Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-25, 17:50   #4981
Ywonula
Zadomowienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

uhahana sie pewnie uczy

dodek ja polecam tusz maybelline volum express No właśnie... wiosna idze, może ten humor przez ta pogode dziwną był

Mam zdjęcia ze 100dn tylko poczta mi troche szwankuje. Spróbuje jeszcze dziś wysłać, a jak nie to jutro to zrobie
Stary 2008-02-25, 18:19   #4982
uhahana
Zakorzenienie

Kochane jesteście Ano uczy się uczy A przynajmniej próbuje.

Mimo to wchodzę tu milion razy na dzień i czytam wszystko co piszecie

Blaque
, super zakupy, większość bym przygarnęła

Co do tuszu, to na kłopoty finansowe polecam Rimmela, którego kiedyś mi poleciłyście 13 zł chyba dałam, a sprawował się super. Właśnie się skończył albo SIĘ WYSECHŁ i chyba zainwestuję w tego Voluma Expresa

Na wyjścia nie-do-szkoły kredki grafitowej używam, nie tykając wew. strony powieki. W ogóle mam jakieś opory przed malowaniem się mocniej do szkoły, tak samo jak pazury mam czerwone to do szkoły zmywam, chyba jakaś staroświecka jestem Haha.

Pff jak ja już coś napiszę, to od razu za dużo
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 18:30   #4983
emememsik
po prostu Em :)

blaque, super zakupy.
fuksjaa, każdemu mogło się zdarzyć, a ja wierzę, że ten następny raz będzie już udany. Masz już wyznaczony termin?
I jaką masz prostownicę? Ja zastanawiam się nad Tondeo..

TŻ ma dziś urodziny, więc świętujemy od wczoraj.

I mam nowy telefon, po 2,5 roku. Ładny?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nokia_6151-angle01.jpg (41,1 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-02-25, 18:36   #4984
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
krówka pisałaś, że uczysz się z vademecum operonu.. ja narazie przerabiam tylko je, książkę zaczęłam ale po 100 stronach odpuściłam, mało tam jako takich konkretów. no i mam pytanie, uczysz się tylko z vademecum czy z książek też?
Wow, pytanie naukawe do mnie
Właściwie uczę sie głownie z vademecum, bo najistotniejsze rzeczy tam są i mozna na tym bazować. Uzupelniam niektórez zagadnienia innymi źródłami, choc niekonicznie podręcznikiem (np. konflikty międzynarodowe których tam zbyt wiele nie jest.)

No ale zamiast gadać idę robić

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Pff jak ja już coś napiszę, to od razu za dużo
to jest dużo?
Dobrze, że żyjesz
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 18:46   #4985
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

ja też żyję.. napiszę więcej później..
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 18:52   #4986
tak-po-prostu
Zadomowienie

Ja też żyję
Ale ledwo, oj ledwo...
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:14   #4987
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość

Blaque tez musze sobie jakieś balerinki sprawić A gdzie kupiłaś swoje?
W zwykłym sklepie Ale skrzypią okropnie jak w nich chodzę
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
ja prostuję prawie codziennie (od kiedy ścięłam włosy), robię sobie przerwy jedynie jak idziemy z P. na basen albo biegamy. mam dobrą prostownicę (chociaż wiem, że każda trochę niszczy włosy..). właśnie przez to wszystko wpadłam po uszy w kosmetykach do pielęgnacji i stylizacji włosów dlatego tak wypytuję o to serum

a za to kuszenie to należy Ci się

a co tak szybko w domu jesteś?
Moje drugie imię to kusicielka fuksjii

Wcześnie? Skończyłam lekcje o 11:30 (z ostatniej zwiałam), zresztą ogólnie raczej w miarę wcześnie kończę

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
blaque, świetne zakupy, zazdroszczę
Naprawdę ładne rzeczy!
Ja chyba nigdy takich dużych nie zrobiłam
I dziś znowu... co Ty sie taka zakupowa zrobiłaś ?
Dziękuję
Hehe się nie zrobiłam- zawsze taka byłam
U mnie w domu już nawet ogólnie powszechne żarty są z mojej manii zakupów
Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość

Blaque
, super zakupy, większość bym przygarnęła
Mów które to Ci pożyczę
Ja też jestem na kupnie tuszu i chyba zainwestuję z Max Factora
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
blaque, super zakupy.

I mam nowy telefon, po 2,5 roku. Ładny?
Dziękuję
Telefon świetny Sama taki chciałam

pam, tak po prostu- piszcie, piszcie co tam u Was

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-26, 14:50   #4988
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

em fajny telefonik
Fuksja na pewno zdasz następnym razem! będziemy trzymać kciuki

Ja miałam dziś rekolekcje. Wchodzę do kościoła i taką miałam minę
Bo był ksiądz, którego uwielbiam!!! No i tam prowadził to nauczanie i coś mówił o dziewczynie, która powiedziała takiemu księdzu, jak wracał z woodstocku (bo tam prowadził rozmowy z młodzieżą) że nigdy nikt jej nie przytulił bezinteresownie, chłopak ją traktował jak przedmiot biologiczny. No i ona spotkała tam takiego chłopaka z koszulką z napisem "w oczach boga jesteś waży" i ona go zapytała co to znaczy. Ten chłopak przytulił ją i powiedział, że to znaczy to właśnie, a Bóg robi to nieskończenie wiele razy lepiej. Śliczne
No i po tych rozważaniach podeszłam do księdza i powiedziałam, że przyszłam przytulić go bezinteresownie, bo go dawno nie widziałam, a od razu przypomniały mi się savionalia i w ogóle No i ks. pytał czy przyjadę w tym roku, ale powiedziałam, że nie wiem, bo mam matury w tym roku

P. jest chory i się cieszy, że się zaraził ode mnie hahah

A w niedzielę byłam z P. i Bartkiem i kolegami w parku. Piliśmy piwko, grali na djembe i berimbau i cieszyliśmy się słoneczkiem CUDOWNIE!!!!!

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 15:47   #4989

Cytat:
I mam nowy telefon
Przepiękny. Bo to Nokia. Uwielbiam Nokie.

Cytat:
Ja miałam dziś rekolekcje
Ja będę mieć w Wielki Tydzień. Cieszę się, bo wyjdzie mi w sumie jedenaście dni wolnego

Zostało mi 50 złotych z pieniędzy osiemnastkowych. Mało :/ Ale i tak długo trzymałam: siedem miesięcy
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 16:45   #4990
Ywonula
Zadomowienie

Mathilda fajnie z tym księdzem słodko

Wysłałam paru dziewczynom meile wiec sprawdźcie swoje poczty. Jak któraś chce to moge przesłąć poźniej

A jutro spr z polskiego i z matmy, dodatkowo baba powieziała zebyśmy sobie bezkregowce powtórzyli na biole
Stary 2008-02-27, 12:06   #4991
emememsik
po prostu Em :)

19 godzin ciszy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-27, 12:36   #4992
pamelija
Rozeznanie

Cytat:
19 godzin ciszy!

Ywonula śliczne zdjęcia bardzo ładnie wyszłaś i bardzo ładny makijaż masz bardzo ładną cerę i chyba miałaś na 100dniówce najkrótszą sukienkę

blaque, em fajne zakupy zarówno te ciuchowo-kosmetyczne jak i ten telrfon.. choć ja wolę telefony z klapką lub rozsuwane..

Rany mam tyle nauki, że nie wyrabiam.. Głupia mogłam się pouczyć w ferie by teraz mieć troszkę luzu...
Stary 2008-02-27, 14:49   #4993
Ywonula
Zadomowienie

Pamelija dziękuje No najkrótszą ale z naszej klasy Miłay tez inne dziewczyny krótkie

Dowiedziałam sie dziś kiedy mam ustne Na pozcątku miałam 16 maja o 13:30 polski ale poszłam się zamienić bo to by było zaraz po maturze z chemii..

I tym oto cudownym sposobem mam 21 maja na 8:00 polski i 26 maja angol Chciałam mieć troche wcześniej ale z drugiej strony bede miała jeszcze troche czasu po tych wszystkich pisemnych zeby nanieść jakieś poprawki na prezentacje

Ah... nie mam na nic czasu..
Stary 2008-02-27, 15:13   #4994
krasulka7399
Zakorzenienie

Ywonula ja też chcę zobaczyć!! maila wyślę Ci na pw

Wchodzę tu codziennie, czytam co tu drukujecie ale jakoś nie mam weny i czasu na odp. W weekend jeszcze raz wszystko przeczytam i nadrobię. Tymczasem lecę do nauki bo jutro rzeź...
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 14:57   #4995
pamelija
Rozeznanie

Znów nasz wątek podupadł na prawie 24 godziny..
A ja nie wyrabiam z nauką.. włąśnie wróciłam ze szkoły.. a byłam w niej od 7 rano :/ jak nigdy :/ i jutro też na 7 rano na poprawę, choć normalnie powinnam być w szkole 2h później.. i jeszcze muszę zostać w szkole godzine dłużej na poprawie.. sądzę, że świetnie
Stary 2008-02-28, 16:45   #4996
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Dawno nie miałam takich okropnych urodzin
Najpierw P. wysłał mi rano tylko "wszystkiego najlepszego"... pomyślałam sobie, że pewnie jeszcze był zaspany, bo wszyscy znajomi wysłali mi taki urocze życzenia.
Później gadaliśmy na gg i się pokłóciliśmy, bo on zapytał czy weszłam mu na jego konto na fotce, a ja mu powiedziałam że nie i przykro mi się zrobiło że mnie podejrzewa o takie coś. On się obraził bo nie może się o nic mnie zapytać bo sobie myślę nie wiadomo co od razu
Napisałam mu później, że jak chce się ze mną zobaczyć to mam czas tylko do 17 bo później muszę siedzieć z bratem w domu. On napisał, że nie może wychodzić i tak z domu, ale za chwilę napisał że jednak musi wyjść bo tata dzwonił do niego, żeby przyszedł po coś tam.
Tak mi przykro
Nie dość że się pokłóciliśmy to nie mogłam go zaobaczyć
A on nie może z domu niby wychodzić. Rozumiem, do taty musiał iść. Ale ja jak byłam chora to jak on nie mógł to jechałam do niego choć mama się złościła na mnie. Ale jego mama oczywiście mu nie pozwoli
Przepraszam za takiego długiego posta

Stary 2008-02-28, 22:24   #4997
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

najgorsze urodziny
Pokłóciłam się jeszcze z P. i on napisał że denerwuje go to wszystko i nie podoba mu się cały nasz związek

Nie wiem co mam myśleć, co ze sobą zrobić....

Przepraszam że wam tu marudzę ale nie mam komu.

Stary 2008-02-29, 08:45   #4998
kasia89
Zakorzenienie

Mathilda spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe! Dużo zdrowia, szczęścia pomyślności i przede wszystkim, żeby się z P układało! No i bardzo dobrych wyników z matury!
A co do P to na pewno nie miał na myśli tego co powiedział. Pokłóciliście się, był zły na Ciebie i w takiej sytuacji często mówi się niemiłe słowa. Jestem pewna, że za niedługo Cię przeprosi i się pogodzicie. Chociażby po samych fotkach naprawdę widać, że Cię bardzo kocha, zresztą jesteście razem już na tyle długo, że taka błahostka nie może nic zepsuć. Głowa do góry kochana, na pewno się wszystko ułoży!

Ywonula dziękuję za zdjęcia Bardzo ładna sukienka i makijaż. Ślicznie wyglądałaś

blaque Super zakupy Najbardziej podoba mi się tunika, czółenka, brązowa torebka i sweterek z Bershki

Bardzo lubię kredki do oczu Mam małe oczy, więc zawsze pociągam je kredką i odrazu wydają się optycznie większe Najbardziej lubię Rimmela albo Miss Sporty Tusz mam teraz Max Factor Masterpiece i też polecam!

Piątek to jedyny dzień kiedy mam względne luzy w szkole (bo nie mam matematyk ) a dziś w ogóle mam tylko 2 lekcje więc luz Później jadę do kina z W. - pisałam Wam o nim, to ten którego poznałam ostatnio w klubie. Nie wiem czy dobrze robię, że się z nim spotykam. Najbardziej denerwuje mnie ta sytuacja z P. tzn już mnie nawet tak bardzo nie denerwuje, bo już coraz mniej mi zależy. Bo jak ma mi zależeć jak w ciągu 3miesięcy nie znalazł czasu żeby się ze mną spotkać! :| Tylko z drugiej strony nie wiem po co miałby do mnie ciągle pisać, gdyby mu nie zależało Wydaje mi się,że coś przede mną ukrywa? Bo nie wiem, jaki może być inny powód tego, że nic o spotkaniu nie pisze. Ja już mu więcej spotkań nie proponuję, niech sobie nie myśli że mi na nim zależy... (choć nadal zależy ) Mam trochę wyrzuty bo z tym W to umawiam się tak tylko bo lubię jego towarzystwo, a wydaje mi się, że jemu zależy na czymś więcej Ehh i w tym jest cały ambaras, żeby dwoje chciało naraz
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 10:53   #4999
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Kasia dziękuję wczoraj napisałam mu jeszcze smsa "Kocham Cię! Dobranoc"
A on odp. "ja Ciebie też... dobranoc..."
I wiem,że miał bardzo zły humor i źle się czuje do teraz i musi to wszystko przemyśleć, bo z jego opisu wynika, że poszedł na rower.

Jeśli spotykasz się z tym W. i nic nie chcesz więcej to staraj się nie dawać mu jakichś nadziei, po prostu zwykłe koleżeńskie wyjście.
A z P. hmm dziwne to. Pisze, a nie może się spotkać. Ja bym go olała na Twoim miejscu. Zmądrzeje to wróci, a jak nie to niech spada.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 13:58   #5000
Ywonula
Zadomowienie

Wysłałam

mathilda no widzisz nie ma tak źle. Napewno sie zdenerwował i mówił to pod wpływem emocji Bedzie dobrze...

Wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego!! zdania matury na 100% i zeby z P. sie układało

kasia89 dziękuje A co do tego chłopaka to jeśli on ma wszystko "gdzieś" to może Ty tez daj sobie spokój... Jeśli coś ma być to okaże sie predzej czy poźniej Teraz masz czas na nauke i przynajmniej nikt Ci nie bedzie głowy zawracał A z W. to skomentuje to tak: Facetów tez trzeba czasami robić w ch...

Edytowane przez Ywonula
Czas edycji: 2008-02-29 o 15:32 Powód: ;)
Ywonula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 14:26   #5001
blaque
Zakorzenienie

Dziewuszki nie smucić mi się tutaj! Nie ma tak!

Ja mam dobry humor więc Wam ślę pozytywną energię, chcecie?

mathilda
ja Cię kochana najmocniej przepraszam, ale zpaomniałam o Twoich urodzinachJest mi tak okropnie wstyd Ale nie mam nigdzie Was zapisanych też no..
Wiesz, że życzę Ci jak najlepiej, dużo szczęścia, samych najwpsanialszych dni w Twoim życiu, wiele miłości, spełnienia marzeń no i zdania matury i dostania się na wymarzone studia: cmok:

Co do P. to zgadzam się z kasią, że poniosły go nerwy a właśnie przez złość niestety mówi się wiele przykrych rzeczy które nie są tak naprawdę do końca przemyślane. Moim zdaniem wszystko się ułoży, spotkacie się, pogadacie i wszystko wróci do normy. Facet Cię kocha, Ty jego ogromnie więc ja tam żadnych przeszkód między Wami nie widzę Dziecino moja najdroższa musi być dobrze! W związku kłótnie są potrzebne a chociażby po to, żeby móc smakować wspaniałe godzenie się...

kasia
-dziękujęNiektóre rzeczy ze spotkania z Tobą
A moim zdaniem nie masz się co przejmować tym, że umawiasz się z W. Do P. nie masz żadnych zobowiązań, żadnych deklaracji, więc umawiaj się, umawiaj Co do samego P. masz rację- odpuść, nie proponuj spotkań, spróbuj troszkę odpuścić. Zobaczysz wtedy jak on się zachowa. Może zdystansuj się trochę do niego..
A po spotkaniu z W. daj znać jak było

Kurde kasia ależ ja Cię jeszcze bardziej polubiłam po naszym spotkaniu...

Tak w ogóle to jak już pisałam dobry humor mam
Przed chwilą zrobiłam sernik, piję wielgaśnego Kubusia, kupiłam bratu świetny szalik w Top Secret- ale się ucieszył

Widziałam dzisiaj nowy model piłki do kosza Nike, lepszą podobno niż 1000, nowa technologia, w ogóle piękna, boska, cudna za 99zł.... ech

A poza tym był tam fajny sprzedawca..
Powymienialiśmy się uśmiechami więc skorzystałam z okazji i podeszłam się zapytać o nowy model Później spotkałam go wchodząc do innego centrum i uśmiechem poprawił mi humor
Przejdę się tam kiedyś jeszcze...

Wybaczcie, że takie pierd*oły piszę ale dawno nie miałam dobrego humoru a takie głupoty poprawią mi go poprawić..

Lecę sprawdzić placek..
Stary 2008-02-29, 15:51   #5002
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Blaque, strasznie sie cieszę, że masz dobry humor! Wreszcie

Mathildo, głupio mi, że tak późno, ale wszystkiego naaaajlepszego I żeby z P. sie wyjaśniło

Ywonula, dziękuje za zdjęcia, naprawdę bardzo ładnie wyglądałaś!
Taka uśmiechnięta

Kasia, to, że lubisz jego towarzystwo to ważne moim zdaniem.
Powolutku!

Ja też jestem dziś z pewnym W.umówiona, którego towarzystwo lubię
Wyjątkowo późno, bo o 22..zobaczymy...:rolleyes :
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę

Edytowane przez krowa_bez_mleka
Czas edycji: 2008-03-01 o 07:06
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 17:05   #5003
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Ja też jestem dziś z pewnym W.umówiona, którego towarzystwo lubię umówiona

Czytam teraz wskazówki do prezentacji które przygotowała moja przewodnicząca komisji i Jaki ja moge mieć temat przewodni (czy coś takiego ) przy realiźmie Chyba tylko ukazanie jego wpływu na wybranych dziełach.. Masakra. Najlepsze jest to ze konspekt zrobie na samym końcu

Faktycznie cisz tu na wątku... Ale to dobrze Ja musze sie wziąść za biole.

Bez sensu post ale co tam...
Stary 2008-02-29, 17:37   #5004
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

Mathilda na początku Tobie życzę spóźnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! żeby Ci się wszystko układało, marzenia się spełniały, przyjaciele nie zawodzili! Żeby nauka szła łatwo i szybko.. żebyś każdego dnia mogła uśmiechnąć się szczerze.. buźka

Nareszcie weekend

P.S. Ach, ci W.
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 18:15   #5005
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Mathilda, ode mnie też samych dobrych chwil w życiu, jak najwięcej szczęścia, zadowolenia z siebie i własnego życia

przepraszam, że nie pamiętałam...
Cytat:
fuksjaa, jaką masz prostownicę? Ja zastanawiam się nad Tondeo..
a prostownicę mam tymczasowo Brauna (sis mojego P.), planuję albo BabyLiss albo Tondeo właśnie. tylko Tondeo to trochę droga zabawka.
Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to jak już pisałam dobry humor mam
Przed chwilą zrobiłam sernik, piję wielgaśnego Kubusia, kupiłam bratu świetny szalik w Top Secret- ale się ucieszył

Widziałam dzisiaj nowy model piłki do kosza Nike, lepszą podobno niż 1000, nowa technologia, w ogóle piękna, boska, cudna za 99zł.... ech

A poza tym był tam fajny sprzedawca..
Powymienialiśmy się uśmiechami więc skorzystałam z okazji i podeszłam się zapytać o nowy model Później spotkałam go wchodząc do innego centrum i uśmiechem poprawił mi humor
Przejdę się tam kiedyś jeszcze...

Wybaczcie, że takie pierd*oły piszę ale dawno nie miałam dobrego humoru a takie głupoty poprawią mi go poprawić..

Lecę sprawdzić placek..
nawet nie masz pojęcia jak ja się cieszę, że masz taki dobry humor

co do piłki Nike, to my ostatnio z P. też oglądaliśmy i strasznie się nakręciłam na taką jedną, nadaje się i do hali i na dwór, zapomniałam jaki model dokładnie :roleyes: w każdym razie, kosztowała 89zł. na 95% kupimy właśnie tą

a tak w ogóle to Twoje ostatnie zakupy zmotywowały mnie do poszukania czegoś ciekawego u mnie w lumpach
Cytat:
uhuhuu ale świetnie trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Faktycznie cisz tu na wątku... Ale to dobrze Ja musze sie wziąść za biole.

Bez sensu post ale co tam...
cisza cisza, a 5000 postów przekroczone
ja biole już prawie skończyłam

a co u mnie?
dalej się uczę do późna i widzę efekty

kupiłam dziś taki przebosski stanik, za całe 14zł byłam w szoku jak go zobaczyłam. nosi się świetnie, a prezentuje jeszcze lepiej

w tym tygodniu byliśmy z P. w biurze podróży po katalogi - lecimy razem we wrześniu teraz przeglądamy, wybieramy, porównujemy oferty.. ahh

cudownie się z nim czuję.

wiecie, jego ojciec powiedział, że mogę u nich zamieszkać
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 18:58   #5006
laylaaa
Zakorzenienie

mathilda wszystkiego dobrego a przede wszystkim matury na 100%
mam nadzieję, że z TŻ już jest w porządku na pewno nie chciał zepsuć Ci urodzin..

blaque dobrze że humor dopisuje
Twoje ostatnie zdanie w poście przeczytałam "lecę spakować plecak" i sie zastanawiałam gdzie jedziesz

u mnie po staremu.
muszę porządniej przysiąść do tej nauki, bo jak nie..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 19:26   #5007
fuksjaa

Cytat:
Twoje ostatnie zdanie w poście przeczytałam "lecę spakować plecak" i sie zastanawiałam gdzie jedziesz
ja tak samo przeczytałam
Stary 2008-02-29, 19:27   #5008
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Blaque, strasznie sie cieszę, że masz dobry humor! Wreszcie

Uu... a coś bardziej ekhm...?
Udanego spotkania

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
M
nawet nie masz pojęcia jak ja się cieszę, że masz taki dobry humor

co do piłki Nike, to my ostatnio z P. też oglądaliśmy i strasznie się nakręciłam na taką jedną, nadaje się i do hali i na dwór, zapomniałam jaki model dokładnie :roleyes: w każdym razie, kosztowała 89zł. na 95% kupimy właśnie tą

a tak w ogóle to Twoje ostatnie zakupy zmotywowały mnie do poszukania czegoś ciekawego u mnie w lumpach

uhuhuu ale świetnie trzymam kciuki

cisza cisza, a 5000 postów przekroczone
ja biole już prawie skończyłam

a
w tym tygodniu byliśmy z P. w biurze podróży po katalogi - lecimy razem we wrześniu teraz przeglądamy, wybieramy, porównujemy oferty.. ahh

cudownie się z nim czuję.

wiecie, jego ojciec powiedział, że mogę u nich zamieszkać
Ja chciałam 1000 ale jak zobaczyłam tą, to.... Tylko najlepsze jest to, że nie mam gdzie grać Ale muszę ją mieć!

Hehe cieszę się, że tak zmotywowałam. A właśnie, kupiłaś te kosmetyki?

Ale Ci wspaniale z P. Hehe czyli tato pokochał wybrankę syna

Cytat:

Cytat:
u mnie po staremu.
muszę porządniej przysiąść do tej nauki, bo jak nie..
O, o ... powtarzam to w każdą niedzielę..

Dziękuję dziewczynyhehe ja też się cieszę

Ej a co z uhahaną...?

laylaaa zapomniałam dopisać świetne zdjęcie
Stary 2008-02-29, 20:13   #5009
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Ja chciałam 1000 ale jak zobaczyłam tą, to.... Tylko najlepsze jest to, że nie mam gdzie grać Ale muszę ją mieć!

Hehe cieszę się, że tak zmotywowałam. A właśnie, kupiłaś te kosmetyki?

Ale Ci wspaniale z P. Hehe czyli tato pokochał wybrankę syna
pokochał, pokochał

hyymm skoro nie masz gdzie grać to gdzie będziesz nią grała? no chyba, że ona to taki element dekoracyjny będzie

kosmetyków jeszcze nie kupiłam, mam zapasy a i cerę muszę trochę uspokoić. dam znać jak kupię.
Stary 2008-02-29, 20:46   #5010
blaque
Zakorzenienie

fuklsjaa- mam kosz 'na ścianie domu' z czego wjazd służy mi jako 'boisko' 4x4 (no, chyba, że otworzę bramę- wtedy 4x10)
Ewentualnie mogę chodzić do koleżanki

A ja potrzebuję kasy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości