|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry
![]() Wiele od rana dziś nie napisze... Ale Napisze jedno: NARESZCIE PIĄTEK ![]() Proszę o trzymanie kciuków od 11.40- 14.15 - mam 2godzinny spr. z polaka i biole i pewnie mnie spyta ![]() ![]() Miłego dnia
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
.Dziewczyny ja także proszę o trzymanie za mnie kciuków, może coś mi to pomoże . Poza tym to nie jestem pewna czy dziś nie piszę przypadkiem wypracowania z angielskiego . Oby nie, bo nie mam nawet skserowanych stron.Ajj ja tam bardziej od tego, że jest piątek cieszę się z końca lutego . Coraz bliżej wiosny, luty to wstrętny miesiąc ;p.Pozdrawiam .
|
#993 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, nie caly dzien bo sama mam dzis tragedie w pracy ale pomysle o Was ja tez Was prosze dzis o trzymanie kciukow bo zapowiada mi sie bardzo stresujacy dzien... ![]() wieczorem przychodza znajomi i mamy roic pizze. Kupilam wczoraj wino dla mnie i kumpeli ia TZ 2 skrzynki piwa dla facetow.. Ta wizja wieczoru jakos mnie trzyma w kupie jeszcze ale naprawde to mi sie chce plakac.. Milego dnia aniolki! Piatek wkoncu
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
wy juz na nóżkach a ja się dopiero kładę wróciłam z mega fajnej imprezy ah. aby takich więcej
|
#995 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że takowe ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno nie zawalisz - jak na Wizażankę przystało pewnie zdolniacha z Ciebie więc dasz sobie ze wszystkim radę ![]() A ja trzymam kciuki za postanowienie ![]() Cytat:
może do lekarza idź jeśli jesteś pewna, że to nie kwestia zwyczajnego przesilenia...![]() Cytat:
słodkości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale dziś znów słyszałam, że od 4 do 12 marca mrozy i śnieg i powrót zimy Ja nie chcę, chyba zacznę jakieś tańce rytualne odprawiać w intencji szybkiego nadejścia wiosny...Cytat:
![]() który zresztą nadejdzie szybciej niż myślisz Za Ciebie też trzymam kciuki ![]() Cytat:
dobrze, że w końcu jakiś optymizm przebija z Twoich postów ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Chociaż wcale nie wiem czy taki dobry - w nocy miałam jakieś koszmaropodobne sny (bardzo realne zresztą) i obudziłam się po pierwsze zmęczona, a po drugie taka...smutna. Znacie to uczucie - ani to wkurzenie, ani rozpacz, po prostu taki smutek kiedy nic się nie chce. Czujesz spokój, ale czujesz pustkę. Najchętniej zaszyłabym się w kącie i została tam jak najdłużej. Grrr.... oby przeszło. W ogóle ostatnio mam takie dziwaczne odczucia - jawa wydaje mi się jakaś odrealniona, a sny piekielnie rzeczywiste z kolei ![]() Jeszcze ta zapowiedź zimy, co za rzeź. Powinnam do Biblio się ruszyć, ale strasznie mi się nie chce - może się zmuszę, jak nie to załatwię to jutro. Miłego dnia wszystkim
|
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napewno Ci przejdzie szybciutko. Zrob sobie moze fajna kapiel pachnaca, naloz maseczke na buzke, zrob sobie drinka, wlacz muzyczke.. ja sie tak przynajmniej swietnie relaksuje ![]() ja wlasnie jem lunch. Dzis rano sie przenisolam do nowego zespolu i powiem Wam,ze sie fajne miejsce mam! przy samym oknie a nie na srodku sali wiec wkoncu moge patrzec na drzewa itp. Na dodatek siedze w takim fajnym kaciku a nie na wylocie wiec naprawde mi sie podba jakos zalaogodzilo to troche cale napiecie. Na przeciwko siedzi Evan. Smieszny taki ale w porzadku. Gadamy sobie troche o filmach.nie moge sie wieczora doczekac! jeszcze 4 h i weekend!! szkoda,ze na dworze porazka.. jakie macie plany? Sciskam mocno!!
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Jabłuszkooo! Ty mi się tutaj nie odjawowywuj tylko zejdź na ziemię kochana ;* Ehhh tez mam taka ochotę w kącie się zaszyć. Ale ale.. z budyniem
I wyłaczyć telefon i mieć czas tylko na dla siebie. Ehh mam nadzieje, ze Ci to minie ;*Agolek - ciesze się, ze napięcie spadło. Oby teraz tylko do przodu ;* Ale tam zimno Masakra! A niebawem idę do herbaciarni po czerwoną ..W szkole nuuuuda, ale na szczęscie już weekend. Sobotę i niedzielę poświecam na WOS A jutro mam zapowiedzianą imprezę. Ehh, trochę się oderwę od tego wszystkiego ![]() Wczoraj z PTŻ gadałam... 5 h ^^ A nam ciągle mało.. Ehh.. W ogole jaki to jest , ze tak powiem, downik kochany to jest poezja ;D Cieszę się, ze znalazłam kogoś, kto ma bardziej zryte ode mnie ![]() Niby redukcja a właśnie wtramosiłam 3 racuchy i bułe.. a cooo mi tam ==' tyle dobrze, że dzisiaj ostro zamierzam poćwiczyć ![]() Kochane, a może by tak jakies szamańskie tańce, aby zimę odgonić? ^^
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend!!!
Nareszcie po 5 tygodniach,jakieś dłuższe wolne,aż 5 dni Postaram nie myśleć na razie o poprawie z matmy,pracy klasowej z biologii (około 90stron ),wielkiej pracy domowej z biologii,spr z chemii,no i o Makbecie![]() Dzisiaj nocuję u przyjaciółki,w ogóle zapowiada się super weekend,więc nie będę myśleć o tym co złe i fee ![]() Moja kumpela z klasy jedzie dzisiaj na narty z ojcem,na calutki tydzień,tej to dobrze ![]() Miłego dnia kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#999 |
|
Zadomowienie
|
Witam na początku weekendu ;D
Tydzień zleciał niczym z bicza trzasł, po raz pierwszy nie opuściłam żadnej lekcji i dod.zajęć ,z tej i innych przyczyn odczuwam spore zmęczenie. Mimo,że ponoć nauka do matury goni, pitolę to i przez weekend nie zrobię NIC ! ![]() Do te pory i tak tylko czytałam notatki z książek/zeszytów,bo na wkuwać pamięć jest nonsensem..... Dziś miałam tzw.bilans i wyszło mi 171 cm wzrostu i 43 kg wagi (w domu 42 ;P),pielęgniarka nic nie ględziła,tylko zapytała o samopoczucie/zdrowie i apetyt w związku z niedoczynnością tarczycy,a i skwitowała,że raczej wyglądam na trochę więcej (co możliwe ,bo osoby o identycznym wzroście i wymiarach wazą o 4-5kg na plusie)zaś wg opinii innych na 40 Jutro pędzę na spotkanie byłej klasy z gimnazjum (tydzień temu sie nie odbyło),o ile nie najdzie mnie ochota na coś innego,w niedzielę Step Up2 ze znajomymi
|
|
|
|
#1000 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
śnią mi się jakieś bzdury totalne i budzę się zlana potem... Mam nadzieję, ze te sny i t dziwne wrazenie Ci mini... ![]() Cytat:
Cieszę się, że nowe stanowisko pracy Ci się podoba, oby dzisjeszy dzien cały obfitował w same dobre zdarzenia Cytat:
![]() wieesz... coś mam wrażenie, że to już nie jest PTŻ, a poprostu TŻ Cytat:
a dlaczego masz aż 5 dni wolnego ? ![]() Udanej zabawy u przyjaciółki Kochana i masz racje, nie myśl o szkole, a wypoczywaj Nareszcie w domu Dziewczyny wyobrażacie sobie, że na Bałtyku sztorm, a dziś wieczorem mają zacząć się huragany ? Kurde jak znam życie to jutro neta nie bede miała, jesli seri bedzie tak wiało ![]() Aaaa tak wogóle to dzień w szkole minął, jak każdy piątek zresztą, bardzo szybko, dwugodzinna praca klasowa z polskiego miała kosmiczny tytuł... cała klasa spodziewała się czegoś zupełnie innego Coś tam napisałam (3 i pół strony A4 ) ale pewnie dostane 2 ![]() Niedługo przychodzi do mnie moja 11nastoletnia sąsiadka, żebym pomogła jej z angielskim Ale narazie sobie jeszcze powizażuje ![]() Miłego Dnia Słonka
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
schism - Ale z Ciebie chudzina
Przytyj i to koniecznie Miłego nicnierobienia Ci życzę odnośnie nauki![]() Tamo - Mam 5 dni wolnego,gdyż są u mnie rekolekcje w pon,wtorek i środę,i nie ma zajęć ![]() Na pewno Ci z polskiego dobrze poszło,jaki temat był?
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1002 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A teraz Potom, tylko 1400 stron![]() . Lubię lektury. Schism -- Widze , że znalazł sie ktos chudszy odemnie Z tym , że ja ponoć wyglądam na mniej niż ważę
|
|
|
|
|
#1003 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie masz rację kochana - od tych skoków ciśnienia można powariować... A relaks dziś wieczorem musowo - musi pomóc ![]() Cytat:
Miejsce pracy jest bardzo ważne i może wpłynąć i na nastrój i na "wydajność" - takie biurowe feng shui ![]() Od razu życzę miłego wieczorku, choć i bez życzeń na pewno taki będzie ![]() A co do planów - mi szykuje się jutro jakaś imprezka, ale... hmm sama nie wiem jeszcze czy mi się chce Albo pójdę albo zaszyję się z książką i będę relaksować ![]() Cytat:
A czas tylko dla siebie - ojjj potrzebuję go teraz ze zdwojoną siła ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że jesteś taaaaka szczęśliwa teraz ![]() Cytat:
![]() a skoro ćwiczysz dziś to tym bardziej Ja sobie przed chwilą zafundowałam godzinę rowerowania i od razu mi lepiej na ciele i duchu ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie myśl na razie o niczym naukowym i enjoy your time ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekam na recenzję z StepUp'a - kumpela mnie strasznie namawia żeby na to iśc, ale ja nie lubię zbytnio tego typu filmów. Mogę się dla niej poświęcić, ale chcę mieć pewność, że nie umrę z nudów i nadmiaru jakichś pseudoromantycznych scenek ![]() Cytat:
no to ja mam nadzieję, że i Tobie miną szybko ![]() Cytat:
![]() Ja przecież nad samym Bałtykiem mieszkam, a nie zauważyłam jakiejś masakrycznej wichury póki co ![]() Cytat:
ojjj tam, zaraz 2 - trochę optymizmu proszę :Pmamy podobnie - do mnie o 19 przychodzi 14letnia sąsiadka, żebym pomogła jej z francuskim - nie będę wspominać, że mi się nie chce. Cytat:
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie TŻ
Spokojnie spokojnie Cała morka wrrr. Się rozpadało noo ;(
|
#1005 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdroszcze Baw sie szampansko!Cytat:
enjoy your evening then ja wrcilam niedawno, wzielam goooraca kapiel, wysmarowalam kremami itp i teraz zaleglam na sofie z kieliszkiem szampana TZ lezy na sasiedniej sofie i czekamy na gosci bedziemy pizze robic poza tym mam polskie chrupki kukurydziane![]() obym sie nie skusila na za duzo bo ten tydzien bylam b grzeczna![]() mileog wieczorka robaczki!!
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale brzydka pogoda,a miało być tak pięknie .W dodatku dzisiaj mam całkowicie zepsuty humor,moja dobra koleżanka z klasy przez cały dzień mnie dziwnie olewała,łaziła za taką jedną krok w krok,nie znoszę takiej sytuacji,bo już kiedyś przeżywałam podobną kiedy to moja tamtejsza 'przyjaciółka' ciągle latała z inną,a ja byłam dobra wtedy kiedy mnie do czegoś potrzebowała i po prostu aż mi coś staje w gardle na samą myśl,że to znowu wraca.Z dobrych spraw,byłam wczoraj na solarium,jutro idę znowu tyle że ostatnio nie zmywałam podkładu,bo dowiedziałam się że opalenizna i tak będzie ponieważ podkład nie jest ochronny,a z dziś znowu koleżanki z klasy mi mówiły,że przez podkład mnie nie chwyci,spędzę tam chyba całe wieki jak będę miała zmywać makijaż,a potem znowu go nakładać ale cóż,mówi się trudno .W szkole złapałam kilka dobrych ocen,mniej dobrych oczywiście też,ale na szczęście żadnej kapy do kolekcji .
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
helloł Laski
![]() weekend!!!!!!!!! dzis na uczelni pelen sukces, dorwalam profesora dojezdzajacego z innego miasta, a bylo to trudne o tyle, ze zaspalam i przyjechalam o godzinie w ktorej teoretycznie juz go nie ma na uczelni. na szczescie glupi ma zawsze szczescie ![]() a poza tym to dzis odebralam wynik od lekarza i mam nieco za wysoki cholesterol! nie wiem jak to mozliwe, bo odzywiam sie raczaj dobrze i nie tlusto, poza tym wcinam duzo oliwy z ol. i oleju z pestek winogron, a to przeciez obniza cholesterol... no ale lekarka mowi ze to moze byc od stresu, np zwiazanego z trwajaca blisko dwa miesiace sesja.. Oby. Ewusia, to w nastepny weekend swietujemy zdanie indeksu.. Tylko ja i tak zostaje w bibliotece na kolejny semestr, bo mgr czeka i juz dluzej czekac nie moze....
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
Arsch, wróciłam z anglika i padam ze zmęczenia,pozytywnie oczywiście
![]() Pogadałyśmy sobie z przyjaciółkami,poszwędały śmy tu i ówdzie. Następnie trip do apteki, w której zapomniałam kupić najważniejsze specyfiki:żelazo i vit B complex,na anemię. Stąd ta ma osowiałość,wypadające włosy ,a i zajady Cóż poświęcę się jutro pomimo zapowiadanej wichury Co do filmu, pociąga mnie jego warstwa muzyczno-taneczna. (tsaa,nawet TA muzyka x>) Po prostu obie te rzeczy są mi niesamowicie bliskie ,lubię musicale więc... Trzeba czasem sobie żywot polukrować _^_ |
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
weekend- nareszcie
odpoczne, poczytam, pozakupkuje, powizażuje, a w niedzielę odrobię szkolne zaległości. tylko szkoda, że pogoda brzydka- z roweru nici
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc...
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
śpicie? ![]() ja już nie śpię, ale chyba się położę jeszcze na chwilę, bo jestem po imprezce wczoraj poszalałyśmy z kumpelami u mnie w mieszkaniu wino, kobiety i śpiew super było w ogóle wczoraj zaspałam na uczelnię miałam na 9.45 a wstałam o 9 szkoda ze pogoda taka kijowa.... miłego dzionka |
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczynki
![]() Ale tu dziś cisza... Wstajemy, wstajemy dziewczynki ![]() Nie wiem jak u Was, ale u mnie leje strasznie i wogóle na dworze jest bee i fuj ![]() ![]() Idę wypić kawke i troche powizażować Milutkiego dnia
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero wstalam
W raczej nędznym nastroju, ale mam nadzieje ze sprzatanie jakos mnie z tego wyzwoli hihi Mam taki bajzelik w domu, ze az strach...
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Ale pogoda ![]() Eh... i mój dobry humor ulotnił się wczoraj o 2 w nocy... eh... nawet nie wiem co mam z sobą zrobić... pozostaje mi się chyba tylko jedynie cieszyć że jeszcze 2 ms będzie dobrze, a potem to już nie będzie to samo
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry...
A ja od rana gadanie z PTŻ Ehh za naukę się musze wziąc a pozniej elce na imprezę Msuze się trochę pobawić , a co! Pogoda z aoknem masakryczna... Nie chce się w sumie z domu wychodzić.. Masakra. Jak Wam sobota mija?
|
#1016 |
|
Przyczajenie
|
Witam kochane!!!!
Dawno nie pisałam do was Jak tam weekendzik sie u was zapowiada???? Ala pogada paskudna, az sie nie chce z domku wychodzić heheheeheh. Oczywiście trzymałam kciuki za Was , chociaż nie pisałam. Mam nadzieje ze dobrze wszystkim poszło. Bawcie sie dobrze moje kochane. Buzkiiii |
|
|
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
Cześć i czołem xP
Sobota pochmurna deszczowa, spałam gdzieś do 12, zjadłam lekki posiłek Udanej reszty dnia życzę. |
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale u mnie lałoo,dosłownie przed chwilą przestało,ale są takie kałuże,że szok Wczoraj bawiłam się świetnie,obejrzałyśmy ze 2 filmy,i nawet miałyśmy zdrowe przekąski (jogurty,pierogi znowu bo zgłodniałyśmy,jakieś tam paluszki,ale to akurat mniej zdrowe ),no a dzisiaj spotkałam się najpierw z przyjaciółką,łaziłyśmy po sklepach,wypatrzyłam ciuszki dla siebie,się zdziwiłam,że bluzka S była na mnie dobra tylko teraz muszę mamie oznajmić,żeby mi kasę dała miałam się spotkać z TŻ,ale praktycznie w ostatniej chwili oznajmił mi,że lepiej jak się spotkamy dopiero jutro,bo on nie ma jeszcze dla mnie prezentu urodzinowego i ma zamiar dzisiaj go szukać,bo nie wie,co ma mi kupić wkurzyłam się na początku,bo mógł mi to wcześniej powiedzieć,ale stwierdził,że wczoraj miał dostęp do komórki dopiero późnym wieczorem i nie chciał mnie budzić nadal jestem na niego troszkę zła ...Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
#1019 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie,ze mialas udany wieczor babskie sa najlepsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na TZ sie nie zlosc, widac ze sie chlopak stara![]() ja dzis wstalam o 9. Wczoraj do polnocy siedzielismy ze znajomymi, Fajno bylo zjadlam na noc kawalek makowca mamusinego..Tyle wegli na noc ale rozmrozilam ostatni kawalekdla gosci i poprostu nie mialam serca go zostawic zeby wysechl.. najlepszy na swiecie byl..wrocilismy wlasni z miasta z TZ, bylismy w KFC na lunchu pychotka . Jadlam piersi bez skory, zero frytek i cole light wiec chyba nie tak zle? A wogole to kupilam dzis w polskim sklepie czekolade Wedla kokosowa ![]() :sl ina: nigdy nic lepszego nie jadlam.. 4 duze kostki zjadlam...Wiecej grzechow nie pamietam ![]() teraz zrobie oko pod kocykiem a za 2 h znajomy ma wpasc do nas. Buziaki kochane!
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
wy sobie imprezujecie, a ja muszę się wziąć za sprzątnie ;< buu, nianawidzę sprzątać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

o trzymanie kciuków od 11.40- 14.15
- mam 2godzinny spr. z polaka i biole i pewnie mnie spyta 

.
. Oby nie, bo nie mam nawet skserowanych stron.
.

słodkości 

Masakra! A niebawem idę do herbaciarni po czerwoną 

Cóż poświęcę się jutro pomimo zapowiadanej wichury