|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Kuraki, ta wersja latynowska jest wyjechana w kosmos Słyszałam ją ostatnio Teraz leci dicho najprawdziwsze
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Rozeznanie
|
fana Elvisa dzis nie bedzie
Mann powiedzial ze nie, bo on go puszcza normalnie, a dzis ma byc nienormalnie ale mi sie taki dzien podoba bardzo mnie to smieszy do łez i swietnie sie bawie i własnie za to kocham te stację, za pomysły, za dusze i za to ze wiedza ze słuchacze ich zrozumieja ooo Łukawski mowi własnie, ze przeciez ostrzegał, ze dzis jest audycja dla ludzi o mocnych nerwach |
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mocnych nerwach.
Hej dziewczynoooooooo, spójrz na misia...aaaa...
|
#1564 |
|
Zadomowienie
|
Rany dziewczyny jaki mi się dziś nic nie chce...
![]() Pogoda za oknem najgorsza z możliwych, szaro i buro, głowa mnie boli, a jeszcze przede mną trochę pracy, oraz wyprawa po zakupy do Dużo Tanio Trauma. W lodówce został mi jedynie spory wybór alkoholi, papryka, pomidor sztuk jeden i dwa trójkąciki sera. To chyba nie świadczy najlepiej o mnie jako pani domu |
|
|
|
#1565 | |
|
BAN stały
|
A dziękuję, dziękuję Pani Moderator Aggie
![]() Gryziu? ![]() ![]() Cytat:
![]() Więc po co jechać na zakupy?
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
Widzisz, zostały bo je zużywam najwolniej
A jeść też coś trzeba ![]() Nie lubie robić zakupów, bo znajduje na nie czas, wtedy kiedy znajduje go równiez jakieś 3/4 społeczeństwa i zawsze na dzikie tłumy się natykam. |
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić...
Przed chwilą był u mnie listonosz i przyniósł mi przesyłkę od kochanej Czarnej Zuzi ( Pomijam fakt, że znalazłam tam masę próbek i innych cudowności ( ) Piękny, pluszowy, słodki i stworzony do przytulania ŁOŚ !!! Niespodziankowy ŁOŚ, który mnie zaskoczył ! Teresia jest aniołem (
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga - trzymam kciuki
no co ty Nie ma za co ... przełknęłam hihihihihiCytat:
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kocham Łosie !!!
PS. Sweeney Todd już w drodze do Ciebie
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1571 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1572 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
No prawie.Cytat:
Tak to jest. Mam ochotę na róż do twarzy. Wybrałam sobie Clinique na Allegro, taki całkiem tani, ale był tylko jeden kolor do wyboru, więc odwiedziłam Sephorę. Niestety kolor dla mnie beznadziejny. Obmacałam wszystkie róże dostępne w perfumerii i... zakochałam się w Chanel (Joues Contraste) - cuuudoooo!!! Miałam nadzieję nabyć go po okazyjnej cenie na Allegro, ale cóż - nie ma okazyjnej ceny, jest 1 aukcja i to za 137zł. Smutno. Sephorowy też dobry, ale ten Chanel to bajka. No i wybrałam sobie pędzle - Angel, jeszcze raz dzięki za rady Wybrałam ten czarny co masz do pudru (gruby, ale nie XL) i skośny do różu ![]() ![]() Kupię w nst tygodniu, ale ważne, że obczajone
|
||
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1574 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1575 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
http://www.strawberrynet.com/makeup....neId=1967#1967
|
|
|
#1576 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Jeśli możesz poświęcić tyle funduszy to warto uśmiechnąć się do Noska A jeszcze inne rewelacyjne już średniopołkowce to legendarne Pastel Joues Bourjois - prawie największy (no, drugie na podium zaraz za Mac'iem ) możliwy wybór kolorów i typów wykończenia (matowe, satynowe, drobinkowe, rozświetlające, brązy, róże, czerwienie, brzoskwinki itd itd... ) - cena już o wiele niższa Cieszę się, że pomogłam trochę w kwestii pędzelków. Niech dobrze pędzlują
|
|
#1577 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A ile kosztuje przesyłka?
|
|
|
|
|
#1578 | |
|
|
Cytat:
a ja mam tam jeszcze 10% zniżki, więc cena jest bajeczna, zwłaszcza,że kurs dolara bardzo niski ![]() sama o nim marzę ale nie ma mojego koloru.
|
|
|
#1579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniele - właśnie oglądam teledysk do piosenki, którą masz w podpisie wiedziałaś, że J.Lo kręcąc go była w ciąży? niezle.Dziewczyny, ponawiam pytanie co do EDT Eva Rouge Polleny-Ewy
|
|
#1580 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Wydaje mi się, że dziewczyny narzekały, że aż za bardzo delikatny i muszą się namachac pędzlem żeby cokolwiek było widac ![]() Cytat:
? Nie mogę się od niej uwolnić... Cholera, taka o mnie jest... ![]() Wiem, wiem Też chciałabym tak pięknie wyglądać w stanie błogosławionym Oczywiście zakładając, że wbrew moim planom kiedyś będę ![]() Co do Evy to kojarzę, że dziewczyny bardzo chwaliły perfumy tej marki
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Rzuciłam swoim niefachowym okiem - wygląda obiecująco.
Pomijając skrytego mordercę (jaśmin), same cudne nuty: irys, pieprz, piżmo... Są dwie możliwości, jak to się na skórze rozwinie: albo w kręcące w nosie, lekko złagodzone irysem, przyprawy albo w zwiędłe kwiatuchy ![]() Doczytałaś recenzje? Jedna babeczka porównała zapach do Lacoste Woman.
|
#1582 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nosku, szczerze Ci powiem, że wzięłabym jakikolwiek odcień, bo wszystkie były takie delikatne i śliczne, że nie potrafiłam dobrać dla siebie. Najbardziej jednak (chyba) mi przypadł do gustu Orchid Rose. Angel mnie teraz zamotała - nie widziałam tych Bourjois na żywo, są w Sephorze??? Mam teraz masę wydatków, więc może byłyby dobre na początek - ale nie znam kolorów.
Mój kot leży na plecach z czterema łapami do góry (lekko ugięte) ![]() ![]() Śmiesznie.Angel - ten róż jest delikatny, ma masę najładniejszych drobinek jakie widziałam (żadne tak pięknie nie "promieniały") i im więcej się go nakłada, tym jest mocniejszy. Także wydaje się być dobry do modelowania. Wychodząc z Sephory miałam wszystkie paluchy (łącznie z małym) w każdym kolorze
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, a Ty marzysz o narcisse??
|
|
|
|
#1584 |
|
|
tak! Aniołku, Fenris świetnie je opisała, nic dodać, nic ująć
|
|
#1585 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Narcisse też mi się bardzo podobał, jest w Sephorze. Śliczny delikatny róż - razem z Orchid Rose najładniejsze (choć tak jak pisałam, wszystkie są piękne).
Napewno w najbliższym czasie dam znać Nosku, a kiedy byś tam zamawiała? |
|
|
|
#1586 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie tekst tak mnie zafrapował, że musiałam zgooglać fragment no i posłuchać. Tak pomyślałam, że masz, hm, skomplikowaną sytuację ![]() W KWC chwalone, ale inne Rouge nie ma.Cytat:
ja akurat jaśmin toleruję, więc chyba się skuszę ale rozważam jeszcze EDP [całe 2zł droższa] Eva Violet
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu, ja Tobie zabraniam się nadmiernie smucić. Nie możesz dać się opanować złym myślom, nie bądź dla siebie tak krytyczna, uśmiechaj się do lustra. Walcz
M. nabrał ostatnio wielkiego pędu do prac domowo-wykończeniowych i właśnie pomalował drzwi. Wyglądają naprawdę bosko, mieliśmy bardzo dobrą wizję, tylko tak teraz patrzę i już nie jestem przekonana czy pasują do reszty pokoju No i oczywiście koty zaczęły się gonić Edward się tak upaprał, że pobielił sobie cały bok, wąsiska i brwi, wyglądał prześmiesznie. Czarne włosie na świeżo pomalowanych drzwiach już było mniej zabawne. Teraz zwierza są na przymusowych koloniach na strychu aż do kolacji (znaczy, aż farba przeschnie).
|
#1588 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Kolory są absolutnie zachwycające - ciężko zdecydować się tylko na jeden Całe szczęście, że na A. są stosunkowo tanie i można zgrzeszyć W załączniku wrzucam Ci grupowe zdjęcia - zapozyczone z A. właśnie ![]() O, skoro takie są fajne to ja zdecydowanie muszę je obmacać ![]() Kojarzę - widziałam na zdjęciu
|
|
#1589 | |
|
|
Cytat:
obydwa są śliczne i delikatne.. Mogę zamówić dla Ciebie w każdej chwili, więc jak się zdecydujesz daj znać. Ja muszę poczekać na jakieś zasilenie konta, żeby kliknąć dla siebie. ![]() Ja z Burżujków polecam gorąco - 16 i 03 Moje Bourjois: w kolejności od lewej 03,16 i 54.
|
|
|
#1590 | |
|
Zadomowienie
|
Coś mnie tak tchnęło i sprawdziłam w Wiki co to jest Ambra...
link :/ Chyba wolałam żyć w błogiej nieświadomości. Po czymś takim można się nabawić urazu. Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale nie ma mojego koloru.
Edward się tak upaprał, że pobielił sobie cały bok, wąsiska i brwi, wyglądał prześmiesznie. Czarne włosie na świeżo pomalowanych drzwiach już było mniej zabawne. Teraz zwierza są na przymusowych koloniach na strychu aż do kolacji (znaczy, aż farba przeschnie).