|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV
Cytat:
![]() Jedyny wymóg to włączony telefon ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4112 | |
|
Lady Pudernica
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLV
Cytat:
.Jeśli nie to nie wiem. |
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to już żadna tajemnica, bo które chciały to już kupiły zastanawia mnie czy nie anuluja, bo dziwnie długo wiszą te podkłady a zazwyczaj w innych sklepach on line tylko wrzuca i już nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2016-11-14 o 07:54 |
|
|
|
|
#4114 | ||
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4115 |
|
|
|
|
|
|
#4116 |
|
|
Byłam w sobotę w S. po niespodziewany prezent i padłam
jest zestaw szminek Smashboxa Jestem z siebie dumna, bo nic nie kupiłam, choć miałam już w łapkach kilka pięknych zestawów czekam dzielnie na boxa ![]() Przy okazji mam ogłoszenie kto chce punkty z S.? Jak box będzie fajny, to mogę kliknąć co najmniej 2 zamówienia powyżej 230zł ![]() aleeeeeeee będę potrzebowała danych do logowania, muszę od razu zapłacić kk za zakupy niestety "gotówka" do dla mnie od dawna pojęcie z gatunku sajens fikszyn ![]() Jak box będzie do
Edytowane przez maarthusia Czas edycji: 2016-11-14 o 07:59 |
|
|
|
#4117 | ||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
, bardzo chcę spróbować ten podkład a mam dość patrzenia na puste półki w hebe. Rzeczywiście, w sobotę pobuszowałam trochę po necie i wszędzie te podkłady były wyprzedane (poza tym combo sklepem). Jeszcze nic ![]() Stwierdziłam, że jak raz nie będę narzekać to jakoś mi przyjemniej będzie. Bo co moje narzekanie da? Nic nie zmieni, niestety. Wczoraj wieczorem miałam jesiennego doła, a dziś wstałam z uśmiechem
|
||
|
|
|
#4118 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() za silną wolę :d ja też czekam na boxa chyba że bedzie kaszański
|
|
|
|
|
#4119 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
![]() za wytrwałośćJa też nic nie kupiłam przez całe trzy dni Wiecie co jest najgorsze? Denkuję jak szalona, wymieniam się, ograniczam zakupy (jedyny mój grzech poważny to ostatnia wyprzedaż w seforze), a ilość zapasów nie maleje, a rośnie ![]() :conf used:Jeśli nie zgłosi się nikt bardziej potrzebujący niż ja to chętnie udostępnie konto. Ale może ktoś bardziej potrzebuje punktów niż ja (ja mam czas). |
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyczytałam na hybrydowym forum, że chwaliłaś jakieś frezy, więc pewnie frezarkę masz i ja też chcę
|
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamawiałam wcześniej z Bodylandu i też jednej rzeczy na stanie nie mieli i musiałam tydzień dłużej poczekać po prostu mam nadzieję że będzie wszystko ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc z jednej strony się cieszę, że już poniedziałek, ale z drugiej brakuje mi gotowania, bo się wciągnęłam przez weekend ![]() W piątek najpierw ogarnęłam gruntownie dom i zaczęłam gotowanie. Zrobiłam cudowny hummus z ogórkiem kiszonym Pastę z awokado, spaghetti z sosem dyniowym, dla mięsożerców klasyczne spaghetti (mój sosik ze słoika robiony w lecie jest pyyyyyszny), pizzę. Przez dwa dni piekarnika prawie nie wyłączałam, bo piekłam na kilka razy ponad 20 kg dynię ![]() Zrobiłam z niej puree, zapasteryzowałam. TŻ upiekł bułeczki dyniowe, ja upiekłam pieczeń z warzywami, z mamą zrobiłam pierogi z nadzieniem brokułowo-twarogowo-jajecznym i nie mam dość! Coś bym jeszcze zrobiła!
Edytowane przez Oktawiaaa Czas edycji: 2016-11-14 o 08:23 |
|
|
|
|
#4124 | ||
|
|
Cytat:
![]() dobry patent na jesienną chandrę ![]() Cytat:
wyślesz mi swoje dane na PW? ![]() Już mi roboty nazwalali |
||
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.pharmaceris.pl/pl/pielegn...nd-peel-10/414 Mam jeszcze takie peelingi: https://www.iwostin.pl/perfectin-pro...ectin-lucidin/ https://www.iwostin.pl/re-liftin-pro...tin-re-liftin/ Ten Lucidin rok temu spowodował u mnie wysyp krost. |
|
|
|
|
#4126 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
ale ja mam teorię że kosmetyki nocą rozmażają się przez pączkowanie Cytat:
|
||
|
|
|
#4127 | ||
|
Guerlain Lover
|
Ja w pt jadę do Wisły na weekend SPA, więc ten tydzień ma dla mnie znowu tylko 4 dni w pracy Cytat:
więc chętne o udostępnienie konta poproszę o pw myślę, że będę brała boxa, a jak nie to i tak kliknę z -20% na początku grudnia, bo mam kilka zachciewajek Cytat:
|
||
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frezarka pewnie już przyszła, pisałam kiedyś że zamówiłam ta polecana różową na próbę, żeby zobaczyć jak mi się wogole będzie frezarka pracowało. Zamówiłam do domu, bo nie wiedziałam czy wyślą rejestrowana czy nie, a nierejstrowana pewnie by mi ukradli na poczcie mojej Z frezarkami i frezami nie pomogę, bo sama się doksztalcam w tym temacie na razie. Wiem jakie frezy do ściągnania hybrydy najlepsze, że skorkami wciąż czytam. Przyszły mi obie lampy, małej jeszcze nie używałam i nie widziałam, bo do domu poszła, ale i tak będę ją puszczać w świat, bo kupiłam 11 sun9x plus taniej, a jest lepsza ( kombinacja sun9c i sun9s dodatkowo większą moc - te wersje plus mają 36 a nie 24). Złota sun1 jest cudowna, przepiękna i świetnie się z nią pracuje Zachwalalam nie frezy a top z Ali dużo ładniej wygląda i lepiej się trzyma ( nie matowieje jak semilac) a kosztuje 10 zł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4129 | |||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Wyślę za moment, ale pamiętaj proszę , że jak zgłosi się ktoś bardziej potrzebujący to chętnie odstąpie Cytat:
Pisałaś, że chcesz stosować ten krem z serum, tylko nie wiesz czy można i ew. w jakiej kolejności. Pytałam jakie serum chcesz stosować . Ale generalnie: - jeśli serum nie zawiera żadnych kwasów to nie ma przeszkód, żeby stosować te produkty jednocześnie (gdyby był kwas trzeba to sprawdzić, żeby nie było wzmocnionego działania lub neutralizowania działania); - w jakiej kolejności stosować produkty - jeśli nie ma przeciwskazań do łącznego stosowania produktów to o kolejności powinna decydować konsystencja produktów. Aby się dobrze wchłaniały powinno się zaczynać od produktów najbardziej płynnych do tych najmniej płynnych (najbardziej "kremowych" lub "olejowych"). Jeśli masz już witaminę C i kwas to retinol w serum też bym odradzała (za dużo na raz). Jeśli jest to np serum nawilżające to może być nawet bardzo dobrze, że je zastosujesz, bo po migdale może Ci się łuszczyć skóra. ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry w poniedziałek. U mnie chyba dziś słonko wyjrzy
|
|
|
|
|
#4131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja lampa jeszcze w Chinach siedzi ![]() Nie wiem co robić z frezarką, chciałabym, ale nie wiem kompletnie jaką ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw..._PLA_PLA_PLA__ ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() A i zapomniałam, robiłam jeszcze jaglany pasztet z dyni
|
|||
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4133 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
W jakimś artykule na temat serii Blue therapy jest informacja o zawartości witaminy A w tym kremie. Jeśli dotyczy to też serum to byłabym już ostrożna, bo połączenie witaminy C, witaminy A i migdała w jednej pielęgnacji to już może być za dużo. Przy okazji na stronie D. zobaczyłam, że jest prezent - 200 ml mleczka do ciała przy zakupie produktów Biotherm za 199 zł. W prezentach u mnie tego nie widać
|
|
|
|
|
#4134 | |||
|
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam dane ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Na stronie S. są niektóre rzeczy poprzeceniane (pamiętam ze stacjo) i wchodzi kot zniżkowy FRI SCO 16 ![]() z pamięci na szybko:Narciso for her edt 30ml Bonbon 30ml kremy Eris Institute Solutions Jak mi się coś przypomni to napiszę
|
|||
|
|
|
#4135 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, witam po długim weekendzie
Życzę wszystkim miłego dnia i owocnych zakupów
|
|
#4136 |
|
Guerlain Lover
|
Jaki flakon
![]() https://www.douglas.pl/douglas/Zapac...000080341.html ciekawe jak pachnie
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.chloeash.com/wp-content/u...ngredients.jpg A mogłabyś mi jeszcze coś powiedzieć o tamtych peelingach? Jak stosować, z czym? Tak, żebym znowu nie musiała leczyć się z krost po tym lucidinie
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ledwo dzisiaj wstałam. Normalnie o nieludzkiej porze mi budzik zaczął dzwonić. ![]() Przecież ja dopiero co długi weekend zaczęłam. I czemu on taki krótki? W dodatku we Wro pogoda straszna. Mgła miasto spowiła. Świata nie widać. Zimno. Brrrrr Czy ktoś wie kiedy wraca wiosna?
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten mroźny poranek i zaraz uciekam
Zbiorczo gratuluję zakupów i denek ![]() Liv widzę, że fajny weekend Ci się szykuje, my też ljedziemy do SPA ale za tydzień
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

dobrze że jeszcze ktos poza mną docenia poniedziałek 

.
zastanawia mnie czy nie anuluja, bo dziwnie długo wiszą te podkłady a zazwyczaj w innych sklepach on line tylko wrzuca i już nie ma.
wykończył mnie ten długi weekend
fajnie że wreszcie można w pracy spokojnie po necie posurfować
bo w domu to wiecznie coś człowieka rozprasza

, a nie jakieś przedłużone weekendy, bumelki, bimbalstwo i inne hulanki 

jest zestaw szminek Smashboxa
czekam dzielnie na boxa 

więc chętne o udostępnienie konta poproszę o pw