|
|
#2251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gdzie byliście?Ja wczoraj w Silesii i armagedon był normalnie nie chodzę w weekend, ale nie miałam kiedy w tygodniu, a kurtkę dla Dida musiałam kupić pilnie, bo zima przyszła niespodziewanie a on bez kurtki ciepłej ![]() świetne są |
|||
|
|
|
#2252 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2253 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Przez chwilę miałam cieżka ochotę zawrócic Ale ciagneło mnie na film więc sie ogarnełam
|
|
#2254 |
|
Piers do przodu
|
Ewuś
Dziś miły dzień, nieco kuchenny nieco leniwy
|
#2255 |
|
Nindżopesz
|
Keket, pamiętam, nieźle
![]() Ju, okulary! Macham znad zimna i nudy. |
|
|
|
#2256 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
U mnie dzisiaj podobnie, wiec piekę sernik, a potem obiad robie i nieco zleci
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Oczywiście, że się pokażę - zrobię sobie sesję foto, najlepiej jak będę sama w domu , najwyższy czas zmienić zdjęcie profilowe.Oraz kupiłam o bag - tę torbę z gumy, w kolorze jakby ciemny szafirowy fiolet (firmowo iris) ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- KATTY !!! Sto lat, kochana, wszystkiego NAJ!!!!
|
#2258 |
|
Piers do przodu
|
Ju kochana dzięki
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Katty sto lat!!!
|
#2260 |
|
Piers do przodu
|
|
#2261 |
|
Mother of Cats
|
Katty, wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#2262 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Katty, wszystkiego najlepszego!
|
#2263 |
|
Piers do przodu
|
![]() Aaa pierś gęsia wyszła niestety rewelacyjnie
|
#2264 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.podstaw talerzyk pod kabelek, już leci ![]() Cytat:
![]() 2. 3.póki parzy - jest ![]() Cytat:
Katty - zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy !!! ![]() Byłam na rodosie - zimno, mokro, szaro , buro, ohyzda na każdym kroku Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2265 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na 200 lat zdecydowanie nie wyglądasz
|
#2266 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Znad braku humoru, który staram się ignorować
![]() Katty, sto lat, zawsze świetnego humoru i zdrowia Cytat:
Wyobrażam sobie właśnie ten Twój chciwy ząb Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam na imprezie i okazało się, że tęsknię za alko Może jak pomyślę o piciu wieczorem to mi się przyśni Zawsze to jakaś pociecha by była.Jutro idę do pracy po zwolnieniu, już się obawiam jak wstanę o 5tej O 21 proszę mnie wyrzucić z Baru.I już się stresuję, bo we wtorek mam kolejne badania prenatalne, a wiadomo im człowiek więcej żyje na tym świecie tym więcej zna zagrożeń i strach jest ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Jakoś mi się to "warzywo" skojarzyło... Moja babcia na nasiona mówiła "nasienie" ![]() Powinniście widzieć minę M jak dała mu zawiniątko (własnoręcznie zebrane nasiona aksamitek) i mówi "posiej to nasienie pod płotem"
|
|
#2267 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Masz szczeście - załapałas sie jeszcze Leci po kabelku talerzyk z sernikiem
|
|
#2268 | ||
|
Piers do przodu
|
Noo na razie 45 minęło fakt dieta cud - staram się zdrowo odżywiać i mało przetworzenie (chyba, że ja przetwarzam )Cytat:
Cytat:
zdrową naleweczkę z czarnej porzeczki na stole mam
|
|
#2269 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Katty - zdrowia i pomyslnosci
![]()
|
#2270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudny kolor Obaga! Popieram obiema ręcami ![]() Bingo! Cytat:
2. A próbowałaś bez% alko? Bo to o smak chodzi prawda? Mi przynajmniej w alko chodzi o smak. Lubię tylko wina i kwaśne drinki, choć tych ostatnich nie piłam ponad rok. Np piwo bezalkoholowe smakuje mi tak samo jak alkoholowe, czyli prawie wcale. ![]() 3. Trzymam i absolutnie rozumiem Twój strach. On zawsze w tyle głowy jest. U każdej myslącej osoby. Katt- wszelakich przyjemności Ci życzę.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-13 o 21:55 |
||
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też miałam ochotę zawrócić ![]() Agnysko
|
|
|
|
|
#2272 | ||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty i Ryszarda dekonstruującego karton po butach
No nie mogło być inaczej! U nas był gulasz wołowy, ale takise szczerze mówiąc ![]() Dołączam się do życzeń, najlepszego! Cytat:
Miałem magnolie opatulić, ale jakoś tak mi zeszło na niczym, no... może jutro? Cytat:
Lepiej sobie nie wyobrażaj, bo Ci się jeszcze przyśnię! Cytat:
Dobra. To nie jest śmieszne. Odwołuję ![]() Cytat:
![]() Piłbym! ![]() --- Tak w ogóle to świat jest mały, okazało się, że jednym z doradców prezydenta Dupy jest bratanek mojej ś.p. sąsiadki, występujący dość często w tv (jego babcia, a teściowa naszego najbliższego sąsiada, przyjeżdżała kiedyś przynajmniej raz w roku na "wakacje", razem z siostrą zwracaliśmy się do niej per babcia po prostu, zresztą była częstym gościem u nas w domu, kochana kobieta)
|
||||
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Spłakałam się przy malowaniu obrazka - z Sosnami, pięknego... tego, co ma zorzę na niebie. Chciałam ją osłabić - i przecierając wydarłam dyktę do żywego, bo zapomniałam, że farba do tła tak cieniutko była kładziona.
Ale poprawiłam - spłukałam jaśniejsze, niby maskujące plamy, a kropki w kolorze dykty ukryłam za pomocą mikroskopijnego niemal maskowania... flamastrem Gucia w turkusowym kolorze ![]() Jest gładko, nic nie widać, że się coś działo i co najważniejsze, jest taka jakby lekka łuna nad horyzontem - jak wschód księżyca, który się dopiero ma ukazać I z tych emocji zaczęłam obrazek "wycinankowy" - tzn tłumaczę - czarny kształt na białym tle można zrobić na dwa sposoby : albo zasmarować obraz na biało i na tym walnąć czarne, albo walnąć wszystko na czarno i bielą "wyciąć" kształt. Ta druga metoda jest mi bliższa - i fajnie się udało. I ten obrazek już jest z księżycem W okularach chodziłam wczoraj po mieście, wychodząc miałam lekkiego pietra, że mi będzie głupio, tymczasem tak się dobrze i fajnie poczułam, że w ogóle zapomniałam, że mam na nosie mechaniczną ważkę ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() Powiem Ci, że dość miałam, kiedy rozmawiam z kimś o pracy, takich niedowierzających spojrzeń "To pani maluje???" - nie wiem, może potrzebne mi było, żebym zaczęła coś nowego, z rozmachem i w ślad za tym nastąpiły we mnie zmiany? Również w postrzeganiu siebie? Outfit angielskiej dziedziczki poszedł w siną dal - postawiłam na stonowane ( w miarę ) ciuchy i szalone dodatki - albo dodatki spokojne, a ciuchy kolor na kolorze i wzorek na wzorze ![]() Czy mi dobrze w tych okularach... może są zbyt przerysowane, trochę za szerokie - ale tak ma być, czuję, że pasują do mnie, nie robią ze mnie dzidzi piernik, która nie może wytrzymać, tylko są jakieś takie... no nie wiem, spójne po prostu. Kolor mój. Wg Wojtka upodabniam się do takich osób typu Piróg albo Adamiak "co chodzą z krokiem w kolanach albo noszą kapelusze w kształcie komina do elektrociepłowni" ![]() "Wyglądasz jak nie ty" - stwierdził, co mnie strasznie ucieszyło
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głos mu podobno zmienili zabiegiem najpierw zabronili się odzywać przez 72h, a po tym czasie jak się odezwał, to stwierdził, że mówi jak kastrat wcześniej przez 3 miesiące mówił jak zza grobu... aż się zaczynam bać co mu tam wycięli ![]() ale jutro sobie posłucham, a za dwa tygodnie obadam na żywo ![]() 2. ![]() ![]() u mnie kacza na chińszczyźnie Katty - zdrowia i radości Cytat:
![]() http://www.2drink.pl/tag/drinki-bezalkoholowe/ 2. i ![]() 3. ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- so za okazja
|
||
|
|
|
#2275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany Ty masz nerwy!!! "Moje" zorze!!! Ale gdybym nie wiedziała co się im działo, to pewnie nie truchlałabym, bo efekty są jak zawsze, jak gdyby nic się nie stało Kapitalny pomysł - lubię efekt wycinanki, kojarzą mi się z cudownie "żywą" geometrią! Cytat:
Auto-śmiech. Coś takiego, jakbyś w mojej głowie przekroczyła moje wyobrażenie Twojej granicy. I durna jestem i ograniczona, bo się na tym złapałam, że takową miałam. Rozumiem co możesz czuć, Twoje reakcje. Ale pamiętaj, ludzie są hmmm nie wiem jakiego określenia użyć, nie chcę nikogo obrazić, sama też nie raz do nich się zaliczam - schematyczni? stereotypowi? Mają w głowach gotowe archetypy artysty, nauczyciela, wuefisty, urzędnika Mogłabym rzec "efekt Tru lekarza weterynarii" Nie tak się ludziom jawi. Albo nerd nie wyglądający jak nerd Itd... Aczkolwiek jasne to jest dla mnie, i rozumiem Twoją potrzebę wyjścia im na przeciw, pomożenia im. I najważniejsze - samopoczucie oraz SPÓJNOŚĆ! Jeśli czujemy, że to to jest TO! To znaczy, że to JEST TO! Wojtek of kors dał przykład tegoż schematycznego myślenia. Tak jest łatwiej. Różnica jest taka, że są ludzie, u których na atrybutach stroju zaczyna i kończy się cokolwiek. A są tacy, którzy wyrażają tym siebie, stosują jako pretekst do czegoś. Cel może być różny, a przez to bywa mylony, ale tylko na dzień dobry, zanim taka osoba się odezwie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-14 o 01:40 |
||
|
|
|
#2276 | ||
|
BAN stały
|
Wszystko dobre, co się dobrze kończy! Uwielbiam te Twoje "opisy tworzenia", masz dar opisywania historii i budowania napięcia (zresztą nie raz o tym wspominałem)
Cytat:
Wg mnie są bardzo "Twoje" Cytat:
![]() Ale tró, tró ![]() --- Dobranoc |
||
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam chrypa nie przeszkadzała ale od kilku dni ciągle coś mu uszkadzają. przed zabiegiem dowiedział się, że jest ryzyko uszkodzenia zębów przez aparaturę, więc była panika o nową koronkę. wieczorem po zabiegu płakał, że głodny, bo tylko 2 kanapki czekały na sali, więc o 22 piguła przyniosła mu kolejne - z ososiem! w dodatku anestezjolog zalecił mu zostać do rana w tej paskudnej jednoosobowej sali z prywatną łazienką. zaraz po powrocie nasmażył sznycli na 4 dni, po tej strasznej głodówce i płacz, że nie czuje smaku - na pewno nerw w języku uszkodzili i pół roku będzie cierpiał. teraz głos nie taki.... te okropne angielskie szpitale - w naszym już dawno by umarł... ![]() niech już wraca do tej pracy, bo nie wytrzymam |
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Uslyszałam ostatnio komplement pod adresem Fille en Aiguilles:
"A co tu tak wali jakimś kadzidłem, jak w starym kościele?" ![]()
|
#2279 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale się nagadałam. |
|
|
|
|
#2280 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

zaczyna sie pomału chyba szał przedświątecznych zakupow 
normalnie nie chodzę w weekend, ale nie miałam kiedy w tygodniu, a kurtkę dla Dida musiałam kupić pilnie, bo zima przyszła niespodziewanie a on bez kurtki ciepłej 

Ale ciagneło mnie na film więc sie ogarnełam 

Corii to ta blondyna, co chciała dednąć Billa u Tarantino!

zdrową naleweczkę z czarnej porzeczki na stole mam 

wcześniej przez 3 miesiące mówił jak zza grobu...
i
Ale gdybym nie wiedziała co się im działo, to pewnie nie truchlałabym, bo efekty są jak zawsze, jak gdyby nic się nie stało