![]() |
#4981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
uhahana sie pewnie uczy
![]() dodek ja polecam tusz maybelline volum express ![]() ![]() Mam zdjęcia ze 100dn tylko poczta mi troche szwankuje. Spróbuje jeszcze dziś wysłać, a jak nie to jutro to zrobie ![]()
#4982 |
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście
![]() ![]() Mimo to wchodzę tu milion razy na dzień i czytam wszystko co piszecie ![]() Blaque, super zakupy, większość bym przygarnęła ![]() ![]() Co do tuszu, to na kłopoty finansowe polecam Rimmela, którego kiedyś mi poleciłyście ![]() ![]() ![]() Na wyjścia nie-do-szkoły kredki grafitowej używam, nie tykając wew. strony powieki. W ogóle mam jakieś opory przed malowaniem się mocniej do szkoły, tak samo jak pazury mam czerwone to do szkoły zmywam, chyba jakaś staroświecka jestem ![]() Pff jak ja już coś napiszę, to od razu za dużo ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
po prostu Em :)
|
blaque, super zakupy.
![]() fuksjaa, każdemu mogło się zdarzyć, a ja wierzę, że ten następny raz będzie już udany. ![]() ![]() I jaką masz prostownicę? Ja zastanawiam się nad Tondeo.. TŻ ma dziś urodziny, więc świętujemy od wczoraj. ![]() I mam nowy telefon, po 2,5 roku. ![]() ![]()
![]() |
#4984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właściwie uczę sie głownie z vademecum, bo najistotniejsze rzeczy tam są i mozna na tym bazować. Uzupelniam niektórez zagadnienia innymi źródłami, choc niekonicznie podręcznikiem (np. konflikty międzynarodowe których tam zbyt wiele nie jest.) No ale zamiast gadać idę robić ![]() to jest dużo? ![]() Dobrze, że żyjesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Rozeznanie
|
ja też żyję.. napiszę więcej później..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zadomowienie
|
Ja też żyję
![]() Ale ledwo, oj ledwo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wcześnie? Skończyłam lekcje o 11:30 (z ostatniej zwiałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Hehe się nie zrobiłam- zawsze taka byłam ![]() U mnie w domu już nawet ogólnie powszechne żarty są z mojej manii zakupów ![]() ![]() ![]() Ja też jestem na kupnie tuszu i chyba zainwestuję z Max Factora ![]() Dziękuję ![]() Telefon świetny ![]() ![]() pam, tak po prostu- piszcie, piszcie co tam u Was ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
em fajny telefonik
![]() Fuksja na pewno zdasz następnym razem! będziemy trzymać kciuki ![]() ![]() Ja miałam dziś rekolekcje. Wchodzę do kościoła i taką miałam minę ![]() Bo był ksiądz, którego uwielbiam!!! No i tam prowadził to nauczanie i coś mówił o dziewczynie, która powiedziała takiemu księdzu, jak wracał z woodstocku (bo tam prowadził rozmowy z młodzieżą) że nigdy nikt jej nie przytulił bezinteresownie, chłopak ją traktował jak przedmiot biologiczny. No i ona spotkała tam takiego chłopaka z koszulką z napisem "w oczach boga jesteś waży" i ona go zapytała co to znaczy. Ten chłopak przytulił ją i powiedział, że to znaczy to właśnie, a Bóg robi to nieskończenie wiele razy lepiej. Śliczne ![]() No i po tych rozważaniach podeszłam do księdza i powiedziałam, że przyszłam przytulić go bezinteresownie, bo go dawno nie widziałam, a od razu przypomniały mi się savionalia i w ogóle ![]() ![]() P. jest chory i się cieszy, że się zaraził ode mnie ![]() A w niedzielę byłam z P. i Bartkiem i kolegami w parku. Piliśmy piwko, grali na djembe i berimbau i cieszyliśmy się słoneczkiem ![]()
#4989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zostało mi 50 złotych z pieniędzy osiemnastkowych. Mało :/ Ale i tak długo trzymałam: siedem miesięcy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zadomowienie
|
Mathilda fajnie z tym księdzem
![]() ![]() Wysłałam paru dziewczynom meile wiec sprawdźcie swoje poczty. Jak któraś chce to moge przesłąć poźniej ![]() A jutro spr z polskiego i z matmy, dodatkowo baba powieziała zebyśmy sobie bezkregowce powtórzyli na biole ![]()
#4991 |
po prostu Em :)
|
19 godzin ciszy!
![]() ![]()
![]() |
#4992 |
Rozeznanie
|
![]() Ywonula śliczne zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() blaque, em fajne zakupy ![]() Rany mam tyle nauki, że nie wyrabiam.. Głupia mogłam się pouczyć w ferie by teraz mieć troszkę luzu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zadomowienie
|
Pamelija dziękuje
![]() ![]() ![]() Dowiedziałam sie dziś kiedy mam ustne ![]() I tym oto cudownym sposobem mam 21 maja na 8:00 ![]() ![]() ![]() ![]() Ah... nie mam na nic czasu..
#4994 |
Zakorzenienie
|
Ywonula ja też chcę zobaczyć!! maila wyślę Ci na pw
![]() Wchodzę tu codziennie, czytam co tu drukujecie ale jakoś nie mam weny i czasu na odp. W weekend jeszcze raz wszystko przeczytam i nadrobię. Tymczasem lecę do nauki bo jutro rzeź... |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Rozeznanie
|
Znów nasz wątek podupadł na prawie 24 godziny..
A ja nie wyrabiam z nauką.. włąśnie wróciłam ze szkoły.. a byłam w niej od 7 rano :/ jak nigdy :/ i jutro też na 7 rano na poprawę, choć normalnie powinnam być w szkole 2h później.. i jeszcze muszę zostać w szkole godzine dłużej na poprawie.. sądzę, że świetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Najpierw P. wysłał mi rano tylko "wszystkiego najlepszego"... pomyślałam sobie, że pewnie jeszcze był zaspany, bo wszyscy znajomi wysłali mi taki urocze życzenia. Później gadaliśmy na gg i się pokłóciliśmy, bo on zapytał czy weszłam mu na jego konto na fotce, a ja mu powiedziałam że nie i przykro mi się zrobiło że mnie podejrzewa o takie coś. On się obraził bo nie może się o nic mnie zapytać bo sobie myślę nie wiadomo co od razu ![]() Napisałam mu później, że jak chce się ze mną zobaczyć to mam czas tylko do 17 bo później muszę siedzieć z bratem w domu. On napisał, że nie może wychodzić i tak z domu, ale za chwilę napisał że jednak musi wyjść bo tata dzwonił do niego, żeby przyszedł po coś tam. Tak mi przykro ![]() Nie dość że się pokłóciliśmy to nie mogłam go zaobaczyć ![]() A on nie może z domu niby wychodzić. Rozumiem, do taty musiał iść. Ale ja jak byłam chora to jak on nie mógł to jechałam do niego choć mama się złościła na mnie. Ale jego mama oczywiście mu nie pozwoli ![]() Przepraszam za takiego długiego posta ![]()
#4997 |
Zakorzenienie
|
najgorsze urodziny
![]() Pokłóciłam się jeszcze z P. i on napisał że denerwuje go to wszystko i nie podoba mu się cały nasz związek ![]() Nie wiem co mam myśleć, co ze sobą zrobić.... ![]() Przepraszam że wam tu marudzę ale nie mam komu. ![]()
#4998 |
Zakorzenienie
|
Mathilda spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe!
![]() A co do P to na pewno nie miał na myśli tego co powiedział. Pokłóciliście się, był zły na Ciebie i w takiej sytuacji często mówi się niemiłe słowa. Jestem pewna, że za niedługo Cię przeprosi i się pogodzicie. Chociażby po samych fotkach naprawdę widać, że Cię bardzo kocha, zresztą jesteście razem już na tyle długo, że taka błahostka nie może nic zepsuć. Głowa do góry kochana, na pewno się wszystko ułoży! ![]() Ywonula dziękuję za zdjęcia ![]() ![]() blaque Super zakupy ![]() ![]() Bardzo lubię kredki do oczu ![]() ![]() ![]() ![]() Piątek to jedyny dzień kiedy mam względne luzy w szkole (bo nie mam matematyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
Kasia dziękuję
![]() A on odp. "ja Ciebie też... dobranoc..." I wiem,że miał bardzo zły humor i źle się czuje do teraz i musi to wszystko przemyśleć, bo z jego opisu wynika, że poszedł na rower. Jeśli spotykasz się z tym W. i nic nie chcesz więcej to staraj się nie dawać mu jakichś nadziei, po prostu zwykłe koleżeńskie wyjście. A z P. hmm dziwne to. Pisze, a nie może się spotkać. Ja bym go olała na Twoim miejscu. Zmądrzeje to wróci, a jak nie to niech spada. ![]()
#5000 |
Zadomowienie
|
Wysłałam
![]() mathilda no widzisz nie ma tak źle. Napewno sie zdenerwował i mówił to pod wpływem emocji ![]() ![]() Wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasia89 dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-02-29 o 15:32 Powód: ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki nie smucić mi się tutaj! Nie ma tak!
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam dobry humor więc Wam ślę pozytywną energię, chcecie? ![]() ![]() mathilda ja Cię kochana najmocniej przepraszam, ale zpaomniałam o Twoich urodzinach ![]() ![]() ![]() Wiesz, że życzę Ci jak najlepiej, dużo szczęścia, samych najwpsanialszych dni w Twoim życiu, wiele miłości, spełnienia marzeń no i zdania matury i dostania się na wymarzone studia ![]() ![]() ![]() Co do P. to zgadzam się z kasią, że poniosły go nerwy a właśnie przez złość niestety mówi się wiele przykrych rzeczy które nie są tak naprawdę do końca przemyślane. Moim zdaniem wszystko się ułoży, spotkacie się, pogadacie i wszystko wróci do normy. Facet Cię kocha, Ty jego ogromnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasia-dziękuję ![]() ![]() ![]() A moim zdaniem nie masz się co przejmować tym, że umawiasz się z W. Do P. nie masz żadnych zobowiązań, żadnych deklaracji, więc umawiaj się, umawiaj ![]() A po spotkaniu z W. daj znać jak było ![]() Kurde kasia ależ ja Cię jeszcze bardziej polubiłam po naszym spotkaniu... ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to jak już pisałam dobry humor mam ![]() Przed chwilą zrobiłam sernik, piję wielgaśnego Kubusia, kupiłam bratu świetny szalik w Top Secret- ale się ucieszył ![]() Widziałam dzisiaj nowy model piłki do kosza Nike, lepszą podobno niż 1000, nowa technologia, w ogóle piękna, boska, cudna ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym był tam fajny sprzedawca.. ![]() ![]() ![]() ![]() Przejdę się tam kiedyś jeszcze... ![]() Wybaczcie, że takie pierd*oły piszę ale dawno nie miałam dobrego humoru a takie głupoty poprawią mi go poprawić.. ![]() Lecę sprawdzić placek..
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
Blaque, strasznie sie cieszę, że masz dobry humor! Wreszcie
![]() ![]() Mathildo, głupio mi, że tak późno, ale wszystkiego naaaajlepszego ![]() ![]() Ywonula, dziękuje za zdjęcia, naprawdę bardzo ładnie wyglądałaś! ![]() Taka uśmiechnięta ![]() ![]() Kasia, to, że lubisz jego towarzystwo to ważne moim zdaniem. ![]() Powolutku! Ja też jestem dziś z pewnym W.umówiona, którego towarzystwo lubię ![]() Wyjątkowo późno, bo o 22..zobaczymy...:rolleyes :
a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę Edytowane przez krowa_bez_mleka Czas edycji: 2008-03-01 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czytam teraz wskazówki do prezentacji które przygotowała moja przewodnicząca komisji i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faktycznie cisz tu na wątku... Ale to dobrze ![]() Bez sensu post ale co tam... ![]()
![]() |
#5004 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() ![]() Mathilda na początku Tobie życzę spóźnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ![]() ![]() ![]() ![]() Nareszcie weekend ![]() P.S. Ach, ci W. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mathilda, ode mnie też samych dobrych chwil w życiu, jak najwięcej szczęścia, zadowolenia z siebie i własnego życia
![]() przepraszam, że nie pamiętałam... ![]() a prostownicę mam tymczasowo Brauna (sis mojego P.), planuję albo BabyLiss albo Tondeo właśnie. ![]() Cytat:
![]() co do piłki Nike, to my ostatnio z P. też oglądaliśmy i strasznie się nakręciłam na taką jedną, nadaje się i do hali i na dwór, zapomniałam jaki model dokładnie :roleyes: w każdym razie, kosztowała 89zł. na 95% kupimy właśnie tą ![]() a tak w ogóle to Twoje ostatnie zakupy zmotywowały mnie do poszukania czegoś ciekawego u mnie w lumpach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja biole już prawie skończyłam ![]() a co u mnie? ![]() dalej się uczę do późna i widzę efekty ![]() kupiłam dziś taki przebosski stanik, za całe 14zł ![]() ![]() w tym tygodniu byliśmy z P. w biurze podróży po katalogi - lecimy razem we wrześniu ![]() ![]() cudownie się z nim czuję. ![]() wiecie, jego ojciec powiedział, że mogę u nich zamieszkać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
mathilda wszystkiego dobrego a przede wszystkim matury na 100%
![]() mam nadzieję, że z TŻ już jest w porządku ![]() ![]() blaque dobrze że humor dopisuje ![]() ![]() Twoje ostatnie zdanie w poście przeczytałam "lecę spakować plecak" i sie zastanawiałam gdzie jedziesz ![]() ![]() u mnie po staremu. muszę porządniej przysiąść do tej nauki, bo jak nie.. ![]()
#5007 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5008 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uu... a coś bardziej ekhm...? ![]() ![]() Udanego spotkania ![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe cieszę się, że tak zmotywowałam. A właśnie, kupiłaś te kosmetyki? ![]() Ale Ci wspaniale z P. Hehe czyli tato pokochał wybrankę syna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny ![]() ![]() Ej a co z uhahaną...? ![]() laylaaa zapomniałam dopisać świetne zdjęcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | |
|
Cytat:
![]() hyymm skoro nie masz gdzie grać to gdzie będziesz nią grała? ![]() ![]() kosmetyków jeszcze nie kupiłam, mam zapasy a i cerę muszę trochę uspokoić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
fuklsjaa- mam kosz 'na ścianie domu' z czego wjazd służy mi jako 'boisko' 4x4 (no, chyba, że otworzę bramę- wtedy 4x10
![]() Ewentualnie mogę chodzić do koleżanki ![]() A ja potrzebuję kasy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.