Panny Młode 2008 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-27, 21:41   #4231
gosiunia22
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2008

Właśnie, nie pomyślałam o fryzjerce! Czy któraś z Was ma jakąś godną polecenia z Warszawy, która mogłaby dojechac do domu?
...u fryzjera byłam tylko raz w życiu, jak miałam 5 lat, więc nie mam żadnych namiarów...

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 22:08   #4232
Taska
Raczkowanie

Nic nie reklamuje!!!

Beata "Beti" siedlecka gg 8230168- http://www.betiart.pl/kontakt/index.php

nie czesalam sie u niej, tylko slyszalam, czytalam o niej.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 08:16   #4233
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

1. zawsze marzylam aby moj tato odprowadzil mnie do ooltarza...
2. obraczki mamy wybrane u jubilera-klasyczne z zoltego zlota.ale kupujemy je tak w czerwcu lipcu...bo we wrzesniu slub wiec chce w lecie kupic bo mi paluszki lubia puchnac
3. wlasnie kupuje na allegro zaproszenia jakie miala KODEINA-pochwale sie efektem koncowym gdy juz bede miala je w domu
4. buty do slubu mam wklejalam zdjecia juz wczesniej ale moge jeszcze raz
5. suknia i jej poszukiwania trwaja...
6. u mnie za probne do slubu fryzury place 40 zl i za zrobienie fryzury w dniu slubu 80 zl
7. moja siostra bedzie mi swiadkowac i bedzie miala bukiet, ktory sklada sie na oltarzu Matki Boskiej
8. myslicie ze czerwiec to dobry czas na zapraszanie?
9. no wlasnie-jakie macie pomysly jesli chodzi o podziekowania rodzicom?tzn oprocz kwiatow i albumów ze zdjeciami co jeszcze sie wrecza w waszych stronach i przy jakiej piosence sie tanczy-moj szwagier przyslzy tanczyl do czegos takiego....,,dla rodzicow ten walc lalalla cos tam...no nawet nie bylo to takie zle....tanczyli z rodzicami w kolko....
10. ja mysle co by tu na pierwszy taniec wymyslic-macie jakies pomyslyu?czekam i poczytam z mila checia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 088.jpg (91,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 082.jpg (37,0 KB, 37 załadowań)
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 10:44   #4234
tiffi1
Rozeznanie

U mnie to wszystko będzie wyglądało trochę inaczej: bo ja będę wychodzić z domu mojego brata, a sąsiadem mojego brata są rodzice mojego TŻ, stwierdziliśmy, że nie będzie żadnych podziękowań i piosenek dla rodziców.
jeśli chodzi o makijaż i fryzurę to nie mam jeszcze nikogo umówionego, moja przyjaciółka poszła do fryzjera żeby mnie zapisać, ale powiedzieli, ze za wcześnie, wiec muszę poczekać
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 11:38   #4235
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Nic nie reklamuje!!!

Beata "Beti" siedlecka gg 8230168- http://www.betiart.pl/kontakt/index.php

nie czesalam sie u niej, tylko slyszalam, czytalam o niej.
Dziękuję, odezwałam się do niej, zobaczymy, co z tego wyjdzie

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 12:43   #4236
asikk83
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marta12101 Pokaż wiadomość
nasz slub za dwa meisiace, a my:

-nadal nei umiemy nic zatanczyc
t-z nie ma garnituru
ja nie mam butow
nie rozdane jeszcze wszystkie zaproszenia

a oboje tak duzo pracujemy, ze na nic nei mamy czasu

jestem wsciekla ze tak jest! jak oglaam film, gdzie jest slub, to czuje takiego stresa ze nie wiem!!!!!!aaaaaaaaaaaaaa: eek:

edit:

stres jednak dziala motywujaco

polecialam i kupilam dzisiaj ponczochy, buty (rylko, 5 cm obcas, cena niecale 200 zlotych, a obcas wygodniejszy i pasek w lepszym miejscu niz w arte di roma, ktore byly po 300!)

poza tym sukienke na dzien po- nie bedzie poprawin, tylko sniadanie wspolne, wiec sukienka taka letnia ale koktajlowa ze tak powiem

no i pochwale sie zaproszeniem, zamowionym na allegro za 1,50

a oto zdjecia, ktorych wczesniej nie udalo mi sie zaladowac

mam pytania odnośnie tych pięknych ZAPROSZEŃ.Czy na nich można zamieścić tylko informację o ślubie, czy jest mozliwość załączenia jeszcze jakiegoś wierszyka odnośnie prezentów i potwierdzenia przybycia? przepięne masz buty!!
asikk83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 15:06   #4237
Taska
Raczkowanie

toverek83 buty rewelacja! naprawde Piekne, az pomyslalam, zeby takie sobie kupic hahah ale ja juz mam swoje... a po chorobe mi 2 pary

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 15:16   #4238
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
4. buty do slubu mam wklejalam zdjecia juz wczesniej ale moge jeszcze raz
Kupno moich na razie przesunął się w czasie. A już byłam zdecydowana . Wczoraj przy okazji rzucił mi się taki ładny biały but ze srebrnym połyskiem (ładnie by komponował do koronki mojej sukni), przymierzyłam pasował jak ulał. Ale niestety nie był tym typowo ślubnym i miał czarną podeszwę .

Cytat:
Napisane przez tovrek83
8. myslicie ze czerwiec to dobry czas na zapraszanie?
Masz ślub wrześniu to jak najbardziej, lepiej unikać typowo urlopowego okresu, bo Wam goście mogą wymknąć się tymczasowo na wakacje.
Cytat:
Napisane przez toverek83
9. no wlasnie-jakie macie pomysly jesli chodzi o podziekowania rodzicom?
Nas ten "problem" omija, nie będziemy robić podziękowań.
Cytat:
Napisane przez toverek83
10. ja mysle co by tu na pierwszy taniec wymyslic-macie jakies pomyslyu?czekam i poczytam z mila checia
Polecam przejrzenie wątku "Co na pierwszy taniec" http://www.wizaz.pl/forum/showthread...231898&page=31

My na początku wybraliśmy Farbę "Chce tu zostać", ale jak byliśmy rok temu na weselu znajomych tak nam sie nie spodobało wykonanie piosenki przez ich zespół, że zaczęliśmy się grubo zastanawiać nad zmianą. Dosłownie po pierwszym tańcu Młodych czułam się dobita, smutna, jak na stypie

Teraz mamy na oku Bajm :"Chce tu zostać"

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
U
jeśli chodzi o makijaż i fryzurę to nie mam jeszcze nikogo umówionego, moja przyjaciółka poszła do fryzjera żeby mnie zapisać, ale powiedzieli, ze za wcześnie, wiec muszę poczekać

Ja makijaż jak i paznokcie robię sama, mam już swoją wizję i listę niezbędnych kosmetyków, wczoraj już jedno zamówienie do mnie przyszło (skorzystałam ze sklepu internetowego, bo tylko tam mogę nabyć pewną rzecz).

Co do fryca, pewnie skorzystam z usług kuzynki, która prowadzi kilka salonów. Czesała mnie na ślub siostry (jak i ją samą), mam do niej zaufanie.
Stary 2008-02-28, 16:01   #4239
katia0117
Zadomowienie

Toverek83 kurcze masz slub we wrzesniu tak jak ja,a nawet tydzień później ,a zaproszenia zamierzasz rozdawać juz w czerwcu??ojej,ja dziś się nad tym zastanawialam i myslalam o sierpniu,koncu lipca,ale czerwiec??No chyba ze masz jakiś powód do zapraszania tak wczesnie
Stary 2008-02-28, 19:13   #4240
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
9. no wlasnie-jakie macie pomysly jesli chodzi o podziekowania rodzicom?tzn oprocz kwiatow i albumów ze zdjeciami co jeszcze sie wrecza w waszych stronach i przy jakiej piosence sie tanczy-moj szwagier przyslzy tanczyl do czegos takiego....,,dla rodzicow ten walc lalalla cos tam...no nawet nie bylo to takie zle....tanczyli z rodzicami w kolko....
:/ syfsko. ja nie mam pomyslu na podziekowania dla rodzicow, to jest taka jakas smutna chwila (tak ja zawsze kojarze), ze nic tylko chce sie ryczec :/ zawsze slyszalam tylko jedna piosenke: Cudownych rodzicow mam.

a na pierwszy taniec tez nie mam pojecia co nie mamy z tz wspolnej piosenki

buciki bardzo ladne, ale jak dla mnie za wysoki obcas :/ nie umiem chodzić w takich hehe, moj jest nieco nizszy i szerszy u dolu (stabilniejszy dla takiej ciamajdy jak ja )

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Toverek83 kurcze masz slub we wrzesniu tak jak ja,a nawet tydzień później ,a zaproszenia zamierzasz rozdawać juz w czerwcu??ojej,ja dziś się nad tym zastanawialam i myslalam o sierpniu,koncu lipca,ale czerwiec??No chyba ze masz jakiś powód do zapraszania tak wczesnie
Ja mam ślub w sierpniu, a będę wysyłać w maju. Tak jak m.a.r.t.a. pisała, lepiej nie w czasie urlopowym, bo nagle na początku wrzesnia dowiesz się, że czesc gosci nie bedzie mogla sie zjawic, a to troszke pozno... A co szkodzi wyslac wczesniej? Przynajmniej ma sie to z glowy i jest czas do doproszenie gosci "rezerwowych"

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 19:21   #4241
kodeina
Zakorzenienie

toverek buty śliczne ale obcas wygląda na spory:/
Z własnego doświadczenia powiem że tak naprawdę buty są ważne ale wygoda i samopoczucie ważniejsze...zresztą dziewczyny potwierdzicie moje słowa jak będziecie już po pamiętajcie o tym przy wyborze butów!
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 22:24   #4242
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny a decydujecie się na fotografię studyjną? Sama do niedawna miałam o tym nieprzychylne zdanie, bo oferowane tła wydawały mi się takie sztuczne,a ceny nieadekwatne do ilości otrzymywanych zdjęć. Ale przypomniałam sobie o pewnym miejscu u mnie w mieście, dziewczyny z Wrocławia będą wiedziały, gdzie to ul Ruska 46 Foto Świt. Mam na półce zdjęcia mojej siostry (hehe też się na nich znalazłam bo byłam świadkową) i muszę przyznać, że biją inne wcześniej napotkane przez nas tła, jak i ujęcia. Prócz typowo przyjmowanych poz jak: Młodzi stoją czy siedzą trzymając się za ręce, są m in ujęcia, gdzie Młodzi leżą na trawce wśród zieleni z koszykiem jak na biwaku itp. Wykorzystywane są także inne atrybuty jak parasolka, owoce itp. Cena też wydaje mi się, że nie jest kosmiczna (wliczony w nią jest oczywiście retusz). Napisałam przed chwilą do zakładu mejla i czekam na odp. ale prawdopodobnie ceny wynoszą:
format 10x15 4 szt. /35,00 zł
format 13x18 4 szt. /40,00 zł
format 15x21 4 szt. /45,00 zł
format 18x25 2 szt. /50,00 zł
format 21x30 1 szt. /35,00 zł
format 25x38 1 szt. /45,00 zł

No mowie Wam tak mi się spodobały, że teraz mecze partnera czy byśmy czasem nie zamówili takiej sesyjki . Nawet się teraz ze mnie śmieje, że jestem w gorącej wodzie kąpana i już musiałam Wam o wszystkim napisać .
Stary 2008-02-29, 06:40   #4243
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny a decydujecie się na fotografię studyjną? Sama do niedawna miałam o tym nieprzychylne zdanie, bo oferowane tła wydawały mi się takie sztuczne,a ceny nieadekwatne do ilości otrzymywanych zdjęć. Ale przypomniałam sobie o pewnym miejscu u mnie w mieście, dziewczyny z Wrocławia będą wiedziały, gdzie to ul Ruska 46 Foto Świt. Mam na półce zdjęcia mojej siostry (hehe też się na nich znalazłam bo byłam świadkową) i muszę przyznać, że biją inne wcześniej napotkane przez nas tła, jak i ujęcia. Prócz typowo przyjmowanych poz jak: Młodzi stoją czy siedzą trzymając się za ręce, są m in ujęcia, gdzie Młodzi leżą na trawce wśród zieleni z koszykiem jak na biwaku itp. Wykorzystywane są także inne atrybuty jak parasolka, owoce itp. Cena też wydaje mi się, że nie jest kosmiczna (wliczony w nią jest oczywiście retusz). Napisałam przed chwilą do zakładu mejla i czekam na odp. ale prawdopodobnie ceny wynoszą:
format 10x15 4 szt. /35,00 zł
format 13x18 4 szt. /40,00 zł
format 15x21 4 szt. /45,00 zł
format 18x25 2 szt. /50,00 zł
format 21x30 1 szt. /35,00 zł
format 25x38 1 szt. /45,00 zł

No mowie Wam tak mi się spodobały, że teraz mecze partnera czy byśmy czasem nie zamówili takiej sesyjki . Nawet się teraz ze mnie śmieje, że jestem w gorącej wodzie kąpana i już musiałam Wam o wszystkim napisać .

Witam u mnie zdjecie u dobrego fotografa kosztuje 40 zł plus 5 zł retusz od jednej głowy na zdjęciu. Po przeliczeniu wywnioskowałam, ze to troche drogo wyjdzie, dlatego u Pana kamerzysty wzieliśmy sobie zdjęcia w plenerze za 300 zł W cenę wliczone jest 20 zdjęć klejonych w albumie i jeszcze pozniej kilka ujęć na płytce Widziałam zdjęcia, ktore ten Pan robił i są super.

Mnie tż czasem tez mówi, ze jestem w gorącej wodzie kąpana, bo jesli mam super pomysł, to chce go już zrealizowac.

Co do podziękowań do rodziców, my z tż robimy albumy dla rodziców, w których bedzie tekst podziękowania, i potem zdjęcia od ich ślubu, po nasze z narodzin ,z dzieciństwa az do naszego ślubu. Pomysł zaczerpnięty stad: --> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161578
Pomysł jest super. I bardzo sie cieszę, ze znalazłam tą stronkę, gdyż niewiedziałam co wymyślić na podziękowanie, a to bardzo ułatwiło mi sprawę
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 07:11   #4244
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
toverek buty śliczne ale obcas wygląda na spory:/
Z własnego doświadczenia powiem że tak naprawdę buty są ważne ale wygoda i samopoczucie ważniejsze...zresztą dziewczyny potwierdzicie moje słowa jak będziecie już po pamiętajcie o tym przy wyborze butów!
dziekuje-obas to 5 cm i nie martwie sie ze nie beda wygodne bo stopa bardzo dobrze sie w nich uklada...wiem wiem bede je miala cala noc na sobie ale damy radyniska jestem i dlatego chcialam takie zeby nie wygladac jak dziewczyynka do pierwszej komuni.po 27 wrzesnia zdam relacje jak bylo i 3maj kciuki zeby dotrzymaly ze mna do konca
Stary 2008-02-29, 07:47   #4245
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a decydujecie się na fotografię studyjną?
my bedziemy mieli studio, ale nie beda to zadne fototapety, tylko naturalne otoczenie (specjalnie do tego celu przygotowane studio, np. tak:
http://www.fotocentrum.info/images/14a.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/PC-IMG_0227.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/PC-IMG_0102.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/IMG_0035.jpg

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 09:00   #4246
strompka
Raczkowanie

toverek83 buty przecudne

Podziękowań dla rodziców nie będzie z tego względu że pewnie rozryczałabym się zanim bym coś z siebie wydusiła. Mój przyszły na szczęście mnie popiera

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png
strompka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 11:03   #4247
tiffi1
Rozeznanie

Ja zdjęć studyjnych nie planuję, nie przepadam za takimi, raczej skupiam się na plenerze, lubię naturalne tło, zielone miejsca, więc zostaje plener.

Dziewczyny, widziałam wczoraj takie buty i chyba sie na nie zdecyduję, kolor ecru - co myślicie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (29,1 KB, 39 załadowań)
Stary 2008-02-29, 11:11   #4248
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zdjęć studyjnych nie planuję, nie przepadam za takimi, raczej skupiam się na plenerze, lubię naturalne tło, zielone miejsca, więc zostaje plener.

Dziewczyny, widziałam wczoraj takie buty i chyba sie na nie zdecyduję, kolor ecru - co myślicie.
ja wybralam i plener nad morzem (tam sie poznalismy z TZtem) i studio, bo podobaja mi sie takze takie zdjecia, ale kazdy ma inny gust

butki bardzo ladne, delikatne

Mąż i żona...
Stary 2008-02-29, 11:27   #4249
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny a decydujecie się na fotografię studyjną?
Wiem gdzie na Ruskiej Zawsze tam robię zdjęcia do legitymacji/dowodu itd. Dobrze tam robią fotki choć my jednak rezygnujemy z sesji studyjnej. Zostajemy tylko przy plenerze (no i reportaz wiadomo).

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Co do podziękowań do rodziców, my z tż robimy albumy dla rodziców, w których bedzie tekst podziękowania, i potem zdjęcia od ich ślubu, po nasze z narodzin ,z dzieciństwa az do naszego ślubu. Pomysł zaczerpnięty stad: --> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161578
Pomysł jest super. I bardzo sie cieszę, ze znalazłam tą stronkę, gdyż niewiedziałam co wymyślić na podziękowanie, a to bardzo ułatwiło mi sprawę
Aaaaa!!!! Świetny pomysł! robię taki Piękny prezent!!!

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 12:19   #4250
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Witam u mnie zdjecie u dobrego fotografa kosztuje 40 zł plus 5 zł retusz od jednej głowy na zdjęciu. Po przeliczeniu wywnioskowałam, ze to troche drogo wyjdzie, dlatego u Pana kamerzysty wzieliśmy sobie zdjęcia w plenerze za 300 zł W cenę wliczone jest 20 zdjęć klejonych w albumie i jeszcze pozniej kilka ujęć na płytce Widziałam zdjęcia, ktore ten Pan robił i są super.

Mnie tż czasem tez mówi, ze jestem w gorącej wodzie kąpana, bo jesli mam super pomysł, to chce go już zrealizowac.
Nasza kamerzystka będzie u nas ze swoim mężem, kiedy będziemy mieli kręcony filmik w plenerze, on będzie pstrykał fotki.

Dzięki za odp.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
my bedziemy mieli studio, ale nie beda to zadne fototapety, tylko naturalne otoczenie (specjalnie do tego celu przygotowane studio, np. tak:
http://www.fotocentrum.info/images/14a.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/PC-IMG_0227.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/PC-IMG_0102.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/IMG_0035.jpg
Kina bardzo ładne ujęcia

Cytat:
ja wybralam i plener nad morzem (tam sie poznalismy z TZtem) i studio, bo podobaja mi sie takze takie zdjecia, ale kazdy ma inny gust

Sesja nad morzem Myśmy się zaręczyli na plaży w Ustce na pewnym pniu, którego rok później już nie było, bo morze porwało w siną dal . Ale mamy w albumie dużo upamiętniających tę chwilę fotek.

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Wiem gdzie na Ruskiej Zawsze tam robię zdjęcia do legitymacji/dowodu itd. Dobrze tam robią fotki choć my jednak rezygnujemy z sesji studyjnej. Zostajemy tylko przy plenerze (no i reportaz wiadomo).
Też to miejsce odbieram jako najlepsze do robienia fotek, zawsze byłam zadowolona z jakości zdjęć.
Stary 2008-02-29, 12:24   #4251
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Sesja nad morzem Myśmy się zaręczyli na plaży w Ustce na pewnym pniu, którego rok później już nie było, bo morze porwało w siną dal . Ale mamy w albumie dużo upamiętniających tę chwilę fotek.
ja sobie TZta przywiozlam jako pamiatke z wakacji, jak sie okazuje pamiatke na cale zycie

Mąż i żona...
Stary 2008-02-29, 13:22   #4252
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:

zazdrroszcze pleneru nad morzem....mi pozostaja tylko bieszczady a kocham morze.....
Stary 2008-02-29, 13:28   #4253
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
zazdrroszcze pleneru nad morzem....mi pozostaja tylko bieszczady a kocham morze.....
mieszkamy w Szczecinie, wiec nad morze mamy niecale 100 km, inaczej pewnie bysmy nie pojechali, a tak bedziemy mieli wymarzona sesje

Mąż i żona...
Stary 2008-02-29, 13:33   #4254
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
mieszkamy w Szczecinie, wiec nad morze mamy niecale 100 km, inaczej pewnie bysmy nie pojechali, a tak bedziemy mieli wymarzona sesje
Suuuper! Widziałam zdjęcia z tekiej sesji, bardzo bardzo fajne. A u mnie ani może ani góry, pozostaje zwykły park
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 13:41   #4255
katia0117
Zadomowienie

buciki są piękne,tylko,że ja musialabym mieć obcas o połowę mniejszy...
A co do zdjęc to nie przepadam za studyjnymi,jakieś takie mało autentyczne są jak dla mnie,ale co kto lubi
Stary 2008-02-29, 13:45   #4256
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Suuuper! Widziałam zdjęcia z tekiej sesji, bardzo bardzo fajne. A u mnie ani może ani góry, pozostaje zwykły park
Ja jestem zwolenniczką plenerów, wiec jaki byście nie wybrały taki będzie dobry - zdjęcie z plenerów są naprawdę urocze
Stary 2008-02-29, 13:49   #4257
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Ja jestem zwolenniczką plenerów, wiec jaki byście nie wybrały taki będzie dobry - zdjęcie z plenerów są naprawdę urocze
Tez lubie plenery i to prawda ze wszystkie mają coś w sobie, ale nasze morze uwielbiam, dlatego sesja nad Bałtykiem mmmm...super
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 14:24   #4258
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Tez lubie plenery i to prawda ze wszystkie mają coś w sobie, ale nasze morze uwielbiam, dlatego sesja nad Bałtykiem mmmm...super
ciesze sie dziewczyny, ze moj pomysl na sesje Wam sie podoba,a to przykladowe zdjecia:

http://www.fotocentrum.info/images/PC-DSC_4291a.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/PC-DSC_4306.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/DSC_5612.jpg

Mam nadzieje, ze nasze wyjda jeszzce piekniejsze

Mąż i żona...
Stary 2008-02-29, 14:41   #4259
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje-obas to 5 cm i nie martwie sie ze nie beda wygodne bo stopa bardzo dobrze sie w nich uklada...wiem wiem bede je miala cala noc na sobie ale damy radyniska jestem i dlatego chcialam takie zeby nie wygladac jak dziewczyynka do pierwszej komuni.po 27 wrzesnia zdam relacje jak bylo i 3maj kciuki zeby dotrzymaly ze mna do konca
tylko 5 cm? w wyglądają jakby miały conajmniej 8cm Ja miałam 5cm i to wysokość komfortowa a jeśli nie uciskają nigdzie to spokojnie wytrzymasz w nich do rana

Cytat:

My nie mamy zdjęć w studiu bo nie chcieliśmy a pozatym nasz fotograf który robił reportaż nie ma studia Będziemy mieć plener ale z racji pogody a raczej braku ładnych dni..będzie on w pomieszczeniu - może w jakieś krakowskiej knajpce

śliczne! bardzo mi się podobają. Jaka jest wysokość obcasa?

Cytat:

Zazdroszczę możliwościo zrobienia pleneru nad morzem! zdjęcia ślubne z tego miejsca są fantastyczne. Ja do morza mam 800km? Dosłownie cała Polskę do przejechana...

Cytat:
ciesze sie dziewczyny, ze moj pomysl na sesje Wam sie podoba,a to przykladowe zdjecia:

http://www.fotocentrum.info/images/PC-DSC_4291a.jpg

http://www.fotocentrum.info/images/PC-DSC_4306.jpg

Mam nadzieje, ze nasze wyjda jeszzce piekniejsze
Śliczne zdjęcia Dobry fotograf zrobi wam piękne zdjęcia
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 15:20   #4260
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
A ja zazdroszczę gór
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości