|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||
|
City of Bones
|
Dot.: Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33
Cytat:
Nie umiem w mieście się odnaleźć, a tym bardziej dużym ![]() Cytat:
Po koszonej od razu zaczyna mi kapać z nosa, oczy całe czerwone, swędzą, pieką i łzawią
|
||
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień brzydka, moknie pranie, zwiewne suknie mają branie ! PM 2017 cz. 33
Cytat:
Cholera wszystko się zgadza
|
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie narzekam na koszenie trawy, gorsze jest układanie drewna w piwnicy, bo zwożenie bez marudzenia przeżyję ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam o naszym związku Pani Wodnik i Pan Ryby
nic się nie zgadza oprócz tego,że ciągle mamy ciepłe uczucia dla siebie nawzajem
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście nie bardzo lubie kośic trawę ale moja mama za to uwielbia Ale nie wiem jak mieszkając na wsi można nie korzystać z trawy :P Cytat:
Az zaraz z ciekawości poczytam o nas Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4808 |
|
Konto usunięte
|
Zerknęłam na artykuł na wizażu ''Kosmetyczne kalendarze adwentowe'' i napaliłam się
|
|
|
|
#4809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Ta parka może wpływać na siebie irytująco. Pan Lew ciągle by się tylko bawił, a Pani Koziorożec chce popracować, oszczędzić na przyszłość i zbudować solidne podstawy bytu. Dla niej zabawa i owszem, ale w granicach ustalonej konwencji. Nie przepada za szaleństwem, a już na pewno za szastaniem pieniędzmi, które woli odkładać na czarną godzinę. Lew co prawda ma pomysły, ale gorzej bywa z ich realizacją. W najgorszym wypadku to ona będzie nieść na swoich barkach ciężar utrzymania rodziny, a on będzie odpoczywał i oddawał się swoim hobby. Jak tylko Koziorożec złapie Lwa na niewierności, to może bezwzględnie wyegzekwować swoje prawa. Koziorożec, którego zaufanie albo duma zostały zawiedzione, traktują to jako ujmę na własnym honorze i nie zna litości ani współczucia. Poza tym Lew kocha sercem, a Koziorożec rozumem. Ona zanim się zaangażuje przeanalizuje na chłodno czy dany związek się jej opłaci.
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mniej wypadały byłam zadowolona ![]() Dziś pracuje do 21... jeszcze 3h. A już jestem zmeczona. Mam nadzieje ze TZ przyjedzie do mnie do pracy i razem wrócimy. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Niewielkie są szanse na zgodny i długotrwały związek w przypadku Kobiety-Rak i Mężczyzny-Waga, choć są pełni najszczerszych chęci i na początku znajomości niejednokrotnie wydaje im się, że są wręcz dla siebie stworzeni.
Mimo iż oboje deklarują, że bardzo chcą ze sobą być, szybko przekonują się, że nie jest to ani tak łatwe, ani przyjemne jak im się wydawało, gdyż wiele jest między nimi nieporozumień i właściwie ich wspólne życie jest pasmem mniejszych i większych konfliktów. Nie są w stanie zrozumieć swych potrzeb i oczekiwań ani sprostać wymaganiom, jakie oboje posiadają w dość wysokim stopniu, dlatego przeżywają ciągłe huśtawki nastrojów, a okresy zgody i spokoju są momentami niemal wyjątkowymi. Wprawdzie mają jakieś szanse na uratowanie tej relacji, ale będzie to od nich wymagało wiele pracy, a także czasu, więc najprawdopodobniej nie starczy im do tego cierpliwości, by przeczekać długi okres problemów i wzajemnych pretensji. By móc stworzyć stabilny, zgodny związek, musieliby nauczyć się bardzo dobrze rozpoznawać wzajemnie swe emocje, a ponieważ oboje są dość zapatrzeni w siebie, może się to dla nich okazać zadaniem ponad siły obojga. także no
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem: Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć." Éric-Emmanuel Schmitt Edytowane przez asqua92 Czas edycji: 2016-11-14 o 18:03 |
|
|
|
#4814 |
|
❤ bee happy ❤
|
A u nas:
Mężczyzna-Bliźnięta i Kobieta-Panna mają szanse na stworzenie doskonałego związku, co jest dziwne zważywszy na to, że są od siebie bardzo różni i wiele jest w nich cech, które na pozór nie dają się ze sobą pogodzić, oni zaś są w stanie zrobić to niemal idealnie. Stateczna i zrównoważona Kobieta-Panna na pewno straci głowę dla niefrasobliwego i wolnego jak ptak Mężczyzny-Bliźnięta i wcale nie będzie jej przeszkadzało, że nie zawsze jest w stanie zapanować nad jego niezależnością. On zaś na pewno będzie czuł podziw dla jej powagi, sumienności oraz innych cech, które czynią z niej doskonałą gospodynię domu i materiał na żonę, więc poczuje, że przy jej boku jest najlepsze dla niego miejsce. Dla niej może nawet zrezygnować ze swej beztroski w takiej części, która okaże się konieczna, gdyż będzie chciał jej zapewnić poczucie bezpieczeństwa i sprawić, by niczego jej nie brakowało. Nie będzie mógł nie zauważyć, jak jej osoba pozytywnie na niego wpływa, a to jeszcze mocniej wzmocni jego miłość i i podziw dla ukochanej. Wszystko się zgadza
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będzie dobrze dopóki TŻ będzie mnie słuchał
a serio przeczytałam 3 horoskopy partnerskie i mam wrażenie, że każdy co innego mówi |
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet horoskop mówi ze jesteśmy skazani na rozwód
![]() Tę dwójkę niewiele łączy. Odmienne żywioły mają tendencję do zaogniania wszelkich sporów. Nieco wygodnicki i bardziej racjonalny niźli uczuciowy Rak Pan Waga może budzić w niej niepokój. Kiedy ona wolałaby zostać w domu, on najchętniej by poimprezował albo chociaż wyszedł do kina albo na koncert. Co prawda wrażliwość na piękno i subtelność pana Wagi zostanie przez Panią Rak doceniona w sypialni, to pod względem emocjonalnym może ona odczuwać chłód z jego strony. Pani Rak jest w stanie zapewnić ciepły dom, ale Pan Waga niekoniecznie doceni jej starania. Różnice w upodobaniach i podejściu do życia mogą być przeszkodą w osiągnięciu harmonii i taki związek stanowi duże wyzwanie. Związek może być bardzo inspirujący, jeśli prowadzicie działalność artystyczną, wtedy wrażliwa Pani Rak może natchnąć Wagę. Ale niezdecydowanie Wagi może irytować Panią Rak, która woli opiekuńczych partnerów. TZ i imprezy.... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężkie związki mamy, hahaha z którego jesteś?
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4819 | |
|
catwoman
|
Cytat:
No cóż, 26 lat życia w centrum nie mogło się na mnie inaczej odbić.Pani Koziorożec - Pan Baran To bardzo dynamiczne połączenie. Oboje jesteście silni i zdecydowani, ale Baran może być trochę zbyt narwany dla pełnej rezerwy i dystansu Pani Koziorożec, która woli utrzymywać kontakty na poziomie dość formalnym i nie przepada za uściskami bez ceregieli. Na poziomie ego może między wami zaistnieć konflikt, bo żadne nie będzie chciało ustąpić. Pani Koziorożec nie lubi żeby nią dyrygować, a Baran lubi komenderować, więc związek może przerodzić się w walkę o władzę. Ziemska Pani Koziorożec może szybciutko zgasić zapędy porywczego Barana. Z drugiej strony jeśli będziecie współpracować możecie wiele osiągnąć, zwłaszcza jeśli chodzi o rozpoczynanie nowych przedsięwzięć. Jednak związek nie będzie ani stabilny ani spokojny. Macie zupełnie odmienne sposoby działania. Koziorożec potrafi wykazać się cierpliwością, która nie jest mocną cechą Barana. Jeśli będziecie w stanie nauczyć się tolerancji dla swoich wad, możecie ze sobą wytrzymać. narwany on i ja pełna rezerwy i dystansu- zawsze mówi, że jestem okropnie mało spontaniczna trochę jestem w szoku, bo nas rozgryźli
Edytowane przez luna_laula Czas edycji: 2016-11-14 o 18:08 |
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Tz do mnie przed chwilą zadzwonił i pyta czy widziałam księżyc :-D zdziwiona byłam że zwrócił uwagę na księżyc i zanim doszłam że naprawdę chodzi mu o księżyc to był już chmurami zasloniety :-/
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
|
#4821 |
|
Żona Idealna :)
|
Ja w pracy, poczytałam Wasze horoskopy skąd je macie? Chętnie sprawdzę siebie i TZ Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze lepiej byłoby nie musiec kosic albo mieć małe podwórko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;67530231]już pewnie zrobiłaś ale odpiszę ![]() JAk kupisz gotowca to z tyłu na opakowaniu masz przepis ![]() [/QUOTE] jeszcze nie zrobiłam bo to na czwartek ![]() pojechałam odebrać koperty na zaproszenia do paper concept, weszłam tam i przepadłam
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale powiem wam ze oba do nas nie pasują, ani ten zacytowany ani ten: Wodniczka zrobi rewolucję, a potem umieści Lwa na tronie. Lew kocha sercem, Wodniczka umysłem i duszą. Cechuje Was stałość w uczuciach i poglądach. Żarliwość i szczerość Lwa zostanie doceniona. Oboje jesteście towarzyscy, choć to Wodniczka może okresowo potrzebować samotności. Oboje też lubicie dobrą zabawę, ale i macie silne charaktery, więc problemem może być walka o rolę przewodnią. Wodniczka może mieć trudność z okazaniem uczucia w taki sposób, jak pragnie tego Lew. Ona jest raczej powściągliwa, on natomiast uwielbia demonstracyjne czułości, adorację i uwielbienie. Lew chwilami może czuć, że Wodniczka stwarza dystans i faktycznie tak może być w istocie, bo ona tak naprawdę obawia się bycia uwiązaną i związaną. Wasz upór może też powodować konflikty między Wami. Chociaż trochę starajcie się ustępować jedno drugiemu. Cechuje Was ogromna kreatywność i możecie ten potencjał wykorzystać w życiu codziennym. Jest zupełnie odwrotnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszystko zależy od tego na jaka strone wychodzą okna, od piętra.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaliśmy zaproszenie na wesele i UWAGA! UWAGA!
Jesteśmy wpisani jako AO i PP, bez OT! |
|
|
|
#4829 | |
|
Żona Idealna :)
|
Cytat:
jak to możliwe? Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiło się poważnie :-D Czekoladowo też znam takie przypadki i wcale mnie nie dziwi kupowanie sukienki dwa miesiące przed. Ale widocznie niektóre salony inaczej działają. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

na razie nas nie stać ani na mieszkanie ani dom 
Nie umiem w mieście się odnaleźć, a tym bardziej dużym

Ale czytałam,że wcale nie widać rewelacyjnych efektów "rośnięcia" dlatego Dorotti utwierdziła mnie w przekonaniu by kupić Waxa.
Z tym mam chociaż dobrze 

trochę jestem w szoku, bo nas rozgryźli
ale on nie chce pić
zrobiło się poważnie :-D