![]() |
#3451 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
![]() ![]() Zebrah oj się porobiło! Zdrówka! Kacian dla Was również! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
A w dodatku tatuś znów ma katar. Wystarczył wczorajszy spacer ehh
Był tak przegrzewany od małego, że szok i teraz są skutki. Tesciowa niby mówi, ze fajnie ze tak sie nie cackamy i chodzimy na basen na taką pogode itd ale zapytala zaraz czy jej nie zimno jak podwinely sie jej leginsy, a w skarpwtkach chodzi cieniusienkich. Odpowiedzialam, ze nie jest jej zimno i że niedlugo to ona boso będzie bawić się swoimi nogami. Takie pytania są wkurzające : po pierwsze ja przebywam z dzieckiem cały czas i znam je milion razy lepiej. Tak jak pisalam ja bardzo lubilam/lubie moją teściowa, ale mam straszny żal do niej o którym nie moge zapomnieć. Do niej jak i troche do siostry meza, przyszłej chrzestnej. Tesciowa była u Gabrysi do 3 miesiecy 2 razy!! Rozumiałam na początku,chciała nam dać czas,mąz przyjezdzal z pracy poznoi chcielismy faktycznie pobyć sami. No,ale mimo wszystko. Szwagierka była moze jeden raz wiecej. A gdy raz jak bylismy z malutka Gabi u tesciów kazalam jej uciekac, bo byla chora a nikt laskawie przez telefon nam tego nie powiedział obraziła się to nie przyjedzala juz w ogóle mimo, ze pod koniec sierpnia wyjechała i wraca dopiero w grudniu. Dla mnie kompletnie nie poj3te. Ja kocham nad zycie córy brata i jak tylko mam okazje to lece do nich. Tesknie. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Ale wyrzuciłam z sieboe stare sprawy,mam nadzieje ze Was nie zanudziłam.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-14 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | ||||||
Ania
|
Cytat:
![]() A czemu nie pojedziecie do rodziców? Cytat:
Cytat:
Oby to nic poważnego ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że to mąż coś widział pierwszy, nie Ty! ![]() Jeszcze nie raz zobaczysz;* Cytat:
Dużo zdrówka, no i brawa za nowe umiejętności. ![]() Cytat:
Choć w sumie ja swojej teściowej nie lubię, ale szkoda mi, że moja Hania będzie miała jedną babcię w sumie... Moja teściowa widziała Hanię od porodu 4 razy, a mieszka 2 km od nas. Mi nie zależy, bo jej nie lubię, ale szkoda mi w przyszłości trochę dziecka. No nic. Ważne, że druga babcia kocha ją nad życie. Przykre, że u Ciebie tak jest, jesteś pewna, że to ma być matka chrzestna Twojej córci?? Chcesz taką??
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie zanudzasz nas,od tego jesteśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Zebrah zdrowia dla Ciebie i oby to już byla ostatnia przygoda Leosia ze szpitalem
![]() Żabcia współczuję teściowej i szwagierki... Szkoda nerwów ![]()
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak na to czekałam..no trudno. Co do reszty, to tesciowa teraz zaglaskalaby Gabi. Niby tak zawsze bylo, ze to my do nich jezdzilismy, nie oni do nas. Ale nie zmienia faktu, ze mam żal. Co do szwagierki, to jedyna siostra mojego meza i naprawde mialysmy spoko kontakt. W ciazy razem na basen czasem chodzilysmy. Ale od tego jak ją wygonilam od Gabi bo chora to jakias dzika się zrobiła. Sama w koncu wyslalam jej jej fote i zaczela pisac jak teskni i zebym wiecej przyslala. Sadze, ze bedzie fajna ciocia, ale ten poczatek teoszke mnie zdziwil. Oni naprawde fajna zżyta rodzina. Traktowali mnie zawsze jak swoją.
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Ania
|
Cytat:
![]() Rozumiem, oby Wasze stosunki się poprawiły. Nie każdy rozumie, że nie chciałaś źle, wtedy, jak była chora. Nie każdy rozumie, że chorym nie przychodzi się do dziecka... Oby się poukładało ![]() Ja to w ogóle nie umiem zrozumieć, jak bliska rodzina może mieć marne stosunki.. Ja kocham bardzo swoich rodziców i rodzeństwo. Możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji, zrobimy wiele, by sobie pomóc.. Ostatnie przeżycia i problemy tylko mnie umocniły w tym przekonaniu, że zawsze możemy na siebie liczyć. Mój mąż nie ma takiego kontaktu ze swoją rodziną- lepszy ma z moją, gdzie jest traktowany jak syn przez moich rodziców. Jego rodzice odzywają się do niego najczęściej jak coś chcą, albo tak po prostu, ale raz na jakiś czas niestety. Przykre to, ale wiem, że u niego nie da się tego zmienić w rodzinie. Ale pomimo, że tak u nich jest, to większość z nich(siódemka ich jest rodzeństwa) bardzo się bronią, sa za sobą- choć aż do przesady... ileż musiałam rozmawiać ze swoim mężem, żeby uświadomić mu, że ja i nasza nowa mała rodzina będziemy najważniejsi, a nie oni....
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tesciowa to ja lepszy kontakt mialam niż z mamą.
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HT7 Pro przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Ja ja wygonilam w jej wlasnym domu
![]() Maż mi na poczatku mowil, ze mama nie chce nam przeszkadzac w tym poczatku. Moze i tak wlasnie było. Babcia moja mówi, moze jej biodro dokuczało (byla wtedy przed wymianą) nie wiem, moze. Ale mimo wszystko mam żal, a u mnie ciezko aby szybko przeszło. Mój mąz ma super z nimi kontakt, nawet mu na samym poczatku zazdroscilam. U mnie tez jest ok, ale jestesmy troche podzieleni, bo tata ma 'nowa' rodzine. Choc dzwonimy do siebie i odwiedzamy sie. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Tak sie przyjeło, ze to u nich sie przebywa. Nam to pasowalo, jedzonko gotowe ![]() ![]() Pozatym my mieszkamy z moją mamą, więc to tez moze niekomfortowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj u nas był dzień marudy i nie spania. Prawdopodobnie kolejny skok. Płacz przy marchewce i kaszce więc na parę dni dam spokój. Na spacerze co chwile się budzila i płakusiala. Może łącznie spała godzinę. Dzień cycusia. Teraz już 3 raz się budzi w ciągu 2 godz i tylko cyc. Czuje że noc może być cięŻka....
W carefurze kupiłam bardzo fajne i grubsze dresy za 30 zł w kolorze ciemnym szarym ![]() Nie uchwaliła się Ale dostałam w prezencie bon podarunkowy 100 zł do wykorzystania w galerii krakowskiej ![]() Dzisiaj zakupilam Tule za 300zł. W środę babeczka przywiezie mi na osiedle ![]() Co jeszcze u mnie hmmm bardzo zastanawiam się nad bieganiem z spacerowka. Tylko jeszcze poczekam do końca miesiąca... zaleŻy kiedy Maja usiądzie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
![]() |
#3463 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
U nas również prezenty pod choinkę ![]() ![]() Dzielne dzielne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Na pewno swoją choinkę w pokoju będziemy mieć. Tym razem sztuczna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() Dużo zdrowia dla Leosia !!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() Jak ktoś kiedyś powiedział teściowa to nie rodzina ![]() Chociaż ja na moja nie mogę złego słowa powiedzieć..dobra kobieta. Majunie kocha nad życie i to za każdym razem widać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() Ja uważam że trzeba szanować się nawzajem... Rodziny się nie wybiera. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Mamę ma się jedna... tesciowych może być wiele. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Wpadam tylko podrzucić Wam trochę śniegu w formie bałwana. A co ![]() ![]() A po szaleństwach na powietrzu zapraszam na rozgrzewającą zupę dyniową i słodkie dyniowo-orzechowe muffinki (Honcia, to, co-wpadniesz? ![]() A dziś Eśka idzie pierwszy raz na basen :cotobędzie?cotobędzie: Całorodzinna wycieczka się szykuje, bo Sara basen kocha, w przeciwieństwie do swej matki, no ale czego się nie robi dla dzieci ![]() zebrah zdrówka dla Leosia!
![]() |
#3465 |
Zadomowienie
|
W temacie prezentów, dla tych, co nie lubią grająco-świecąco-skaczących i co tam jeszcze zabawek (jak ja
![]()
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie jutro znaczy dziś zupa pomidorowa z soczewicą i duzą ilością czili ![]() Dziecek zasneła to i ja idę zagrzać stópki ![]() Wysłane z mojego HT7 Pro przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Zebrah zdrówka, brawo za przewroty
Cierpliwość zgadzam się "księga dźwięków" jest super, u nas starszak tak się z nią nosił że zostały pojedyncze kartki. Ta drugą pozycje widziałam wczoraj i również polecam, fajnie zrobiona U nas noc złych bączków, ale to nie nowość więc co ja tam bede pisać i marudzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Rozeznanie
|
Oooo a ja przedwczoraj byłam w Carrefour i nie spojrzalam na dresy ;(
Co do wypadania włosów to chyba powoli mija ta huśtawka hormonow bo mi też troszkę mniej wypadają ![]() ![]() Zebrah zdrowka dla Was ![]() U nas noc dziwna bo pobudki o kompletnie innych porach niż zwykle, ale tylko raz wstawalam po 1 a tak wystarczyło zrobić aaaa albo ciiii i spał dalej. Nie wiem o której to moje dziecko wstaje rano ale jak my o 7 sie budzimy to on się bawi kolderka albo sobie pluje (nowa umiejętność) a po 8 znów zasypia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już mnie mąż straszył,że na spacer dziś nie pójdę z młoda, ale jest -3, a w ciągu dnia się jeszcze ociepli ![]() U mnie takie widoki z okna. Nadal 0 śniegu. Btw, w aptece nie było żadnego kremu zimowego. w rossmanie będzie? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
Ania owszem, mame sie ma jedną. I jest super babcia, zajmuje sie czesto mała (narazie nie pracuje od 2 miesiecy jest w domu)
Ale moja mama jest całkiem inna niz ja. Ma ciezki charakter. Wie najlepiej, jest glosna itd. Jezdzimy razem na zakupy czy tam robimy cos razem, ale o jakiejś rozmowie nie ma mowy. I ja np nie mowie do tesciowej mamo. To nie mama. Mimo, ze jest dobra i fajną kobieta to mama ale mojego męża, a nie moja ![]() Dzień dobry! Pora wstawać, słoneczko u nas dziś świeci ![]() Musze w tym tyg zrobic badania z krwi, a w nastepna srode endokrynolog. Tam sie siedzi po pare godzin.. i nie wiem co zrobić. Moze zabiore ze soba Gabi i ktos mnie moze przepuści?Ale jak nie to co ja zrobie..nie wien.
![]() |
#3471 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, ja też łasuch na słodkości jestem. Ale muszę coś z tym zrobić, bo znowu się robię pyzowata na buzi, jakbym w ciąży była ![]() Cytat:
![]() Moja z kolei z brzucha na plecy ani myśli ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;67536536]Pytalyscie o.prezenty dla dzieci na święta. Zakladam, ze kupuje rodzina ![]() ![]() ![]() Szumis, pierun kosztuje ponad 120zl. Trochę misia i szum. A nie raz mi ![]() ![]() ![]() Zosia miała jakas podrobe i się nie sprawdzila w ogóle[/QUOTE] Ja się właśnie rozglądam za czymś firmowym, bo wychodzę z założenia, że będzie trwalsze ![]() Z Fisher Price mamy np. kostkę taką http://www.smyk.com/fisher-price-akt...iemowleca.html Ostatnio najfajniej się gryzie te zaokrąglone kanty ![]() Hahaha ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;67537011]Corunia tatunia? Tak to już bywa, ny nosimy pod sercem, my rodzimy, wstajemy w nocy, karmimy, pierzemy kupy a one i tak wszystko co nowe robią przy tacie ![]() ![]() Zebrah oj się porobiło! Zdrówka! Kacian dla Was również![/QUOTE] Nooo! Moja wczoraj pierwszy raz włożyła palucha od stopy do buzi! Przy tacie, ja gdzieś łaziłam po mieszkaniu! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-11-15 o 08:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Rozeznanie
|
My właśnie wrocilismy że szczepienia.
Chyba musimy zmienić ośrodek. Uwierzycie że nie ma pediatry.? I nie będzie.? Jest zwykły lekarz bez specjalizacji i on przyjmuje dzieci. Zapytałam czy zajrzy małemu do pieluchy bo chyba mu się odparzylo (ma też siusiaka zaczerwienionego więc boję się infekcji) to otworzył pampersa tak uchylił nie wiem czy cokolwiek zobaczył i mówi że tak chyba odparzone i żeby octaniseptem psikac ![]() ![]() Później pytam czy Wit D dawac tyle samo co wcześniej skoro jesień/zima. On że tak. Mówię to po jednej kropli nadal. On że tak. A za chwilę "nie no może Pani dawać dwie". Nosz kur. To jak w końcu.? Ile Wy dajecie? Myślę o przepisaniu małego do innego ośrodka. Kilometr dalej możemy spacerem przejść, jak będzie chory to samochód posiadamy. A przynajmniej dobra pediatra będzie miała go na oku. Zostało nam jedno szczepienie po 15 grudnia a później dopiero w czerwcu ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- No i wiedziałam że o czymś zapomniałam jak byłam w aptece ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak jeszcze raz ktoś mi powie, że dzieci na mm przesypiaja całą noc to udusze ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaminy D daję teoretycznie dwie kropelki (czyli 400 jm), ale często wlatują trzy-cztery bo to dziadostwo tak szybko leci ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() Aaa odnośnie przychodni, to przypomniało mi się, że koło naszego osiedla jest przychodnia, w której jako internista przyjmuje (lub przyjmował, nie wiem, może coś się zmieniło)... ginekolog ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Rozeznanie
|
Witam, czytam ale ciężko mi się wbić w tematy.
Gabiemu po kilku dniach spokoju znowu wrócił zielony katar i zaczol swistac, tzn tak ciężko oddychać, wczoraj byliśmy u lekarza ale na szczęście czysto wszędzie. Prawdopodobnie katar mu spływa i ciężko mu wtedy oddychac. Już nie mam pomysłu jak pozbyć się u niego kataru, wszystko działa na chwile. Ogólnie ciężko jest, już nie pamiętam kiedy spałam dłużej niż 1,5 h. Budzi się bo katar, bo tz ma angine i ciągle smarkal i kaszle, więc Gabimiemu to przeszkadza. Wczoraj na noc tak przeraźliwie płakał nic nie skutkowało. Na rękach zasypiał, po odłożeniu ryk przeraźliwy, i tak przez godzinę, w końcu dałam paraetamol pospal dwie godziny i cycka się domagał. Przez te nocne ciumkania przytył już ładnie. Ja padam
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Piękna słoneczna trochę mroźna pogoda wychodzimy na spacer
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio zauważyłam, że też już mniej wylatuje, na szczęście bo chyba bym lysa została. Zebrah, zdrówka dla Leosia! dobrze. Że w ogóle wyszło to zapalenie pluc i.mozena leczyc ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Piję kawę i wciagam cukierki Eclairs. Bosżzz, wieki ich nie jadłam. Pyszne są! ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Ja z mamą miałam fajny kontakt kiedyś... może nie byłyśmy jak przyjaciółki ale lubilysmy razem spędzać czas, śmiać się itd. Niestety, z 10 lat temu moja mamy wchłonął kościół i teraz ta sekta jest ważniejsza niż rodzina. Woli jeździć na rekolekcje niż np.do wnuczkow. Ogólnie ciężko z nią rozmawiać bo myślami jest gdzie indziej... Cytat:
Ja daję 2-3 krople Wit.D A co do ostroznego zaglądania w pieluszkę... Byliśmy zd starszym na kontroli bo ma wędrujące jaderko i lekarz miał sprawdzac czy zeszło i jest czy nadal ucieka. Maks miał kilka m-cy. Lekarz, ciapaty, zamiast polozyc go na kozetce kazał trzymać takiego golaska na kolanach. Bez pieluchy. Zaczął badać, uciskać i nagle fontanna z siusiaka, wprost na nogi lekarza. Przyjął praktycznie całość, haha. Poleciał po ręczniki i zaczął się wycierać jakby go co najmniej obrzygal. Cóż , ryzyko pracy z dziećmi. ( Może Twój chciał tego uniknąć😂 ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Justyna, zdrówka dla Twoich chłopaków! U Was też tak ciepło? Ja chodzę po domu w koszulce na ramiączkach bo inaczej poty mnie oblewają Kuba śpi na dworze, ja gotuje obiadek i zaraz zbieram się po Starszaka. Znów mamy ładne dni, tzn.id wczoraj😉 więc zaliczymy dzisiaj długi pobyt na dworze. A Starszak wczoraj tak się cieszył kałużami, że wrócił z przedszkola w spodniach mokrych po sama pupę. Mam nadzieję, że nie będzie z tego kataru Edytowane przez miszkaaa Czas edycji: 2016-11-15 o 12:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja teściowa do pierwszej wnuczki jeździła jak głupia. Odkąd Ignaś się urodził to byli u nas dosłownie kilka razy. Nie przeszkadza mi to ![]() ![]() Cytat:
Ja co chwilę robię muffinki, bo to w miarę proste ale wczoraj zachciało mi się śląskiego kołocza, takiego prawdziwego jak kiedyś- na maśle. Nie ten szajs ze sklepów bez smaku. Nigdy nie robiłam, ciekawe co mi z tego wyjdzie ![]() Cytat:
Ja bym zmieniała przychodnie. Do swojej jeżdżę 10 km. ale do tej pediatry mogłabym jeździć nawet dalej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zebrah ale się u Was porobiło! agusiowa Kinia też chyba miała takie bezobjawowe zapalenie płuc jeśli dobrze pamiętam. Oby już obyło się bez szpitali, lekarzy, antybiotyków itp. Dużo zdrowia! ![]() ___ U nas masakryczna noc. Nie wiem co jest grane. Młody jęczy, nic nie poleży sam. 5 minut na macie to max... Czasem się uda na chwilę go wsadzić też w bujaczek. Tak więc udaje mi się co najwyżej skorzystać z toalety raz na jakiś czas... Teraz leży koło mnie i buczy... Spacer zaliczony, pospał niecałą godzinkę. jak tylko odstawiłam wózek to się obudził i pomimo późniejszego jeżdżenia już nie usnął. Nie chce ktoś pożyczyć słodkiego bobaska na kilka godzin? ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.