to bym nie ogarnęła

Cytat:
Stary był?
Jutro byłyby równe 3 lata odkąd ją mieliśmy. Nie wiem czy to staro jak na chomiczki?

Cytat:
Polecam myszki, miałam kiedyś

Też miałam

Pizza z bananem?

Upuściłam telefon z ręki i stłukłam w nim szybę Niech to szlag trafi
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:21   #4036
Edithh_21
Zakorzenienie

Anulka a jak babcią? Zadowolona z wnusi? Nie narzeka na hałas?

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:24   #4037
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ja mam umowę na nieokreślony, do tego moja szefowa sama jest matką dwójki dzieci i wiele rozumie... także w kwestii ciąży to nie mam się czego obawiać, chociaż boje się że jak wróce to oddelegują mnie na inne stanowisko Już jedna taka sytuacja była...

Pizza z bananem?

Ale jestem obolała od wczoraj
Stary 2016-11-11, 13:28   #4038
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja mam umowę na nieokreślony, do tego moja szefowa sama jest matką dwójki dzieci i wiele rozumie... także w kwestii ciąży to nie mam się czego obawiać, chociaż boje się że jak wróce to oddelegują mnie na inne stanowisko Już jedna taka sytuacja była...

Pizza z bananem?

Ale jestem obolała od wczoraj
Ja tez z umowa, mam nadzieje ze jeszcze troche popracuje u mnie w firmie bo bardzo mi sie podoba w tej pracy ale tez nie wiem co by bylo gdybym zaciazyla i miala dziecko..

e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:32   #4039
czekoladowoo
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;6742343 6]Ja tez z umowa, mam nadzieje ze jeszcze troche popracuje u mnie w firmie bo bardzo mi sie podoba w tej pracy ale tez nie wiem co by bylo gdybym zaciazyla i miala dziecko..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

U mnie to już czekają także problemu nie będzie, samym powrotem później jedynie się martwie No ale czas pokaże, jak TŻ się wszystko uda to też będzie nam trochę łatwiej .
Stary 2016-11-11, 13:32   #4040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Anulka a jak babcią? Zadowolona z wnusi? Nie narzeka na hałas?
Z babcią w sensie z tą co mieszkamy? daj spokój... Wszystko wie najlepiej, do wszystkiego się wtrąca. Mam dość tej baby Teściowa nie lepsza...
Najlepsze podejście ma teść - przyjdzie do wnuczki, pogłaszcze ją po główce, potrzyma za rączkę i nazywa ją królewną. Uroczo
Teściowa natomiast się zachowuje jakby pierwszy raz noworodka widziała i dostała małpiego rozumu
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:35   #4041
LadyArya
Amounted Princess

dziewczyny mam dylemat

ktora ladniejsza z tych 2 ?

http://anelis.pl/sklep/slub/podwiazka-205#prettyPhoto
http://anelis.pl/sklep/slub/4145#prettyPhoto
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:36   #4042
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
Ładniejsza ta 2 ale 1 chyba łatwiej ściągnąć
Stary 2016-11-11, 13:37   #4043
rubbim
City of Bones

Cytat:
dziewczyny mam dylemat

Jak dla mnie pierwsza
Stary 2016-11-11, 13:39   #4044
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam dylemat

Pierwsza

Stary 2016-11-11, 13:43   #4045
Dorotti666
❤ bee happy ❤

a ile myszki żyją?
Ja chciałam szczurki kupić, a teraz skłaniam się ku króliczkowi
Stary 2016-11-11, 13:44   #4046
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza
Stary 2016-11-11, 13:45   #4047
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
[
Pisalam tu kiedyś o wynikach badań,co Eunice mi pisała co one oznaczają. A kolega który robił tam badania powiedział,że żaden wskaźnik nie może być podniesiony
No i obawiam się,że na samym końcu mogą go odrzucić
Na pewno będzie dobrze

Cytat:
Dzisiaj miałam koszmar ślubny znowu w podobnym klimacie- w dniu ślubu nie miałam nic zrobione. Szukałam krawcowej, a mama mi na szybko załatwiała jakieś bordowe bukiety

a poza tym jestem bardzo romantico narzeczoną. Kupiłam M. z okazji imienin... dresy ale było śmiesznie, bo dzisiaj rano jak poszedł się zbierać do łazienki to podmieniłam stare dresy, które miał naszykowane do nałożenia na te nowe. Udawałam, że dalej śpię, a on tak je podnosi, ogląda z każdej strony i nie wiedział, co się dzieje [

Po prostu już cię trochę znamy i czasami możemy się spodziewać, jak będziesz dalej prowadzić rozmowę Z całej wypowiedzi wyłapałaś akurat słowo "wieśniara" i zapytałaś o to, więc oczekiwałyśmy, że pociągniesz ten wątek
Hahaha dobre z tymi dresami

A co do drugiej części to się zgadzam
Cytat:

Po prostu ciekawi mnie jakie to typowo wieśniackie zachowanie. Bo też specyficznie się śmieje i zastanawiam się czy przez to pretenduję do bycia wieśniackim

no tak i przez to trzeba mi tłumaczyć jak krowie na granicy,że zachowanie typowo wieśniackie nie miało na myśli obrażanie ludzi ze wsi

Dokąd ta rozmowa zmierza
Watpie byś była wieśniakiem

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67423206]

Mała jest grzeczna w dzień, w nocy potrafi dać popalić Przedwczoraj przespaliśmy z Tż-tem 3 godziny. A dzisiaj w nocy ja przysnęłam, Tż uśpił Małą i długo pospała

Ciężko chyba nie jest, jestem w całkiem dobrej formie ( )

zresztą nawet jakby było to ta mała Kruszyna wszystko wynagradza

Pizza z bananem?

Upuściłam telefon z ręki i stłukłam w nim szybę Niech to szlag trafi [/QUOTE]

Cieszę się ze TZ bardzo ci pomaga

Co do pizzy to taki sam odruch Milan jak przeczytałam

Niedobrze z telefonem. Na szczęście można zmienić szybkę ale może to być dość drogie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67423606]Z babcią w sensie z tą co mieszkamy? daj spokój... Wszystko wie najlepiej, do wszystkiego się wtrąca. Mam dość tej baby Teściowa nie lepsza...
Najlepsze podejście ma teść - przyjdzie do wnuczki, pogłaszcze ją po główce, potrzyma za rączkę i nazywa ją królewną. Uroczo
Teściowa natomiast się zachowuje jakby pierwszy raz noworodka widziała i dostała małpiego rozumu [/QUOTE]

Teść super
A to co robi teściowa strasznie kojarzy mi się z teściami siostry mojego TZ przytulają, całują non stop chociaż ich wnuczka się odsuwa to ją przyciskają do siebie... i teksty "o ti ti ti tu tu tu"

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:54   #4048
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Niedobrze z telefonem. Na szczęście można zmienić szybkę ale może to być dość drogie

Teść super
A to co robi teściowa strasznie kojarzy mi się z teściami siostry mojego TZ przytulają, całują non stop chociaż ich wnuczka się odsuwa to ją przyciskają do siebie... i teksty "o ti ti ti tu tu tu"
Tego się boję, że koszt wymiany szyby będzie większy niż nowy telefon

moja teściowa tak samo ''ti ti ti''. Wczoraj jak przyszli to klęczała przy łóżku i ciągle powtarzała, że mogłaby się tak wpatrywać godzinami To ja jej e-mailem prześlę fotę w dużej rozdzielczości. Też będzie mogła się wpatrywać a nie będzie musiała nas odwiedzać
Stary 2016-11-11, 13:55   #4049
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się 2podoba.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 13:58   #4050
magdenka
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67423206]
[/QUOTE] Super Dzielna z ciebie babka. Tyle się naczytałam o tym, jak ciężko mieć dziecko, że naprawdę miło posłuchać kogoś, kto nie narzeka i się nie użala. Wiadomo, że na pewno jeszcze nie raz da ci w kość, ale widać, że będziesz świetną mamą

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
właśnie tego wam zazdroszczę niby u mnie to wygląda tak jak na uop, jedna dziewczyna właśnie jest na "macierzyńskim", ale i tak się boję. Większość naszego zespołu to dziewczyny koło 30, żadna jeszcze nie ma dzieci... Wiecie co to może oznaczać a jak wszystkie nagle zaczną rodzić to szefowie mogą zmienić swoje spoko podejście A jak zaczęłam się rozglądać za ofertami w tej branży to u mnie w mieście na uop mogę liczyć na 2 tys. brutto A mój tż w KAŻDEJ swojej dotychczasowej pracy od razu dostawał uop, mimo że ma to gdzieś. Nie ma sprawiedliwości
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości